AstroΤσαούσα 07/12 - 13/12: Θέλει και λίγη ρέγουλα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 07/12 - 13/12: Θέλει και λίγη ρέγουλα

Στις 7 του μηνός, εκεί με το που αλλάζει η μέρα, αριβάρει ο Ερμής στον Αιγόκερω, όπου και θα κάτσει καιρό, μέχρι και τα μέσα του Γενάρη, γιατί θα γυρίσει ανάδρομος, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Προς το παρόν σοβαρευόμαστε στην επικοινωνία μας κι έχουμε και το νου μας μην πούμε τίποτις παραπάνω και εκτεθούμε. Ρεαλισμός και μία εσάνς φιλοδοξίας λοιπόν! Επηρεάζονται περισσότερο Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Στις 8 βαστάτε Τούρκοι τα άλογα! Πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, αλλά εκεί πολύ πολύ πολύ κοντά από την πλευρά του Τοξότη, είναι και ο μανουριάρης Άρης. Ανάδρομος μεν, Άρης δε! Νεύρα και ένταση δεν αποφεύγονται, όλα πρέπει να αρχίσουν ή να τελειώσουν εδώ και τώρα, ωστόσο λόγω αναδρομής θα υπάρξουν καθυστερήσεις, που με τη σειρά τους θα προκαλέσουν επιπλέον εκνευρισμό (παιδιά μία βαλεριάνα, ένα κάτι, ότι μπορεί ο καθένας να το περιορίσουμε το κακό). Πιο φορτωμένοι από όλους θα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου. Λίγο μετά έχουμε και την αντίθεση ακριβείας του Ήλιου με τον Άρη, η οποία είναι μία από τα ίδια. 9 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Τοξότη τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύς και κανείς δεν έχασε τη σοβαρότητα και την εγκράτειά του, για τις βρουν τα Μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, για τα οποία κυριολεκτικά ο μήνας έχει 9 και κάνουν ότι τους έρθει, όπως τους έρθει, χωρίς να υπολογίζουν συνέπειες σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Βέβαια όλοι λίγο πολύ επηρεαζόμαστε και το ρίχνουμε στο σορολόπ! Η Αφροδίτη στις 10 περνάει κι αυτή στον Αιγόκερω κι όσο να πεις σφίγγουν τα λουριά σε σχέσεις και πορτοφόλια. Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που κάπως βάζει μία τάξη στο χάος των προηγούμενων ημερών. Γιατί χρειάζεται σε όλα και λίγη ρέγουλα….

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις σοβαρά για θέματα δουλειάς Κριέ του 1ου δεκαημέρου και κοίταξε να μην κάψεις τις ευκαιρίες σου και δεν σπρώξεις τα θέματά σου ή δεν κλείσεις τις συμφωνίες σου. Για να σε φτιάξω ένα κλικ παραπάνω σου λέω ότι θα παίξουν και καλά λεφτά τώρα κοντά! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, είσαι όλο φωνή και κακό κάθε φορά που πας να μιλήσεις με άνθρωπο. Δεν ακούμε λόγια, μόνο γρυλίσματα και γαβγίσματα άπαξ και έχουμε διαφορετική γνώμη από τη δική σου. Δεν σου φταίει ο κόσμος, αν δεν σου κάθονται τα σχέδια, όπως τα θες ή εάν σε έχει πιάσει κωλοπιλάλα να γίνουν όλα, εδώ και τώρα. Έλα μαζέψου! Εσύ του 3ου θέλεις από τη μία να κάνεις πραγματάκια στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική σου καριέρα, καταστρώνεις όμως σχέδια στο φτερό και απλά περιμένεις να σου κάτσουν κατά τύχη. Ρε αγάπη, κάνε κανένα ταξιδάκι καλύτερα, πιο καλά θα περάσεις!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

«Θέλω να εξελιχθώ!» φωνάζει το μέσα σου, εάν είσαι Ταύρος του 1ου και δεν χάνεις σεμινάριο για σεμινάριο και σπουδή για σπουδή. Αν δεν το έχεις με το διάβασμα, δεν πτοείσαι, βρίσκεις την άκρη σου αλλιώς, για να προκόψεις. Ταξιδάκια κι εκδρομούλες καλοδεχούμενα και μπορεί να βγάλεις μακριά από τη βάση σου και κάποιο γκομενάκι. Εσύ του 2ου έχεις άλλους καημούς, κυρίως οικονομικούς! Έχεις ξεσκιστεί στα έξοδα και οι υποχρεώσεις σου δεν βγαίνουν απλά. Άσε τα χρέη... Αυτά μόνο την ανηφόρα μπορούν να πάρουν. Το μόνο που σε σώζει είναι να κάνεις κάποιον νέο διακανονισμό, με όσο πιο καθαρό μυαλό μπορείς. Νέες οικονομικές συνεργασίες ή που θα τις μετανιώσεις ή που θα αποδώσουν όποτε και αν! Στα ερωτικά σου, λόγω κόμπλεξ και ανασφάλειας, θα γίνεις λίγο επιθετικούλης/α και παίζει να τραβήξεις πολλές διαγραφές. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, όλα τα βλέπεις χαβαλέ για να περνάς καλά με την παρέα. Αποτέλεσμα είναι από τη μία να χάσεις χρήματα κι από την άλλη να σου βγουν ξινές οι ερωτοδουλειές με φίλους/ες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Και τάξη θα μπει στα χρέη και τις οφειλές σου και κανένα ψιλό θα πέσει, ως μάννα εξ’ ουρανού για να βουλώσεις τρύπες, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Άσε δε τα ερωτικά σου... Έρωτας και πάθος κυριαρχούν στην ζωή σου αυτές τις μέρες και χαρές μεγάλες στο κρεβάτι σου. Προσέχεις μόνο τις πολλές ζήλιες και τα διάφορα χειριστικά κόλπα που μπορεί να σου βγουν και να δηλητηριάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πας φορτσάτος/η για διάλυση σχέσεων και συνεργασιών. Με το ταίρι σου τα σπάτε, αφού όμως πρώτα έχετε σπάσει και το υπόλοιπο σπίτι, ενώ οι συνεργάτες σου όπου φύγει, φύγει για να μην αντιμετωπίσουν την οργή σου. Τώρα δίκιο έχεις; Άδικο; Όπως και να έχει καλό θα ήταν να λειτουργήσεις πιο ήρεμα και πιο αθόρυβα. Ωστόσο, αν θέλεις να διεκδικήσεις κάποιον/α ή να κυνηγήσεις μία συμφωνία, το κάνεις χωρίς να αφήνεις περιθώρια στους άλλους και το πετυχαίνεις (άσχετο αν μετά μπορεί να το μετανιώσεις). Εσύ του 3ου δεν βλάπτει να δείξεις λίγη σοβαρότητα σε θέματα σχέσεων και δουλειάς. Παιδική χαρά έχεις καταντήσει το όλο θέμα και πιο πολύ σε νοιάζουν τα γκομενιλίκια, παρά να κοιτάξεις να κάνεις κάτι να πουσάρεις λίγο την καριέρα σου. Ευκαιρίες και τύχη, darling, δεν θα έχεις για πολύ ακόμη (δεν απειλώ, προειδοποιώ)!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Επικοινωνία, τσεκ! Γλυκόλογα και κινήσεις λατρείας και αγάπης, τσεκ! Τι άλλο θέλεις για να χαρείς τη σχέση σου Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και να πάψεις την γκρίνια; Όλα πηγαίνουν ρολόι και ό,τι σε ενοχλούσε στο ταίρι σου ανήκει στο παρελθόν. Αν είσαι Καρκινάκι- μπακουράκι, έχει και για σένα δωράκια το σύμπαν, ερωτικές εξομολογήσεις από πρόσωπο που δεν θα σε κάνει να ξινίσεις τη μούρη σου, αντιθέτως τον/την καλοβλέπεις (αχ άντε και στα δικά μας)! Εάν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, πιες ένα χαμομηλάκι να καλμάρουν λίγο τα νεύρα σου με όσα μαζεύεις στα τρίσβαθα της ψυχούλας σου. Πηγή του κακού είναι οι συνάδελφοι και οι υποχρεώσεις σου στη δουλειά. Άμα πεις να κάνεις μπαμ, τελείωσε δεν σε μαζεύει κανένας. Κρίνε και πράξε, εσύ ξέρεις πως θα νιώσεις καλύτερα και πόσο σε παίρνει για μαγκιές. Σε δικό σου κόσμο είσαι αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Το μυαλό σου είναι οπουδήποτε αλλού, εκτός από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις. Αχ σόρι, σε παρεξήγησα, η αλήθεια είναι πως έχεις και εσύ τα άγχη σου με τον/την μορφονιό/ά στη δουλειά που δεν σου κάθεται και με το πότε να πας για ψώνια και καλλωπισμό…. Θα ξυπνήσεις, όταν θα είναι αργά!

ΛΕΩΝ ♌

Καλύτερη θα γίνει η καθημερινότητά σου, Λέοντα του 1ου δεκαημέρου, αφού και με τους συναδέλφους σου θα μπορείς να σταυρώσεις μία κουβέντα της προκοπής και γενικότερα θα σου σκάνε ευκολίες σε ό,τι κάνεις και δεν θα πολυκουράζεσαι. Ιδανική στιγμή να ασχοληθείς και με την απερίγραπτη ομορφιά σου ή την πολύτιμη υγεία σου. Εσύ του 2ου μόνο καλά δεν περνάς, αφού με κάποιον/α φίλο/η θα γίνει το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σταματήσει κάπου εδώ η φιλία σας. Μάλλον όμως θα φταίει η άλλη πλευρά που σε ζηλεύει και σε εχθρεύεται για κάποιο θέμα ερωτικό ή για κάποιο επιτυχημένο σου σχέδιο. Ο καλύτερος του χωριού (προς το παρόν) είσαι, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Έχεις του έρωτά σου τον χαβά και δεν σε νοιάζει κανένας και τίποτα παραπέρα. Βέβαια, από λάθος σε λάθος πέφτεις, μιας και δεν μπορεί η καρδούλα σου να αποκλείσει κανέναν ενδιαφερόμενο/η και παίζεις σε πολλαπλά (όχι διπλά όπως ο πάσα εις) ταμπλό ή εάν έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου και είσαι ταγμένος/η εκεί, του τρως τα συκώτια με τις ζήλιες σου και τις εμμονές σου (τον/την πνίγεις πιο απλά)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θέλεις τις βόλτες σου, θέλεις τις τσάρκες σου, να τη ζήσεις βρε αδερφέ τη ζωούλα σου. Να βγεις, να γλεντήσεις και να ερωτευτείς! Όλα θα τα κάνεις αυτές τις μέρες Παρθενάκι του 1ου δεκαημέρου και θα έχεις και δωράκια και εκπλήξεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι μονάχος/η, τότε θα γίνεις και διπλός/ή. Με τόσο καλή διάθεση και ανεβασμένο ηθικό, θα πάρουν μπρος και η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου και να τα τα σχέδια για ένα μέλλον λαμπρό! Άσε με τη μαεστρία θα τα προωθήσεις, δεν σου λέω τίποτα, θα δεις! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, της τρελής το πανηγύρι γίνεται στη δουλειά σου και ή που θα ανέβεις πέντε θέσεις μονοκοπανιά ή που θα αποχωρήσεις και θα τους αφήσεις να κουρεύονται. Με τα νεύρα που έχεις μόνο πράγματα των άκρων μπορούν να συμβούν. Έχε υπόψη πως επιτυχίες και κλεισίματα συμφωνιών θα αργήσουν παραπάνω από το αναμενόμενο. Μη μεταφέρεις την κατάσταση στο σπίτι σου, γιατί κι εκεί θα έχεις, αν αντιμετωπίσεις διάφορα ευτράπελα. Αν είσαι γεννημένος/η το 3ο δεκαήμερο σου βγαίνει ένα απίστευτο σαλιαροζουζούνισμα προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με υπερβολικές εκδηλώσεις συναισθημάτων και κάνεις και τα στραβά μάτια σε κάνα δυο περίεργες συμπεριφορές. Αφενός δεν σου πάει ο ρόλος (δεν είσαι μανούλα μου για σορόπια) και αφετέρου ό,τι παραβλέπεις τώρα μπορεί να το βρεις μπροστά σου ως σοβαρό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μια χαρά θα αρχίσουν να πηγαίνουν τα πράγματα στην οικογενειακή σου εστία, αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου, εφόσον θα μιλάτε περισσότερο ο ένας με τον άλλον, θα εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και το βασικότερο θα υπάρχει αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Καλά όλα αυτά, επειδή όμως το χρήμα κινεί τα πάντα, να ξέρεις πως κι από αυτό δεν θα σας λείψει καθόλου. Ευημερία σας περιμένει και μάλιστα αν έχετε ακίνητη περιουσία θα σας δώσει κέρδος μπαμπάτσικο. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θες να κάνεις πολλά για να σουλουπώσεις κάπως το μέλλον σου, δεν δέχεσαι όμως κουβέντα και συμβουλή από κανέναν. Όποιος πάει να σου πει το παραμικρό (ειδικά αν πρόκειται για κριτική) εχθρός σου γίνεται και τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Ό,τι απόφαση πάρεις για σπουδές και επαγγελματικά θα αργήσει να δείξει αποτελέσματα. Εάν είσαι γεννημένος μέσα στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεχε να μην το παρακάνεις με τη μάσα και τσιμπήσεις παραμονές Χριστουγέννων κιλάκια, δεν θα σε χωράει το καλό σου φόρεμα/κοστούμι με την καμία και επίσης με μέτρο το φλερτ στη δουλειά, σε παίρνουν όλοι χαμπάρι και σε συζητούν (με αρνητικά σχόλια βεβαίως, βεβαίως).

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Στα μέσα και στο έξω είσαι Σκορπιουδάκι του 1ου δεκαημέρου, αφού διαρκώς είσαι στη γύρα, συναντάς φίλους και γνωστούς και μαζεύεις πληροφορίες και ειδήσεις που αφορούν τα πάντα και τους πάντες. Γνωρίζεις μάλιστα και καινούριο κόσμο, με κάποιους/ες φλερτάρεις κιόλας άμα σε παίρνει (αλίμονο…). Πάντως κλέβεις από όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και κερδίζεις συμπάθειες (αχ αθώα μου κουτάβια). Εσύ του 2ου έχεις τρεχάματα κι αναμπουμπούλα με τα χρέη σου ή τα κληρονομικά σου και βαράς κόκκινα, μέχρι να λύσεις τα θέματα που υπάρχουν. Στην τσίτα είσαι και στα ερωτικά σου και βγάζεις το χειρότερο εαυτό σου, λόγω εμμονών και ανασφάλειας. Δεν σε βλέπω να έχεις και πολύ μέλλον με το ταίρι σου, αν μάλιστα τα κάνεις όλα αυτά σε κάποια καινούρια γνωριμία, άσ' τα κλάφ' τα, φεύγει να γλιτώσει, πιλαλώντας! Εσύ του 3ου δεκαημέρου πληρώνεις τα μάτια που αγαπάς και σκορπάς τα χρήματα (που δεν σου περισσεύουν) ολούθε. Δώρα, διασκεδάσεις, καλοπέραση, ε και λίγη μόστρα για να πάρεις πόντους και πλαγίως να δέσεις χειροπόδαρα το αντικείμενο του πόθου σου, σύντομα θα σε φέρουν μπροστά σε αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξοτάρα του 1ου δεκαημέρου το πορτοφόλι σου θα αρχίσει να φουσκώνει οσονούπω! Μπορεί να πάρεις αύξηση ή μπόνους, αλλά και να κλείσεις μία αστεράτη οικονομική συμφωνία. Γενικότερα, αρχίζει να υπάρχει κίνηση στον εν λόγω τομέα, επομένως κάτσε και περίμενε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που έρχονται. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, δεν θα μείνει όρθια στη ζωή σου σχέση για σχέση και συνεργασία για συνεργασία. Με όποιον/α έχει παραγίνει το κακό έρχεται καβγάς τρικούβερτος, ξεσπάτε τα νεύρα και την οργή σας και χωρίζετε τα τσανάκια σας. Να σου πω πάντως πως πατ κιουτ μπαίνουν νέα πρόσωπα-αντικαταστάτες στη ζωή σου, αν και με τον καιρό θα χαλαστείς, παρόλο που τώρα μάλλον σε ενθουσιάζουν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, μην είσαι αφελής και καλόπιστος/η με τους δικούς σου. Δεν λέω οικογένειά σου είναι και καλά κάνετε κι αγαπιέστε και ολημερίς δηλώνετε την εκτίμηση και την αφοσίωσή σας, όμως μην τα λέτε για να τα λέτε, να σας δω αν σκάσουν τα δύσκολα ποιος θα σκεφτεί ποιον και εσύ ειδικά που θα βασιστείς και που θα στραφείς για βοήθεια….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Θεέ μου, είσαι τόσο επικοινωνιακός/ή και γλυκός/ιά που δεν μπορείς να το αντέξεις, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου! Οι δικοί σου άνθρωποι επίσης δεν σε αναγνωρίζουν, όμως τους καλαρέσει το νέο σου στιλάκι και μάλλον θα αναζητήσουν αυτές τις μέρες παραπάνω την παρέα σου (μμμμ την όρεξή τους είχες). Κάνε τα πικρά γλυκά και κοίτα να χρησιμοποιήσεις την κατάσταση προς το συμφέρον σου, να κλείσεις καμία συμφωνία και να τσιμπήσεις καμία υποσχεσούλα πως θα γίνουν κάποια πράγματα όπως θέλεις. Εάν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο, πεδίο μάχης θα μοιάζει ο χώρος της δουλειάς σου και όλοι πλακώνεστε με όλους, ενώ δεν θα λείψουν και οι «αποχωρήσεις». Από πλευράς σου, μια χαρά νιώθεις, αφού επιτέλους βγάζεις όλα σου τα παράπονα και τα απωθημένα και ξεσπάς! Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, όλα τα κάνεις στα μουλωχτά, είτε πρόκειται για κάποιον έρωτα (μεγάλο και πολύ πιθανό κρυφό) είτε για κάποια οικονομική συμφωνία. Πρόσεχε πολύ και φύλα καλά τα νώτα σου γιατί, μεταξύ μας, δεν σε πολυπάει το παρασκήνιο, θα στη σκάσει τη ζημιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Σε πιάνει μια μαυρίλα, μία νταουνίλα, ένα κάτι που δεν θέλεις να ακούς και να βλέπεις άνθρωπο, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Καλά περνάς, μόνο όταν είσαι μόνος/η και δεν σε αποσπά κανείς από τις σκέψεις σου. Καλά κι αυτές μέσα στον αρνητισμό είναι, αφού μυρμιρίζεις τα λάθη σου και κυρίως τα ερωτικά. Έλα, πάτα όσο πιο γρήγορα μπορείς για να πάμε παρακάτω, δεν βγαίνει και τίποτα με τη μίρλα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, ερωτικοί καβγάδες προμηνύονται με το ταίρι σου που μπορεί να είναι και τα προεόρτια ενός χωρισμού, εκτός κι αν αποφασίσετε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση και την ενέργεια στο κρεβάτι σας. Παθιασμένες ερωτικές στιγμές θα έχεις και αν είσαι ελεύθερος/η, αλλά μέχρι εκεί , μην γλείφεσαι για ρομαντική σχέση, συντροφικότητα κλπ. Εσύ του 3ου κόψε σπατάλες και έξοδα που κάνεις κάθε που μαζεύεστε με τα φιλαράκια σου κι άσε τα κιμπαριλίκια για να ρίξεις αυτόν/ήν που γουστάρεις, γιατί ξέρεις κατά βάθος πως όλοι γνωρίζουν σε τι λίγκα παίζεις, επομένως μόνο χρέη θα σου μείνουν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κοινωνικότατος/η θα αποδειχθείς αυτό το διάστημα Ψαράκι του 1ου , αφού δεν θα χάσεις κανένα πάρτι και κανένα σουαρέ, ούτε καν έναν καφέ με τους φίλους, ενώ θα γνωρίσεις και ένα κάρο καινούρια άτομα. Ειδικά εάν είσαι ελεύθερος/η, κάποιο καλό «προξενιό» από τον φιλικό σου κύκλο θα σε βγάλει από τη λίστα των μοναχικών! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, το κράνος σου μην ξεχνάς να φορέσεις κάθε που μπαίνεις σπίτι σου, γιατί τουλάχιστον ένα βάζο θα το φας στο κεφάλι σε κάποιον καβγά. Ωστόσο κι εσύ θα κάνεις γιούρια, γιατί με αυτά και με εκείνα δεν σε αφήνουν να αφοσιωθείς στη δουλειά σου, τώρα κιόλας που υπάρχουν ένα σωρό εξελίξεις. Ε, το θέλουν το μπινελικάκι τους! Εσύ του 3ου δεκαημέρου μάζεψε τα μυαλά σου από τις ερωτοδουλειές και κοίτα να αρπάξεις ό,τι ευκαιρία προλαβαίνεις στην δουλειά σου, γιατί λίαν συντόμως η καλή σου τύχη σε αποχαιρετά και πάπαλα οι ευκολίες και η απλοχεριά του σύμπαντος. Άντε καλόμαθε η γριά στα σύκα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved