AstroΤσαούσα 02/11 - 08/11: Συμπληγάδες πέτρες

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 02/11 - 08/11: Συμπληγάδες πέτρες

Από συμπληγάδες πέτρες περνάει η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα κι ειδικά αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος την έκατσες άσχημα! Στις 5 του μήνα, συναντά με όψη αντίθεσης τον Ουρανό και φέρνει αλλαγές σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, μεγάλες και ξαφνικές από αυτές που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Χωρισμοί, χρεωκοπίες ή και κάποιες φορές μοιραίους έρωτες και κέρδη από το πουθενά! Εμπιστεύεσαι όμως; Θα έχεις εσύ τύχη ή θα φας τα μούτρα σου χειρότερα; Πριν καλά-καλά συνέλθει από το πρώτο στραπάτσο η γλυκούλα πάει και κλείνει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7/11. Εδώ πια χάνεται κάθε ελπίδα και θα είσαι ανόητος/η να πιστέψεις πως ο Δάσκαλος του ζωδιακού (Κρόνος) θα σου χαριστεί ή θα σε νταντέψει. Ούτε καν, περιορισμοί μας περιμένουν και υλικοί και συναισθηματικοί. Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, στις 8 του μήνα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η οποία συνοδεύεται από το φαινόμενο την ολικής σεληνιακής έκλειψης, με τον Κρόνο να τετραγωνίζει τα Φώτα (χτύπα κι άλλο , θα το αντέξω) και τον Ουρανό στη μέση. Η εβδομάδα κλείνει με την ανώδυνη σύνοδο Ηλίου – Ερμή στον Σκορπιό. Οκ, μια βολτούλα παραπάνω σε όλους καλό θα κάνει….

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Εκπλήξεις σου ετοιμάζει το σύμπαν, το οποίο και σε γλεντάει παίζοντας με τους χειρότερους σου φόβους, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σου ζητήματα. Τώρα χρεωμένος/η θα βρεθείς; Χωρισμένος/η και να κοπανιέσαι κάτω από την απελπισία; Να είσαι τόσο κακότυχος/η, που να σου συμβούν και τα δύο; Κάνε υπομονή (λίγη, άλλωστε ξαφνικά θα σε βρει το κακό) και θα μάθεις και μαζί σου κι εμείς! Βοήθεια μην περιμένεις από τους φίλους σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε προειδοποιούσαν για ό,τι λάθος κινήσεις έκανες. Άντε να σου πουν ένα «Στα ‘λεγα εγώ» και να σου κάνουν πατ-πατ στην πλατούλα (καμία ενσυναίσθηση!).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν έχεις σχέση, χωρίζεις ή παντρεύεσαι εν μία νυκτί (μικρή η απόσταση που χωρίζει το νυφικό από την μαύρη πλερέζα της εγκατάλειψης), ενώ εάν ήσουν μπακουράκι και μάλιστα χωρίς καν να υπάρχει ελπίδα στον ορίζοντα, γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου (ναι ναι μην μου λες εμένα αποκλείεται!). Σαν τα πουκάμισα αλλάζεις και συνεργάτες, αφού μπαμ-μπαμ διαλύεις όποιον σου τα έχει παρακάνει και δίνεις τα χέρια με τον επόμενο/η χωρίς να το πολυσκεφτείς. Παρ'όλα αυτά, μη νομίζεις ότι θα ζεις ένα ατελείωτο πάρτι σε ό,τι καινούριο σου φέρει η μοίρα, για να κρατήσεις δουλειές και σχέσεις θα πρέπει να ματώσεις, αλλιώς, όπως ήρθαν θα φύγουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δεν είσαι καθόλου καλά ψυχολογικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Δυστυχώς, θα πληρώσουν την κυκλοθυμία σου όλοι όσοι σε συναναστρέφονται καθημερινά και κυρίως οι συνάδελφοί σου που αναγκαστικά περνούν μαζί σου μεγάλο μέρος της ημέρας. Εντάσεις, φωνές, κακό θα υπάρξουν, αν και σύντομα θα καταλάβουν πως δεν μπορούν να βγάλουν άκρη μαζί σου και θα σε παρατήσουν να τρώγεσαι μόνο/η με τα ρούχα σου. Δεν θα τους περάσει όμως, γιατί θα βρεις τον τρόπο να τους επιβληθείς και να τους τρέχεις ανελέητα, καθώς έχεις αναλάβει αυτόν τον καιρό στη δουλειά πολλές υποχρεώσεις και αναγκαστικά πρέπει να έρχονται σε επαφή μαζί σου (βελάκια με τη φωτογραφία σου παίζουν να ξες!).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καλέ κόσμο και ντουνιά θα γνωρίσεις αυτόν τον καιρό και χωρίς να το πολυπροσπαθήσεις! Ξαφνικά καλέσματα, αναπάντεχα σουαρέ, συναντήσεις της τελευταίας στιγμής με τους φίλους σου θα είναι η αφορμή για να μπουν στη ζωή σου ξεχωριστά άτομα (και να παίρνουν και πόδι ορισμένα άλλα)! Ασφαλώς με κάποιον/α από όλους είναι πιθανό να νιώσετε αμοιβαία, έντονα ερωτικά συναισθήματα που για όσο κρατήσουν θα σε κάνουν να πετάς από χαρά. Με την πρώτη στραβή όμως θα σε κατακλύσουν αισθήματα ανασφάλειας και θα μετατραπείς σε μία κινούμενη μιζέρια, αφού θα σου ξυπνήσουν όλες οι άσχημες μνήμες του παρελθόντος. Το ίδιο ξυπνητήρι θα χτυπήσει ακόμη κι αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, οπότε και θα αρχίσουν τα προβλήματα…

ΛΕΩΝ ♌

Κανονικά θα έπρεπε να ισχύει πως άλλο η δουλειά κι άλλο το σπίτι και η οικογένεια, ενώ ιδανικά θα έπρεπε να μην επηρεάζει ο ένας τομέας τον άλλον. Όμως όπως θα ξέρεις λατρεμένο μου Λιονταράκι δεν ζούμε σε μία ιδανική κοινωνία και λόγοι που έχουν να κάνουν με τη δουλειά απειλούν να «γκρεμίσουν» το σπιτικό σου. Φαινομενικά είσαι στη μέση, στην πραγματικότητα κοιτάς τη δουλειά σου και αφήνεις τους υπόλοιπους να κουρεύονται. Και κάπως έτσι δημιουργούνται εντάσεις. Ειδικά εάν το άλλο σου μισό σου έχει ήδη κι άλλα παράπονα μαζεμένα, γίνονται όλα κι εσύ ειδικά περνάς των παθών σου τον τάραχο στο πλευρό του. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα παραμείνεις έτσι ακριβώς και αυτή τη βδομάδα, αλλά δόξα τω Θεώ να λες, αφού βλέπεις τι τραβούν οι δεσμευμένοι του ζωδίου…..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καινούριες ιδέες, καινούριες απόψεις και αλλαγές στο σκεπτικό σου που σοκάρουν όλους όσους σε γνωρίζουν καλά, θα εκφράσεις αυτές τις μέρες. Μέχρι εδώ όλα καλά, τα κακά ξεκινούν από τη στιγμή που θέλεις να τις επιβάλλεις στους πάντες κι άμα σου τσινήσουν κάνεις και χαμό. Τόσο καιρό που ανέχονταν τα δικά σου κόμπλεξ και κολλήματα και δεν έλεγαν τίποτα ήταν καλά; Εσύ πότε θα σεβαστείς τους γύρω σου; Mόνο στο χώρο της δουλειάς λουφάζεις και δεν βγάζεις άχνα, γιατί εκεί προς το παρόν δεν σε παίρνει για πολλά λόγια. Λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων και απαιτήσεων η φάση είναι «σκάσε και κολύμπα».

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν θέλω να μου κάνεις επενδύσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια που απαιτούν φράγκα αυτόν τον καιρό, γιατί δεν ξέρουμε (εσύ δηλαδή δεν ξέρεις) τι σου ξημερώνει! Έκτακτα έξοδα προκύπτουν, ξεχασμένα ή παραμελημένα χρέη ξεπηδούν και όλα ξαφνικά, απροειδοποίητα, για να σε πιάσουν στον ύπνο! Πριν σου έρθει κόλπος, σκέψου ότι πάντα θα υπάρχουν και χειρότερα (δεν βοηθάω ιδιαίτερα με τέτοιες συμβουλές, αλλά τι να κάνω κιόλας…). Αν ήδη σου λείπουν 99 λεπτά για να συμπληρώσεις 1 ευρώ (κοινώς δεν έχεις μαντίλι να κλάψεις), χαμογέλα ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση γιατί σύντομα θα ρέει το χρήμα. Στα αισθηματικά σου, δεν σε περιμένει τίποτα καλό άμεσα, αντιθέτως όποιος/α σε ενδιαφέρει θα σου φερθεί με τέτοιο τρόπο που θα σε κάνει να μετατραπείς ολόκληρος/η σε μία ανασφάλεια, θα νιώθεις ένα ασήμαντο μυρμηγκάκι!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θέλω να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την αυτοκυριαρχία σου, καθώς πρέπει να σε ενημερώσω ότι τα πράγματα στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου άμεσα και ραγδαία θα αλλάξουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό (εγκεφαλικό;;;). Το ταίρι σου σε εγκαταλείπει χωρίς πολλά- πολλά και μένεις παγωτό από το πόσο απόλυτο και αδιάλλακτο είναι. Ακολουθεί κάποιος συνεργάτης που επίσης σου κουνάει μαντίλι και σε αφήνει στα κρύα του λουτρού (μπορώ ήδη να ακούσω τις σκέψεις εκδίκησης που σε κατακλύζουν). Θα σου το πληρώωωωωωσουν όλοι -ή και όχι! Όπως αναπάντεχα έφυγαν κάποιοι, το ίδιο ξαφνικά θα έρθουν άλλοι πολύ καλύτεροι, οπότε και δεν θα σε νοιάζει (αφού περνάς εσύ καλά, ας περνούν κι αυτοί, αλλά όχι καλύτερα από εσένα!). Ντάξει στο σπίτι κλασσικά, οι δικοί σου μόνο προβλήματα βγάζουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ναι μεν δεν πολυγουστάρεις τη ρουτίνα και γενικότερα ψάχνεσαι να κάνεις καινούρια πράγματα, αλλά όταν οι αλλαγές σε βρίσκουν από μόνες τους και μάλιστα ξαφνικά, ξενερώνεις τη ζωή σου. Αυτό ακριβώς θα σου συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και για είναι ο λόγος που τα νεύρα σου θα χτυπήσουν κόκκινο και η ψυχολογία σου θα είναι άστα να πάνε. Βέβαια, εάν δεις τα πράγματα με ψυχραιμία, ίσως και να σου καλαρέσουν τα νέα δεδομένα. Ωστόσο, μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, οι συνάδελφοί σου θα δουν την αυστηρή και σκληρή σου πλευρά, αφού θα τους μιλάς μόνο για να τους την μπεις και κυρίως για να τονίσεις τα λάθη τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Έναν ξαφνικό μεγάλο έρωτα μπορεί να σου φέρει η εβδομάδα και για πάρτη του να χαλάσεις μέχρι και στρωμένη από καιρό σχέση. Μέσα από φιλικό κύκλο θα γνωρίσεις το πρόσωπο και η ζημιά δεν θα αργήσει να γίνει. Πιθανό σενάριο, αν και το απεύχομαι, είναι να σου κάτσει από το πουθενά φάση με φίλο/η. Σε αυτή την περίπτωση, αφού γλεντήσετε ο ένας το κορμάκι του άλλου, χαλάτε και φιλίες και τα πάντα (αμ, ας μην ήσασταν ασυγκράτητοι). Φρένο στην dolce vita σου βάζουν οι οικονομικές δυσκολίες που θα έχεις και θα μαζευτείς στη φωλιά σου αναλογιζόμενος/η «πεινάμε, διψάμε,…γουστάρουμε κιόλας».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι καθόλου σταθερά καιρό τώρα, όμως αυτή την εβδομάδα θα σου γίνει κάπως περισσότερο αισθητό. Αλλαγές τις τελευταίας στιγμής, δουλειές που θα χαλούν στο παρά πέντε, υποσχέσεις που θα αθετούνται θα σου κάνουν τα νεύρα κρόσσια και πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση μέχρι και να αλλάξεις, όχι απλά θέση εργασίας, αλλά και καριέρα! Αν όμως δεν είχες δουλειά και έψαχνες, λίγο πριν την πλήρη απογοήτευση, θα σου σκάσει η ευκαιρία της ζωής σου. Στα προσωπικές και κυρίως στις αισθηματικές σου σχέσεις εξακολουθείς να είσαι αμείλικτος/η και να τεστάρεις όποιον/α έχεις απέναντί σου, όμως τώρα θα φάνε και το τελικό σουτ για να βγουν από τη ζωή σου, όσοι είχαν τις ευκαιρίες τους και σε έγραφαν κανονικά!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καλά εσένα θα στην βαρέσει με την υψηλή τέχνη και την διανόηση, την κάθε μορφής μάθηση και τη συλλογή εμπειριών. Μάλιστα θα δοκιμάσεις να κάνεις ή να μάθεις πράγματα, που μέχρι χτες δεν ήξερες ότι υπάρχουν, ξέρω γω. Μια χαρά ζωάρα στον δικό σου κόσμο κάνεις, εκτός κι αν σε πιάσουν τα σπαστικά σου κι αρχίσεις να καβγαδίζεις με όποιον/α σου λέει έστω και τη γνώμη του για τις καινούριες ασχολίες. Ωστόσο, επειδή ούτε κι εσύ ο ίδιος/α δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, θα πελαγώσεις με τα πάντα και θα αισθανθείς ανίκανος/η και άχρηστος/η. Όχι μωρέ, μην είσαι τόσο αυστηρός/ή με τον εαυτό σου, απλά χαοτικός/ή είσαι, βρες ένα πράγμα κι ασχολήσου μόνο με αυτό να δεις τι καλά που θα είναι!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved