AstroΤσαούσα 09/11 - 15/11: Άσπρο-Μαύρο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 09/11 - 15/11: Άσπρο-Μαύρο

Στα δύο άκρα παίζουν οι όψεις αυτής της εβδομάδας και αναλόγως το δεκαήμερο του ζωδίου σου θα ζήσεις μία κόλαση (ειδικά εάν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου) ή θα νομίζεις πως βρίσκεσαι στον Παράδεισο. Στις 9 του μήνα, ο Ερμής στον Σκορπιό κοντράρεται με τον Ουρανό στον Ταύρο με όψη αντίθεσης και ξοπίσω ακολουθεί ο Ήλιος επίσης από το Σκορπιό για να σχηματίσει κι αυτός με τον Ουρανό αντίθεση. Ξαφνικές και αναπάντεχες ειδήσεις σοκάρουν τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων και φέρνουν ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που θέλοντας και μη πρέπει να τις δεχτούν. Στις 10, ο Ερμής θα τετραγωνίσει τον Κρόνο και οι δυσκολίες στην έκφραση και την επικοινωνία θα παραείναι έντονες πάλι για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων. Η Αφροδίτη όμως στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων θα περάσουν φίνα στην ερωτική τους ζωή και θα ζήσουν πολλές ρομαντικές στιγμές (παραμύθι κι άγιος ο Θεός). Στις 11, είναι η σειρά του Ήλιου να τετραγωνίσει τον Κρόνο και τα 2α δεκαήμερα θα πρέπει να μαζευτούν ένα παραπάνω στα θέλω τους, αλλά και να πληρώσουν τυχόν λάθη του παρελθόντος. Στις 12, ο Ερμής τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων ξεχειλίζουν από εμπνεύσεις και φαντασία, ενώ με τα λόγια που θα πουν ή θα ακούσουν θα νιώσουν πλήρη από συναισθήματα και θα επιτύχουν τους σκοπούς τους. Στις 13 και 14, η Αφροδίτη και ο Ερμής αντίστοιχα θα εξαγωνίσουν τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα φέρουν στο φως τόσο κρυμμένα συναισθήματα και μύχιες σκέψεις, όσο και πληροφορίες και άγνωστα γεγονότα. Στις 14, επίσης, το τρίγωνο του Ηλίου θα ενισχύσει την ρομαντική ατμόσφαιρα που ήδη υπάρχει ειδικά για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων. Η μέρα γεμάτη τύχη και ευκαιρίες η 15η του Νοέμβρη και ειδικά για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων αφού η Αφροδίτη συναντά με τρίγωνο τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύς. Τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων ας μην κατσουφιάζουν! No news, good news! Προς το παρόν μείνετε στη γωνιά σας και περιμένετε την επόμενη εβδομάδα για εξελίξεις!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ούτε από χρήμα, ούτε από έρωτα φαίνεται να προκόβεις αυτή την εβδομάδα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Ειδήσεις ξαφνικές και δυσάρεστες θα σε βυθίσουν σε μία θάλασσα φόβου και ανασφάλειας. Τα χρέη σου νιώθεις να σε πνίγουν ή μπορεί και να προκύψουν κι άλλα. Το ταίρι σου δεν σου δίνει καμία χείρα βοηθείας, ενώ μπορεί να έχεις ειδήσεις και από κάποιον/α πρώην (μεγάλο σου κόλλημα) που θα σε ταράξουν (παντρεύεται ξέρω γω και περιμένει και δίδυμα). Από τους φίλους σου θα ακούσεις σκληρά λόγια που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη χειρότερα, κάποιοι κιόλας θα πετάξουν, ενώ δεν το περιμένεις έξτρα δόσεις κακίας και χολής. Αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου, μη φοβού! Μεν θα κινηθείς στο παρασκήνιο, όμως και τις οικονομικές σου συμφωνίες θα κλείσεις και στο κρεβάτι σου θα περάσεις καλά (ίσως και με κάποια παράνομη σχέση) κι αν είσαι ρομαντικό πλάσμα θα ακούσεις και τα γλυκόλογα σου και θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σφίγγουν τα λουριά σε σχέσεις και συνεργασίες, Ταύρε του δεύτερου δεκαημέρου. Δύο κουβέντες μόνο θα σου πει το ταίρι σου ή ο συνεργάτης σου και θα καταλάβεις αμέσως πως δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εάν μάλιστα έχεις κάνει και τις στραβές σου, θα δεις ότι δεν σε παίρνει και θα λουφάξεις. Το θέμα είναι για πόσο; Ξαφνικά κι αναπάντεχα θα την κάνεις την έκρηξη κι όποιον πάρει ο Χάρος με όσα θα ξεράσει το στόμα σου (ε μα τι όλοι οι άλλοι άγιοι είναι;). Εσύ του τρίτου, από την άλλη, έχεις να περιμένεις πολλά καλά στη ζωή σου και πρώτα από όλα από τους φίλους σου που θα σου δώσουν ακόμη και το βρακί τους για να είσαι ικανοποιημένος/η. Επιπλέον, θα γνωρίσεις μέσα από παρέα ιδανικό μωράκι που θα ταιριάξετε αμέσως. Εάν είσαι ήδη αγκαζέ, ζεις τον έρωτα σου στο φουλ (κι ας έχει μωρέ και τα στραβά του το ταίρι, δε βαριέσαι)! Μέσα σε όλα, θα λειτουργήσει και η διαίσθησή σου άψογα και θα καταλάβεις ποια «φιλαράκια» πρέπει να πάρουν πόδι από την ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κόφτης άγριος πέφτει στα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια και βλέπεις πια ολοκάθαρα πως στο χώρο της δουλειάς δεν σε παίρνει για πολλά ανοίγματα, ούτε και για πολλά λόγια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο. Η αισιοδοξία σου και η φιλοδοξία σου με όσα θα ακούσεις θα πάνε περίπατο και τα ψυχολογικά σου προβλήματα θα φουντώσουν (πάρτι θα κάνουν). Δύσκολο να κρατήσεις μέσα σου όλη αυτή την πίεση και όταν κάνεις το μπαμ, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Εντελώς άλλο το σκηνικό εάν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο! Εσύ θα βρεις τα κατάλληλα λόγια να προωθήσεις τα σχέδιά σου (με λίγη σαλτσούλα, ξέρεις εσύ…), θα λύσεις με πλάγιους και ανώδυνους τρόπους τα όποια προβλήματά σου, θα τσεπώσεις και κάποιο μπόνους ή αυξησούλα, ενώ δεν θα σου λείψουν και ερωτοδουλειές και τα φλερτ εν ώρα εργασίας. Ζάχαρη την περνάς και μην το αρνείσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν είναι ότι δεν θέλεις να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις, είναι ότι δεν μπορείς, Καρκίνε του δεύτερου δεκαημέρου! Και πού να μπορέσεις, όταν έχουν στήσει γύρω σου χορό όλες οι ανασφάλειες, οι φόβοι και τα απωθημένα σου, ενώ ταυτόχρονα πολύ πιθανό να έχεις και οικονομικά στριμωξίδια; Το βασικό σου όμως πρόβλημα εντοπίζεται στα ερωτικά σου, όπου και δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι, χωρισμένος/η ή όχι. Στραπάτσο τρως (γιατί δεν έφταναν όλα τα άλλα) και από κάποιον/α φίλο/η, που αδιαφορεί για όσα περνάς και με ευκολία σου κάνει καβγά μεγάλο (έλα δρόμο, μόνο αυτά δεν σου λείπανε). Χαράς ευαγγέλια, εάν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο. Ο έρωτας και η δημιουργικότητα θα έχουν την πρωτοκαθεδρία στη ζωή σου και εσύ θα είσαι στην κοσμάρα σου, καταστρώνοντας για το μέλλον σχέδια (εμπνευσμένα δεν μπορώ να πω), χαϊδολογώντας το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά (θα τα πεις τα γλυκανάλατά σου, δεν βαστάς) και γενικά όλα ροζ!

ΛΕΩΝ ♌

Μωρέ λίγα βλέπεις και πολλά καταλαβαίνεις εσύ το δεύτερου δεκαημέρου και ειδικά μέσα στο σπίτι σου, όμως τι να κάνεις που για διάφορους λόγους είσαι με τα χέρια δεμένα. Άπαξ και ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τα οικογενειακά σου θέματα, όχι μόνο δεν θα βγάλεις άκρη, αλλά θα στα χώσουν και όλοι μαζί για τα λάθη σου (παίζει να φωνάξουν και τους γειτόνους να συμμετέχουν στο κράξιμο). Στο ήδη απαίσιο κλίμα θα έρθουν να σου κάτσουν και κάποιες αλλαγές στη δουλειά που δεν τις περίμενες, οι οποίες επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή και άρα θα υπάρξει ακόμη περισσότερη ένταση (βέβαια, αν σε στείλουν για δουλειά μίλια μακριά π.χ. σου καλοκάθεται!). Αν πάλι ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, προετοιμάσου να κάνεις παρτάρα! Πρώτα από όλα έχεις τύχη βουνό σε οικονομικά θέματα που αφορούν όλη τη φαμίλια και σε κληρονομικά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας (λες να σου γράψουν το σπιτάκι επιτέλους;). Δεύτερον στρώνει το πράμα και σε ερωτικά θέματα και πρόσεξε θα έχεις και τα γλυκόλογά σου, θα έχεις και τις φλογερές στιγμές στο κρεβάτι σου (καλύπτονται όλα τα γούστα, αμέ!).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θέλεις τις βόλτες σου, θέλεις τα έξω σου, τα φλερτάκια σου, τη χαζοκουβεντούλα σου, εν πάσει περιπτώσει να αλλάξεις λίγο παραστάσεις (ένα τσικ, μη φανταστείς) κι όμως δεν θα μπορέσεις να κάνεις σχεδόν τίποτα από τα παραπάνω, εάν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί το πρόγραμμα λέει πως θα ξεζουμιστείς στη δουλειά. Στην οποία δουλειά, επίσης, δεν καλοπερνάς, αφού οι σχέσεις με τους συναδέλφους είναι στα χάλια τους και μόνο για να σε τσιγκλήσουν και να συ κάνουν κριτική σου απευθύνουν το λόγο (σε σένα ρε φίλε κριτική, άκου θράσος). Καλά δεν θα το βουλώνεις και μόνιμα, θα κάνεις την έκρηξή σου εκεί που δεν θα το περιμένουν. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο τρυφερά τετ α τετ με το ταίρι σου σε περιμένουν, κατά τα οποία πέραν του ότι θα λύσετε και το παραμικρό σας πρόβλημα, θα γεμίσετε τον κόσμο σιρόπια από τα λόγια λατρείας που θα ανταλλάξετε. Εάν είσαι μοναχούλι, σήκωσε το προσωπάκι σου και χαμογέλα, έρχεται ο/η πρίγκιπας/ισσα του παραμυθιού κατευθείαν στην αγκαλιά σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μα να μην σου βγαίνει τίποτα, βρε Ζυγέ, του δεύτερου δεκαημέρου; Θέλεις να κάνεις λεφτά και επενδύσεις, σου λείπει η έμπνευση ή κάποιο καλό πλάνο! Συν ότι θα έχεις και θεματάκι απρόοπτο με κάποιο χρέος σου. «Δεν βαριέσαι, εγώ κερδίζω στην αγάπη» λες και την τρως κι από εκεί. Το ταίρι σου, εάν είσαι ζευγαρωμένος, σου κάνει τέτοια νερά, που όσο κι αν το θεωρούσες δεδομένο, πλέον δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι και είσαι σε σύγχυση. Εάν πάλι είσαι ελεύθερος/η, θα χαζέψεις από την πολύ χυλόπιτα, γιατί όσο κι αν προσπαθείς ή όσες εκπτώσεις κι αν κάνεις στα θέλω σου, δεν καταλήγεις ποτέ διπλός/ή! Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο τρίτο δεκαήμερο, τότε ναι, μπορείς να περιμένεις όχι απλά καλές, αλλά ονειρεμένες εξελίξεις στη δουλειά, στην τσέπη και στο κρεβάτι σου. Συμφωνίες κλείνουν, άσχημες συνθήκες στο χώρο εργασίας βελτιώνονται, εάν έχεις σχέση ,ζουζουνιάζετε καθημερινώς κι αν δεν έχεις, βρίσκεις πανεύκολα ταίρι (και στο σουπερμάρκετ που λέει ο λόγος).

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καλά-καλά δεν έχεις συνέλθει από την προηγούμενη εβδομάδα Σκορπιέ του δεύτερου δεκαημέρου και το σύμπαν συνεχίζει το ανελέητο σφυροκόπημα σε βάρος σου. Όλες σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έχουν γίνει βραχνάς, βάρος ασήκωτο, θηλιά στο λαιμό. Ειδικά η οικογένειά σου είναι ανοιχτή πληγή και το σπίτι σου τόπος μαρτυρίου. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν σε αφήνουν οι συνθήκες να κάνεις εσύ παιχνίδι. Και τι εννοώ… Το ταίρι σου έχει ξαφνικά ξεσπάσματα και όποτε του καπνίσει γίνεστε από το πουθενά μαλλιοκούβαρα, ενώ παίζει και ο χωρισμός δυνατά ως πιθανό σενάριο. Κάπως έτσι είναι η φάση και με τις συνεργασίες. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Στον παράδεισο θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι εσύ του τρίτου δεκαημέρου, κυρίως γιατί σε θέματα έρωτα γεννούν και τα κοκόρια σου! Εάν έχεις σχέση, ξαναγίνεστε όπως τον πρώτο καιρό, αν βρίσκεστε επιτέλους με το άλλο σου μισό. Δεν σου συζητώ για ερωτικές εξομολογήσεις, μεγάλες θυσίες και αποδείξεις αιώνιας αγάπης (αυτά είναι του δημοτικού, εννοούνται!). Δωράκια επίσης θα τσιμπήσεις, θα διασκεδάσεις ατελείωτα κι αν σου αρέσει που και που να τζογάρεις, θα έχεις κι από εκεί να λαμβάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Φιμωμένος/η θα αισθανθείς αυτόν τον καιρό, ειδικά εάν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφού δεν θα μπορείς ούτε κιχ να κάνεις, ούτε αχ να βγάλεις, παρά τα όσα θα σου συμβαίνουν. Ντάξει όχι ότι ήσουν σε φάση γιούχου και έξω καρδιά. Τις μαύρες σου και τις ξάπλες σου είχες, αλλά τώρα βλέπεις πως δεν είναι ακριβώς επιλογή σου η σιωπή, δεν έχεις καημένε/η μου πού να απευθυνθείς για να ανοίξεις την καρδιά σου, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να ακουμπήσεις την πονεμένη σου ψυχή. Κανενός τα αφτιά δεν είναι πρόθυμα να σε ακούσουν, μήτε φίλου, μήτε συγγενή, μήτε γκόμενου/ας. Κοίτα να κρατήσεις ψυχραιμία, γιατί όλο αυτό μπορεί να σε χτυπήσει σε θέματα υγείας και δεν το θέλουμε κάτι τέτοιο. Τυχερός/η είσαι αυτές τις μέρες, αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, αφού θα φτιάξεις την κατάσταση, με πολύ βοήθεια από τους δικούς σου, και θα προετοιμάσεις το έδαφος, έτσι ώστε να γίνουν ευκολάκι όλα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις για όλα θα πάρεις με βάση το ένστικτό σου. Στα ερωτικά σου επιλέγεις να τα κάνεις όλα κρυφά και μουλωχτά ή να παίζεις σε διπλά και τρίδιπλα ταμπλό. Αγαπάς πολύ κι αγαπιέσαι εξίσου, τι να κάνουμε τώρα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Οι φιλίες σου περνούν από σαράντα κύματα αυτές τις μέρες, Αιγόκερε του δεύτερου δεκαημέρου και πολύ πιθανό να διακόψεις διπλωματικές σχέσεις με όποιον/α από την παρέα σου δημιουργεί προβλήματα, σου ξυπνάει ανασφάλεια, με λίγα λόγια είναι τοξικός/ή. Δεν θα χαριστείς σε κανέναν από όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις σου. Ωστόσο, να ξέρεις πως έχεις να περιμένεις νέες γνωριμίες ξαφνικές που μια χαρά θα αντικαταστήσουν τα σαπάκια! Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες γίνονται μαγικές αυτές τις μέρες και έλκεις κοντά σου καινούρια άτομα και καινούριους έρωτες. Βεβαίως, και τα λόγια σου θα έχουν μία τάση υπερβολής και δεν θα λείψουν και κάποια μικρά ψεματάκια, που όμως θα τα πεις με μαεστρία και αντί να σε καταλάβουν, θα σε βρίσκουν ακόμη πιο γοητευτικό/ή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τα φώτα όλα είναι στραμμένα στη δουλειά και την καριέρα σου, ειδικά εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές πολλές και μάλιστα με εξέχοντα πρόσωπα. Δεν ενθουσιάζεσαι και πολύ, αντιθέτως φροντίζεις να μιλάς όταν και όσο πρέπει και δεν μασάς τα λόγια σου, αν βλέπεις πως ακούς ασυναρτησίες ή ότι γίνονται χοντρά λάθη. Όπως εσύ είσαι σωστός/ή, να είναι και οι άλλοι! Αυτό είναι το μότο σου και δεν έχεις σκοπό να χαριστείς σε κανέναν. Μην αγχώνεσαι και σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, για αυτό μπροστά σου είναι στρατιωτάκια. Το γλυκό θα σου χαλάσει με κάποιο απρόοπτο γεγονός στο σπίτι, το οποίο και θα σε αποσυντονίσει. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, πάλι θα σε απασχολήσουν τα εργασιακά σου, αλλά θα κλείσεις εύκολα τυχερές συμφωνίες που θα σου φέρουν παρά με ουρά και φυσικά η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει κατακόρυφα. Τόσο που θα αρχίσεις να πουλάς και μούρη αν και δεν το συνηθίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μία-μία θα γλιστρούν οι ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου κι αυτό γιατί δεν μπορείς να επιβληθείς στον εαυτό σου και να σταματήσεις να αυτοσαμποτάρεσαι από τις φοβίες και τα κόμπλεξ σου. Θα μπορούσες να τρέξεις επαγγελματικά σχέδια ή θέματα σπουδών, ακόμη και να ταξιδέψεις και να ξεστραβωθείς, βλέποντας άλλους τόπους κι άλλες κουλτούρες. Επίσης, να έρθεις πιο κοντά με άτομα που θα σου έδειχναν έναν άλλον τρόπο σκέψης και αντίληψης. Όμως όχι! Επιλέγεις την απομόνωση και την ξεροκεφαλιά σου, μάλιστα αντιδράς από άμυνα και πολύ έντονα, όταν κάποιος σου ανοίξει κουβέντα για όλα αυτά. Αν όμως είσαι Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου, βλέπεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα και την τύχη να συνοδεύει κάθε απόφαση ή βήμα σου. Δεν έχεις να αγχωθείς για τίποτα. Ζήτα ό,τι σου λείπει από το Σύμπαν κι αυτό μαζί σου δεν θα κάνει τσιγκουνιές.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved