AstroΤσαούσα 19/10 - 25/10: Τέλος για πάντα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 19/10 - 25/10: Τέλος για πάντα

Εβδομάδα κόλαφος η ερχόμενη και με έντονη «σκορπίλα» φορτωμένη. Μαζωχτείτε όλοι να θρηνήσουμε απώλειες και να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας.

Στις 19 και 20 του μηνός ο Ήλιος και η Αφροδίτη αντίστοιχα, οι οποίοι είναι τώρα στο Ζυγό, θα τετραγωνίσουν τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω , κυβερνήτη του Σκορπιού, και ιδίως οι Κριοί, οι Καρκίνοι , οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα βιώσουν, με όλη τη σημασία της λέξης, κάποιο τέλος στη ζωή τους. Οριστικό και αμετάκλητο, από αυτά που δεν έχουν επιστροφή. Χωρισμοί, αλλαγές στη δουλειά, στο σπίτι, παντού γύρω είναι δεδομένες, σε κάποιες περιπτώσεις θα αποδειχτούν πολύ καλές, όσο κι αν τώρα πονάνε!
Στις 22 συναντιούνται Ήλιος και Αφροδίτη αναμεταξύ τους με όψη συνόδου. Κακό δεν το λες σε καμία περίπτωση, απλά είναι αυτό που λέμε, σταγόνα στον ωκεανό, γιατί με όσα γίνονται ολούθε δεν σώζονται και πολλά.
Στις 23 ο Ερμής από το Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και τουλάχιστον κάνουμε μια δυο λογικές και συγκροτημένες σκέψεις. Την ίδια μέρα το ντουέτο Ηλίου – Αφροδίτης αριβάρει στον Σκορπιό, δεν έφταναν τα τετράγωνα μαζί του, τώρα μπήκαν και στα χωράφια του Πλούτωνα!
Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη του μήνα στο Σκορπιό που συνοδεύεται από το φαινόμενο της μερικής ηλιακής έκλειψης. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αποχαιρετήστε τη ζωή που ξέρετε, αποχαιρετήστε όσα θα χάσετε….

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Λύσσα κακιά και μεγάλη μανία σε έχει πιάσει να έχεις σώνει και καλά τον έλεγχο των πάντων, ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν είναι δυνατόν να ξέρεις και πότε βήχουν (για να μην πω τίποτα άλλο) και φυσικά προτού του κάνουν να έχουν πάρει την έγκριση σου. Δεν κρατάς όμως κανέναν άνθρωπο δίπλα σου με απειλές, εκβιασμούς και λοιπές «ομορφιές», επομένως ετοιμάσου να μείνεις μόνος/η και μάλιστα οριστικά. Όσο σκληρός/ή κι αν το παίζεις, θα σου κοστίσει και θα πέσεις σε κατάθλιψη στάνταρ. Κι αν έχεις μια ελπίδα να κάτσει ο/η καλός/ή σου γιατί μπορεί να την τραβάει την καταπίεση ο οργανισμός του/της ή να έχει στραβωθεί εντελώς από την καψούρα του/της για σένα, για τις συνεργασίες σου να μην έχεις καμία! Εξελίξεις σημαντικότατες και όχι απαραίτητα καλές θα έχεις και με τα χρέη ή τα κληρονομικά σου, σε φάση που θα αναγκαστείς να κάνεις χοντρές αλλαγές στη ζωή σου και να την προσαρμόσεις σε νέα δεδομένα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αποχαιρέτα τον εαυτό σου όπως τον ξέρεις οριστικά και αμετάκλητα. Αλλαγές τεραστίων διαστάσεων σε περιμένουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τις σταματήσεις, που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι. Εάν είσαι σε σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μείνεις σόλο, ειδικά εάν με το ταίρι σου το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά μπας και σώσετε την κατάσταση και έχετε φτάσει σε έσχατα σημεία. Αν , λέμε αν, θεωρήσετε πως έχει δοκιμαστεί η σχέση σας και όλα είναι οκ, πιθανώς να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Πιο συμπαθητικά είναι τα πράγματα, εάν είσαι ελεύθερος/η γιατί σε αυτή την περίπτωση μπαίνει στη ζωή σου ένας μεγάλος έρωτας και την αλλάζει. Όμως μην ξεχνάς ότι πολλές φορές αυτές οι σχέσεις αποδεικνύονται ολέθριες (τέτοια θα είναι!). Καθαρά σε ότι αφορά την παρτάρα σου κόβεις μαχαίρι (γιατί μάλλον δεν θα έχεις και πολλές επιλογές) κακές συνήθειες και γενικότερα οργανώνεις διαφορετικά την καθημερινότητα σου (ξενέρωσες, ε ;). Εάν ανήκεις στους κοκέτηδες/κοκέτες ίσως να κάνεις και το κατιτίς σου εμφανισιακά (στην ξεφτίλα ένα μποτοξάκι!)

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Χάνεις κάθε αίσθηση της λογικής και παραδίνεσαι στα πάθη σου με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Το ταίρι σου περνάει μαύρες στιγμές στο πλάι σου ,αφού σου βγαίνουν ζήλεια, εμμονές, απωθημένα και ότι άλλο κουβαλάς στα τρίσβαθα της ψυχής σου, χωρίς να μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Εκτός του ότι θα τρομάξει με όσα θα δει, θα πάρει και την απόφαση να σε στείλει σπίτι σου με συνοπτικές διαδικασίες, θα αλλάξει αριθμό, θα σε μπλοκάρει στα social, τελοσπάντων δεν θα έχεις καμία πρόσβαση. Αν δε κάνεις καμία απόπειρα να προσεγγίσεις πρώην (γνωστό και μη εξαιρετέο κόλλημα σου), τότε θα ξεφύγουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Εάν είσαι ελεύθερος ζεις μεγαλειώδεις στιγμές στο κρεβάτι σου και καλύτερα να αρκεστείς σε αυτές, γιατί εάν μπλέξεις συναισθηματικά με το αντικείμενο του πόθου σου, κινδυνεύει η ψυχική σου υγεία. Ένα ακόμη θέμα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις είναι οι διάφορες τοξικές καταστάσεις στην καθημερινότητα σου, για τις οποίες όμως θα βρεθεί ο τρόπος να κοπούν μαχαίρι, αφού πλέον σου στραγγίζουν όλη σου την ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Θα σε σοκάρει αυτό που θα σου πω, αλλά όχι δεν ανήκεις στην αγία οικογένεια και δεν είναι όσα κάνουν οι δικοί σου καλώς καμωμένα. Επίσης πολλές από τις συμπεριφορές τους είναι τοξικές και εξαιτίας αυτών έχεις γεμίσει κόμπλεξ και ανασφάλειες που πολλές φορές επηρεάζουν (αρνητικά , μην παίρνεις θάρρητα) τις ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Κάπου εδώ κοντά θα το καταλάβεις και εσύ και θα κοπούν τα πολλά πολλά, ακόμη κι αν αυτό οδηγήσει σε ψυχρότητα ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου. Εάν μπετάρεις όμως και δεν βάλεις τα όρια που πρέπει, σε εγκαταλείπουν σιγά σιγά σύντροφοι και συνεργάτες και μένεις σπιτάκι σου με τους λατρεμένους σου, να μην χαλάτε και τις καρδιές σας (ε δεν είναι και φυσιολογικό τώρα αυτό). Ειδικά στις ερωτικές σου σχέσεις πάντως προβλέπονται μοιραίες εξελίξεις, οι οποίες και επιταχύνονται. Είτε πρόκειται για χωρισμό, είτε για νέα σχέση όλα θα γίνουν πατ κιουτ. Επίσης εάν θέλεις να πολλαπλασιαστείς (να κάνεις παιδάκι ντε), ίσως τώρα να σου φέρει ένα ο πελαργός….

ΛΕΩΝ ♌

Από μόνος/η σου παίρνεις προαγωγή αυτές τις μέρες και αυτοανακηρύσσεσαι διευθυντής στη δουλειά σου ελέγχοντας τους συναδέλφους σου διαρκώς και επιβάλλοντας τις απόψεις σου, ακόμη και με αθέμιτα μέσα. Αυτή η συμπεριφορά σε κάνει σε όλους αντιπαθή, μισητό/ή και υποψήφιο/α για τον τίτλο του/της «γλίτσα/ας της χρονιάς». Αν μάλιστα αρχίσεις και τις απειλές, τους εκβιασμούς ή τα ρουφιανέματα (τα μέσα που σου γράφω παραπάνω), τότε δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός. Το καλό σενάριο είναι να σε απομονώσουν οι γύρω σου, το κακό είναι να φύγεις ή καλύτερα να διωχθείς από το χώρο εργασίας σου, αφού χαλάς το κλίμα. Μη τα σκέφτεσαι όμως αυτά, γιατί τα χειρότερα γίνονται σπίτι σου, κάτω από την ίδια σου τη στέγη. Διάφορα οικογενειακά θέματα και προβλήματα, πιθανώς παλιά, ξαναβγαίνουν με κάποιο τρόπο στην επιφάνεια και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας ή αλλαγή της μόνιμης κατοικίας σου είναι κι αυτά στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μια έκρηξη δημιουργικότητας και εμπνεύσεων θα συμβεί μέσα σου αυτή την εβδομάδα και διόλου απίθανο να παρατήσεις στη μέση (αν και δεν το συνηθίζεις) κάποια δημιουργικά σου σχέδια και να καταπιαστείς με άλλα (καινούριο κοσκινάκι μου…), ωστόσο μην ξεχνάς το ενδεχόμενο να αναγκαστείς να εγκαταλείψεις την υλοποίηση μίας πολύ καλής ιδέας, γιατί απλά «έτσι»… Στα ερωτικά σου θα έχεις την τάση να μιρλίζεις και να μυξοκλαψουρίζεις από καθαρή ανασφάλεια και με απώτερο σκοπό (είσαι και πονηρούλης/α) να προκαλέσεις τον οίκτο και την λύπηση του άλλου σου μισού για να σου πει με το στανιό όλα όσα αισθάνεται για σένα (ξεπεσμός, αλλά με έντεχνο τρόπο). Αν τον/την παραζαλίσεις, απλά θα μείνεις μπουκάλα, όμως θα έχεις έναν πραγματικό λόγο να κλαις και να ολοφύρεσαι. Γενικότερα τώρα, σημαντικά νέα και ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σου και σε βοηθούν να οργανώσεις καλύτερα την πορεία σου. Προσοχή στη σχέση με τα αδέρφια σου, για να μην γνωρίσεις από την καλή και την ανάποδη τι θα πει να είσαι μοναχοπαίδι….(με πιάνεις;)

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την καρδούλα και τα συναισθήματα σου παίζουν ακόμη και οι πιο δικοί σου άνθρωποι και πλέον θα συνειδητοποιήσεις πως πολλές φορές άγεσαι και φέρεσαι από τη γνώμη των γύρω σου, που στην πασάρουν με μαεστρία ως δική σου. Ο/η σύντροφος σου, η οικογένεια σου, οι συνεργάτες σε έχουν βρει αθώο/α και σε χειραγωγούν με πρόσχημα πάντα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Κι εσύ ο χάνος τσιμπάς, γιατί θέλεις να έχεις τους πάντες ικανοποιημένους και ευχαριστημένους και τρέμει το φυλλοκάρδι σου μη και πάψουν να σε αγαπούν και να σε σκέφτονται. Θα ακούσουν όμως τώρα και το «όχι» σου κι όποιος κόψει ρόδα μυρωμένα, σημαίνει πως δεν ήταν ποτέ εκεί για εσένα. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα μείνεις με λίγους και καλούς (σους, μην κλαις!). Τα οικονομικά σου επίσης θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, αφού το εισόδημα σου θα αλλάξει (άγνωστο εάν είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω, σε αυτό θα παίξουν πολλά ρόλο) και μοιραία θα αλλάξουν και οι συνήθειες σου (ή που θα βγάλεις στο σφυρί όλα τα επώνυμα ρούχα σου ή που θα πρέπει να νοικιάσεις βεστιάριο για να χωρέσεις τα καινούρια)

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Εσύ είσαι ασυζητητί η φίρμα της εβδομάδας! Με δύο προσωπικούς πλανήτες να μπουκάρουν στο χώρο σου και μία έκλειψη να σε χτυπάει κατακούτελα, αλίμονο εάν δεν ήσουν… Επίσης παίζει άγρια και ο κυβερνήτης σου τώρα δα (Πλουτωνάρα λέμε ρεεεε)! Αφού περάσεις τον παθών σου τον τάραχο σε ψυχολογικό επίπεδο και κάνεις μακροβούτι στην κατάθλιψη και εφόσον έχεις βγάλει φόρα παρτίδα ότι ψυχολογικό, φόβο και άγχος έχεις συλλέξει από γεννησιμιού σου, αλλάζεις σελίδα! Θα κόψεις από τη ρίζα το κακό, διώχνοντας από τη ζωή σου όποιον/α τοξικό κυκλοφορούσε σε αυτήν και μέχρι τώρα σου άλλαζε τα φώτα. Χωρίζεις με το ταίρι σου και ίσως και να βρεις αυτό που έψαχνες σε άλλη αγκαλιά, εάν είσαι σόλο ξεπερνάς τον/την πρώην σου (πιθανώς παίρνεις και το αίμα σου πίσω) , σε περίπτωση κολλήματος και πάλι βρίσκεις τη χαρά σου με ένα καινούριο αμόρε. Ωστόσο δεν μένει τίποτα όρθιο και σε συνεργασίες ή μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, εάν εσύ κρίνεις πως σε βλάπτει. Τέλος κι εσύ ο ίδιος/α μέσα σου ,ενίοτε και έξω σου, θα αλλάξεις γιατί το έχεις περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με διαφορετικά κριτήρια από ότι συνήθιζες (οι φίλοι είναι για να περνάμε καλά ή για τα δύσκολα και άλλα τέτοια ρομαντικά και ονειροπόλα) θα αρχίσεις να οργανώνεις τις παρέες σου και θα κάνεις και τις κρούσεις σου σε άτομα με δύναμη και κύρος, μπας και σπρώξεις τα συμφέροντα σου και δεις κι εσύ Θεού πρόσωπο. Παράλληλα όσοι δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι θα φάνε τρελό φτύσιμο και άκυρα από εσένα (εντάξει, κάντο με λίγο τακτ). Επιπλέον εάν δεις ότι κάποιος/α φίλος φίλη σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής ή σε σαμποτάρει γενικότερα, τον στέλνεις αδιάβαστο. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που θα κάνεις αυτόν τον καιρό, γιατί παίζει αντί να τα οικονομήσεις, να χρεοκοπήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο ζορίζει το πράγμα, ειδικά εάν έχεις αισθηματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση θα πλεύσεις σε ένα πέλαγος άγχους και ανασφάλειες και θα πρέπει να λάβεις σκληρές αποφάσεις, για να μη σε πάρει το κύμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Όσο έκανες όλη τη βρώμικη δουλειά από πίσω και άφηνες άλλους να φαίνονται όλα ήταν μέλι γάλα στις δουλειές και τις συνεργασίες σου. Τώρα σε πιάνει μια λόξα και θέλεις να δείξεις ποιος είναι το αφεντικό. Δεν διστάζεις να κάνεις κόνξες ακόμη και στους ανωτέρους σου, θέλοντας έτσι να έχεις στα πάντα τον απόλυτο έλεγχο και να μην κουνιέται φύλλο χωρίς την άδεια σου. Καταλαβαίνεις πως αυτή η συμπεριφορά θα δημιουργήσει δυσαρέσκειες κι αν δεν έχεις κρυμμένα πολύ καλά χαρτιά που να σου εξασφαλίζουν τη θέση σου, προσπάθησε να κατευνάσεις το πάθος σου για εξουσία. Για να σε παρηγορήσω, να σε ενημερώσω ότι θα σου προκύψουν γνωριμίες-κλειδιά σύντομα μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που κάλλιστα θα μπορούσαν να σου δώσουν στο σωστό χρόνο τη δύναμη που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις την κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η ανάγκη σου να αλλάξεις τη ζωή σου και να πας πιο κοντά σε αυτό που έχεις ονειρευτεί για τον εαυτό σου θα σε κάνει εμμονικό/ή με το κυνήγι της γνώσης και των εμπειριών και είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσεις διαφορετική πορεία στη σπουδές ή τη δουλειά σου, βάζοντας ταφόπλακα σε ότι έχεις ξεκινήσει μέχρι τώρα. Εάν είναι να αισθανθείς καλύτερα και να πάρεις ψυχολογικά τα πάνω σου, χαλάλι. Τον διακόπτη μέσα σου μπορεί να γυρίσει και κάποιο ταξίδι που θα κάνεις και θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν άλλη κουλτούρα και νοοτροπία. Έχε υπόψιν πως ειδικά σε θέματα δουλειάς και καριέρας κλείνεις πολλούς κύκλους και βάζεις πλώρη για άλλα μεγαλύτερα πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται και να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάτι εντελώς καινούριο που μπορεί να σου φέρει και πάρα πολλά κέρδη μελλοντικά. Το θέμα γάμος (μην βγάζεις φλύκταινες) θα παίξει αρκετά εάν διατηρείς μία σοβαρή σχέση, ενώ εάν ήδη φοράς βέρα στο δεξί ίσως και να την βγάλεις και να είσαι πάλι ελεύθερο πουλί….

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Φοβίες, απωθημένα και άγχη στήνουν χορό στο μυαλό σου και κυρίως αν έχουν να κάνουν με έρωτα ή λεφτά. Εάν δεν κάνεις κάτι τώρα για να αφήσεις πίσω σου όλα τα βάρη που κουβαλάς, στο τέλος ότι φοβάσαι θα σου συμβεί κιόλας. Κάνε τις αλλαγές που πρέπει για να ξεφύγεις από τοξικές σχέσεις και προβληματικές καταστάσεις και επιτέλους ωρίμασε κι αντιμετώπισε όσα σε θλίβουν και σε πιέζουν χωρίς να τα κρύβεις κάτω από το χαλί. Θέλοντας και μη μοιραία και καρμικά γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε καινούρια μονοπάτια και θα σε βγάλουν από την όποια μιζέρια αυτοπεριορίζεσαι, για αυτό βάλε το χέρι σου να γίνει το θαύμα μια ώρα νωρίτερα. Τόλμα να ονειρευτείς, να ταξιδέψεις, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και τελοσπάντων κουνήσου δεν είσαι δέντρο!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved