AstroΤσαούσα 30/11 - 06/12: Κράτα τις καβάτζες σου

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 30/11 - 06/12: Κράτα τις καβάτζες σου

Μία εβδομάδα με αρκετές κόντρες, αλλά και παραπλανητικές καταστάσεις ξεκινά και παρόλο που έχει κάποιες βοηθητικές όψεις, θα είναι δύσκολο να βγουν οι περισσότεροι από εμάς αλώβητοι. Στις 30 του μήνα, ο Νοέμβρης μας αποχαιρετά με ένα εξαγωνάκι του Ερμή από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, το οποίο επηρεάζει περισσότερο τα 2α δεκαήμερα και προσφέρει οργανωτικότητα και πρακτικότητα στη σκέψη. Τι να το κάνεις όμως όταν την πρώτη κιόλας μέρα του Δεκεμβρίου γίνεται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ειδικά οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου θα λειτουργήσουν αποκλειστικά με γνώμονα τα πάθη τους και θα κάνουν τα οικονομικά και τα ερωτικά τους άνω κάτω. Την ίδια μέρα και το 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων την έχει άσχημα, λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που είναι ότι πρέπει για να ανθίσουν το ψέμα και η υποκρισία. Στις 2 του μήνα, εξαγωνίζει και η Αφροδίτη τον Κρόνο και τα 2α δεκαήμερα κάνουν τα πικρά γλυκά και δέχονται τα αποτελέσματα όσων προηγήθηκαν. Στις 3 του μήνα, η Αφροδίτη κλείνει κι αυτή το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα και συνεχίζει να υπάρχει για τα 3α δεκαήμερα, κυρίως των Μεταβλητών, απογοήτευση και εξαπάτηση, μόνο που αυτή τη φορά θα δοθεί έμφαση σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Ερμής κάνει τετράγωνο και με τον Δία που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων δημιουργώντας έτσι εκρηκτικές καταστάσεις για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, οι οποίοι μάλλον έχουν χαζέψει από το πολύ δούλεμα και δεν ξέρουν τι κάνουν. Για αυτό λοιπόν όλοι και όλες κρατήστε τις καβάτζες, ώστε να θρηνήσετε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα, αυτό να θυμάσαι Κριάρι του 2ου δεκαημέρου που έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα από τις πολλές νέες γνωριμίες και νομίζεις πως κάποια από όλες θα είναι ο έρωτας της ζωής σου. Αχ δύστυχό μου πλάσμα έχεις να φας τόσες απανωτές ξενέρες που στο τέλος θα πάθεις ανοσία. Δόξα τω Θεώ να λες που έχεις τους φίλους σου να σε συμμαζεύουν και να σου ανοίγουν τα μάτια. Εσύ του 3ου μην νομίζεις ότι έχεις καλύτερη μοίρα. Μπορεί στα ερωτικά να είσαι σε κάπως καλύτερη μοίρα (το μη χείρον βέλτιστο που λέμε), αλλά δεν στέκεις και πολύ στα καλά σου. Σχέδια κάνεις, δηλώσεις κάνεις, οραματίζεσαι ένα μέλλον λαμπρό (υπέρλαμπρο για την ακρίβεια) σε επαγγελματικά ή σπουδές και σε ρωτώ από πού και ως πού; Δηλαδή, τι δείγματα έχεις και τα πιστεύεις όλα αυτά; Σου έδωσε το σύμπαν κάποιο τέτοιο δικαίωμα; Έλα μαζέψου γιατί καραδοκεί η απογοήτευση και η κατάθλιψη, λόγω αποτυχίας. Αν ανήκεις στο 1ο αποφάσισε επιτέλους να λειτουργήσεις στις υποθέσεις σου με λίγο δυναμισμό, κουράστηκες και κούρασες με τις φοβίες σου, τα άγχη και τα κολλήματά σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οικονομικές και ερωτικές αποτυχίες σε περιμένουν οσονούπω, Ταύρε του 2ου δεκαημέρου! Σπαταλάς λεφτά λες και σου τρέχουν και στο τέλος μένεις ρέστος/η με ένα σκασμό χρέη απλήρωτα ή δημιουργείς και καινούρια και μετά κλαίγεσαι κι από πάνω και νιώθεις ανασφάλεια (άχου το μωρέ). Ωστόσο, για λύπηση δεν είσαι εσύ, αλλά ο/η σύντροφός σου ή το άτομο που έχεις βάλει στο μάτι κι αυτό γιατί ξεδιπλώνεις όλα σου τα «ταλέντα» (ζήλια, κτητικότητα, ελεγκτικές και τοξικές συμπεριφορές) ανερυθρίαστα. Και καλά ο/η καλός/ή σου, ήξερε τι έπαιρνε, αν και κανείς δεν του/της απαγορεύει να σε πάει για απόσυρση, πιστεύεις ότι θα ρίξεις γκόμενο/α όπως κάνεις ; Ποτέ και στο υπογράφω! Αν είσαι του 3ου απόφυγε τα οικονομικά νταλαβέρια με φίλους κι όσο κι αν σε πρήζουν και σε παρακαλούν μην δανείσεις και μην επενδύσεις χρήματα, φρούδες υποσχέσεις και ψέματα θα είναι ό,τι κι αν σου πουν απλά και μόνο για να σε αρμέξουν! Δουλεματάκι από φιλικό πρόσωπο να περιμένεις και στα ερωτικά σου. Μάλλον να παίξει μαζί σου θα θέλει ο/η άθλιος/α. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο επίσης να χαίρεσαι τους φίλους-φίδια που έχεις και αντί να σε στηρίζουν, σε γεμίζουν με περισσότερο φόβο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο και θέλεις και να κρατήσεις σχέση ή συνεργασία στη ζωή σου; Λυπάμαι πολύ, αλλά με τους τσαμπουκάδες που κάνεις και τον εγωισμό και τις απαιτήσεις που έχεις τώρα τελευταία και εσύ ακόμη θα σε εγκατέλειπες… Για συντροφικότητα και λοιπές ζουζουνιές ξέχνα το, όμως το πάθος δεν θα λείψει από το κρεβάτι σου. Όσο μπορείς διοχέτευσε εκεί την ενέργεια σου, μέχρι να περάσει η μπόρα. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, είσαι το απόλυτο θύμα των ημερών. Το ταίρι σου ή κάποιος σημαντικός σου συνεργάτης σε δουλεύει ψιλό γαζί, σου παρουσιάζει τα πράγματα και τις καταστάσεις εξιδανικευμένα ή ακόμη χειρότερα σε γεμίζει με ψέματα. Κι εσύ τα χάφτεις και εμπιστεύεσαι τυφλά τους δικούς σου ανθρώπους… Ξύπνα και πονηρέψου, πριν να είναι αργά και βρεθείς προδομένος/η και εξαπατημένος/η! Πιο καθαρά βλέπεις τι γίνεται αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, ωστόσο την στεναχώρια και την απογοήτευση δεν την γλιτώνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καλό το φλερτάκι στη δουλειά, έτσι για να περνάει μωρέ και το οχτάωρο πιο ευχάριστα, όμως μην το παραχοντραίνεις και μην δίνεις στον/ην σαλιάρη/α συνάδελφο παραπάνω αέρα από όσο χρειάζεται, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό Καρκίνε του 2ου δεκαημέρου. Θα σου ζητήσει τα ρέστα και θα σου κάνει μανούρες, μόλις φάει το πρώτο άκυρο. Επίσης, μην το σκέφτεσαι καν να κάνεις κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου, γιατί θα κλαις από τα νεύρα σου με το αποτέλεσμα (επική αποτυχία). Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην κάνεις μεγάλα σχέδια και όνειρα για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τουλάχιστον μην τα μοιράζεσαι με τους γύρω σου. Δεν θα σου βγουν και θα σου κολλήσουν και τη ρετσινιά του/της φαφλατά/ούς. Εννοείται πως αν σου υποσχεθούν κάτι ή μπεις στη διαδικασία να κάνεις διάφορες καλές με ανταλλάγματα. Από όσα θα περιμένεις, ούτε τα μισά δεν θα γίνουν. Παραπιστεύεις στις καλές προθέσεις των άλλων και αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο το μυαλό σου είναι πέρα βρέχει και σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλον πέραν της δουλειάς, έλα όμως που οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες και δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν τις βλέπεις.

ΛΕΩΝ ♌

Ρόιδο τα έχεις κάνει στα ερωτικά σου Λέοντα του 2ου δεκαημέρου και η περίοδος χάριτος, κατά την οποία έπαιζες σε διπλά και τρίδιπλα ταμπλό, όπου να ναι τελειώνει. Γιατί καλή η διασκέδαση, η ανεμελιά και η λογική «μια ζωή την έχουμε», αλλά μην περιμένεις κατανόηση και έλεος από όσους πλήγωσες με την ανώριμη συμπεριφορά σου. Το ταίρι σου, εάν του τα έχεις παρακάνει, σε χωρίζει, ενώ οι θαυμαστές/ριες σου σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού και μάλιστα επεισοδιακά (θα σου ρίξουν κράξιμο και θα σε ξεμπροστιάσουν). Τώρα, εάν είσαι αθώος/α από τα παραπάνω και μόνος/η, τότε ναι μπορείς να χαίρεσαι ότι θα βρεις κάποιον/α να μοιραστείτε ένα πρωτόγνωρο πάθος. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, πίκρα και πακέτο μεγάλο σε περιμένει στα ερωτική σου ζωή, καθώς το άλλο σου μισό σε έχει φλομώσει στο ψέμα και την κοροϊδία και μην μπεις στον κόπο να ζητήσεις εξηγήσεις γιατί πάλι ψέματα θα ακούσεις, αν έχει μάλιστα και θράσος μπορεί να σε κατηγορήσει κι από πάνω. Το θέμα είναι ότι εσύ όλη αυτή τη φάση δεν την περνάς ανώδυνα, αλλά αποκτάς τουλάχιστον ακόμη δύο φοβίες, απωθημένα και εμμονές. Αν είσαι στο 1ο δεκαήμερο, θα περάσεις μία φάση κυκλοθυμίας, εκεί που θα πηγαίνεις να χαρείς, οι μαύρες κι άραχνες σκέψεις θα σε κατακλύζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθενάκι του 2ου δεκαημέρου καθόλου καλά δεν πάνε τα πράγματα σε σπίτι και δουλειά, αλλά δεν αποκλείεται ταυτόχρονα και η καρδούλα σου να πονάει για έναν έρωτα από τα παλιά που ακόμη δεν έχεις ξεχάσει. Καθυστερήσεις, αναβολές και μία γενική απραξία στα επαγγελματικά, που όλο θέλεις να κάνεις πράγματα, αλλά εντέλει δεν μπορείς, σε κάνουν τρελό/ή από άγχος και νεύρα και ξεσπάς στην οικογένειά σου. Συχνά, η αφορμή είναι οικονομικού θέματος. Αν είσαι παντρεμένος/η, μία μίνι κρίση στο γάμο σου μπορώ να πω επιβάλλεται. Εσύ του 3ου φρόντισε επιτέλους να διαχωρίσεις με σαφή και απαράβατα όρια τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου από την οικογένειά σου, γιατί οι μεν μπλέκονται στα χωράφια των δε και γίνεται χαμός. Ψέματα, υπερβολές, λόγια γεμάτα πονηριά που αποσκοπούν στο να σου γυρίσουν τα μυαλά θα σε βάλουν σε διλήμματα ανάμεσα στους δικούς σου (εξ αίματος) και τα υπόλοιπα αγαπημένα ή σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Τη δεδομένη στιγμή μην εμπιστευθείς κανέναν πέρα από τον εαυτό σου. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, μεν το σώμα σου είναι εντός σπιτιού γιατί υπάρχουν υποθέσεις και θέματα που απαιτούν να ασχοληθείς μαζί τους, όμως η καρδιά και το μυαλό σου είναι αποκλειστικά στο άλλο σου μισό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κοίτα τις ευκαιρίες σου Ζυγάκι του 2ου δεκαημέρου για γνωριμίες, φλερτ και γενικότερα πίτσι-πίτσι θα τις έχεις και με το παραπάνω, όμως μείνε στην επιφάνεια και στα ωραία γλυκόλογα που ανταλλάσεις με το εκάστοτε αντικείμενο του πόθου σου, γιατί αν μπεις σε σοβαρές συζητήσεις το πιο πιθανό είναι να αρπαχτείτε άσχημα και δεν αξίζει κιόλας να χαλιέσαι έτσι, άιντε! Αν είσαι γεννημένος/η στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, το κουτσομπολιό πάει σύννεφο, αλλά πρόσεξε το κακό κουτσομπολιό, αυτό που περιέχει ψέματα, εμπάθεια, υποθέσεις πάντα για το χειρότερο, κριτική και φυσικά -εμπιστευτικά- θα ακούσεις τέρατα, ίσως βέβαια να μην συγκρατηθείς και να πεις και εσύ. Αν το κάνεις αυτό με άτομα από το χώρο της δουλειάς θα καταλήξεις παρεξηγημένος/η με όσους πιάσεις στο στόμα σου, αφού το παρεάκι σου θα σε δώσει στεγνά. Ακόμη κάτι στο οποίο δεν πρέπει να είσαι ευκολόπιστος/η είναι οι πληροφορίες που σου δίνουν οι συνάδελφοι, ίσως και να υπάρχει πλεκτάνη από πίσω. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο έχεις ανάγκη από κουβεντούλα και βολταρίσματα, δεν έχεις όμως χρόνο ούτε να φτύσεις λόγω δουλειάς. Οπότε κάνεις τα πικρά γλυκά και σκύβεις το κεφάλι.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μία εβδομάδα σαν όλες τις άλλες θα είναι αυτή για εσένα του 2ου δεκαημέρου, απλά θα νιώσεις κάπως πιο έντονα τη ζήλια και την κτητικότητα που έχεις για το ταίρι σου. Επίσης, θα δώσεις ρεσιτάλ σε χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικούς εκβιασμούς κλπ τοξικά τερτίπια που κατέχεις καλύτερα πό τον καθένα. Τώρα, αν το τέλος της εβδομάδας θα σε βρει μόνο μετά από όσα αίσχη θα έχεις κάνει, εξαρτάται και από το πόσα τραβάει ο οργανισμός του άλλου σου μισού. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, κινδυνεύεις να γίνεις η ντροπή του ζωδίου με την τόση αφέλεια που δείχνεις στα ερωτικά σου ζητήματα. Το ταίρι σου ή κάποια νέα γνωριμία έχει πάρει γραμμή τις ανασφάλειες σου και σε κάνει ότι θέλει χρησιμοποιώντας ψέματα και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Το τι κρύβεται από πίσω θα το μάθεις σύντομα και ένα δάκρυ θα κυλήσει στο προσωπάκι σου. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο τα οικονομικά σου είναι αυτά που σε καίνε κατά κύριο λόγο, θέλεις όμως και να κάνεις ντόλτσε βίτα και κάπου εκεί δεν σου βγαίνει ο λογαριασμός και σιχτιριάζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ερωτοβδομάδα η ερχόμενη Τοξότη του 2ου δεκαημέρου και περιέχει λάθη, πάθη, κόντρες και πολλά άλλα με το πρόσωπο που έχεις καψουρευτεί. Τον καβγά και την ένταση δεν θα την αποφύγεις, τώρα ή που θα καταλήξεις με το άλλο σου μισό στο κρεβάτι και θα του δώσετε να καταλάβει ή που θα τα σπάσετε τουλάχιστον προσωρινά για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα. Εάν είσαι εντελώς μόνος/η μπορεί να έχεις κάποια νέα γνωριμία και εσύ να θέλεις να προχωρήσει, η άλλη πλευρά όμως θα σου ρίξει μεγαλοπρεπέστατο άκυρο και θα σε πληγώσει ανεπανόρθωτα. Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, λίγο προσοχή στο τι λες με τους δικούς σου και κυρίως στο τι υπόσχεσαι. Μεν προσωρινά σε αφήνουν σε ησυχία γιατί ικανοποιούνται από τη στάση σου, σύντομα όμως θα πάρουν γραμμή τα ψέματά σου και το πρήξιμο θα επιστρέψει δριμύτερο. Αν εσύ είσαι αυτός/ή που έχει απαιτήσεις από την οικογένεια, μην νομίζεις πως όσα σου τάξουν θα γίνουν κιόλας. Γενικά, μείνετε σε μια καλημέρα κι αφήστε τα πολλά λόγια. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου κοιτάζεις ξεκάθαρα την παρτάρα σου σε όλα, σε πιάνουν όμως κάπου κάπου και οι ενοχές μην και παραμελείς τη φαμίλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ερωτική σου ζωή, Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου και δεν αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν για ό,τι αφορά στην σχέση σου, φανερή ή κρυφή (ή και τις δύο ατιμούτσικο). Ωστόσομ παραμαζεύτηκαν θεματάκια και παρά το πάθος που σε ενώνει με το πρόσωπο, κάπου στην καθημερινότητα σου έχεις κουραστεί και θέλεις επιτόπου να λυθούν όλα τα προβλήματα. Αμ δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα, θέλει τρόπο. Και καθώς δεν τον διαθέτεις κόντρες και συγκρούσεις αναμένονται λίαν συντόμως. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κάποιος θα κερδίσει με αριστοτεχνικό τρόπο την εμπιστοσύνη σου και θα του ανοιχτείς παραπάνω από όσο συνηθίζεις, όμως καθόλου άξιος/α δεν είναι για κάτι τέτοιο. Ή θα σε κάνει βούκινο ή θα σου δώσει συμβουλές για να σε παραπλανήσει και να σε οδηγήσει σε λάθη, γενικά δεν είναι για πολλά πολλά. Ειδικά δε οικονομικά και ερωτικά θέματα θα σου συνιστούσα να παραμείνεις Σφίγγα. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο την αναζητάς την μοναξιά σου, όμως -θέλοντας και μη- θα αναγκαστείς να το παίξεις κάπως κοινωνικός/η προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τα έχεις κάνει όλα ίσιωμα και δεν μπορείς να φερθείς ένα τσικ πιο ώριμα στα ερωτικά σου, Υδροχόε του 2ου δεκαημέρου. Έχεις μπερδέψει τις φιλίες σου με τα γκομενιλίκια και φυσικά ουδείς/ουδεμία είναι ικανοποιημένος/η από τις πράξεις σου. Ή που θα δώσεις λάθος εντυπώσεις σε κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο και θα αρχίσει να έχει άλλου είδους απαιτήσεις ή (ακόμη χειρότερα) θα κάνεις τα πειραματάκια σου χωρίς να υπολογίζεις πως και ο /η άλλος/η έχει καρδούλα και συναισθήματα. Ζοφερό σενάριο νούμερο 3 είναι να πουλήσεις τα φιλαράκια σου για τα μάτια του/της καλού/ης σου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις κινδυνεύεις να ξεμείνεις από παρέες και να μην σε θέλει κανείς! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα σου πασάρουν μία οικονομική συμφωνία, η οποία εάν ίσχυε όπως ακριβώς περιγράφεται (δεν ισχύει στο λέω εκ των προτέρων), θα γινόσουν βασιλιάς/α. Αν πιαστείς κορόιδο και χώσεις εκεί χρήμα ή τέλος πάντων αφήσεις τη σιγουριά σου για να ασχοληθείς με κάτι άλλο, στο μέλλον σε περιμένει μακρά περίοδος αφραγκίας. Εάν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο και πάλι σε απασχολούν οι φιλίες σου σε ψυχολογικό όμως επίπεδο, γιατί νιώθεις πως δεν σε καλύπτουν (κι εσύ μόνος/η θα μείνεις αλλά τουλάχιστον δεν θα πεινάσεις).

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πολύ καλή περίοδος θα ήταν αυτή για τα επαγγελματικά σου, εάν στο σπίτι δεν σου τρώγαν τη ζωή, με καβγάδες και εντάσεις και σε άφηναν να αφοσιωθείς στην καριέρα σου Ψαράκι του 2ου δεκαημέρου. Δυστυχώς και ευκαιρίες θα χάσεις και κατά συνέπεια και πολλά χρήματα, λόγω της παραπάνω κατάστασης. Εάν προκύψει κάποιος έρωτας με άτομο από τη δουλειά, μεν θα σε κυριεύσει το πάθος και θα ανανεωθείς, θα δεις όμως πως δεν πάει πουθενά μεταξύ σας και θα κοιτάξεις να ξεκόψεις, πριν πάρει διαστάσεις το θέμα. Αν έχεις γεννηθείς το 3ο δεκαήμερο, πρέπει επιτέλους να συμφιλιωθείς με την πραγματικότητα και να σταματήσεις ειδικά στους συνεργάτες σου να λες πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ισχύουν και να το παίζεις ιστορία. Έχεις καταντήσει γραφικός/η με τα τόσα ψέματα και τις υπερβολές που αραδιάζεις. Κι αν μέχρι τώρα τη σκαπούλαρες και δεν υπήρχαν κυρώσεις κάθε που σε ξεσκέπαζαν, να σε ενημερώσω ότι πλησιάζει η ημερομηνία λήξης της πάρα πολύ μεγάλης σου τύχης. Εσύ του 1ου δεκαημέρου, επίσης, έχεις εξελίξεις στα επαγγελματικά, όμως κρίνεις πως δεν θα πεθάνεις κιόλας από τη δουλειά και αφιερώνεις χρόνο να κάνεις όσα θέλεις κι έχεις ανάγκη.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved