AstroΤσαούσα 21/12 - 27/12: Ο τροχός της τύχης

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 21/12 - 27/12: Ο τροχός της τύχης

Με το πέρασμα του Ηλίου στον Αιγόκερω (λέγε με Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στις 21 του μήνα ξεκινάει η εβδομάδα μας. Πριν καλά-καλά μπει στο ζώδιο τρώει το τετράγωνο από τον Δία στις 22/12 που προψές, θυμίζω, μπήκε κι αυτός στον Κριό. Τύχη και ευκολίες θα υπάρξουν και ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγού και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, όμως, λόγω υπερβολών και επιπολαιότητας, μάλλον θα πάνε άκλαφτες… Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο και οι ξαφνικές θετικές εξελίξεις και οι ανατροπές είναι μπόλικες για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων. Στις 23, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα επίσης στην 1ο του Αιγόκερω που σαφώς επηρεάζεται άμεσα από την ενέργεια του τετραγώνου με τον Δία. Καινούριες αρχές θα υπάρξουν μεν, δεν θα είναι όμως τόσο καλές όσο τις περιμένουμε ή μας έταξαν. Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο του Ερμή (μάντεψε!) από τον Αιγόκερω κι αυτός με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τουλάχιστον τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων μπορούν να περιμένουν πως θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους και θα γεμίσουν από αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα.

Καλά Χριστούγεννα!!!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Την είχες που την είχες την πετριά του/της «πρώτου/ης και καλύτερου/ης», με τον Δία καρφί πάνω σου θα απογίνεις και ειδικά σε θέματα δουλειάς Κριέ του 1ου δεκαημέρου. Λες πολλά και κάνεις λίγα ή και τίποτα, υπερβάλεις και περιαυτολογείς μονίμως και μετά θα σου φταίνε οι άλλοι, αν περιμένουν (σώθηκαν…) τα θαύματα που υπόσχεσαι. Καινούριες αρχές και συνεργασίες τις τολμάς, αλλά δεν βασίζεσαι σε δεδομένα, παρά μόνο στην τύχη σου, επομένως δεν είναι σίγουρη καμία επιτυχία. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο θα πάρεις λεφτά, χωρίς να το περιμένεις (το 2022 φεύγει, το μπόνους από τη δουλειά μπορεί να έρχεται) ή θα σου κάτσει ξαφνικά μια αστεράτη συνεργασία. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις καλές ιδέες και εμπνεύσεις στη δουλειά, ενώ αν πρέπει να κάνεις και τον ελιγμό σου και την παρασκηνιακή σου κίνηση, τα καταφέρνεις περίφημα και δεν σε παίρνει και κανείς χαμπάρι.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δεν σου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας, αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου, για να κάνεις όλα όσα θέλεις στη ζωή σου. Ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικά σχέδια κι ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σου, το προσθέτεις στη λίστα σου κι έχεις να πορεύεσαι από όνειρα και φιλοδοξίες. Στην καλύτερη κάνεις ένα από όλα, στην χειρότερη και πιο πιθανή περίπτωση, παραμένεις αραχτός/ή στον καναπέ σου, μπουκωμένος/η μελομακάρονα και αμπελοφιλοσοφείς (γιατί και με την δράση δεν έχεις καλή σχέση, να τα λέμε κι αυτά). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα το κάνεις ταξιδάκι κι ας μην το είχες κανονισμένο με το έτερον ήμισυ ή αν είσαι μόνος/η, εκεί που θα πας στο διπλανό σαλέ θα σε περιμένει ο έρωτας της ζωής σου. Όπως και να έχει, θα ανταλλάξεις τα φιλιά σου κάτω από γκι φέτος τα Χριστούγεννα. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, κάποιος/α φίλος/η θα σε ξεμπλοκάρει σε θέματα σπουδών ή δουλειάς. Μπορεί απλά να σε συμβουλεύσει, αλλά δεν αποκλείεται και να σου προσφέρει ανέλπιστη χειροπιαστή βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δεκτό και σεβαστό να θέλεις να μειώσεις τα χρέη σου ή αν έχεις κάβα λεφτά να θέλεις να τα αβγατέψεις. Το απαράδεκτο είναι, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, να μην ξεψαχνίζεις αυτούς που σε καθοδηγούν ή που θέλεις να κάνεις κολλεγιά με τη δικαιολογία ότι είναι φίλοι σου. Άλλωστε από τον εαυτό σου θα πρέπει να ξέρεις ότι άλλο τι λέμε και άλλο τι κάνουμε. Επομένως, μην ψαρώνεις με υπερβολές και φανφάρες, διαφορετικά η χασούρα που σε περιμένει θα είναι ανεπανάληπτη. Κάνε τις κινήσεις σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αλλά με μέτρο και σύνεση. Εσύ του 2ου δεκαημέρου ζεις πρωτόγνωρες στιγμές στο κρεβάτι σου με το ταίρι σου και δεν το λες και πουθενά για να μην σε ματιάσουν. Ξανανιώνετε πουλάκι μου με όλα αυτά τα καινούρια κόλπα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ή που θα ξεκινήσεις καινούρια σχέση κρυφή (μυστικέ μου έρωτα, που λέει και το άσμα) ή που θα τα ξαναμπλέξεις με τον/την πρώην που σου είχε φάει τη ζωή και έχεις τουλάχιστον το φιλότιμο και την τσίπα να μην το κάνεις βούκινο (μέχρι χτες τον/την έκραζες παντού και άλλωστε ξέρεις μέσα σου ότι η στραβή θα ξαναγίνει). Αν είσαι γεννημένος/η το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να κλείσεις μία συνεργασία που ονειρευόσουν καιρό ή να έχεις μία έμπνευση στη δουλειά που θα σε γεμίσει χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν είσαι Καρκινάκι του 1ου δεκαημέρου, έχει αρκετό ψωμάκι ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου αυτήν την εβδομάδα. Στη σχέση σου παίζει να κάνετε το ένα βήμα παρακάτω που επιθυμείς, ενώ αν είσαι σόλο, εμφανίζεται ο/η σούπερ ντούπερ γκόμενος/α. Όμως υπάρχει σε όλα αυτά μια μεγάλη παγίδα. Φαίνονται ή θέλεις να νομίζεις εσύ ότι είναι υπερτέλεια. Υπερβάλεις σε όλα τα θετικά και κάνεις γαργάρα όλα τα αρνητικά των ατόμων και των καταστάσεων. Όπως καταλαβαίνεις, με τέτοια παραποίηση δεδομένων δεν γίνεται δουλίτσα (τουλάχιστον όχι καλή). Την ίδια (κάκιστη και ανώριμη τολμώ να πω) τακτική εφαρμόζεις και στις συνεργασίες σου. Ίσως σταθείς τυχερός/ή, ίσως και όχι. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξαφνικές χαρές και πανηγύρια σε περιμένουν με το άλλο σου μισό ή αν δεν το έχεις, βρει σκάει κεραυνοβόλος έρωτας με άτομο που έχετε κοινές παρέες ή και με κάποιον/α ήδη φίλο/η σου. Καλά deals και ερωτικά και επαγγελματικά μπορείς να κάνεις, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα τα φέρεις από εδώ θα τα πας από εκεί, εντέλει θα μείνεις ικανοποιημένος/η.

ΛΕΩΝ ♌

Να πατάμε και λίγο γη, έχω να προτείνω, αν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο. Το μυαλό σου είναι μόνο πώς θα φάμε, πώς θα πιούμε και πώς θα ερωτευθούμε. Δεν το συζητώ ότι κάνεις ζωάρα προς το παρόν, όμως δεν σκέφτεσαι καθόλου το μετά και κάποια πράγματα θα τα βρεις μπροστά σου εν καιρώ, για παράδειγμα ότι η καρδούλα σου χτυπάει ταυτόχρονα για πολλούς/ες ή που αφήνεις στον αυτόματο τα σχέδιά σου, ενώ μπορείς να κουνήσεις και λίγο το χεράκι σου να τα σπρώξεις. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή που είσαι στα πάνω σου μιλάω σε ντουβάρι, αλλά θα με θυμηθείς σύντομα, όταν θα έχει φύγει για πάντα το τρένο. Επαγγελματική ευκαιρία και μάλιστα καλή για να τσιμπήσεις και κανένα ψιλό, χωρίς να το περιμένεις ή να το πολυκυνηγάς θα έχεις, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Βεβαίως είναι πιθανό να αλλάξουν και κάποιες συνθήκες που σου την έσπαγαν στο χώρο της δουλειάς και το κέρδος σου να είναι η ηρεμία που θα αποκτήσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορείς να περιμένεις μια καλή εξέλιξη στη δουλειά που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πιο εύκολα πέρα με τα χρέη σου ή το κλείσιμο μίας συμφωνίας που επίσης θα σε φτιάξει οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μα όλα τα καλά για σένα τα φυλούσαν οι τελευταίες μέρες του 2022, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου; Αν έχεις δεσμό, παίρνει τα πάνω του, και κάνεις το σταυρό σου που επιτέλους το ταίρι σου κατάλαβε τα σφάλματά του (γνώμη σου) και πλέον συνετίστηκε και είναι τύπος και υπογραμμός σε υπερβολικό κιόλας βαθμό (αυτό να σε πονηρεύει). Ωστόσο, επειδή έχεις και το ανικανοποίητο θα του βγάλεις κι άλλα κουσούρια του/της παλληκαριού/κοπέλας και πίστεψε με παίζεις με την τύχη σου, γιατί άνετα μπορεί να σε σουτάρει. Αν δεν έχεις ταίρι, ζευγαρώνεις με δόξα και τιμή, όμως μη νομίζεις πως το κελεπούρι που βρήκες είναι έτσι 100%. Προσοχή, μην δώσεις πολλά χρήματα για να σπρώξεις κάποιο από τα σχέδιά σου, γιατί πας για φούντο. Αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, τα πράγματα στον έρωτα είναι πιο ξεκάθαρα για σένα. Με τον/την καλό/ή σου ανανεώνεστε και κάνετε μαζί πράγματα που θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ εάν ήσουν μονάχος/η, ο έρωτας σε χτυπάει κατακούτελα και μάλιστα για κάποιο πολύ ξεχωριστό άτομο. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, παραμύθι με αίσιο τέλος είναι η ερωτική σου ζωή και το σύμπαν σου πραγματοποιεί όποια ευχή σχετική έχεις κάνει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Οικογενειακά θέματα βγαίνουν στην πίστα, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ή κάποια που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Το πρόβλημα στην δική σου υπόθεση είναι ότι βασίζεσαι πολύ στις υποσχέσεις των δικών σου, στις παροχές που έχεις από αυτούς και γενικότερα στις καλές που σου κάνουν και σε όσα έχεις να λαμβάνεις τελοσπάντων, με αποτέλεσμα να τα αφήνεις όλα στην τύχη σου και να σου έρχεται έπειτα η κατραπακιά. Σε περίπτωση αγοραπωλησίας ακινήτου ή συμφωνίας για την όποια εκμετάλλευσή του, μην κάνεις την γκάφα και εμπιστευτείς την άλλη πλευρά αβλεπί, όσο υπερτέλεια κι αν σου παρουσιάζει τα πάντα κι όσο κι να σου προμοτάρει ότι πρόκειται για ευκαιριάρα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξαφνικές λύσεις οικονομικού περιεχομένου φέρνουν και πάλι την ηρεμία στο σπιτικό σου, αν και -μεταξύ μας- περισσότερο βοηθάει ο αέρας της άνεσης που φυσά. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, βρίσκεις της ισορροπίες σου ανάμεσα σε δουλειά και σπίτι, λίγο πριν γίνει η κατάσταση απελπιστική. Το πιο σημαντικό βεβαίως είναι ότι αυτόν τον καιρό μπορείτε να κάτσετε να μιλήσετε σαν άνθρωποι και το κυριότερο να συνεννοηθείτε.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σούρτα-φέρτα πολλά και ακόμη περισσότερες γνωριμίες φέρνει η εβδομάδα που θα έρθει Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, μην γίνεσαι επιφανειακός (αυτά είναι για τα γατάκια τους άλλους) και μην εντυπωσιάζεσαι χωρίς καλά-καλά να καταλάβεις ποιον έχεις απέναντί σου, ειδικά εάν έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Υπερβολές και φαινομενικά άχαστες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν μπόλικες, το θέμα είναι στο ξασκαρτάρισμα. Κράτα και εκμεταλλεύσου μόνο όσες αξίζουν και γύρνα τη μούρη σου σε υπερβολικές υποσχέσεις που θα σου δώσουν, ίσα για να σε ψήσουν και έπειτα για να σε χώσουν απλά και ωραία. Αν είσαι γεννημένος/η το 2ο δεκαήμερο, δίνεις τα ρέστα σου στο επικοινωνιακό κομμάτι και αφήνεις με το στόμα ανοιχτό τον καλό/ή σου ή κάποιο συνεργάτη με το πόσο χαριτόβρυτος/η μπορείς να γίνεις (περνάς ωστόσο τα δικά σου εσύ), ενώ δεν πρόκειται να φας άκυρο για κανένα λόγο από κάποια νέα γνωριμία που έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου και σε ξεσηκώνει (ολοταχώς για σχέση). Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα σου βγει αυτή η γλυκά στο λόγο και τις κινήσεις σου, ακόμη περισσότερο σε συνδυασμό με έντονα ρομαντική διάθεση. Αν δεν σε χτυπήσεις για να συνέλθεις, σίγουρα θα σε φτύνεις, όποτε περνάς μπροστά από καθρέφτη. Αν συνεχιστεί αυτή η αηδιαστική ζουζουνιάρικη κατάσταση, σκέφτεσαι σοβαρά την ψυχοθεραπεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Όλοι ξέρουμε και εσύ φυσικά την τύχη που σε δέρνει σε αυτή τη ζωή και φυσικό και επόμενο είναι όχι απλά να στηρίζεσαι σε αυτήν, αλλά να έχεις στρογγυλοκάτσει πάνω της, όπως η Kate στον Τιτανικό πάνω στην πόρτα, Τοξοτίνι του 1ου δεκαημέρου. Όμως τη δεδομένη στιγμή, επειδή μπορείς να κάνεις θαύματα στα οικονομικά σου, μην κάψεις από αφέλεια και ανωριμότητα τις ευκαιρίες σου. Δες λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα και μην είσαι μόνο λούσα, χορό και γκομένισμα. Δεν σου λέω πως θα πας άπατος/η, αλλά δεν θα έχεις και το μέγιστο δυνατό κέρδος. Γελάς τώρα, σε βλέπω, έλα όμως να μου πεις την κατάληξη ύστερα (θα γελάω εγώ τότε). Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, σε πάνε πολύ καλύτερα τα ανάλογα θέματα, αφού από τη δουλειά σου θα έχεις μία αναπάντεχη ευκαιρία που θα την εκμεταλλευτείς σωστά κι έτσι θα δει χαρά ο τραπεζικός σου λογαριασμός. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ας είναι καλά οι δικοί σου, που με τη βοήθεια τους υλική ή πρακτική σε βοηθούν να στέκεσαι καλά στα οικονομικά σου ή ακόμη και να κλείσεις μία καλή συμφωνία ή και να κάνεις μία επένδυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μπορείς να διορθώσεις και να πάρεις από την αρχή οποιοδήποτε θέμα ή τομέα της ζωής σου δεν σε ικανοποιεί, εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα πρέπει όμως για να μην βρεθείς σε ακόμη χειρότερη θέση (να πας δηλαδή για μαλλί και να βγεις κουρεμένος/η) να πάρεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις αποφάσεις σου. Δεν λέω, είσαι από τα πιο μαζεμένα παιδιά του ζωδιακού, όμως μπορεί να μπλοκάρεις και να μην ξέρεις πώς να διαχειριστείς την τύχη και τις ευκαιρίες που σου έρχονται. Στα πλην σου αυτόν τον καιρό είναι και το γεγονός πως, πέρα από τον εαυτό σου, δεν υπολογίζεις κανέναν άλλον και επειδή μέχρι στιγμής στη χαρίζουν όσοι σε αγαπούν, πιστεύεις ότι θα πάει έτσι το πράγμα (κάποια στιγμή θα κόψει ταχύτητα…). Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, αναπάντεχες χαρές και διασκεδάσεις έρχονται να σου τονώσουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, αφού και τα ερωτικά σου θα φτιάξουν απρόσμενα και δεν αποκλείεται να σε χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα, αν είσαι μόνος/η. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θέλεις πολύ να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου και βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια να τραβήξεις το ενδιαφέρον όσων επιθυμείς. Μπορεί κιόλας μία ευχή σου που θα μοιραστείς να τη δεις να γίνεται πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Την ευκαιρία σου να πεις αντίο και έχει γεια σε κάποια από τα κόμπλεξ και τις φοβίες σου θα έχεις αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, αντί να περιμένεις λιγάκι, να κάτσει μέσα σου η νέα κατάσταση, μόνο ντουντούκα δεν παίρνεις για να ενημερώσεις το άπαν σύμπαν για τα σχέδιά σου και τα τσιμπάς και λιγάκι να κάνεις εντύπωση. Ηρέμησε λίγο γιατί εάν συνεχίσεις έτσι, κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να σε ακούσει, πόσο μάλλον να συζητήσει μαζί σου ή να σε συμβουλέυσει. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξαφνική θετική αλλαγή συντελείται μέσα στο σπίτι σου και τουλάχιστον στο εδώ και τώρα είστε μέλι γάλα. Μάλλον με οικονομικά έχει να κάνει, οι πολλές λεπτομέρειες είναι αχρείαστες, για αυτό και μπορεί κάποια από τα μέλη της οικογένειας να μείνουν στο σκοτάδι, για το πώς καταφέρατε να τα βρείτε και να πάψουν οι εχθροπραξίες, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει και που μετρά. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, μυστικές συνεννοήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι σου φέρνουν με κάποιο τρόπο χρήμα (δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο).

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Εξελίξεις αναμένονται αυτές τις μέρες που έχουν άμεση σχέση με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα κάνεις νέες τυχερές γνωριμίες, όμως με κάποιους από τα παλιά μπορεί και να ξεκόψεις. Πρόσεχε την υπερβολή στα λόγια σου και ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, όπως τα οικονομικά, ή όταν παίζει το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μπορεί η υπερβολική σου αισιοδοξία να μην είναι από πονηριά, αλλά από αφέλεια και ανωριμότητα, ωστόσο κανείς δεν θα σε δικαιολογήσει, αν δεν είσαι σωστός/ή, ούτε στα μισά από όσα λες ή γεμίζεις τον κόσμο με ένα σωρό ελπίδες και προσδοκίες, απλά γιατί έτσι. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά εκεί που κάθεσαι και να σε σημαδέψει, δημιουργώντας συναισθήματα για κάποιον/α φίλη σου ή για άτομο που έχετε κοινές παρέες. Αν είσαι ήδη αγκαζέ, δεν αποκλείεται να σου σκάσει κερδοφόρα πρόταση συνεργασίας από κάποιον που μόλις γνώρισες. Την πολύτιμη βοήθειά σου προσφέρεις με όλη σου την καρδιά σε κάποιον που νιώθεις πως την έχει ανάγκη και γεμίζεις ικανοποίηση από αυτή σου την πράξη, αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved