AstroΤσαούσα 04/01 - 10/01: Βόλτα στα παλιά

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 04/01 - 10/01: Βόλτα στα παλιά

Με ένα τυχερό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Δία στον Κριό ξεκινάει η εβδομάδα στις 04/01και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων θα έχουν τις ευκαιριούλες τους σε όποιον τομέα της ζωής τους επηρεάζεται απόν αυτή την όψη. Στις 5 του μήνα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και τα 2α κυρίως δεκαήμερα μπορούν να περιμένουν ξαφνικές, αλλά κατά βάση ευχάριστες αλλαγές σε θέματα που τα απασχολούν. Στις 7 του μήνα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα ΚαρκίνουΑιγόκερω, η οποία και επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, φέρνοντας αποτελέσματα και εξελίξεις σε ενέργειες που ξεκίνησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Πολύ κοντά στον Ήλιο βρίσκεται ο ανάδρομος Ερμής που λίγο μετά κάνει σύνοδο ακριβείας μαζί του. Τα «παλιά» ξυπνούν για τα καλά και πρέπει να αντιμετωπιστούν εδώ και τώρα. Στις 8, ο ανάδρομος Ερμής τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και τουλάχιστον θα βρεθούν για τα περισσότερα έξυπνες, πρωτότυπες και πρακτικές λύσεις. Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Οι ερωτικές σχέσεις παίρνουν φωτιά, όμως και το παρελθόν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και είτε που θα κλείσουν οριστικά κάποιοι κύκλοι είτε που κάποιοι θα πάνε για δεύτερο ημίχρονο…. Ας ευχηθούμε ό,τι γίνει να είναι για καλό!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κάνε μία ευχή και κάποιος από τους φίλους σου θα στην πραγματοποιήσει άμεσα Κριαράκι του 1ου δεκαημέρου. Θέλεις γκόμενο/α, καινούρια δουλειά, απλά να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά; Ζήτα το και τσουπ θα το έχεις. Είτε σου σκάσει σχέση είτε μία καλή οικονομική συνεργασία (γιατί και τα λεφτά χρειαζούμενα είναι) θα πάει καλά και θα τα βρεις με την άλλη πλευρά στο 100%. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, υποθέσεις της δουλειάς από το παρελθόν σε θυμούνται ξαφνικά και αναπάντεχα, όμως αυτή τη φορά θα τις χειριστείς εντελώς διαφορετικά και -μεταξύ μας- πολύ πιο έξυπνα, με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα ταμεία και η τσέπη σου με φράγκα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, προς τα μέσα της βδομάδας θα κουβαλήσεις στο σπίτι νεύρα, ένταση και απωθημένα από τη δουλειά (καλά θα πάει κι αυτό).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τρένο πάνε τα θέματα που αφορούν τη δουλειά σου, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου και ιδίως αν κάνεις πλάγιες κινήσεις και χρησιμοποιήσεις κρυφούς συμμάχους και λοιπά κολπάκια. Το στόχο τον πετυχαίνεις και δεν σε παίρνει κανένας πρέφα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, σκαρώνεις, πάλι από την αρχή, σχέδια που αφορούν σε σπουδές και επαγγελματικά, τολμάς όμως να επιλέξεις εναλλακτικές οδούς και λύσεις (τσαχπινιά) και μάλλον θα πάνε πολύ καλύτερα. Αν το ψήνεις για κανένα ταξιδάκι, επίλεξε μέρη που έχεις επισκεφτεί και παλιότερα, για να μην έχεις άβολες, αν όχι δυσάρεστες εκπλήξεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου πιέζεσαι πολύ να σου βγουν τα πλάνα σου και δεν το καταφέρνεις, για αυτό το λόγο φέρεσαι κάπως περίεργα σε όλες σου τις επαφές, ενώ νομίζεις πως ό,τι κι αν σου πουν είναι σπόντα για την αποτυχία σου (ναι, άλλον καημό δεν είχαν…)

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Φίλους διαμάντια έχεις Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου και θα σου δώσουν μεγάλη βοήθεια και ώθηση για να κάνεις πραγματικότητα τα επαγγελματικά σου σχέδια ή θα σου δώσουν λύσεις και διεξόδους σε ό,τι αφορά στις σπουδές σου. Πες "ευχαριστώ" και δέξου ό,τι σου προσφέρουν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα προσωπικά σου αναμένεται έρωτας μεγάλος με κάποιον/α που γνωρίζεις σε ένα σου ταξίδι ή σας χωρίζει προς το παρόν χιλιομετρική απόσταση, ενώ πολύ πιθανό είναι να πρόκειται για άτομο πολύ έξω από τα στάνταρ σου κι αυτό ακριβώς σε ιντριγκάρει. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ρυθμίζεις χρέη και οφειλές από τα παλιά, σου επιστρέφουν δανεικά που τα θεωρούσες αγύριστα ή σου έρχεται κάποια καλή κληρονομιά. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στο ξαφνικό, καθόλου όμως δεν σε χαλάνε τέτοιες εκπλήξεις. Εσύ του 3ου δεκαημέρου είσαι μέσα στη μαυρίλα και τη μίρλα, λόγω του ότι σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και μουρμουράς ακατάπαυστα, προκαλώντας τον οίκτο και τη λύπηση όλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Χώμα πιάνεις και χρυσάφι γίνεται, εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο. Οι δουλειές ανοίγουν, η καριέρα σου εκτοξεύεται, το χρήμα ρέει. Παύει να σε κατατρώει το άγχος για τα χρέη σου (τα πληρώνεις και καθαρίζεις) και γενικότερα αισθάνεσαι ψυχολογικά ανεβασμένος. Βοηθάει πολύ βεβαίως και η ρέντα που θα έχεις στα ερωτικά σου. Μάλιστα, ίσως παίξεις και σε δύο ταμπλό (αχ, για όλα φταίνε η ομορφιά και η γοητεία ). Αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου να υποδεχθείς τον/την μετανοημένο/η σου πρώην που μπορεί και να χρησιμοποιήσει κοινούς φίλους για να σε προσεγγίσει. Φαίνεται πάντως πως θα σου κόψει να μην πέσεις με την πρώτη και θα διαπραγματευτείς σκληρά την επανασύνδεση (ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη). Το ίδιο σενάριο μπορεί να παίξει και σε version συνεργάτη. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πίκρες και καημούς σε φορτώνουν οι σημαντικοί άλλη της ζωής σου. Περνάς την εβδομάδα σου με κατάθλιψη και κλάμα (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...)!

ΛΕΩΝ ♌

Έξω ντέρτια και καημοί αναφωνείς Λιονταράκι του 1ου δεκαημέρου, αφού περνάς μία εβδομάδα ζάχαρη. Με σούρτα φέρτα, εκδρομές, έρωτες κι ότι άλλο τραβάει η ψυχούλα σου. Αν ήδη έχεις δέσει τον γάιδαρό σου, θα κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον και το πιθανότερο είναι να σας βγουν μέχρι τελείας. Αν είσαι σόλο, έρχεται το δέκα το καλό (διότι δεν αξίζεις τίποτα λιγότερο άλλωστε) λίαν συντόμως και νοικοκυρεύεσαι κι εσύ. Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο, μεν θα έχεις αναποδιές και καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς, όμως από το πουθενά θα επανέλθουν υποθέσεις και προβλήματα από τα παλιά και τώρα θα βρεις τον τρόπο να ξεμπερδέψεις μία και καλή μαζί τους. Αν τα είχες σπάσει με κάποιο συνάδελφο, επίσης, θα υπάρξει η αφορμή για να τα ξαναβρείτε, (αν τα βάλεις κάτω κερδισμένος/η βγαίνεις). Εσύ του 3ου δεκαημέρου τρως πακέτο με τα εργασιακά σου και απομονώνεσαι να σκεφτείς τι θα κάνεις και πως θα ξεφύγεις από τις καταστάσεις που έχεις μπλέξει και σου τρώνε τη ζωή και τα συκώτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αρκεί να στρώσει ένα πράγμα για να μπουν και τα υπόλοιπα σε τάξη. Αν είσαι γεννημένος/η στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, τσιμπάς αυξησούλα ή μπόνους καλό από τη δουλειά και μάλιστα τα αξιοποιείς πολύ πολύ καλά. Φτιάχνοντας το οικονομικό, σειρά παίρνουν τα ερωτικά σου που κι αυτά θα σου δώσουν μεγάλες χαρές, αφού βελτιώνονται πολλά θέματα στη σχέση σου ή εάν είσαι ελεύθερος/η, κάνεις γνωριμία καλή, με άτομο που τρακάρεις συχνά εκεί που κινείσαι καθημερινά και τώρα διαπιστώνετε και οι δύο ότι υπάρχει έλξη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, πρώτα από όλα να περιμένεις εξελίξεις με το πρώην ταίρι σου, το οποίο έρχεται αλλαγμένο και πιθανώς να σου τάξει τα χίλια δυο. Αλλαγμένος/η είσαι όμως κι εσύ, επομένως θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα προτού παιχτεί επανασύνδεση. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλεις μεν να περάσεις καλά με φίλους και παρέες ή το αμόρε σου, μαύρες κι άραχνες σκέψεις όμως δεν σου το επιτρέπουν…

ΖΥΓΟΣ ♎

Την τύχη σου στα ερωτικά να είχαμε όλοι Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και τίποτα άλλο στον κόσμο. Αν έχεις σχέση, ήδη το πάτε ένα βήμα παρακάτω με το άλλο σου μισό, ενώ και κάτι κοντρίτσες και μανούρες που είχατε χάνονται ως διά μαγείας και τιτιβίζετε σαν τα ερωτευμένα πιτσούνια. Ωστόσο και μόνος/η να ήσουν, πάλι έχεις να περιμένεις μία καλή γνωριμία που πάει καρφί για σχέση και μάλιστα από αυτές που σου αλλάζουν τη ζωή! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ξεπηδούν θέματα από το παρελθόν που αφορούν στην οικογένειά σου και κυρίως τα οικονομικά του σπιτιού. Μην αγχωθείς καθόλου, καθώς τώρα θα βρεθούν λύσεις που θα σε βολέψουν αφάνταστα σε ό,τι έχει να κάνει με χρέη και οφειλές. Από την άλλη, μπορεί να εκμεταλλευτείς έξυπνα την ακίνητη περιουσία σου ή και να έχεις μία εξαιρετικά καλή εξέλιξη στα κληρονομικά σου (λες να σε θυμηθεί κανένας μακρινός, άκληρος συγγενής;) Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, το βαρύ κλίμα του σπιτιού σου σε κάνει να μην μπορείς να αποδώσεις ούτε στα επαγγελματικά σου και λογικά θα προκύψουν προβλήματα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σπίτι, δουλειά, ηρεμία, τάξη και ασφάλεια επικρατούν στην καθημερινότητά σου κι ό,τι προκύπτει λύνεται εύκολα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ξέρω πως δεν τα μπορείς εσύ αυτά τα γλυκανάλατα, αλλά να εκτιμάς και ό,τι έχεις, ειδικά όταν άλλοι θα παρακαλούσαν για αυτά. Πάντως, αν σώνει και ντε θέλεις παρατράγουδα, θα τα έχεις με κάποιον/α πρώην που ενώ έρχεται για να τα ξαναβρείτε, εύκολα θα ξεκινήσει μεταξύ σας καβγάς από τους λίγους και θα βγάλετε τα εσώψυχα σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο μετά το νταβαντούρι να τα βρείτε (έλα αφού τέτοια ακραία γουστάρεις, μην παραπονιέσαι μετά). Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξεκίνα να συζητάς τα πάντα όλα που σε προβληματίζουν με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, καθώς τώρα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις και εναλλακτικές που θα αφήσουν όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, σταμάτα να ζαλίζεις τον κόσμο με τα μελλοντικά σου σχέδια (λυπάμαι που το μαθαίνεις από εμένα, αλλά μόνο εσύ τα βρίσκεις ενδιαφέροντα).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οι δημόσιες σχέσεις και τα παρομοίου είδους νταραβέρια είναι το στοιχείο σου και εάν είσαι του 1ου δεκαημέρου, αυτόν τον καιρό θα αποδώσουν καρπούς. Μπορεί να κλείσεις άνετα ακόμη και μία συνεργασία με πολύ καλά κέρδη, ενώ το φλερτ και οι ερωτοδουλειές σου δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα κάποιο από αυτά δεν θα μείνει στο στάδιο του απλού σαλιαρίσματος, αλλά θα γίνει σχέση κανονική (ναι από αυτές που δεν πολυσυμπαθείς, ξέρεις μωρέ που είναι μόνο για δύο). Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου επηρεάζονται αρκετά αυτόν τον καιρό και μάλιστα θετικά. Από τη μία στιγμή στην άλλη θα έχεις ευχάριστες αλλαγές, ενώ μπορεί να κλείσεις και κάποια καλή επαγγελματική συμφωνία με άτομο που παλιά σου είχε ρίξει άκυρο ή τέλοσπαντων δεν τα βρήκατε. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, οι οικονομικές σου δυσκολίες σου φαίνονται ανυπέρβλητες και προς το παρόν δεν βρίσκεις λύση για να τις κάνεις πιο διαχειρίσιμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Εισπράττεις από παντού αυτόν τον καιρό Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αφού λεφτά σου δίνουν και οι δικοί σου, πέρα από όσα βγάζεις δουλεύοντας. Το γιατί σε σαπορτάρουν τόσο πολύ δεν το ξέρω, γνωρίζω όμως πως θα κάνεις την μπάζα σου και θα φροντίσεις να μην πάει χαμένη αυτή η ξαφνική και μεγάλη ανάσα που παίρνεις στα οικονομικά σου. Ταυτόχρονα χρήμα μπορείς να βγάλεις και από την ακίνητη περιουσία σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να χάνεις, που λέει ο λόγος στα λεφτά, κερδίζεις όμως στην αγάπη, αφού τα ερωτικά σου πάνε όπως επιθυμείς. Αν θέλεις νέα σχέση, την κάνεις, αν επιθυμείς να βελτιώσεις την υπάρχουσα, σουλουπώνεται κατά πολύ, ακόμη και τον/την πρώην να θέλεις πίσω, θα σου έρθει τρέχοντας! Εσύ του 3ου δεκαημέρου μην παρακαβαλάς το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου γιατί οριακά είναι να σε στείλουν από εκεί που ήρθες και μετά θα απορήσεις κιόλας που σε άφησαν σύξυλο/η (μα ανάσα δεν τους αφήνεις να πάρουν).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στο επικοινωνιακό δεν σε πιάνει κανείς αυτές τις μέρες Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου. Πείθεις τους πάντες για τα πάντα και φέρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ειδικά σε θέματα καρδιάς, έχεις να περιμένεις πολλά και μην νομίζεις ότι απλά θα συμβιβαστείς. Όχι βέβαια, το σύμπαν θα σου προσφέρει το άτομο που θέλεις και όπως ακριβώς το θέλεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξαφνικά γεγονότα θα συμβούν εντός του σπιτιού σου που θα σχετίζονται με θέματα και προβλήματα του παρελθόντος. Καλά, σαφώς θα παίξουν μυστικά, ίντριγκες και ραδιουργίες, αλλά εντέλει θα λυθούν όλα και άπαντες θα είστε ευχαριστημένοι με την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Εσύ του 3ου με πολύ βαριά διάθεση και ακόμη βαρύτερη καρδιά λειτουργείς στην καθημερινότητά σου και διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου. Υπομονή να περάσει αυτή η φάση…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το παν είναι να βγαίνει το προς το ζην Ψαράκι του 1ου δεκαημέρου, τώρα, αν χρειαστεί να μπλέξεις σε κρυφές ιστορίες, σε μυστικές συνεννοήσεις, να μπεις σε κλίκες και άλλα τέτοια ύπουλα, λίγη σημασία έχει, εφόσον το χρήμα σου έρχεται ζεστό-ζεστό και επιπλέον δεν εκτίθεσαι κιόλας (τυχερούλη/α). Στα ερωτικά σου, θα σε απασχολήσει έντονα, έστω και σαν σκέψη το παρελθόν σου, όμως δεν αποκλείεται και να παιχτεί σκηνικό με κάποιον/α πρώην. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα έχεις ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς από τα παλιά (για άλλες θα χαρείς, για άλλες όχι και τόσο), ενώ θα μάθεις και κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις για παλιότερα γεγονότα που αγνοούσες (κλασσικά στον κόσμο σου). Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, η περίεργη συμπεριφορά που θα έχουν οι φίλοι σου θα σε προβληματίσει και θα σου ρίξει τη διάθεση, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαρείς τίποτα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved