AstroΤσαούσα 18/01 - 24/01: Παγιδεύμενοι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Από παντού χτυπιούνται τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, αφού πραγματοποιούνται δύο δυσκολότατες συνόδοι μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί. Την πρώτη κιόλας μέρα έχουμε την σύνοδο Ηλίου – Πλούτωνα που φέρνει, ειδικά σε Κριάρια, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους το οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά τους κάνει και ιδιαίτερα ελεγκτικούς και εμμονικούς. Στις 20, του μήνα ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και καπάκι στις 21 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία δέχεται ένα εξάγωνο από τον Δία στον Κριό και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως των Σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα έχουν τύχη σε ό,τι καινούριο ξεκινήσουν. Πάμε πάλι πίσω με τα 3α δεκαήμερα που στις 22 του μήνα δέχονται την επιρροή της συνόδου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο και όπως και να το κάνουμε υπάρχει πίεση και μία δυσκολία να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους κυρίως σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο. Αυτή τη φορά η καμπάνα χτυπάει πιο δυνατά για τα Σταθερά. Στις 24, ο Δίας κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο του με τον Ήλιο και πριμοδοτεί ακόμη περισσότερο τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ξεπαστρεύεις διακριτικά μεν, με συνοπτικές διαδικασίες δε, όποιον σου κουνιέται στο χώρο της δουλειάς και δημιουργεί εμπόδια στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου Κριάρι του 3ου δεκαημέρου. Επίσης και με τους φίλους σου κόβονται τα χαχαχά και χουχουχού κι έχεις να αντιμετωπίσεις σοβαρά θέματα που χαλούν τη ζαχαρένια σου, αλλά μάλλον θα κερδίσεις κάτι με το να τα λύσεις. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου γνωρίζεις καινούριο κόσμο και με κάποιους σύντομα θα γίνετε κολλητάρια. Μην το περνάς στο ντούκου, στο πλάι τους θα ανοίξει η τύχη σου για σημαντικά θέματα στη ζωή σου. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα σου φύγει ξαφνικά και απροσδόκητα χρήμα που θα το χαλάσεις με ή για την παρέα. Ας ελπίσουμε πως θα διασκεδάσεις κι όχι απλά θα δανείσεις τα ωραία σου λεφτά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς, Ταύρε του 3ου δεκαημέρου. Έχεις εμπεδώσει αυτό τα ρητό και από τούδε αλλάζεις τα βήματα, που θα ακολουθήσεις για να σου κάτσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια ή και θέματα σπουδών. Το κάνεις με προσήλωση και μία δόση εμμονής. Ωστόσο, προς το παρόν, σφίξε τα δόντια στη δουλειά και κάνε παραπάνω κι από όσα αντέχεις, αν θέλεις κάποια στιγμή να συναντηθείς με την επιτυχία… Εσύ του 1ου δεκαημέρου είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα και θα βάλεις μπροστά νέα επαγγελματικά πλάνα, ενώ και τα οικονομικά σου τσιμπάνε προς τα πάνω σιγά-σιγά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα τις έχεις τις εκρήξεις σου αυτές τις μέρες στη δουλειά, όπως και μία τάση φυγής!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, λυπάμαι πολύ, αλλά θα χάσεις και στα λεφτά και στην αγάπη αυτό το διάστημα. Τα χρέη σου μπορεί να νιώθεις ότι σε πνίγουν και αν δεν κάνεις άμεσα κάτι στο τέλος αυτό θα γίνει. Με το αμόρε σου πολύ πιθανό να χωρίσετε, να κλάψεις και να χτυπηθείς αρχικά, αλλά στο τέλος θα καταλάβεις πόσο τοξική ήταν η σχέση σου και πόσο σε βαμπίριζε το άλλο σου μισό. Αν δεν σας κάτσει ο χωρισμός, τσιμπάς κατάθλιψη και συναισθηματικά κενά. Τι να το κάνεις; Να λες απλά ότι έχεις γκόμενο/α; Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, ξεκινάς μία ξένη γλώσσα, ένα νέο επαγγελματικό project, ένα ταξίδι για την άλλη άκρη της γης. Μια χαρούλα και ξεφεύγεις κι από τη μίρλα της καθημερινότητας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα ήθελες πολύ να κάνεις τα ίδια, αλλά κάτι η αναποφασιστικότητα, κάτι κάποια κόμπλεξ σου που σου ξανάρχονται στο μυαλό και στη θύμηση, εντέλει δεν θα κάνεις τίποτα και θα κάτσεις να βράζεις στο ζουμί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μυξομάντιλα να φορτωθείς, αυτές τις μέρες, γιατί θα σου χρειαστούν οπωσδήποτε με όλα αυτά που θα σου συμβούν Καρκινάκι του 3ου δεκαημέρου και θα πλαντάξεις στο κλάμα. Με τη σχέση σου, που τόσο φιλότιμα το τραβούσατε το μεταξύ σας από τα μαλλιά, μάλλον θα χωρίσετε οριστικά και αμετάκλητα. Επίσης, ταφόπλακα θα μπει και σε κάποια σημαντική σου συνεργασία, που παρά τα χίλια στραβά της μέχρι πρότινος, επιβίωνε. Ε, είναι αρκετά τα χτυπήματα, δεν μπορώ να πω… Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου όλα πρίμα στα οικονομικά σου, ακόμη κι αν έχεις χρέη, ανοίγουν οι δουλειές και τα ξεπληρώνεις. Επίσης, έχεις ρέντα σε επενδύσεις και μην ξεχνάμε πως μπορεί το μπικικίνι να σου έρθει από κληρονομιά ή από το ταίρι σου. Πάντως εσύ καλοτρώς. Εσύ του 2ου δεκαημέρου έχεις ένα τσούγκρισμα καλό με κάποιο φιλικό πρόσωπο που σου τσιγκλάει ό,τι ανασφάλεια έχεις και δυστυχώς για αυτό το παίρνεις χαμπάρι κι αντιδράς.

ΛΕΩΝ ♌

Αλλαγές βαριές κι ασήκωτες προμηνύονται στην καθημερινότητά σου, αν είσαι Λιοντάρι του 3ου δεκαημέρου. Μπορεί η μπίλια να κάτσει στη δουλειά και να χαλάσει κάποια στρωμένη φάση (χώσιμο μου μυρίζεται), μπορεί όμως να πρέπει να αλλάξεις κάποιες από τις συνήθειές σου ψιλοαναγκαστικά κιόλας. Τέρμα η μάσα, η ξάπλα και τα πάφα-πούφα. Ξεκινάς διατροφή, άσκηση, κόβεις τσιγάρα ποτά και ξενύχτια (το «άλλο» μην αγχώνεσαι δεν κόβεται). Α κάτσε τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί για σένα και να κόβεται, αφού στο αισθηματικό τρως απόρριψη και άκυρα γενικότερα από τη σχέση ή τα φλερτ σου. Πολλές οι απαιτήσεις που έχουν από σένα κι αν νιώθεις πίεση και δεν μπορείς να ανταποκριθείς, μένεις μπουκάλα. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, χαράς ευαγγέλια στον τομέα των σχέσεων. Και δέκα χρόνια να είχες να ταιριάξεις με άνθρωπο, τώρα θα βρεθεί ο/η ιδανικός/ή. Αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, εντάσεις από το χώρο της δουλειάς σου μπορεί να σε επηρεάσουν και μέσα στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μοιραίες εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή και εσύ δεν είσαι για τέτοια Παρθένε του 3ου δεκαημέρου. Τέλος μπαίνει στην σχέση ή σε κάποιο φλερτ που το είχες δει πιο σοβαρά και μάλιστα δε θα λήξει με αξιοπρέπεια, απλά ήρεμα κι όμορφα. Θα τις βιώσεις και τις ακρότητές σου κι ακόμη κι αν το ρίξεις στην εργασιοθεραπεία, που τόσο σε φτιάχνει, θα φας τέτοια πίεση κι από κει που θα γκώσεις. Όμως η δουλειά σου δεν είναι αχάριστη, όπως ο άχρηστος/η που πήγες κι έμπλεξες κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, καινούρια πράγματα μπαίνουν στην καθημερινότητά σου που μπορεί να έχουν να κάνουν είτε με τη δουλειά σου είτε με τις συνήθειες και τις δραστηριότητές σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις θεματάκια με τους συναδέλφους σου και ψιλοκαβγαδάκια, αφού οι καινούριες σου ιδέες και απόψεις χτυπούν σε τοίχο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ξέχνα τις οικογενειακές σου σχέσεις, όπως τις ήξερες μέχρι τώρα, αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου. Ίντριγκες και ραδιουργίες εντός του σπιτιού σου θα σας κάνουν από τη μία επιφυλακτικούς τον έναν με τον άλλον και μανούλες στις χειριστικές συμπεριφορές και την τοξικότητα. Αν τα κάνεις εσύ στους άλλους, καλώς, αν όχι θα κοιτάξεις να βάλεις χωρίς πολλά πολλά τα όριά σου. Στα ερωτικά σου έχεις δει και καλύτερες μέρες σίγουρα, προς το παρόν σε ό,τι φάση κι αν είσαι πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά και να μην πετάς χαρταετό. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, είσαι στην ακριβώς αντίθετη φάση. Αν έχεις σχέση, την βλέπεις να απογειώνεται, αν δεν έχεις, αποκτάς και είναι και τσίλικη! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα σκοτωθείτε με το ταίρι ή το φλερτ σου, ενώ μπορεί και να χαλάσεις πολλά λεφτά που αργότερα θα σου λείψουν σε διασκέδαση και καλοπέραση.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μπορεί να κρατάς το στόμα σου σφραγισμένο Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου σε ό,τι αφορά σε δικά σου θέματα, όμως θα καταφέρεις να πάρεις οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις και μάλιστα δεν θα πάρει και χαμπάρι ο συνομιλητής σου για πότε θα στα ξεράσει όλα. Επιπλέον, είσαι σε θέση να κάνεις τους γύρω σου να αποδεχτούν ακόμη και τις πιο ακραίες σου απόψεις. Σπίτι σου θα δημιουργηθούν κάποιες πιεστικές καταστάσεις οικονομικού μάλλον περιεχομένου, ενώ μπορεί να πρέπει να κάνεις και κάποια έξοδα για την ακίνητη περιουσία σου που θα σε ξεζουμίσουν. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, κάνεις αλλαγές στο σπίτι και την καθημερινότητά σου που σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλύτερα και να αποδίδεις τα μέγιστα! Αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, δεν κάνεις χωριό με κανέναν, ούτε συνεργάτη, ούτε συγγενή, ούτε ταίρι, ούτε περαστικό που λέει ο λόγος.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το τοπίο στα οικονομικά σου θα αλλάξει, πιθανώς να στεγνώσεις εντελώς, να έχεις έξοδα βαρβάτα ή πολύ απλά να έρθεις αντιμέτωπος/η με την κακοδιαχείριση του παρελθόντος Τοξότη του 1ου δεκαημέρου. Τώρα που σε ενημέρωσα κάνε το κάτι τις σου να σώσεις ό,τι μπορεί να σωθεί γιατί έρχονται μαύρες μέρες. Κι όχι τίποτα άλλο δεν θα έχεις και που να πεις τον καημό σου, καθώς δύσκολα θα σου βγαίνει μία στρωτή κουβέντα με όποιον συναντιέσαι… Αν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο, όλο καινούριες γνωριμίες και σούρτα φέρτα θα είσαι αυτές τις μέρες και όλο και κάτι ερωτικό θα παιχτεί (καλό, όχι μούφα). Αν έχεις γεννηθεί υο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, αλλαγές στο χώρο της δουλειάς θα σε ταράξουν και δεν θα κρατηθείς θα τα πεις χύμα και τσουβαλάτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν αντέχεσαι, δεν υποφέρεσαι αυτήν την εβδομάδα Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου. Ελεγκτικός/η, παρεμβατικός/ή, αυταρχικός/ή και απόλυτος/η με όλους και όλα! Βέβαια, για τη ζωή σου και το μέλλον σου πρόκειται, σιγά που θα λογοδοτήσεις κιόλας! Θα κάνεις αυτά που κρίνεις πως πρέπει και οι γύρω σου, αν θέλουν να παραμείνουν κοντά σου, θα τα κάνουν γαργάρα… Στο οικονομικό πάλι περνάς μία φάση ισχνών αγελάδων ή επειδή ψυχανεμίζεσαι πως όπου να 'ναι έρχεται, κάνεις γενναίες περικοπές σε έξοδα. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, τα μοσχαράκια τα δικά σου είναι παχιά παχιά, δηλαδή υπάρχει, χρήμα, και μάλιστα παίρνεις και βοήθεια από τους δικούς σου! Για σένα που ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξυπνούν πολλές ανασφάλειες σε αισθηματικά θέματα, μάλλον γιατί δεν στα λέει και τόσο καλά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κάνε την καρδιά σου πέτρα και σφίξε τα δόντια, αυτή την εβδομάδα, γιατί θα είναι πανδύσκολη σε πολλαπλά επίπεδα, αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Πρώτα απ’όλα η ψυχολογία σου πέφτει στα Τάρταρα και σε κάνουν κομμάτια οι διάφορες φοβίες σου, τα κόμπλεξ που έχεις, αλλά και οι αναμνήσεις δυσάρεστων γεγονότων. Κι επειδή δεν είσαι εσύ καλά, δεν θα είναι και οι γύρω σου με τις απαιτήσεις που έχεις και με το πόσο πολύ τους πιέζεις. Χωρισμοί και λοιποί αποχωρισμοί είναι, επίσης, στη σφαίρα του πιθανού. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, σε περιμένουν από εδώ και στο εξής πολύ καλύτερες μέρες σε δουλειά, έρωτα και οτιδήποτε άλλο θεωρείς σημαντικό, ενώ σε βοηθάει πολύ και μία καινούρια τυχερή γνωριμία. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, του τα νεύρα σου θα στα κάνουν κρόσια οι δικοί σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα φας τα μουστάκια σου με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο και δεν θα έχεις και άδικο, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Μάλλον θα κόψετε παρτίδες γιατί ανάμεσα σας υπήρχαν πολλές σκιές και ο ένας χρησιμοποιούσε ή χειραγωγούσε τον άλλον προς δικό του συμφέρον. Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Πάντως η ψυχολογία σου θα επηρεαστεί ιδιαίτερα και μάλλον θα αποφασίσεις να κόψεις τους πολλούς συναισθηματισμούς και να βάλεις μπροστά την λογική σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, τυχερές γνωριμίες που θα σου ανοίξουν καινούριους ορίζοντες, πρόκειται να σου αλλάξουν την ζωή προς το καλύτερο. Αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις κι εσύ τα καβγαδάκια σου με φίλους, αλλά θα είναι τελείως περαστικά.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved