AstroΤσαούσα 16/11 - 22/11: Ανοίγει η τύχη μας

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 16/11 - 22/11: Ανοίγει η τύχη μας

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη ξεκινάει η εβδομάδα και κυρίως τα Μεταβλητά του 1ου δεκαημέρου (Δίδυμοι-Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς), προς το παρόν, μπορούν να περιμένουν εύνοια σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Επίσης στις 16, ο Ερμής από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύς και θα την ακούσεις την καλή την είδηση ή την χρήσιμη πληροφορία, κυρίως εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου (παρακάτω σου έχω και καλύτερο). Στις 17, αριβάρει κι ο Ερμής στον Τοξότη και πλέον απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από την κατήφεια του Σκορπιού. Εξελίξεις θα έχουν σε αυτή τη φάση τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως βεβαίως τα Μεταβλητά. Στις 18, έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που φέρνει στο φως σημαντικές πληροφορίες, αλλά παράλληλα βοηθά να φεύγουν από τη μέση εμπόδια. Στις 19, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και μπορεί φέρει αυταπάτες και απώλειες σε όσους έχουν γεννηθεί τέλη του 2ου ή αρχές του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου τους και ειδικά εάν ανήκουν στα Μεταβλητά να το περιμένουν το στραπάτσο. Στις 20, ο Ήλιος από το Σκορπιό τριγωνίζει κι αυτός τον Δία (να το το καλύτερο!) και πλέον μιλάμε για χειροπιαστές ευκαιριάρες που παρουσιάζονται σε όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Στις 21, Ερμής και Αφροδίτη κλείνουν σύνοδο στον Τοξότη και οι γεννημένοι των 1ων δεκαημέρων , ειδικά στα Μεταβλητά ζώδια μπορούν να περιμένουν ευχάριστα νέα και καλές ευκαιρίες κυρίως στα οικονομικά και τα ερωτικά.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Σε αγαπάει ο Θεός Κριάρι του 3ου δεκαημέρου και σου στέλνει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις για να σου δώσουν λύσεις στα χρέη σου ή και σε άλλου είδους οικονομικές συμφωνίες, αρκεί να είσαι κι εσύ από πλευράς σου εχέμυθος/η, ώστε να μπορείτε να κάνετε «παιχνίδι» κάτω από το τραπέζι. Κρυφοπληγίτσα εμφανίζεσαι και στα ερωτικά σου είτε γιατί ξεκινάς παράνομο κι εννοείται κρυφό δεσμό είτε γιατί ό,τι συμβαίνει στην σχέση σου το κρατάς επτασφράγιστο μυστικό (μην σας ματιάσουν και μην σας γλωσσοφάνε), ωστόσο καλοπερνάς και με το παραπάνω. Αν είσαι γεννημένος/η στα τέλη του 2ου ή αρχές 3ου ,να προσέξεις τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και που θα πεις και που θα ακούσεις (δεν είναι καιρός ούτε για μεγάλες δηλώσεις, ούτε για υπερβολική εμπιστοσύνη)! Εσύ του 1ου κάνεις ζωάρα με ταξίδια, εκδρομές ή βλέπεις σπουδές και επαγγελματικά σχέδια να πηγαίνουν τρένο. Αν εκκρεμεί και κάποιο δικαστήριό σου ή θέλεις να στείλεις κανένα εξώδικο, βρε παιδί μου, μην αγχώνεσαι καθόλου ό,τι γίνει θα είναι υπέρ σου!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Και τα καλά σου λόγια θα ακούσεις από το ταίρι σου και τις καλές του πράξεις θα δεις και γενικά θα συμβούν στο μεταξύ σας πράγματα και θάματα και θα είσαι μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη Ταυράκι του 3ου δεκαημέρου. Ό,τι σε έκανε να χολοσκάς παύει να υφίσταται και πολύ πιθανό να πάτε με το αγόρι ή την κοπελιά κι ένα βήμα παρακάτω την σχέση σας (πάρε κανένα κουφέτο να έχεις καλού κακού να κεράσεις). Αν δεν είσαι ζευγαρωμένος/η ακόμη, σύντομα θα βρεις κάτι αξιόλογο (πάνω που είχες απελπιστεί) με τη βοήθεια των φίλων σου, μπορεί κιόλας κάποιος/α από την παρέα να σου (που μεταξύ μας κι εσύ τον/την θεωρείς καλό κομμάτι) να σου κάνει σοβαρό πέσιμο! Εάν έχεις γεννηθεί τελευταίες μέρες του 2ου ή πρώτες του 3ου δεκαημέρου, τα πολλά οικονομικά πάρε δώσε με φίλους δεν θα σου βγουν σε καλό, κάποιος/α θα σε «δαγκώσει» άγρια και μάλιστα ηθελημένα! Εάν είσαι του 1ου δεκαημέρου, σου σκάει μία τέλεια οικονομική συμφωνία (μπορεί να αποπληρώσεις και κάποια χρέη σου), ενώ και στην ερωτική σου ζωή το θερμόμετρο ανεβαίνει!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Θα χαίρεσαι να δουλεύεις με τα νέα που θα ακούσεις Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου. Αύξηση θα πάρεις; Προαγωγή; Και τα δύο; Κανείς δεν ξέρει να σου πει ακριβώς, όμως η τύχη σου είναι βουνό. Πέρα από την καθαρά προσωπική σου επιτυχία πιθανότατα να σκάσουν κι άλλα καλά, π.χ. να ξεκουμπιστεί ο/η αχώνευτος/η συνάδελφος (κι αυτό θετικό γεγονός το λες). Αν έψαχνες δουλειά, βρίσκεις μία που τη γουστάρεις κιόλας (όχι αγγαρεία δηλαδή), ενώ αν κυνηγούσες μία συνεργασία, σου καλοκάθεται επιτέλους. Αν ανήκεις στα τέλη του 2ου δεκαημέρου με αρχές 3ου με αρχές 3ου , μην αρχίσεις τα σάλια και τις υπερβολές για όσα ξέρεις ή έχεις πετύχει και γενικά μην παρουσιάζεσαι στην δουλειά (τουλάχιστον σε σοβαρούς ανθρώπους) ως κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Μπορεί να το κάνεις από ενθουσιασμό ή επειδή όντως τόσο σου κόβει και δεν μπορείς να αυτοαξιολογηθείς, όμως όπως και να έχει εκτίθεσαι. Στα ερωτικά σου κανένα σύννεφο δεν σκιάζει την ευτυχία σου, αν έχεις ταίρι θα κολλήσουμε όλοι από τα σορόπια σας κι αν δεν έχεις βρίσκεις εύκολα, αρκεί να το θελήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με φως και αισιοδοξία γεμίζει η ζωή σου αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Και δεν είναι μόνο η διασκέδαση, η καλοπέραση και οι ερωτικές επιτυχίες που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Εδώ μιλάμε ανοίγουν πόρτες (και παράθυρα μην σου πω) για να κάνεις πράξη σχέδια και όνειρα που αφορούν σπουδές και επαγγελματικά. Σαφώς και από πλευράς σου υπάρχει προς το παρόν μεγάλη έμπνευση και δημιουργικότητα, αλλά θα πέσει και το σχετικό σπρωξιματάκι από το σύμπαν, ώστε να πετύχεις. Τώρα, εάν η κάψα σου όλη ήταν ένα ταξίδι (όχι ένα μικρό, για μεγάλο συζητάμε) βρίσκεις τρόπο να πληρώσεις τα ναύλα και να το κάνεις! Αν έχεις γεννηθεί αρχές 3ου ή και τέλη 2ου δεκαημέρου, πρόσεξε μην αρχίσεις να κυνηγάς ταυτόχρονα όλους τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, γιατί μόνο πίκρα και απογοήτευση σε περιμένει (με ρέγουλα λέμε). Εσύ του 1ου κοίτα (κυριολεκτικά) τη δουλίτσα, όπου και σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις, ενώ αν θέλεις να ζητήσεις κάτι από συναδέλφους ή και να τους την πεις για ό,τι σε ενοχλεί, κάντο τώρα που όχι απλά δεν θα σε παρεξηγήσουν, αλλά θα σου ζητήσουν και χίλια συγγνώμη, ακόμη κι αν κρύβονται προσβολές και χοντράδες πίσω από τα λόγια σου.

ΛΕΩΝ ♌

Χαρές και πανηγύρια έχετε στο σπιτικό σου, εάν ανήκεις στα Λιοντάρια του 3ου δεκαημέρου! Ο λόγος είναι κατά πάσα πιθανότητα οικονομικός. Μα θα αποπληρώσετε τα χρέη σας, μα θα κάνετε καλύτερους διακανονισμούς, μα θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, μα θα σας πέσει κληρονομιά βαριά που θα σας φτιάξει σούμπιτο, το γεγονός είναι ένα! Πλέον περνάτε σε μια φάση άνεσης, ίσως και πλούτου κι αυτό -αν μη τι άλλο- σε κάνει να αισθάνεσαι ένα κλικ παραπάνω royal (καλά εσύ έτσι αισθανόσουν ακόμη και στις μεγαλύτερες αφραγκίες σου)! Τώρα που πιάνεις χρήμα, ειδικά εάν έχεις γεννηθεί αρχές του 3ου δεκαημέρου, πρόσεξε μην σου την πέσουν από δίπλα φίλοι για δανεικά ή συνεργασίες και σου φάνε κάποιο γερό ποσό. Αυτά να τα ακούς κι εσύ που είσαι τέλος του 2ου! Το πουγκί σας και τα μάτια σας! Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου να ανταλλάξεις φλογερά λόγια αγάπης με το άλλο σου μισό, να ακούσεις ερωτικές εξομολογήσεις (ναι ναι πολλές και από πολλούς), να βρεις ταίρι, αν είσαι μπακουράκι, αλλά και να πουσάρεις με έξυπνο και γαλίφικο τρόπο τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γλώσσα δεν θα βάλεις μέσα σου αυτή την εβδομάδα, αλλά ούτε και τον πωπό σου κάτω, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο. Σούρτα – φέρτα λοιπόν πολλά και συζητήσεις ακόμη περισσότερες, όμως αυτές που σε ενδιαφέρουν περισσότερο θα είναι ασφαλώς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και πίστεψε με αυτά που θα ακούσεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Με το ταίρι σου θα συμφωνήσετε σε όλα (για την ακρίβεια θα συμφωνήσει εκείνο μαζί σου και άρα ικανοποιήσε), ενώ θα λύσετε προβλήματα και θα πάρετε κι αποφάσεις σημαντικές για το κοινό σας μέλλον. Τα ίδια να αναμένεις και από κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη. Εάν ανήκεις στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή αρχές του 3ου , τότε μόνο να προσέχεις, μήπως πίσω από όλη αυτή την καλή θέληση κρύβονται παγίδες και για αυτό υπήρξαν τα τόσα καλοπιάσματα. Εάν είσαι γεννημένος/η εντός του 1ου , σε περιμένουν ευχάριστες οικογενειακές στιγμές (ακόμη κι αν με τους δικούς σου ήσουν πλακωμένος/η στο πρόσφατο παρελθόν), ενώ δεν αποκλείεται να βγάλεις και κανένα λεφτουδάκι από την ακίνητη περιουσία σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες αυτόν τον καιρό Ζυγέ του 3ου δεκαημέρου για να βρεθεί τρόπος να αυξηθούν τα έσοδά σου (αμ η καλοπέραση και τα ωραία πράγματα στη ζωή κοστίζουν). Συζητήσεις κάνεις κι έχεις ξεκινήσει επαφές με όποιον θα μπορούσε να σε βοηθήσει. Επιτέλους, φαίνεται ότι με τη βοήθεια της τύχης οι προσπάθειες σου αρχίζουν να αποδίδουν. Καλά πραγματάκια (για την τσέπη σου κυρίως) θα συμβούν στο χώρο της δουλειάς και φλερτάρεις άγρια με μία καλή αύξηση, στην ξεφτίλα με ένα παχυλό μπόνους. Τώρα, αν έχεις πέσει σε τσίπηδες εντελώς, τουλάχιστον θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα έχεις να ελπίζεις μελλοντικά. Αν είσαι γεννημένος/η στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή στα τέλη του 2ου , μην κάνεις όνειρα για περαιτέρω σπουδές και μην καταστρώνεις καινούρια επαγγελματικά σχέδια, καμία προσπάθειά σου δεν θα έχει επιτυχία κι ας σου δείχνουν στη δουλειά πως σε υποστηρίζουν (αντιθέτως μπορεί και να σε δουλεύουν ή να σε σαμποτάρουν). Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο, απόλαυσε τις βόλτες και τα φλερτ σου τώρα που μπορείς!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κανένα απολύτως παράπονο δεν θα δεχθώ από εσένα του 3ου δεκαημέρου αυτές τις μέρες, γιατί πραγματικά έχουν ανοίξει οι ουρανοί για πάρτη σου και μόνο και δέχονται ευχές. Τα ερωτικά σου πάνε πρίμα κι ακόμη κι αν δεν είχες ταίρι μέχρι τώρα, θα σου έρθει το δέκα το καλό άμεσα και το πας ολοταχώς για σχέση (κι όχι καμιά χλιαρή, νερόβραστη, αλλά παθιασμένη στο φουλ από αυτές που γουστάρεις αδυσώπητα). Αν είσαι ήδη αγκαζέ, βλέπεις πως το άλλο σου μισό είναι ταγμένο σε σένα ψυχή τε και σώματι κι ό,τι ζητήσεις είναι εκεί να στο προσφέρει και με το παραπάνω (please, μην αρχίσεις να υποπτεύεσαι πως παραείναι καλό για να είναι αληθινό). Επίσης, γιατί καλοί είναι οι έρωτες, αλλά δεν αρκούν από μόνοι τους, θα πάνε πολύ καλά τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν είσαι γεννημένος/η τέλη 2ου ή αρχές 3ου δεκαημέρου με προσοχή και σύνεση τα χρήματα που σπρώχνεις σε διασκεδάσεις, δώρα και παροχές σε αγαπημένα πρόσωπα ή και για να προωθήσεις κάποιο σχέδιο. Εσύ του 1ου είσαι ο καλύτερος/η του χωριού, αφού τα οικονομικά σου θα πάρουν με κάποιον τρόπο τα πάνω τους (κάνε χώρο στις τσέπες σου να μπουν τα πακέτα)!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κάποιο οικογενειακό μυστικό σου αποκαλύπτεται, εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο και δεν είναι για κακό, Τοξοτίνι μου. Αντιθέτως, φαίνεται πως εκεί που δεν καταλάβαινες πολλά για τους δικούς σου, πλέον υπάρχει άλλου είδους κατανόηση και επικοινωνία. Βέβαια και εσύ από πλευράς σου είσαι βιβλίο ανοιχτό και εισπράττεις τις αντίστοιχες συμπεριφορές. Να σου πω, ωστόσο, χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω, ότι μπορεί και να έχεις κάποιο νέο από πρώην ταίρι που θα οδηγήσει όχι μόνο στο να ξαναέχετε επαφές, αλλά και σε μία επανασύνδεση. Αν είσαι τις πρώτες μέρες του 3ου ή τις τελευταίες του 2ου δεκαημέρου, καλό θα ήταν να πάρεις μόνος/η τις αποφάσεις για ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες κι όχι με την βοήθεια της υπόλοιπης οικογένειας, γιατί αν έχει γνώμη μέχρι και η θεία σου η Μαριγώ στο τι θα κάνεις, μόνο ζημιά θα γίνει. Αν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο, τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου - θες δεν θες- κι έχεις τρελές επιτυχίες σε ερωτικά θέματα και σε οποιουδήποτε είδους διακανονισμούς ή συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Να βγαίνεις και να περνάς χρόνο με τους φίλους σου γιατί από εκεί θα σου έρθουν οι καλές ειδήσεις και οι σημαντικές πληροφορίες για θέματα που σε καίνε Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου. Μην ξεχνάς ότι μπορεί ο κύκλος σου όπως είναι τώρα να μην λέει και πολλά όμως δεν αποκλείεται να κάνεις καινούριες γνωριμίες και τα νέα πρόσωπα να είναι κλειδιά που θα σου ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου. Μην σου προτείνουν κιόλας άμεσα κάποια συνεργασία και τρίβεις τα μάτια σου με το πόσο συμφέρουσα και κερδοφόρα θα είναι. Αν είσαι γεννημένος/η τέλη του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου, να είσαι επιφυλακτικός/ή με όσα λέγονται στη δουλειά από τους συναδέλφους και κυρίως μην σπαταλάς τον χρόνο σου και την ενέργειά σου, βασιζόμενος/η σε υποσχέσεις περί ανταμοιβής ή ανταπόδοσης (για να σε χώσουν στα λένε, ξύπνα). Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, κινείσαι διακριτικά σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και ερωτικά, όμως καταφέρνεις αθόρυβα και μουλωχτά να πετύχεις τους σκοπούς σου (μέχρι και τον/την πρώην θα κάνεις να γυρίσει….).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με όλο σου το είναι έχεις αφοσιωθεί στη δουλειά και την καριέρα σου αυτόν τον καιρό, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου γιατί βλέπεις πως υπάρχουν εξελίξεις και φυσικά δεν είσαι κανένα χάπατο που δεν θα τις εκμεταλλευτεί. Συζητήσεις, επαφές και επικοινωνίες με πρόσωπα που κινούν τα νήματα και μπορούν να σε πάνε ψηλά είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα και σιγά-σιγά όλη αυτή η αναμπουμπούλα θα μεταφραστεί σε ωραία και ζεστά ευρώ που θα μπουν στο λογαριασμό σου. Αύξηση μισθού, μπόνους, προαγωγή, αλλαγή δουλειάς για κάποια καλύτερη, από όλα έχει ο μπαξές και όλα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως παύεις να αγχώνεσαι για τα οικονομικά. Αν είσαι γεννημένος/η στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 3ου , τότε να προσέχεις τα υπερβολικά έξοδα που μπορεί να κάνεις, χωρίς καν να το σκεφτείς για την καλοπέρασή σου, επίσης, μην το παίζεις large και ιστορία για να ρίξεις κάποιον/α, ή που μόνο λεφτά θα χαλάσεις και θα παραμείνεις μπουκάλα ή που θα σε εκμεταλλευτεί μέχρι αηδίας. Αν είσαι Υδροχοάκι του 1ου δεκαημέρου, τυχερές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορούν να σου φέρουν τον έρωτα (βρε καλώς τον!) αλλά και σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μια τυχερή ευκαιρία είσαι ολόκληρος/η, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, Ψάρι μου. Ό,τι θελήσεις ή ευχηθείς για τις σπουδές σου ή τα επαγγελματικά σου σχέδια θα γίνει πραγματικότητα άκοπα κι ανεμπόδιστα. Αν πάλι θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου μέσα από ταξίδια, καινούριες γνώσεις και εμπειρίες, πάλι όλα θα είναι με το μέρος σου για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 3ου , προβλήματα και εντάσεις υπάρχουν στο σπιτικό σου και η στάση σου όχι μόνο δεν βοηθάει, αλλά τσιτώνει και τους υπόλοιπους. Ή που θα πετάς χαρταετό ή που θα παίζεις τον αγαπημένο σου ρόλο, αυτόν του θύματος και φυσικά την τρέλα, που πουλάς, δεν την αγοράζει πλέον κανείς. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, εξελίξεις και χαρούμενες ειδήσεις σε περιμένουν στη δουλειά που δεν αποκλείεται να σου φέρουν και έξτρα χρήματα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved