AstroΤσαούσα 23/11 - 29/11: Μας πήρε και μας σήκωσε

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 23/11 - 29/11: Μας πήρε και μας σήκωσε

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στις 24, είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας και υπόσχεται νέες ενάρξεις και καινούριες αρχές στα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως δε σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Στις 28, ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Αιγόκερω και κάνει τα 2α δεκαήμερα να λειτουργούν πιο μεθοδικά και να οργανώνουν άριστα τα βήματα τους μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αδικημένα από το σύμπαν ίσως νιώσουν τα 3α δεκαήμερα και κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς, καθώς στις 29 ο Ερμής από τον Τοξότη κοντράρεται με όψη αντίθεσης με τον Άρη. Καβγάδες άνευ προηγουμένου, λόγια βαριά, εντάσεις και γενικότερα ταραχή και αναμπουμπούλα έντονη είναι μόνο κάποια από αυτά που χαρακτηρίζουν το κλίμα των ημερών.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με το τσουβάλι οι καινούριες εμπειρίες και με τα καντάρια οι νέες γνώσεις από εδώ και στο εξής Κριέ του 1ου δεκαημέρου. Άσε τα ταξίδια, εκεί να δεις! Μαθήματα ξεκινάς, σε σεμινάρια συμμετέχεις, γνωρίζεις κόσμο πολύ και στα ταξιδιωτικά γραφεία σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα. Έτσι θα εξελιχθείς! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο γίνεσαι ο αρχηγός της παρέας και όλοι συμφωνούν σε όσα λες και κάνουν ό,τι προτείνεις. Λίγο η μαγκιά σου, λίγο η σοβαρότητά σου, εμπνέεις με κάποιο τρόπο τα πλήθη. Εσύ του 3ου κανόνισε να μας δείρεις κιόλας, αν δεν συμφωνούμε μαζί σου. Μην και σου κολλήσει κάτι στο μυαλό, πάει τελείωσε όποιος σου πει μα μου, αμέσως να βάλεις τις φωνές και να τον τραμπουκίσεις!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Κάτι καλό ετοιμάζεται στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Τι καλύτερο από το να γλιτώσεις χρήματα που θα πήγαιναν σε χρέη και να περνάς ταυτόχρονα ανεπανάληπτες στιγμές στο κρεβάτι σου; Κανένα παράπονο δεν πρέπει να έχεις Ταύρε του 1ου δεκαημέρου! Για το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, η εβδομάδα φέρνει άνοδο επαγγελματική, αλλά θα συνοδεύεται και από χρήμα (γιατί καλή η καρέκλα, αλλά άλλη η αίσθηση της γεμάτης τσέπης). Αργά και σταθερά πας όλο και πιο ψηλά! Εσύ πάλι του 3ου δεκαημέρου τα κάνεις όλα "όπα" στα οικονομικά σου και δεν ξέρεις ούτε πόσα χαλάς, ούτε καν σε τι τα χαλάς. Μάλλον μέσα σου δεν είσαι καλά και βρήκες να ξεσπάσεις. Τα "σπασμένα" σου μεταφορικά και κυριολεκτικά μπορεί να πληρώσει και το ταίρι σου. Φωνές, βρισίδια (πιπέρι στο στόμα) και φαρμακερές σπόντες θα υπάρχουν σε κάθε καβγά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Καινούρια αρχή θα κάνεις στην ερωτική σου ζωή Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου! Αν έχεις ήδη ταίρι και όλα είναι ρόδινα, πιθανότατα να το πάτε το πράγμα παρακάτω. Σε περίπτωση που το θέμα μεταξύ σας κλίνει προς το μαύρο, τότε μεν χωρίζεις, αλλά ξενοιάζεις, άσε που σύντομα βρίσκεις αυτό που θες. Καινούριο αμόρε να περιμένεις και εάν είσαι ελεύθερος/η. Τα ίδια πάνω κάτω θα παίξουν και σε συνεργασίες. Αν είσαι γεννημένος/η εντός του 2ου δεκαημέρου, τα σχέδια που κάνεις για τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σου προχωρούν ανεμπόδιστα με καλό ρυθμό προς την υλοποίηση και την επιτυχία τους. Τσακωμοί, καβγάδες και εντάσεις με την παραμικρή κουβέντα να περιμένεις, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Μουλαρωμένος/η είσαι κι εσύ και το ταίρι σου και γίνεται ο κακός χαμός μεταξύ σας με το που βλέπετε ο ένας τον άλλον. Μαλλιά κουβάρια (ξεχνιέται κάθε έννοια διπλωματίας ) θα γίνεις και με κάποιον συνεργάτη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κάτι καινούριο θα εμφανιστεί στη δουλειά σου και -γιατί όχι;- να μην βρεις εσύ μία άλλη καλύτερη, ώστε να μην σιχτιριάζεις κάθε πρωί που σηκώνεσαι Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, ενόψει των γιορτών παίζει να κάνεις και κάποια δίαιτα (δύο κιλάκια να χάσεις τώρα, δύο να πάρεις με ό,τι περιδρομιάσεις, έρχεσαι στα ίσα σου). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις κατά νου να κάνεις πραγματάκια στα οικονομικά σου που μεν θα πάνε καλά, χρειάζεται όμως να καταστρώσεις και κάποιο παρασκηνιακό κολπάκι για να τσουλήσουν. Στα μουλωχτά κινείσαι και στα ερωτικά και καταφέρνεις να περάσει το δικό σου, όποιο κι αν είναι αυτό. Για σένα του 3ου δεκαημέρου προμηνύονται θύελλες και ανέμοι (αμ θα τους πάρει και θα τους σηκώσει) στον χώρο της δουλειάς, καθώς οι κουτσομπόληδες σε 'πιασαν στο στόμα τους και μαθαίνεις τώρα τις κατινιές τους.

ΛΕΩΝ ♌

Ντύσου, στολίσου κι απόλαυσε την εβδομάδα που έρχεται Λέοντα του 1ου δεκαημέρου. Εκπλήξεις, έξοδοι, δωράκια παρτάκια κλπ σε κάνουν να ξεχάσεις ό,τι σου μαυρίζει την καρδιά. Ο έρωτας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου φουντώνει, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, η καρδιά σου θα χτυπήσει πιο δυνατά για τα μάτια κάποιου/ας. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δίνεις τα χέρια με κάποιον/α που γνωρίζεις μέσω φίλων και ξεκινάει μία καλή συνεργασία ή σε βοηθάει να πετύχεις έναν μεγάλο σου στόχο. Τώρα, εσύ του 3ου , μην περιμένεις από τους φίλους σου όχι βοήθεια, ούτε καλημέρα να σου λένε. Θα πνίγεσαι κι ένα ποτήρι νερό δεν θα βρεθεί άνθρωπος να σου φέρει, έτσι που θα τα κάνεις με τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματά σου. Ράψε το στόμα σου και μην θεωρείς τους άλλους «σάκους του μποξ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οικογενειακά θέματα σε απασχολούν αυτό το διάστημα, αλλά για όλα θα υπάρξει μία καλή λύση Παρθένε του 1ου δεκαημέρου. Πιθανώς να αποφασίσεις μετακόμιση ή συγκατοίκηση, αφού τώρα σου κάθεται κάποιο σπίτι-κελεπούρι. Σε περίπτωση που έχεις στα σκαριά μία αγοραπωλησία ακινήτου ή μία ανακαίνιση, επίσης, η περίοδος αυτή σε ευνοεί. Η δουλειά σου και η καριέρα σου μπαίνουν σε φάση ανόδου (αργή και σταθερή) και αν μη τι άλλο αυτό σε κάνει να χαίρεσαι και να προσπαθείς ακόμη πιο εντατικά, αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Αντιθέτως, εάν ανήκεις στο 3ο , ξεκίνα από τώρα να ψάχνεις για άλλη δουλειά. Όχι γιατί είσαι ανίκανος/η ή έχουν παράπονο από την απόδοσή σου (υπάλληλος του μήνα είσαι σταθερά και αδιαπραγμάτευτα), αλλά τι αψυχολόγητα νεύρα είναι αυτά που έχει και τι τσαμπουκάδες είναι αυτοί που κάνεις; Eάν φορτώνεις με τα του σπιτιού σου και πας και ξεσπάς σε συναδέλφους και συνεργάτες, μην περιμένεις προκοπή.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σαν τη σβούρα θα γυρνάς αυτόν τον καιρό Ζυγουδάκι του 1ου δεκαημέρου κι όλο κόσμο θα συναντάς, θα στήνεις πηγαδάκια, θα γνωρίζεις καινούρια άτομα και θα συλλέγεις πληροφορίες. Α, μπορεί κιόλας να πάρεις κι ένα αυτοκινητάκι ή ένα μουράτο κινητό! Εάν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, θα δεις μετά από τόσους κόπους που έχεις κάνει να πραγματοποιούνται τα σχέδιά σου για δουλειά και σπουδές ή να σου κάθεται ένα ταξίδι που ονειρευόσουν χρόνια. Γενικά, σου πάνε καλά τα πάρε-δώσε με άλλα μέρη, ακόμη και με το εξωτερικό. Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, προτιμότερο είναι να κάτσεις στα αβγά σου και να προσέχεις περισσότερο στις μετακινήσεις σου, προς αποφυγή ατυχημάτων (δεν χρειάζονται βιασύνες). Κάτι άλλο που δεν θα πρέπει να «τρέχει» είναι η γλώσσα σου. Τον καβγά τον έχεις στο τσεπάκι με όποιον σου φέρει την παραμικρή αντίρρηση και ειδικά με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σου αρέσει το χρήμα (είναι άλλωστε μια μορφή εξουσίας και ελέγχου) και αυτόν τον καιρό του αρέσεις κι εσύ! Αυτό σημαίνει πως το εισόδημά σου με κάποιον τρόπο θα αυξηθεί. Αύξηση μισθού, κάποια νέα συμφωνία, αποπληρωμή χρεών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου χαρίσει άνεση, να το περιμένεις, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Θετικά νέα στα οικονομικά σου αναμένονται και εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, όμως περισσότερο θα έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα και υποχρεώσεις, που εάν φύγουν από την καμπούρα σου και πάλι κέρδος είναι. Εσύ του 3ου δεκαημέρου ετοιμάσου να δώσεις όσα θα πάρουν οι άλλοι δύο, αφού σου έρχονται πολλές λυπητερές από οφειλές του παρελθόντος που σε κάνουν μπουρλότο. Το φιτίλι βέβαια μπορεί να το ανάψει το άλλο σου μισό με κάτι που θα σου πει και θα σε τσιτώσει, με αποτέλεσμα να εισπράξει και την έκρηξη σου (ας πρόσεχε…).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μόνο μήνυμα που δεν θα σου στείλει το σύμπαν να σε ρωτήσει τι δωράκι θέλεις για τα γενέθλια σου Τοξότη του 1ου δεκαημέρου. Ερωτικά, οικονομικά και οικογενειακά θέματα, όπως και η δουλειά και η καριέρα σου μπορούν να μπουν σε νέα τροχιά και να έχεις τη ζωή που ονειρευόσουν. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι συνεργασίες πάνε πρίμα καινούριες και παλιές και μπαίνουν οι βάσεις για να διαρκέσουν χρόνια. Καλή συνεννόηση και σοβαρότητα υπάρχει και στα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε με το ταίρι σου, κάτι που φυσικά ενισχύει το δεσμό σας και σίγουρα του δίνει σταθερότητα και διάρκεια. Αυτό δεν ισχύει για εσένα του 3ου δεκαημέρου που κάνεις τα πάντα (που λέει ο λόγος) για να διαλύσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Καβγάδες, εντάσεις, λόγια βαριά ανταλλάσεις με το ταίρι ή/και τους συνεργάτες σου και καθόλου δεν θα είναι παράξενο κάποιος από όλους ή και όλοι μαζί να σε στείλουν από εκεί που ήρθες ή να τους στείλεις κι εσύ (όποιος προλάβει τέλος πάντων).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ε, δεν το πιστεύω! Θα λύσεις τα ψυχολογικά σου και τα κόμπλεξ σου αυτόν τον καιρό Αιγοκεράκι μου του 1ου δεκαημέρου; Nαι, ναι θα αφήσεις πίσω τα παλιά και δεν θα κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, αντιθέτως, θα οργανώσεις με αισιοδοξία τα επόμενά σου βήματα. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου, έχεις ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι, όμως τώρα θα ανταμειφθείς και θα σου δώσουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που τόσο έχεις ανάγκη. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, τα μαντάτα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς θα γίνει το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις με κάποιον συνάδελφο, κυρίως γιατί έχεις πολλά μαζεμένα και πλέον δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Φρόντισε μόνο η κακή σου ψυχολογία να μην επηρεάσει κατά πολύ την απόδοσή σου γιατί είσαι επιρρεπής στα λάθη αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καινούριες γνωριμίες σου φέρνει αυτή η εβδομάδα, εάν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου και θα δεις τον κύκλο σου να μεγαλώνει και μάλιστα να προστίθενται σε αυτόν σημαντικά και σοβαρά άτομα που πολύ γουστάρεις να ανήκουν στην παρέα σου. Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, τα πράγματα πηγαίνουν ρολόι στα ερωτικά σου και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περνά με επιτυχία τα τεστ που του βάζεις και φαίνεται πως έχετε ακόμη μέλλον μαζί. Παράλληλα, θα δεις και κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο, από αυτά για τα οποία έχεις φτύσει αίμα να τα προωθήσεις να προχωράει προς υλοποίηση. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θα δυσκολευτείς να κάνεις ζάφτι τα πάθη σου -ερωτικά και μη- και μπορεί, εκεί που θα πηγαίνεις για καλό, να τα κάνεις όλα ρημαδιό από το πουθενά, αφού δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις τον εαυτό σου και κυρίως τα λόγια σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η δουλειά και η καριέρα σου Ψαράκι του 1ου δεκαημέρου θα πάρουν τα πάνω τους και άμεσα φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα προς το καλύτερο. Προαγωγή, καινούρια δουλειά, το κλείσιμο μιας αστεράτης συμφωνίας είναι κάποια από αυτά που μπορεί να σου συμβούν μέσα στο προσεχές διάστημα. Εσύ του 2ου δεκαημέρου θα δεις θετικές εξελίξεις και καλυτέρευση των σχέσεων μέσα στο σπίτι σου. Μην υποτιμάς καθόλου την οικογενειακή γαλήνη, είναι σημαντικότατη. Ρώτα και αυτούς του 3ου δεκαημέρου που το τσαρδί τους θα γίνει εμπόλεμη ζώνη. Καβγάδες, εντάσεις, φωνές, κακό και υστερία αναμένει τη φαμίλια τους και κάθε που θα συναντιούνται όλοι μαζί θα τους ακούνε δέκα γειτονιές.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved