AstroΤσαούσα 26/10 - 01/11: Ξεμπροστιάσματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 26/10 - 01/11: Ξεμπροστιάσματα

Δυο μόνο όψεις έχουμε αυτή την εβδομάδα αλλά και «διαφόρων ειδών» πλανητικές μετακινήσεις. Ο Ερμής στις 26 από το Ζυγό θα κλείσει μία όψη τριγώνου με τον Άρη στους Διδύμους κι αυτό μας αρέσει. Μας αρέσει, διότι δίνει ταχύτητα και ζωντάνια στη σκέψη, αλλά και αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Έλα να κινούμαστε λίγο!

Τα καλά όμως δεν κρατούν πολύ και το αυτό ισχύει και στην παραπάνω περίπτωση, αφού στις 27 ο Ερμής πάλι τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι όσο να πει κανείς θα τα φάμε τα κολληματάκια μας και τις εμμονές μας, ειδικά οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Βεβαίως η όψη θα βγάλει στη φόρα μυστικά, ίντριγκες και μηχανορραφίες που μέχρι τώρα παρέμεναν άγνωστα!

Στις 28 ο Δίας που ήδη κινείται ανάδρομος θα περάσει στους Ιχθύς. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, ειδικά των τελευταίων ημερών θα έχετε ακόμη μία ευκαιρία για καλές και τυχερές εξελίξεις στη ζωή σας! Στις 29 ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και η επικοινωνία μεταξύ μας γίνεται πιο δύσκολη, από την άποψη ότι όλοι θα κοιτούν όλους με καχυποψία και θα μετρούν τα λόγια τους μη τυχόν και εκτεθούν ή βρουν κανένα μπελά. Επίσης στις 29 ο Άρης παραμένει στάσιμος για να γυρίσει στις 31 ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου. Μπλοκαρισμένη δράση μας λοιπόν για καιρό….

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Θα ξενερώσεις τη ζωή σου Κριαράκι και θα αισθανθείς πως σε πνίγει το άδικο, όταν θα καταλάβεις πως παρόλο που εσύ ξηγιέσαι ντόμπρα και λες με πάσα ειλικρίνεια τα όσα σκέφτεσαι ή σκοπεύεις να πράξεις ή γύρω σου κινούνται ύπουλα και μουλωχτά. Ειδικά στο χώρο της δουλειάς θα σου σηκωθεί η τρίχα με όσα λένε πίσω από την πλάτη σου όσοι σου σκάβουν το λάκκο. Όμως θα φροντίσεις σε αυτόν να πέσουν οι ίδιοι μέσα, έτσι για να μάθουν να είναι διμούτσουνες οχιές και να μην ξανασκεφτούν καν να σε πιάσουν στο στόμα τους μελλοντικά. Θα ακούνε το όνομα σου και θα καταπίνουν την γλώσσα τους (άντε για να μην τους την κόψεις).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται….. Εσύ διεκδικείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στη δουλειά (κατά κύριο λόγο χρήματα, από συγχαρίκια και ευχαριστίες μπούχτισες) κι όσο εσύ χτίζεις κάποιοι άλλοι γκρεμίζουν! Κόντρα συμφερόντων υπάρχει ανάμεσα σε σένα και κάποιον/α συνάδελφο και με πονηριά πάει να σε βγάλει άσχετο/η και με λιγοστές ικανότητες και γνώσεις. Μην φάει, έχεις να τον/την φιλέψεις γλαρόσουπα! Αφότου πληροφορηθείς αυτά που κάθεται και λέει, θα περάσεις στην αντεπίθεση κι αναλόγως πόση «κατινιά» κουβαλάς στο ωροσκόπιο σου ή που θα γίνεται μαλλιά κουβάρια και θα τον/την ξεμπροστιάσεις ή που θα τον/την πολεμήσεις με τα ίδια του τα όπλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Φορτσάτος/η ξεκινάς την εβδομάδα σου και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να δεις τα σχέδια σου να γίνονται πραγματικότητα. Τα συζητάς, τα παρουσιάζεις, τα παινεύεις, πιάνεις (σχεδόν από το γιακά) όποιον πιστεύεις ότι μπορεί να τα σπρώξει και πάει λέγοντας… Έτσι παθιασμένα λειτουργείς και στα ερωτικά σου και κάνεις στην άκρη ντροπές (αχ μωρέ είσαι και ντροπιάρης/α) και σκέψεις δεύτερες για να διεκδικήσεις αυτόν/ην που σου γυάλισε. Ωστόσο φρόντισε να μην γίνεις φορτικός/ή σε περίπτωση που δεις ότι δεν το πολυψήνει να γίνει κάτι μεταξύ σας. Εάν ήδη είσαι ζευγαρωμένος/η θα ανοίξεις το στοματάκι σου και θα πρήξεις τα συκώτια του άλλου σου μισό με ζήλιες, εμμονές και ότι άλλο θελήσεις να ξεφορτωθείς από μέσα σου για να ξαλαφρώσεις εσύ και να βαρύνει ο/η άλλος/η….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν! Από πλευράς σου έχεις κάθε καλή διάθεση να κάτσεις και να συζητήσεις με τους δικούς σου όποιο πρόβλημα ταλανίζει το σπιτικό σας και μάλιστα έχεις να προτείνεις και λύσεις δυναμικές που αν εφαρμοστούν θα φύγουν πολλές έννοιες από το κεφάλι σας. Έλα όμως που η συμπεριφορά των υπολοίπων είναι τόσο χειριστική και τοξική (ειδικά όσων πρόκειται να ξεβολευτούν …) που το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε ψυχραμένοι και μαλωμένοι και μάλιστα πάνω στον καβγά να βγάλετε ο ένας στον άλλον χολή και δηλητήριο ή να βγουν στη φόρα χοντρά μυστικά που θα κάνουν την εμπιστοσύνη σου κομμάτια. Πιθανώς αυτό το κλίμα να το μεταφέρεις και στη σχέση και να ανοίξεις κι από εκεί άλλο μέτωπο.

ΛΕΩΝ ♌

Το ταμπεραμέντο σου, ο αυθορμητισμός σου και ο δυναμισμός σου (και που να ανακαλύψουν και τα υπόλοιπα ανεξάντλητα χαρίσματα σου ) σε κάνουν περιζήτητο/η σε φίλους και παρέες και μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιος/α να σε λατρέψει σε τέτοιο βαθμό που να σου προτείνει επαγγελματική συνεργασία ή θα σου δώσει πρόσβαση σε κάποια ομάδα/κοινότητα. Καθόλου κακό δεν είναι να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις σε άλλη φωλιά- δουλειά, αν σκεφτείς πως στην τωρινή σου δεν έχεις την άνεση να εκφραστείς όπως θέλεις καθώς έχει γεμίσει ο τόπος από διπρόσωπα άτομα (τα οποία συνάμα ρουφιανεύουν αβέρτα και βάζουν και σάλτσα μπόλικη σε ότι μεταφέρουν) και αυτές τις μέρες θα πληροφορηθείς όλη τους τη δράση και θα ξενερώσεις ακόμη περισσότερο, όμως θα φλερτάρεις και με την ιδέα να τους δώσεις ένα μάθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δουλειά και άγιος ο Θεός Παρθένακι μου ! Όμως δεν είσαι στη φάση απλά να δουλεύεις σαν το μυρμήγκι και να περιμένεις πότε και αν οι άλλοι θα δουν τι μπορείς να κάνεις μπας και σε ανταμείψουν όπως σου πρέπει. Δεν αρκείσαι πια στα ψίχουλα που σου πετούν κι επιπλέον φαίνεται πως έχεις πάρει ψυχολογικά τα πάνω σου κι επιτέλους απέκτησες μια στάλα αυτοεκτίμηση ! Σε βλέπω να κλείνεις κάποια καινούρια δουλειά ή συμφωνία τρανή. Μάλιστα προκειμένου να γεμίσει η τσεπούλα σου χρήματα θα τολμήσεις να παίξεις και λίγο «βρώμικα» για να πετύχεις το σκοπό σου (ε μα οι άλλοι καλύτεροί σου είναι;). Στα ερωτικά σου θα επηρεαστεί η αυτοπεποίθηση σου από τα λόγια του/της αγαπημένου/ης σου (δείξε καλέ κι εδώ λίγη πυγμή, μην είσαι βούτυρο!).

ΖΥΓΟΣ ♎

Σπουδές, ταξίδια , επαγγελματικά σχέδια όλα τα βάζεις στο τραπέζι και με όλα καταπιάνεσαι, αν είναι να ξεκολλήσεις από την βαρετή σου καθημερινότητα και να έχεις κάποιες παραπάνω πιθανότητες να φτιάξεις τη ζωή σου όπως την έχεις φανταστεί. Πολλά μπορείς να καταφέρεις τώρα γιατί τα θέλεις πολύ, πιστεύεις στον εαυτό σου και άμα λάχει παίρνεις και τα ρίσκα σου. Το μόνο που σε φρενάρει απότομα και σου δημιουργεί εμπόδια είναι όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο η οικογένεια σου. Θα καταλάβεις μια και καλή ότι κάποια μέλη της είναι χειριστικά και άρα τοξικά, επομένως για αυτό και ποτέ δεν θα καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί τους. Τώρα όμως ξέρεις τι σου γίνεται και δεν θα είσαι πια το εύκολο θύμα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κρυφοί έρωτες, κρυφές συμφωνίες, κρυφά λεφτά και γενικώς όλα στη ζούλα και υπογείως τα κανονίζεις αυτόν τον καιρό. Καλύτερα κιόλας, αφού γουστάρεις να παραμένεις αθέατος/η και να κάνεις τα δικά σου χωρίς να πέφτουν πάνω σου τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο γίνεσαι συλλέκτης/ρια των μυστικών των άλλων, αφού φίλοι και γνωστοί έρχονται να ακουμπήσουν στον ώμο σου και να σου εμπιστευτούν τα εσώψυχα τους και φυσικά είσαι όλος/η αυτιά, γιατί γνωρίζεις πολύ καλά πως εάν ξέρεις τα μυστικά κάποιου, μπορείς και να τον ελέγξεις και να τον χειριστείς κατά πως θέλεις σαν έρθει η ώρα. Ασφαλώς και τα δικά σου τα φιλάς κλειδαμπαρωμένα (εμπιστοσύνη ούτε στον πισινό σου, άσε τους άλλους να εκτίθενται )!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ε λοιπόν άμα είσαι άνθρωπος του κόσμου και της παρέας και όλοι σε αγαπάνε και σε υπολήπτονται, έχεις και τα τυχερά σου, σωστά; «Σωστά, σωστά!» θα αναφωνήσεις αυτή την εβδομάδα αφού τα φιλαράκια θα σου βρούνε (ή έστω θα σε βοηθήσουν με τον τρόπο τους να βρεις) από δουλειά μέχρι και καινούριο/α γκόμενο/α! Αυτά είναι! Παρόλα αυτά έχε κατά νου ότι εκτός από εκείνους που σε βλέπουν με αγνά και ειλικρινή συναισθήματα, υπάρχουν κι άλλοι που είναι κακοί και ζηλόφθονες και στο παίζουν κολλητάρια. Αυτούς τους δεύτερους να φοβάσαι που με πικρόχολα σχόλια (τυλιγμένα από δήθεν ενδιαφέρον) θα σε γεμίσουν ανασφάλειες και θα σπείρουν διχόνοια! Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Τώρα θα ξεσκεπαστούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Από δουλειά να φάνε και οι κότες αυτό το διάστημα κι αν κάπου κάπου χαλαρώνουν τα πράγματα , βρίσκεις από μόνος/η σου κάτι να απασχοληθείς. Αρκεί να μην κάθεσαι, σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε! Τώρα βέβαια έχεις κοτσάρει δίπλα στην εργασιομανία σου και την φιλομάθεια σου και ψάχνεσαι για σεμινάρια, μαθήματα κλπ κλπ, να εμπλουτίσεις μωρέ λιγάκι τις γνώσεις σου (να πότε θα πέσεις κάτω από υπερκόπωση…). Δεν σου συζητώ το τι σκάλωμα θα φας σε επαγγελματικά ζητήματα και ειδικά εάν νιώσεις πως περιορίζεται η εξουσία σου ή απειλείται η θέση σου. Μμμμμ… δεν θέλω να γίνω προάγγελος κακών ειδήσεων, αλλά κάτι τέτοιο θα σου ξημερώσει. Μόνο με λίγη ρέγουλα τα πυρά που θα εξαπολύσεις, μην πάρουν τα σκάγια κι αυτούς που δεν φταίνε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καθόλου κακή η εβδομάδα αυτή για εσένα , τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αφού όλα είναι με το μέρος σου για να υπάρξουν εξελίξεις διαφόρων ειδών και να ξερουτινιάσεις. Και ταξιδάκι με το έτερον ήμισυ μπορείς να κλείσεις (αν δεν το έχεις βρει ακόμη, θα το συναντήσεις εκεί που θα πας) και επαγγελματικά σχέδια μπορείς να σπρώξεις κι αν είσαι σε φάση σπουδών, πάλι κι από εκεί κάτι καλό θα σε εύρει! Το θέμα είναι να μην βουλιάζεις από αρνητικές σκέψεις κι όλα αυτά να μπορείς να τα αντιληφθείς και να τα εκτιμήσεις. Γιατί δεν σου κρύβω ότι μια μαυρίλα και ένα ψυχοπλάκωμα το κουβαλάς (και τα βγάζεις και προς τα έξω) και έτσι χάνεις την ουσία των πραγμάτων (πάει χάλασες κι εσύ, δεν ήσουν τέτοιο παιδί, είχες κάποτε όραμα κι αισιοδοξία !).

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Χαρούμενα νέα οικονομικής φύσεως φτάνουν έξω από την πόρτα του σπιτικού σου κι ολάκερη η φαμίλια χαίρεστε, αφού η ανάσα που θα πάρετε θα είναι βαθιά! Χρέη θα αποπληρωθούν; Κάποια αγοραπωλησία ακινήτου που κυνηγούσατε θα ολοκληρωθεί; Μπας και λύσετε τα κληρονομικά σας; Κάτι από όλα αυτά ή και όλα μαζί θα σας συμβούν! Πάντως ότι κι αν γίνει, κράτα το σε οικογενειακό επίπεδο και μην το μοιραστείς με φίλους. Κάποια κοράκια θα σε πλευρίσουν προς οικονομική εκμετάλλευση, εάν πάρουν γραμμή πως είσαι φορτωμένος/η με χρήμα. Α και σούπερ σος εάν έχεις στα σκαριά κάποια επαγγελματική συμφωνία, επίσης ράψε το στόμα σου, γιατί κάποιος (υπεράνω υποψίας) καραδοκεί να στη χαλάσει!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved