AstroΤσαούσα 28/12 - 03/01: Ο μοιραίος και η ωραία

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 28/12 - 03/01: Ο μοιραίος και η ωραία

Με ρομαντική διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα στις 28, λόγω του εξαγώνου της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Θα υπάρχει μία τάση εξιδανίκευσης των πάντων όλα και αρκετά καλές προθέσεις.

Στις 29 Δεκεμβρίου ο στάσιμος Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο και ειδικά εάν είσαι Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως ή Ζυγός να τις περιμένεις τις καλές ειδήσεις σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Στις 30 ξεκινάει την αναδρομή του ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω, επομένως μην περιμένεις για τις επόμενες τρεις εβδομάδες να πάνε ίσια τα πράγματα, κυρίως ανήκεις σε ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι).

Συνάντηση φωτιά έχουμε ανήμερα την Πρωτοχρονιά με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μοιραίες σχέσεις, έντονα συναισθήματα, πάθη και λάθη πέρα από κάθε λογική θα ζήσουν κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου.

Στις 3 του μήνα και ο Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα και κάπως θα ηρεμήσει η κατάσταση με την ατμόσφαιρα να γίνεται πιο ανάλαφρη και γλυκιά.

Τελευταίο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 3 του μήνα. Από την καινούρια της θέση θα μοιράσει εύνοια και ευκαιρίες κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό θα δείξεις σε όλους στη δουλειά Κριάρι του 3ου δεκαημέρου και το μαύρο σκοτάδι θα φάει όποιον σε αμφισβητήσει. Ίντριγκες και ραδιουργίες είναι ευκολάκι για σένα και τους παίζεις όλους όπως θέλεις. Με τον άλφα ή βήτα τρόπο περνάει τι δικό σου. Άλλωστε έχεις και τις κατάλληλες εμπνεύσεις και τις σωστές γνωριμίες για να το κάνεις και να βγεις και λάδι. Ωστόσο τρέναρε να πάρεις αποφάσεις όσο μπορείς, μήπως και αλλάξει η γνώμη σου ή κάποιες καταστάσεις και δεδομένα. Με θέματα και υποθέσεις της δουλειάς αλλά στο πολύ πιο χαλαρό ασχολείσαι κι αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου χαλάς χρήμα σαν να μην υπάρχει αύριο, όμως και η επόμενη μέρα θα ξημερώσει και θα σου χτυπήσουν την πόρτα τα οι υποχρεώσεις σου και τα πάγια έξοδα σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αλλάζεις μυαλά, σκεπτικό , νοοτροπία, ιδέες, σχέδια, πλάνα, σχεδόν γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος εάν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, είτε γιατί θα σου κάτσει ένα γεγονός βαρβάτο από αυτά που δεν ξεπερνάς ποτέ και σε σημαδεύουν για πάντα, είτε γιατί καταλαβαίνεις πως με τα κολλήματα που έχεις προκοπή δεν θα κάνεις. Λόγω κάποιων καλών εξελίξεων στη δουλειά ή τις σπουδές σου δεν θα μετανιώσεις καθόλου για αυτές τις αλλαγές. Αν ανήκεις στο 1ο κάνεις σχέδια με περίσσια αισιοδοξία για το μέλλον σου και χτυπάς και την εκδρομούλα σου, ιδανικά στο εξωτερικό (Πρωτοχρονιά στα ξένα, καθόλου κακό!). Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο δεν αντέχεις ούτε τον εαυτό σου με τα νευρά που θα έχεις και η κυκλοθυμία σου χτυπάει σε κάποια φάση κόκκινο. Τη νύφη πληρώνουν οι κοντινοί σου άνθρωποι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Και τα πάθη σου θα έχεις να διαχειριστείς και τα λάθη σου Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου. Το κρεβάτι σου παίρνει φωτιά και με το άτομο που ποθείς γίνεσαι ένα. Τόσο ένα που αρχίζεις να χάνεις τα μυαλά σου και η ζήλια και η κτητικότητά σου γίνονται ανεξέλεγκτες. Το σκας το παλληκάρι/κόριτσι και δεν αποκλείεται να στη σκάσει κι αυτό και να φύγει τρέχοντας. Πιθανότητες υπέρπολλες να παιχτεί φάση και με πρώην ταίρι και σε αυτή την περίπτωση θα ζήσετε σκηνικά απείρου κάλλους. Επειδή ενός κακού μύρια έπονται ίσως να έχεις χοντρά θέματα και με τα οικονομικά σου , ειδικά με τα χρέη σου. Εάν είσαι του 1ου δεκαημέρου έρωτας και χρήμα έχουν την τιμητική τους από εξελίξεις και γεγονότα, αλλά πολύ πιο μέτρια πράγματα. Εάν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο θα σε ταλαιπωρήσουν αμέτρητα ψυχολογικά προβλήματα. Τη μια θα είσαι καλά και την άλλη θα πέφτεις στα πατώματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Θα δεινοπαθήσεις με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αυτό το διάστημα και τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο με πριν αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Εάν ήδη έχεις μία σχέση το ταίρι σου παίζει βρώμικο παιχνίδι για να μπορεί στο μεταξύ σας να κινεί τα νήματα. Αν παραγίνει το κακό κι έχετε κι άλλα προηγούμενα, πιθανότατα να λήξει το μεταξύ σας (ωστόσο θα τσιμπήσεις το απωθημένο και το κολληματάκι σου). Εάν είσαι σόλο θα μπει στη ζωή σου άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα, τα οποία θα είναι αμοιβαία. Ξεκινάς μια σχέση μίσους- πάθους που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει τοξική. Οι συνεργασίες θα κινηθούν πάνω-κάτω στο ίδιο πλαίσιο. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο θα έχεις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, όμως πολύ πιο διαχειρίσιμες. Εσύ του 2ου μην αρπάζεσαι με το παραμικρό και μην ψάχνεσαι για καβγά, γιατί ειδικά με τους φίλους σου είναι πολύ εύκολο να γίνεται μαλλιοκούβαρα.

ΛΕΩΝ ♌

Τη βαρέθηκες ή μπορεί και να τη σιχάθηκες την καθημερινή σου ρουτίνα αν είσαι Λιονταράκι του 3ου δεκαημέρου και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τη μεταμορφώσεις. Αυτό είναι το καλό σενάριο, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου επιβληθούν κάποιες μεγάλες αλλαγές στη δουλειά και μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου θα είσαι στα μαύρα πανιά. Μεταμορφωτική διάθεση θα έχεις και σε ότι αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση (από μπότοξ και μαλλί μέχρι κι εγώ δεν ξέρω που θα φτάσεις). Ίσως και για κάποιο λόγο υγείας να πρέπει να αλλάξεις συνήθειες(π.χ. να μην είσαι κοιλιόδουλος/η και να κόψεις το κάπνισμα, βαρύ το ξέρω, για το καλό σου είναι όμως). Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο θα λειτουργείς σαν μία εργατική μέλισσα και θα φτιάξεις πολλές καταστάσεις στο χώρο της δουλειάς. Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο χτύπα καλύτερα μία άδεια για να αποφύγεις να τσουρομαδηθείς με τους πάντες στο χώρο εργασίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με το άλλο σου μισό, εάν ήδη το έχεις βρει Παρθένε του 3ου δεκαημέρου, νιώθετε και οι δύο πως έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας και ζείτε έντονες στιγμές έρωτα και πάθους, όπως επίσης και κάνετε ο ένας για τον άλλον υπερβολικές πράξεις, ενώ και τα λόγια που ανταλλάσσετε είναι ολίγον τι βαρύγδουπα. Πρόσεχε μην περάσετε την λεπτή γραμμή που σας χωρίζει από την εμμονή και την παράνοια και σας τα χαλάσει όλα η ζήλια και η κτητικότητα. Εάν είσαι ελεύθερος/η πέφτεις πάνω στον έρωτα της ζωής σου με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο περνάς μία φάση που τη ζωή σου γεμίζουν ο έρωτας και η δημιουργία, ενώ δεν σταματάς να διασκεδάζεις και να καλοπερνάς. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου κάτι δεν θα σου κάτσει στα επαγγελματικά σου σχέδια ή στις σπουδές σου και θα γίνεις έξαλλος/η με την αναποδιά που σε κυνηγά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν περνάς καθόλου καλά στο σπίτι σου και βλέπεις ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά στη σχέση σου με τους δικούς σου, αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο. Αντιλαμβάνεσαι ότι το όλο θέμα είναι ποιος θα επιβληθεί σε ποιον και κάπου εκεί χάνεται η μπάλα κι αντί να περνάτε όμορφες οικογενειακές στιγμές, σκέφτεστε ποια θα είναι η επόμενη ίντριγκα που θα δημιουργήσετε. Δεν το συζητώ ότι τα μισόλογα, οι σπόντες, οι μπηχτές αλλά και οι κρυφές συμμαχίες δίνουν και παίρνουν. Πάντως το καλό είναι ότι θα καταλάβεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας εκεί μέσα. Αλλαγές μπορείς να περιμένεις και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, με κάποια επένδυση ή αγοραπωλήσια να σου επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο έντονα τη ζωή. Θεματάκια στο σπίτι, σαφώς πιο απλά θα έχεις κι αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο. Εάν ανήκεις στο 2ο μια ξαφνική εξέλιξη στα οικονομικά σου μπορεί να σε αγχώσει σε σχέση με τα χρέη σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Λοιπόν εσύ Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου έχεις το προνόμιο να χρησιμοποιήσεις υπέρ σου τις ενέργειες αυτής της εβδομάδας. Μπορείς εάν το βάλεις σοβαρά σκοπό να πείσεις τους πάντες να σε ακολουθήσουν στα σχέδια σου και να κάνουν ότι ακριβώς τους πεις χωρίς μα μου σου του και λοιπές αντιρρήσεις. Επίσης μπορείς να ψαρέψεις μυστικά και πληροφορίες με αριστοτεχνικό τρόπο και πίστεψε με θα βγάλεις λαγούς. Αν τώρα αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους μάλλον θα σε κυριεύσουν εμμονές και φοβίες και θα σε πιάσει ένα σύνδρομο καταδίωξης, αφού διαρκώς θα νομίζεις πως ότι σου λένε είναι για να σε πικάρουν και πάντα κρύβονται από πίσω διπλά και τρίδιπλα νοήματα (αχ φτάνει με όλη αυτή την καχυποψία). Αν είσαι γεννημένος/η στο 1ο δεκαήμερο δεν θα βάλεις καθόλου κάτω τον πωπουδάκο σου και θα είσαι όλο συναντήσεις και κουβεντολόι με φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο τα αδικαιολόγητα νεύρα σου θα τα ξεσπάσεις στον/στην καλό/ή σου ή σε κάποιον πολύ στενό σου συνεργάτη (αυτοί φταιν που σε ανέχονται).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τα οικονομικά σου Τοξότη του 3ου δεκαημέρου είναι σε μία κομβική φάση που είτε θα πάρουν την ανηφόρα και θα κολυμπήσεις στο χρήμα, είτε την κατρακύλα και δεν θα έχεις μαντίλι να κλάψεις. Μεν όλα είναι επιλογές, αλλά κάποια πράγματα είναι για να γίνουν και θα πρέπει αν δεν σου αρέσουν , απλά να τα δεχτείς και να προσπαθήσεις να σώσεις ό,τι σώζεται. Ανασφάλειες συναισθηματικές επίσης θα σε πιάσουν και δεν θα τις διαχειριστείς πολύ καλά, ίσως μάλιστα να γίνεις παράλογα κτητικός/ή και να απομακρυνθούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα (όχι δεν είναι λογικό να παίρνει 100 τηλέφωνα τη μέρα και να τσεκάρεις την παραμικρή τους κίνηση). Αν είσαι του 1ο δεκαημέρου θα κάνεις τις κινήσεις σου για να βελτιωθεί το εισόδημά σου και πολύ πιθανό να το καταφέρεις κιόλας. Εντάσεις, άγχος και νευράκια στο χώρο της δουλειάς θα έχεις να αντιμετωπίσεις αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Παίρνει τη ζωή σου στα χέρια σου για τα καλά Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου (καλά αυτό δεν είναι και νέο) και βάζεις οριστική και απόλυτη τάξη σε προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά και άλλα σοβαρά θέματα. Όποιου δεν του αρέσει του δείχνεις την πόρτα, όποιος επιλέξει να σε ακολουθήσει θα σε έχει αιώνιο σύμμαχο. Αδιαφορείς αν θα πληγώσεις ή αν θα πληγωθείς, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν, είτε πρόκειται για τον/την σύντροφο σου, είτε για την καριέρα σου , είτε ακόμη και για την ίδια σου τη μάνα. Είσαι πολύ σκληρός/ή για να πεθάνεις, αλλά πρόσεξε μην χάσεις κάπου το μέτρο κι αργότερα μετανιώσεις φρικτά. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο επικεντρώνεσαι επίσης στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, αλλά το κάνεις και με λίγο τακτ. Εσύ του 2ου δεκαημέρου κυνηγάς ερωτικά θέματα, αλλά και τα δημιουργικά σου σχέδια, όμως κάποιες ανατροπές και αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε δαιμονίζουν!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Βαριά και ασήκωτη θα είναι η ψυχολογία σου αυτές τις μέρες, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, και περισσότερο θα σε ταλανίσουν σκέψεις που θα κάνεις για το ερωτικό σου παρελθόν. Εμμονικά σκέφτεσαι και αναλύεις παλιότερες σχέσεις και λάθη που έγιναν προκειμένου να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και να πας μπροστά. Ίσως και να τα κατάφερνες εάν δεν είχες τις ενοχλήσεις, που θα έχεις, από πρώην σχέσεις σου. Το παιχνίδι φεύγει από τον έλεγχο σου και οι εξελίξεις είναι μοιραίες και διαφορετικές από τις αναμενόμενες. Αν είσαι τελείως απαλλαγμένος/η από το παρελθόν ξεκινάς μια καινούρια μοιραία σχέση, που θα πρέπει να μείνει στα σκοτάδια για κάποιο λόγο. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο δεν θέλεις να δεις άνθρωπο, περνάς και μόνος/η σου καλά, τα καταφέρνεις μια χαρά και οργανώνεις νοητά τα επόμενα βήματα της ζωής σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου κρύβεις οτιδήποτε εύθραυστο και πολύτιμο εντός του σπιτιού σου γιατί δεν θα βγει σώο από τους καβγάδες που θα έχεις με τους δικούς σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψαράκι του 3ου δεκαημέρου κάποιο άτομο που ανήκει στο φιλικό σου κύκλο θα είναι ο λόγος που θα αλλάξεις η ζωή σου ριζικά. Μπορεί να συνεργαστείς μαζί σου ή να σε βοηθήσει καταλυτικά για να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Από την άλλη ίσως να δεις στα μάτια του το άλλο σου μισό και να ξεκινήσει μεταξύ σας μία σχέση ζωής. Το γεγονός ότι ήδη γνωρίζεστε καλά ως φίλοι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δίκοπο μαχαίρι, αφού μπορείτε να χειριστείτε ο ένας τον άλλον εύκολα. Αν μπείτε σε τέτοια παιχνίδια δύναμης και επιβολής, είναι άγνωστο το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο κάνε ζωάρα με τα φιλαράκια σου και επένδυσε σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο σταμάτα να τσαμπουκαλεύεσαι με όποιον βρεθεί στο διάβα σου και οδήγα πιο ήρεμα και πιο προσεκτικά.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved