AstroΤσαούσα 11/01 - 17/01: Ανάβουν τα αίματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 11/01 - 17/01: Ανάβουν τα αίματα

Η πρώτη όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο του Ηλίου στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ηρεμία, χαλάρωση και θετικές εξελίξεις περιμένουν τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων. Τα αίματα ανάβουν με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο. Τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων και ειδικά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα για μεγάλες αλλαγές στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα, που θα έρθουν ξαφνικά και θα συνοδεύονται από καβγάδες, εντάσεις και γενικότερα σκηνές απείρου κάλλους. Στα θετικά της εβδομάδας είναι η ορθοδρόμηση του Άρη στους Διδύμους και ειδικά για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που θα δουν σημαντικές τους υποθέσεις να ξεμπλοκάρουν. Ωστόσο αυτό θα επηρεάσει όλους, όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Αν είσαι Κριάρι του 3ου δεκαημέρου, ο ουρανός είναι ανοιχτός για να κάνεις ευχές και να πραγματοποιηθούν ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Ακολούθα όσα σου λένε η καρδιά και το ένστικτό σου κι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πω τα ίδια. Μάλλον θα πάει άπατη μία συνεργασία που είχες με άτομο που το ένιωθες και φίλο, πέρα από συνεργάτη και θα έχεις μεγάλη απώλεια χρημάτων. Τώρα, αν παράλληλα, μέσα από τις γνωριμίες σου, καταφέρεις να κλείσεις μία καινούρια συμφωνία εκεί που δεν το περιμένεις, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, μεν θα πάρεις τα πάνω σου στην επικοινωνία και θα έχεις περισσότερα σούρτα φέρτα και επαφές με κόσμο, θα πρέπει όμως να συνεχίσεις να προσέχεις τι λες κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου και κυρίως τον τρόπο που το λες.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μια χαρούλα κυλούν τα πράγματα για εσένα του 3ου δεκαημέρου, αφού εύκολα θα δεις τους στόχους που έχεις βάλει για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου να γίνονται πραγματικότητα, αν και το χεράκι του για να πάνε όλα καλά θα το βάλει κάποιο φιλαράκι σου. Αν εντέλει δεν βγάλετε τίποτα, μην αγχώνεστε καθόλου, κάντε μαζί ένα ταξιδάκι και στο εγγυώμαι θα περάσετε τέλεια. Αν είσαι γεννημένος/η το 2ο δεκαήμερο, άσ' τα, κλάψ' τα στην δουλειά. Σε έτρωγε βέβαια κι εσένα ο πισινός σου για αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, αλλά έτσι όπως θα σου σκάσουν τώρα στο ξαφνικό, θα σου πέσουν κάπως βαριά. Πιθανότατα να διακοπεί μία συνεργασία σου που μεν δεν ήταν καλή, αλλά -κακά τα ψέματα- σε βόλευε. Στην περίπτωση που στα καπάκια σου κάτσει κι ένας χωρισμός ή διαζύγιο, δεν το συζητώ, το τσέπωσες το εγκεφαλικό. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ξεμπλοκάρουν οι οικονομικές σου υποθέσεις και οσονούπω θα παχύνει το κομπόδεμά σου (έλα που δεν έχεις κομπόδεμα…).

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Να κάνεις και τις επενδύσεις σου, να κάνεις και τους διακανονισμούς σου για παλιά χρέη, να κλείσεις και καινούριες συμφωνίες, άμα τύχει πάρε και το κουμάντο στα οικονομικά του/της συντρόφου, Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου, αφού είναι βέβαιο πως όλα αυτά θα αποδώσουν. Γεννούν και τα κοκόρια σου γλυκάκι μου! Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, ξαφνικές αλλαγές βάζουν φρένο στα σχέδιά σου και αναγκάζεσαι να κάνεις πατέντες ή εκπτώσεις στα θέλω σου, ενώ μπορεί υπεύθυνος/η για όλη αυτή την αναμπουμπούλα να είναι τα κομπλεξιλίκια σου και οι ανασφάλειές σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα σπάσεις τα νεύρα των γύρω σου, καθώς θα θέλεις εδώ και τώρα να γίνει η ζωή σου όπως έχεις ονειρευτεί και θα πιέσεις αρκετά ανθρώπους και καταστάσεις (δεν είναι καλή ιδέα το πρήξιμο, με το στανιό δεν γίνεται τίποτα).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Χαρές σε περιμένουν στις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές και ερωτικές σου σχέσεις, αν είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου. Θα δεις ότι υπάρχει μέλλον, κοινοί στόχοι όπως και κοινά όνειρα και οράματα. Βάλε τον πήχη ψηλά κι άκου την διαίσθησή σου, ώστε να κάνεις σωστές επιλογές. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μην περιμένεις και πολλά αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου προμηνύονται έξοδα, δημιουργία χρεών, φέσωμα από φίλο και μάλιστα όλα θα σου έρχονται από το πουθενά και θα ταράζεσαι κάθε φορά και περισσότερο. Αν πεις δε για τα ερωτικά σου… Εκτός που είναι στανταράκι ένας χωρισμός (μικρής, μεγάλης διάρκειας δεν έχει σημασία), θα σου αφήσει το ψυχολογικό κατάλοιπο και θα σε κάνει τρελή/ό από τα νεύρα. Μόνο αν ήσουν ήδη σαν την καλαμιά στον κάμπο μπορείς να περιμένεις προκοπή και χαΐρι από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, αρχίζεις και κουλαντρίζεις καλύτερα τα ψυχολογικά και από εκεί που η αναποφασιστικότητα είχε γίνει η δεύτερη φύση σου, ξεκινάς να παίρνεις πρωτοβουλίες με σιγουριά και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ ♌

Είσαι Λιονταράκι του 1ου δεκαημέρου; Αν ναι, τότε μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου, αφού στρώνουν πολλές ζαβές καταστάσεις και βρίσκονται λύσεις σε προβλήματα που σου τη σπάνε καθημερινώς. Συν το ότι μπορεί να παίξει και κάτι καλό στα οικονομικά. Έχε πίστη κι όλα θα φτιάξουν! Όση κι αν έχεις όμως, εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δεν πρόκειται να σε σώσει, αφού έρχονται τα πάνω κάτω και τα ίσια ανάποδα σε σχέσεις και συνεργασίες. Στη δουλειά τα τσουγκρίζεις με τους πάντες και τραβάς το δρόμο σου, αν και δεν αποκλείεται να έρθει ξαφνικά κάτι καλό, όμως θα έχει ζόρι, αφού θα είναι εντελώς άγνωστο για σένα. Με το ταίρι σου επίσης παίζει δυνατά το σενάριο της διάλυσης και μπορεί ήδη να έχει βρει τον/την αντικαταστάτη/ρια σου. Το σοκ σου το παθαίνεις όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει η μοίρα… Αν σολάρεις τώρα τελευταία, πιθανώς να σου σκάσει ένας μεγάλος έρωτας. Για σένα του 1ου δεκαημέρου αρχίζουν να ηρεμούν (όχι εντελώς) τα πράγματα στις φιλικές σου σχέσεις και λύνονται κι ορισμένες παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Έλα βρε ερωτευμενάκι του 3ου δεκαημέρου … Αχ τα σορόπια τρέχουν κάθε φορά που επικοινωνείς με τον έτερον ήμισυ, ειδικά εάν είναι και καινούριο γκομενάκι, δεν σου λέω τίποτα. Ο ρομαντισμός και η γλύκα σου πάνε πολύ, αν και δεν σου έμφυτα και -πίστεψέ με- πιο εύκολα φέρνεις έτσι στα νερά σου την άλλη πλευρά, παρά με τις υστερίες και τους ψυχαναγκασμούς σου (ναι αυτά που σου είναι έμφυτα). Παρθένε του 2ου δεκαημέρου δύσκολη θα είναι η κατάσταση στο χώρο της δουλειάς και ξαφνικές αλλαγές σου χαλούν το καλοσχεδιασμένο σου πρόγραμμα. Μάντεψε! Θα πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτος/η και να μάθεις να τις διαχειρίζεσαι, όσο κι αν πονάει το γεγονός ότι η καθημερινότητά σου παύει πλέον να είναι οργανωμένη άριστα! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, ξαναμπαίνουν ανενόχλητα σε τροχιά τα επαγγελματικά σου σχέδια και κάνεις κι εσύ πλέον τις κινήσεις σου με άλλη άνεση και αέρα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μια ήρεμη ζωή επιθυμείς και αυτό σου δίνει το σύμπαν με απλοχεριά Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Τα οικογενειακά σου λύνονται, η καθημερινότητά σου χαλαρώνει, με λίγα λόγια όλα τζάμι! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δυστυχώς ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα. Ακραίες καταστάσεις και επεισοδιακοί τσακωμοί αναμένονται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Κάτι τα απωθημένα σου, κάτι τα παράπονά σου, έχει γίνει και το κλίμα, καιρό τώρα, τοξικό στο μεταξύ σας. Δεν θέλει και πολύ να γίνει έκρηξη. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις γνωριμία που θα σε υπερνθουσιάσει, όμως δεν ξέρω, αν σε λίγο καιρό θα λες τα ίδια για αυτόν/ην που θα σου κλέψει την καρδιά. Πάντως και στα δημιουργικά σου σχέδια να το ρίξεις για να ξεχαστείς, μην περιμένεις πως κι εκεί θα πάει τίποτα καλά. Αλλαγές, αναβολές, ξαφνικές στραβές και ματαιώσεις. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, τότε ναι, μπορείς να περιμένεις άμεσες εξελίξεις και κινητικότητα σε ό,τι έχεις βάλει στόχο.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Εκφράζεις με πρωτοφανή ευκολία και άνεση τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου κι αυτό εντυπωσιάζει τους συνομιλητές σου και καταφέρνεις να περάσει το δικό σου. Σε πιο πριβέ καταστάσεις, π.χ. με το ταίρι σου, βάζεις και μία δόση ρομαντισμού και γλύκας (τσαχπινιά;). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μπορείς να πεις και ότι γκρεμίζεται το σύμπαν σου συθέμελα αυτόν τον καιρό, αφού όλων των ειδών οι σχέσεις σου ακροβατούν σε ένα σκοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. Ταίρι, συνεργάτες, συγγενείς, ακόμη που λέει ο λόγος και η ίδια σου η μάνα θα πάρουν πόδι από τη ζωή σου, εάν έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα πως σε πιέζουν, είναι τοξικοί, τέλοσπαντων δεν αντέχονται πια. Η έξοδος θα είναι εντυπωσιακή και θορυβώδης! Αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο, μπορείς επιτέλους να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις στα οικονομικά σου, χωρίς τα μπλοκαρίσματα και τα εμπόδια που συναντούσες τον τελευταίο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, περνάς ζάχαρη κι εσύ κι όλη σου η οικογένεια και μάλιστα μπορεί και να έχεις και οικονομική στήριξη από τους δικούς σου πάνω σε κάτι που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, κέρδη μπορεί να σου φέρει και η ακίνητη περιουσία σου! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, καβγάδες και εντάσεις σε περιμένουν στον χώρο της εργασίας σου, αφού πλέον αρχίζεις να αντιμετωπίζεις αλλιώς συναδέλφους που σου δημιουργούν θέματα και η αλλαγή σου δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Πρόβλημά τους, αν τους πονάει η αλήθεια, ας συμμορφωθούν, εσύ πάντως είσαι ετοιμοπόλεμος/η και δεν σε σκιάζει τίποτα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, βλέπεις σχέσεις και συνεργασίες να βελτιώνονται αισθητά και μάλιστα να λύνονται με εντατικούς ρυθμούς προβλήματα που είχαν παραχρονίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, θα δεις την κοινωνική σου ζωή να ανθίζει, αφού υιοθετείς ένα γλυκό και μειλίχιο ύφος (ούτε ζαχαρωτό να ήσουν) που σε κάνει συμπαθή και τραβηχτικό για όλους (όχι εσύ θα συνεχίσεις στα κρυφά να τους απεχθάνεσαι). Anyway πλάκα θα έχει, απόλαυσέ το. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πολλά τα έξοδα που θα κάνεις για την καλοπέρασή σου ή σε δώρα προς τα αγαπημένα σου άτομα και μόλις σου έρθει ο τελικός λογαριασμός, μία συμφόρεση θα την πάθεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά παίζει με τις ανασφάλειές σου, ώστε να μπορεί να σε χειρίζεται. Ήταν να μην το καταλάβεις, από εκεί και έπειτα έχει τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο, θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, όπως επίσης και τις υποχρεώσεις της δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 3ου δεκαημέρου μπορείς ελεύθερα να κάνεις όνειρα για το μέλλον σου και να οργανώνεις τα επόμενα βήματά σου. Άλλωστε σύντομα θα έρθει η ώρα να τα βάλεις σε εφαρμογή, επομένως καλά κάνεις και τα μπαμπαλίζεις, για να είσαι πανέτοιμος/η. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω πως εφόσον βάλεις προτεραιότητα τις αποκλειστικά δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, θα κοντραριστείς άγρια με τα κοντινά σου πρόσωπα, όπως τον/την σύντροφο ή την οικογένειά σου και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, πέρα από αμέτρητους καβγάδες, να υπάρξει και πάγωμα σχέσεων, ίσως και κάποιος χωρισμός. Μην μασάς, οι τοξικές και χειριστικές συμπεριφορές ποτέ δεν σου ταίριαζαν, όφειλαν να γνωρίζουν πως εσύ ειδικά δεν μπαίνεις σε καλούπια. Ξου ξου λοιπόν, μακριά και αγαπημένοι. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο, χωρίς να συμβεί κάτι τι εντελώς συνταρακτικό, φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αλληλοβοηθιέστε με τους φίλους σου Ψάρι του 3ου δεκαημέρου και έτσι καταφέρνετε όλοι να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλετε, ανάλογα με τον στόχο που έχετε βάλει. Με την αισιοδοξία σας να χτυπάει ταβάνι, ίσως και να κάνετε καινούρια, μεγαλύτερα όνειρα και να βάλετε ακόμη υψηλότερα τον πήχη. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, άλλα θα σκέφτεσαι και άλλα θα λες, με αποτέλεσμα οι γύρω σου να μην σε καταλαβαίνουν, εσύ να αρπάζεσαι και να στήνεται καβγάς τρικούβερτος στο πι και φι. Αρχικά, μην παρασύρεσαι από φοβίες και άγχη και κάνε μία προσπάθεια να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου. Έπειτα, με σαφήνεια πες αυτό που θέλεις να τελειώνουμε! Απλά τα πράγματα! Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, εξομαλύνονται τα πράγματα στο σπίτι και μεν θα υπάρχει εντασούλα, αλλά θα βρεθεί κάποια άκρη στα προβλήματά σας.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved