AstroΤσαούσα 14/12 - 20/12: Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 14/12 - 20/12: Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι

Η κακή μέρα, κατά παράφραση, από την αρχή φαίνεται, έτσι και η κακή εβδομάδα. Αν και δεν έχει πολύ πράγμα η επόμενη, η μία από τις δύο όψεις που πραγματοποιούνται είναι κάπως ζόρικη. Ο λόγος για το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στις 14 του μήνα. Για άλλη μια φορά (προηγήθηκαν τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή ) οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου θα βουτηχτούν στο ψέμα και την απατεωνιά. Βεβαίως, όλα τα ζώδια θα φάνε κάπου το κουτόχορτο τους, αφού οι ενέργειες είναι κατά βάση παρασκηνιακές και γενικότερα βασιλεύουν η παραπλάνηση και η υπερβολή, παρέα με τις εξαπατήσεις και τις λάθος εκτιμήσεις ανθρώπων και καταστάσεων. Στις 17, τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων θα επηρεαστούν από το τρίγωνου του Ερμή, που βρίσκεται στον Αιγόκερω, με τον Ουρανό που έχει πιάσει στασίδι στα μέσα του Ταύρου. Μας αρέσει όμως αυτή η όψη γιατί και τις καλές της εκπλήξεις θα φέρει και έξυπνες και σβέλτες λύσεις σε προβλήματα! Δεν το συζητάμε για εμπνεύσεις και πρωτοτυπία, εκεί θα γίνει πανηγύρι. Τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων επηρεάζονται από την γλυκιά και «ακίνδυνη» Αφροδίτη που μόνο εύνοια και τυχερές ευκαιρίες τους προσφέρει. Την τελευταία μέρα της εβδομάδας έχουμε το οριστικό πέρασμα του Δία στον Κριό. Άντε να δούμε, μπας κι αλλάξει και η δική μας τύχη….

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Άλλο τι θέλεις και άλλο τι μπορείς να κάνεις Κριέ του 3ου δεκαημέρου! Από σχέδια και φιλοδοξίες ένα σωρό, όμως έχεις βγάλει τα ποδαράκια σου πολύ πιο έξω από όσο φτάνει η κουβέρτα σου -αν με εννοείς- και πας ντουγρού για να φας τα μούτρα σου. Άσε τις θεωρίες περί διαίσθησης και ενστίκτου, γιατί κι αυτά δεν είναι να τα πολυεμπιστεύεσαι τώρα τελευταία ή μπορεί και να σου «μιλάνε», αλλά εσύ να ακούς ό,τι θες. Λοιπόν , προσοχή και σύνεση σε επαγγελματικά και σπουδές! Θα την κάνεις την μπάζα σου αυτές τις μέρες Κριαράκι του 2ου δεκαημέρου! Νιονιό άλλωστε έχεις μπόλικο και τώρα έχει πάρει μπρος και κατεβάζει ιδέες, χάρη στις οποίες γεμίζει το ταμείο σου με χρήμα ζεστό και λαχταριστό. Κι εσύ του 1ου δεκαημέρου παίζει να χτυπήσεις καλό παραδάκι από μια επιτυχία στη δουλειά ή /και να έχεις κι άλλες καλές να περιμένεις.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Άξιο απορίας είναι πως εσύ που περνάς από κόσκινο ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά, θα πιαστείς τόσο εύκολα κότσος αυτή την βδομάδα. Σε παραμυθιάζουν αβέρτα δήθεν φίλοι, Ταύρε του 3ου δεκαημέρου, για κάποια επένδυση και πας και τους κάνεις κυριολεκτικά κατάθεση τα ωραία σου λεφτά. Όχι γλυκέ μου, δεν θα κάνεις απόσβεση, ούτε κέρδη θα έχεις! Τυχερός/ή θα είσαι, εάν μείνεις μία ή άλλη και δεν αποκτήσεις και έξτρα χρέη. Α, και όποιος σου πει ότι έχει βρει τάχα μου ένα κόλπο, που το είχε κάνει κι ο μπατζανάκης του κουμπάρου του γείτονα του και διαγράφηκαν οι οφειλές του, ή σε δουλεύει ή είναι επικίνδυνος! Μην τολμήσεις να δοκιμάσεις! Εάν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μία καταπληκτική ιδέα ή έμπνευση που θα έχεις εκτοξεύει τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου! Βλέπεις πως, όταν δεν μπετάρεις, κάνεις θαύματα; Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου απόλαυσε όσα σε κάνουν να χαίρεσαι τη ζωούλα σου, τώρα που μπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δυστυχώς, Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου, δεν είναι όλα ρόδινα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Άσε τι σου λένε οι γύρω, ξέχνα όσα σου υπόσχονται στη δουλειά σου ή όσα σου τάζει το ταίρι σου και μην κάνεις όνειρα και σχέδια, ούτε να έχεις προσδοκίες. Το καλό σενάριο είναι να μείνουν όλα ως έχουν, το κακό να σε κοροϊδεύει κάποιος ή και όλοι μαζί και να πάνε τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Και στις δύο περιπτώσεις, δάκρυ, πόνος και καημός προβλέπεται για σένα στο άμεσο μέλλον, μόλις καταλάβεις τα ψέματα και το παραμύθι που σε έχουν φλομώσει. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κάτι καλό, αν και κρυφό, σκοτεινό και υπόγειο, ετοιμάζεται στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου. Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα, ποσώς σε ενδιαφέρει ο τρόπος! Μοιραία πάθη και έρωτες αναμένονται και εάν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ κι από χρήμα δεν μένεις παραπονεμένος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ή που έχεις πάρει εσύ πολύ ψηλά τον αμανέ και κάνεις σχέδια για τη δουλειά σου, που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις ή που οι συνάδελφοί σου ή ο προϊστάμενός σου, για να σε χώσουν, σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, Καρκίνε του 3ου δεκαημέρου. Λαγό πάντως δεν θα φας, μόνο χώσιμο! Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση απλά να μην μπορείς να μαζέψεις τα μυαλά σου, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη ακόμη και στις πιο απλές δουλειές που σου αναθέτουν. Όπως και να έχει, μην περιμένεις μία νορμάλ καθημερινότητα. Εσύ του 2ου δεκαημέρου έχεις ξαφνικές γνωριμίες που μπορεί να γίνουν μελλοντικές συνεργασίες ή εάν είσαι λεύτερος/η να εξελιχθούν σε σχέση (έλα ρε, Χριστούγεννα, αγκαλίτσα, δεν είναι γούτσου και υπέροχο;). Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ζουζουνιάζεις με το άλλο σου μισό ή εάν δεν έχεις γνωρίζεις κάποιον/α, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές να γίνει. Επιπλέον, μπορεί να σκάσει και κάποια καλή συνεργασία.

ΛΕΩΝ ♌

Μην το παίζεις πολύ ιστορία στα ερωτικά θέματα, γιατί το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, Λέοντα του 3ου δεκαημέρου. Αν έχεις σχέση, σε παίζει το έτερον ήμισυ στα δάχτυλα και σε έχει με τον τρόπο του σήκω-σήκω , κάτσε- κάτσε. Σε τσιγκλάει και λίγο με θέματα ζήλιας, σου λέει και ότι είσαι ο/η καλύτερος/η (καλέ σε ξέρει, δεν το συζητώ) και εσύ, εκτός που έχεις γίνει υποχείριο, νομίζεις ότι έχεις βρει την άδολη αγάπη και το μεγάλο έρωτα. Αν είσαι χωρισμένος/η, χάφτεις παρόμοια παραμύθια και μάλιστα από κάποιον/α σχετικά άγνωστη (ελαφρώς τραγικότερη η δική σου περίπτωση). Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου μπορεί μία ξαφνική εξέλιξη η πληροφορία σχετικά με τη δουλειά, που θα την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου, να σου δώσει τρελή ώθηση σε καριέρα και επαγγελματικά. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, η καθημερινότητά σου ομορφαίνει και εσύ ακόμη περισσότερο, αφού πλακώνεσαι σε ό,τι κρέμα και λοιπό μαντζούνι βρεις, για να διατηρηθείς κούκλαρος/κουκλάρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Εδώ που τα λέμε, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, είσαι για λύπηση αυτές τις μέρες, αφού ακόμη και τα πιο δικά σου άτομα θα σε γεμίσουν με ψέματα, υπερβολές, μεγάλες υποσχέσεις και ακόμη μεγαλύτερες δηλώσεις. Ο/η σύντροφός σου για να περάσει το δικό του/της ή για να μην τον/την πολυπρήζεις, με γκρίνιες και μουρμούρες (άκου τώρα), οι συνεργάτες για να τσεπώσουν κατιτίς παραπάνω ή να μην έχουν οι ίδιοι και πολλές-πολλές ευθύνες και η οικογένειά σου για οποιονδήποτε λόγο μπορείς να φανταστείς. Το δυστύχημα είναι ότι δεν παίρνεις πρέφα τίποτα έγκαιρα… Εάν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ετοιμάσου για ταξιδάκι ή για να βάλεις μπροστά ένα υπερτέλειο σχέδιο που συνέλαβες πρόσφατα. Τα καλύτερα έρχονται για σένα του 1ο δεκαημέρου που είσαι όπως λέει και η παροιμία «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη», ενώ και ερωτικά παίρνεις τα πάνω σου, όση μιζέρια κι αν κουβαλούσες μέχρι πρότινος.

ΖΥΓΟΣ ♎

«Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι», αυτό να θυμάσαι Ζυγέ του 3ο δεκαημέρου και να αφήσεις τα σούξου-μούξου στη δουλειά και τα κουτσομπολιά. Εκτός που είναι ανακριβή και κακεντρεχή, σε σένα θα φορτώσουν τα πάντα, άπαξ και γίνει παρεξήγηση. Επίσης, μην ψαρώνεις με το κάθε γλειφτρόνι του γραφείου που σε γεμίζει κομπλιμέντα ή σου προσφέρει απλόχερα βοήθεια. Μωρέ, κάτι ετοιμάζει και θα με θυμηθείς. Βασικό, επίσης, είναι να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα για να μην βγαίνεις εκτός χρόνου στις υποχρεώσεις σου. Χάνεις πλήρως την αίσθηση του χρόνου και του τόπου (ρολογάκι λοιπόν και gps). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα έχεις από το πουθενά ευκολίες και ευρηματικές λύσεις σε οικονομικά ή κληρονομικά προβλήματα που έπαιρναν μπάλα και την υπόλοιπη οικογένεια. Στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου, αλλάζοντας κουρτίνες και κάδρα περνάς την εβδομάδα, εάν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο, ενώ θα βγάλεις και το εξτραδάκι σου από την ακίνητη περιουσία σου με κάποιον τρόπο.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Βάλε τσαγάκι να στα πω… Ο μύθος που με τόσο κόπο έχτιζες τόσο καιρό, πως είσαι γάτα με πέταλα σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, μάλλον θα καταρρεύσει, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα σου φύγει πολύ χρήμα σε δώρα, εκπλήξεις και λοιπές παροχές προς το ταίρι σου και πριν καλά-καλά το καταλάβεις θα έχεις στεγνώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η και κυνηγάς κάποιον/α, πρώτα θα δεις τι ισχύει πραγματικά από την άλλη πλευρά μόλις μείνεις ρέστος/η (όχι, δεν θα σου αρέσει αυτό που θα ισχύει….). Μόλις φας την πρώτη κρυάδα και συνέλθεις κάπως, θα ξεκινήσουν να παρτάρουν και οι ανασφάλειές σου. Και άφραγκος/η και απελπισμένος/η. Από τη μία λυπάμαι εσένα κι από την άλλη όποιον/α εισπράξει την εκδίκησή σου… Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ξαφνικές χαρούμενες ειδήσεις σου φέρνει το ταίρι σου ή κάποιος συνεργάτης σου ! Ζωάρα κάνεις, αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, αφού όλο γνωριμίες και φλερτ θα είναι η εβδομάδα, ενώ μπορεί να βρεθείς και με καινούριο κινητό ή αμάξι!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ποιος δουλεύει ποιον μέσα στο σπίτι σου, αναρωτιέμαι, σαν σκέφτομαι εσένα Τοξότη του 3ου δεκαημέρου. Γιατί κι εσύ θα κάνεις αβαβά πολλά θέματα για να γλιτώσεις από καβγάδες και γκρίνιες, αλλά και οι δικοί σου θα σου χρυσώσουν το χάπι για να σε φέρουν προ τετελεσμένου και να κάνεις αναγκαστικά κάποια πράγματα που καθόλου δεν θα ήθελες. Ο πιο πονηρός κερδίζει, όμως και ο εκάστοτε χαμένος θα νιώσει ένα τσικ προδοσίας και απογοήτευσης. Τουλάχιστον, πρόσεξε να μην είσαι γιούχου σε σοβαρά θέματα, τώρα αν την πατήσεις σε ψιλολοίδια, ε, δεν βαριέσαι… Αν είσαι γεννημένος/η το 2ο δεκαήμερο, ξαφνικά και αναπάντεχα γεμίζουν οι τσέπες σου λεφτά είτε γιατί θα συμβούν κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς είτε γιατί θα σου σκάσει ξαφνικά μία νέα οικονομική συμφωνία πολλών αστέρων. Τα τυχερά σου στον οικονομικό τομέα θα έχεις και αν είσαι Τοξοτίνι του 1ου δεκαημέρου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Την πλέον ακατάλληλη στιγμή βρήκες για να δείξεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου. Μια χαρά ήσουν στην μοναξιά σου και την μουντρουχιά σου και κανείς δεν μπορούσε να σε πειράξει. Τώρα, ανοίγεσαι επικίνδυνα (πραγματικά από εσένα τόση αφέλεια είναι αδιανόητη) και ξεφουρνίζεις τα μυστικά σου και τις μύχιες σκέψεις σου στα πλέον πολυλογάδικα πλάσματα. Φυσικό κι επόμενο είναι την επόμενη μέρα να σε κρεμάσουν στα μανταλάκια. Αρχικά, απογοητεύεσαι από το τι κόσμος υπάρχει κι έπειτα ρίχνεις το ανάθεμα στον εαυτό σου και ξαναταμπουρώνεσαι (τι να το κάνεις που το ρεζιλίκι έχει γράψει ήδη όμως…) Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είσαι στα φόρτε σου, όσον αφορά εμπνεύσεις και ιδέες που έχεις για τα επαγγελματικά σου, ενώ βρίσκεις τους πλέον πρωτότυπους τρόπους για να κατακτήσεις και τους ερωτικούς σου στόχους. Εάν είσαι του 1ου δεκαημέρου, η ομορφάδα σου και η λάμψη σου αυτή την εβδομάδα κάνει άπαντες να κολλούν πάνω σου, όπως οι μέλισσες στο μέλι (δεν λέω το άλλο με τις μύγες, για να μην το πάρεις στραβά).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κάνε κράτει με τους κολλητούς σου και τα φιλαράκια σου και ειδικά αν αρχίσουν να υπάρχουν στο μεταξύ σας και οικονομικά νταραβέρια. Αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου ή που θα ταΐσεις πολύ κόσμο (χρηματικώς), μα γιατί θα σου αρχίσουν τη μίρλα και θα τους λυπηθείς, μα γιατί θα σου υποσχεθούν κέρδη πολλαπλάσια, το θέμα είναι πως, όπως και να έχει, άντε κλάφτα τα ευρωπουλάκια σου. Την παρεξήγηση δεν τη γλιτώνετε με τίποτα πάντως και να ξέρεις ότι ένα ενδεχόμενο είναι να βγεις εσύ ο/η απατεώνας/ισσα της υπόθεσης. Δίχως κέρδος κέρατα, κυριολεκτικά! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η αλήθεια είναι ότι κοιτάζεις τη δουλίτσα σου και το σπιτικό σου και ακριβώς για αυτό το λόγο το σύμπαν θα σε φωτίσει με κάποιες εξαιρετικές ιδέες, ώστε να λύσεις και θέματα οικογενειακά (αμ πώς!). Εάν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, φαινομενικά περνάς τις μοναξιές σου και τις κλειστές σου, κάτι σαν φάση απραξίας και περισυλλογής, ξέρεις πολύ καλά όμως ότι παρασκηνιακά δουλεύεις τόσο τα οικονομικά σου, όσο και τα ερωτικά σου και βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν η υπερβολή είχε όνομα, αυτές τις μέρες τουλάχιστον, θα λεγόταν Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου. Έχεις τον αμάζευτο και ειδικά στο χώρο της δουλειάς, όπου ανοίγεις το στόμα σου, μόνο για να πεις παραμύθια και ψέματα. Μικρέ μου Αίσωπε, ακόμη κι αν πιστέψουν οι γύρω σου πως κουβαλάς όλες αυτές τις αρετές και τα προσόντα (και δεν σε πρόλαβε η NASA), πιστεύεις ότι θα κοιμούνται όρθιοι για πάντα; Aμ φαίνεται η σκαρταδούρα αργά ή γρήγορα (γρήγορα στην περίπτωση σου και θα γίνεις και περίγελος). Συμβουλή μου είναι όσο μπορείς τουλάχιστον να προσεγγίζεις την αλήθεια (τσίμπα το στο λίγο του, μην του πετάς τα μάτια έξω)! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σε περιμένουν ξαφνικές γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και μία μικρή έκπληξη. Γνωριμίες που όμως μπορεί να πηγαίνουν και προς το ερωτικό θα κάνεις κι αν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο, ενώ από διασκεδάσεις, βόλτες κλπ με φίλους και παρέες άλλο τίποτα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved