AstroΤσαούσα 12/10 - 18/10: Λόγια ψεύτικα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 12/10 - 18/10: Λόγια ψεύτικα

Το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι η πρώτη όψη της εβδομάδας και ανθίζουν όλων των ειδών τα ψέματα και οι απάτες, ειδικά για τα Διδυμάκια, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς, οι οποίοι είτε τα κάνουν και χαίρονται, είτε τα δέχονται και κλαίνε. Την ίδια μέρα υποφέρουν από τις υπερβολές που ακούν και τις ψεύτικες υποσχέσεις και οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, λόγω της αντίθεσης του Ερμή στο Ζυγό με τον Δία στον Κριό. Από τις 14 κι έπειτα, με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό και του Κρόνου στον Υδροχόο αρχίζουν και στρώνουν τα πράγματα. Πρώτα-πρώτα δημιουργείται η αίσθηση ασφάλειας σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Στις 17, γίνεται και το τρίγωνο του Άρη με τον Ήλιο στο Ζυγό που, όσο να πεις, ευνοεί τη δράση και τις πρωτοβουλίες. Η εβδομάδα κλείνει υπέροχα με την Αφροδίτη και τον Άρη να σχηματίζουν μεταξύ τους τρίγωνο. Εν ολίγοις ό,τι κι αν άκουσες, όσο δούλεμα κι αν έφαγες, στο τέλος θα κερδίσει ο έρωτας (ναι, μόλις σου χρύσωσα το χάπι!).

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Σε επικοινωνιακά φάουλ θα πέσεις αυτή την εβδομάδα και θα την φας την κόκκινη καρτούλα όπως φαίνεται. Τα έχεις κουβάρι όλα στο μυαλό σου κι όταν ανοίγεις το στόμα σου, δεν ξέρουμε ποιον θα πάρει ο Χάρος. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος αντίληψη της πραγματικότητας και τσάμπα κάνεις μανούρες. Από την άλλη, θα ακούσεις πολλά ψέματα από κάποιους που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή σου την σύγχυση. Σε σχέσεις και συνεργασίες, κόψε να τάζεις τον ουρανό με τα άστρα, γιατί στο τέλος θα πέσει ο ουρανός και θα σε πλακώσει, μόλις καταλάβει η άλλη πλευρά τι φούμαρα πουλάς. Ερωτικό μπλέξιμο θα παίξει με άτομο του από τον φιλικό σου κύκλο σου, ενώ θα βαρεθείς να φλερτάρεις, να κάνεις και να ακούς ερωτικές εξομολογήσεις. Βέβαια, εάν δεν το ψήνεις για γλυκόλογα και σαλιαρίσματα, μπορείς πάντα να το ρίξεις στο κυνήγι επαγγελματικών συμφωνιών, μιας και τώρα εύκολα θα τουμπάρεις όποιον και να έχεις απέναντι.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Εσένα νομίζεις περίμεναν όλοι για να σε κάνουν πλούσιο/α. Πόσες φορές πρέπει να ακούσεις ότι είσαι εύκολο θύμα για οικονομικά δαγκώματα, αφού μόλις σου πετάξουν το τυράκι του μεγάλου και εύκολου κέρδους τσιμπάς; Λοιπόν, ο «τυρέμπορας», αυτή τη φορά, θα είναι κάποιος/α φίλος/η σου για αυτό το νου σου να μην κλείσεις καμία συμφωνία έτσι άιντε και να μην δανείσεις λεφτά! Στο χώρο της δουλειάς, όπου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με τους συναδέλφους, μην αρχίσεις να λες τα εσώψυχά σου, ούτε και κουτσομπολιά ή δικές σου εικασίες για όσα συμβαίνουν γιατί το άτομο που θα εμπιστευτείς είναι τάφος ανοιχτός και θα σε βγάλει στη φόρα. Οικονομικά θα έχεις ένα πουσάρισμα από ένα μπόνους ή μία αύξηση, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις και μία συμφωνία που θα στα φέρει χοντρά. Αισθηματικά, καλά τα πας και μπορεί να έχεις μία ξεχωριστή γνωριμία από τον επαγγελματικό σου χώρο. Εάν είσαι ήδη ζευγαρωμένος/η, θα ρουτινιάσεις, με την καλή έννοια, παρέα με το ταίρι, όμως θα γουστάρεις γιατί θα νιώσεις ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Θέλεις να δειχτείς, θέλεις να φανείς, θέλεις να ξεχωρίσεις, βρε αδερφέ, στο χώρο της δουλειάς, γιατί και προκομμένος/η είσαι και ιδέες έχεις και πρωτοβουλίες παίρνεις κι εν πάση περιπτώσει είσαι ο καλύτερος/η. Μην λες όμως ότι να ‘ναι και μην το παίζεις ιστορία και ανεσούλα, ειδικά σε άτομα που ξέρουν τη δουλειά και με την πρώτη θα πάρουν πρέφα την ασχετοσύνη σου και τα ψέματά σου. Ειδικά εάν το κάνεις από κόμπλεξ, θα καταντήσεις να είσαι αξιολύπητος/η! Στην κοσμάρα σου είσαι κι όσον αφορά στα ερωτικά σου, για να μην σου πω ότι έτσι όπως μιλάς και συμπεριφέρεσαι ακόμη και σε φίλους/ες δίνεις λάθος εντυπώσεις κι όπου να ‘ναι θα σου ζητήσουν τα ρέστα. Κι όχι τίποτα άλλο, θα έχεις κάνει τόσα που δεν θα μαζεύονται. Μυαλό δεν νομίζω, ωστόσο, να βάλεις γιατί μόνος/η δεν μένεις. Αντιθέτως, θα βρεις το άλλο σου μισό (ίσως σε κάποιο ταξίδι), ενώ εάν ήδη είσαι σε σχέση αναζωπυρώνονται τα αισθήματά σας με τον/την καλό/ή σου (πάλι σου έφεξε).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν μπορείς να κουβαλήσεις… Αντίστοιχα, δεν μπορείς να διαπρέψεις στις σπουδές σου, να ξεκινήσεις καινούριες, να βάλεις μπρος επαγγελματικά σχέδια και καπάκι να κάνεις και ταξίδι μοναχά για πάρτη σου ή ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σου. Καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να κόψεις ταχύτητα και να βάλεις προτεραιότητες, διαφορετικά σε όλα θα πας άπατος/η ή θα τα αφήσεις στη μέση. Επίσης, προβλέπονται οικογενειακά μπερδέματα για τα οποία θα φταις, αφού υπόσχεσαι διάφορες παροχές στους δικούς σου, γιατί βασίζεσαι στην καλή πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων. Αμ δε! Εάν δεν είσαι βέβαιος/η για κάτι, απλά θα τους δυσαρεστήσεις και θα σου κολλήσουν και τη ρετσινιά του/της αναξιόπιστου/ης. Βέβαια, επειδή προβλέπονται μεγάλα ερωτικά γλέντια στη ζωή σου, δεν ξέρω κατά πόσο σε νοιάζει. Αρκεί να σου πω πως θα σου φύγουν όλα τα απωθημένα που έχεις για υπάρχουσες, μελλοντικές αλλά και παλιές σχέσεις.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν είσαι μανούλα μου εσύ για οικονομικά νταραβέρια αυτόν τον καιρό. Ή που θα φας εσύ την φόλα ή που θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου και είναι αμαρτία. Εάν δήθεν βρεις μια άκρη για να μπαλώσεις χρέη και λοιπά (του τύπου φίλος φίλου και πάει λέγοντας), μην εμπιστευτείς όσα σου λέει αβέρτα κουβέρτα. Καχυποψία και μετριοπάθεια να δείξεις και για πιθανή συνεργασία. Εάν ο πονηρούλης/α είσαι εσύ, να ξέρεις πως μεν θα πετύχεις για την ώρα, θα χαλάσεις όμως τη φιλία σου, μόλις ξεμπροστιαστείς. Μπορείς πάντως κάπως να ελαφρύνεις τη θέση σου και να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις με ψέματα και λοιπά τσαλίμια. Στην ερωτική σου ζωή, μπαίνουν τα πράγματα σε μία τάξη με το ταίρι σου, αφού με λίγα λόγια και καλά δείχνει να καταλαβαίνει τα θέλω σου. Εάν πάλι έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και θέλεις να ανανεωθείς ερωτικά ή να πάψεις να είσαι μόνος/η, τα φιλαράκια σου θα φροντίσουν για σένα και θα σου κάνουν ένα «προξενιό» σένιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Όλη την καλή χαρά και τη διάθεση έχεις να δουλέψεις σαν το σκυλί και να πάρεις πάνω σου ρίσκο και ευθύνες (που συνήθως παίζεις safe) και να την πατήσεις εξαιτίας άλλων; Κρίμα κι άδικο είναι, για αυτό, σε προειδοποιώ, να είσαι έξτρα προσεκτικός/ή με τους συνεργάτες σου, μπας και προλάβεις τις μαϊμουδιές τους. Παρεμπιπτόντως, νερά μπορεί να σου κάνει κι το ταίρι σου, εάν προτείνεις να πάει το μεταξύ σας λίγο πιο σοβαρά. Με όποιον, μα όποιον, ανοίξεις οικονομικές συζητήσεις, μην ξανοιχτείς και προς Θεού μην δείξεις τυφλή εμπιστοσύνη, γιατί από όσα σου πει τα μισά και αν να ισχύουν. Άπαξ όμως και κλείσεις συμφωνία, τρέχα βρες τον να σου πληρώνει τα σπασμένα. Για να πεις ότι θα κάνεις προκοπή πόνταρε μόνο στις δικές σου δυνάμεις και σε στρωμένες δουλειές, που τώρα φαίνεται ότι θα σου δώσουν κάτι καλό. Πάντως αυτό το «κάτι», εκτός από λεφτά, μπορεί να είναι και γκομενάκι (συνάδελφος, συνεργάτης κλπ).

ΖΥΓΟΣ ♎

Δύσκολα θα βγει αυτή η εβδομάδα, όχι γιατί θα έχεις παραπάνω υποχρεώσεις ή βαβούρα, αλλά γιατί δεν έχεις εσύ μυαλό ούτε για τα βασικά. Η σκέψη σου και ο λογισμός πετάνε σε σπουδές, ταξίδια, μελλοντικά σχέδια και να ‘χαμε να λέγαμε και η καθημερινότητά σου φαίνεται μίζερη και κουραστική. Κοίτα, ωραία η ονειροπόληση, αλλά επειδή θα έρθουν και οι λογαριασμοί, άντε μάζεψε τα μυαλά σου, πριν αποκτήσεις σοβαρότατα προβλήματα. Με το άλλο σου μισό ή με έναν σημαντικό σου συνεργάτη μιλάς πολύ, αλλά εσύ τα λες κι εσύ τα ακούς, αφού η άλλη πλευρά είτε σου λέει πως όλα είναι άψογα, είτε δείχνει να μην καταλαβαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Πάντως, σε όλα θα σου πουν «ναι», άλλο που τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Ωστόσο, η τύχη δεν σε εγκαταλείπει στα ερωτικά τουλάχιστον και με αυτά και με εκείνα θα μπει ένα άτομο στη ζωή σου, το οποίο και θα κάτσει και θα στην κάνει αγνώριστη. Καλά να περνάτε!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Φωτιά στα στρώματα και στα παπλώματα (αν με εννοείς)… Τα ερωτικά σου παίρνουν τα πάνω τους κι αυτό γιατί δεν σκέφτεσαι με καμία λογική, αλλά ακολουθείς τα πάθη σου και τα όνειρά σου. Εγώ μαζί σου, όμως μην περιμένεις κάτι παραπάνω από έντονες στιγμές γιατί εάν πας να στριμώξεις το άλλο πρόσωπο για σχέση, σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες για το μέλλον θα φας πόρτα (γκαραζόπορτα για την ακρίβεια). Στη δουλειά, μην ξεγελιέσαι από το φαινομενικά χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα που επικρατεί, συνέχισε να παρατηρείς το τι συμβαίνει γύρω σου κι εμπιστεύσου μόνο κι αποκλειστικά το ένστικτό σου. Στα οικονομικά θέματα της οικογένειάς σου βρίσκονται λύσεις, αν και θα παίξει παρασκήνιο μπόλικο και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι (ειδικότητά σου). Επίσης, μην αποκλείεις καθόλου και την επιστροφή κάποιου/α πρώην, που κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία εκδίκησης (αυτό κι αν είναι ειδικότητά σου).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πολλά συμβαίνουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες και όντως μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά τους, όμως άσε Έξω από όλο αυτό την οικογένειά σου γιατί όλα θα γίνουν χειρότερα. Αρχικά, δεν νομίζω ότι τους πέφτει λόγος τι θα κάνεις εσύ, αλλά έστω ότι τους τον δίνεις. Μην νομίζεις ότι οι συμβουλές και οι γνώμες τους θα είναι αγνές και άδολες. Πολύ πιθανό να σε κατευθύνουν προς μία απόφαση για δικό τους συμφέρον (μην πέφτεις από τα σύννεφα), ενώ το καλό σενάριο είναι απλά να μην ξέρουν τις τους γίνεται και να λένε ότι να ‘ναι. Στις παρέες σου τώρα, σταμάτα να σαχλαμαρίζεις και να φέρεσαι σαν πεντάχρονο γιατί δεν σου δίνει πόντους αυτή η στάση. Από ψυχή της παρέας θα γίνεις ο κλόουν της με την κακή έννοια (σου αρέσει τώρα αυτό;). Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως, παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρεις να βγάλεις γκομενάκι που θα σε βλέπει και θα λιώνει μάλιστα, ενώ θα έπρεπε να τρέχει…(σωραίος/σωραία!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

«Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε;» είναι η φράση που ταιριάζει στη συμπεριφορά που θα έχεις απέναντι στους συναδέλφους σου. Εκεί που τα χαλάτε όμως είναι πως ακόμη και σε πράγματα που έχεις δίκιο, ο τρόπος που τα λες χάνει. Είτε γιατί κάνεις το θέμα λύσσα και υπερβάλλεις, είτε γιατί ξεφεύγεις και δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες. Κράτα, απλά, ότι θα ξεκατινιαστείτε, λόγω νεύρων και αυξημένης έντασης! Το χεράκι τους κατά κάποιο τρόπο θα βάλουν και οι δικοί σου και θα δυσκολέψουν την κατάσταση, αφού από το σπίτι σου φουσκώνουν τα μυαλά και σε φορτώνουν, με αποτέλεσμα να πηγαίνεις και να μιλάς με ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ (όσο ζω, Μαζώ). Για να μην σε πάρει από κάτω όμως, σου λέω και σου υπογράφω πως κλείνεις οσονούπω μία υπερτέλεια συνεργασία (με άτομα που ακόμη δεν έχεις συναναστραφεί και ξέρουν μόνο την καλή σου πλευρά), η οποία σου φέρνει χρήμα και θα κρατήσει καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ράψε τις τσέπες σου και εξαφάνισε από το οπτικό σου πεδίο τις κάρτες σου όλες γιατί χαλάς ασύστολα και δεν το παίρνεις και χαμπάρι. Τα σκορπάς όλα για καλοπέραση, διασκέδαση και τα μάτια που αγαπάς και δυστυχώς έχουν αντιληφθεί ορισμένοι επιτήδειοι την ανοιχτοχεριά σου και το κιμπαριλίκι σου και σε ξεζουμίζουν κανονικά (ρουφιάνα δεν είμαι, αλλά και το αμόρε ίσως είναι ένας/μία από αυτούς). Ενδιαφέρον αρκετό δείχνεις και για την προσωπική σου πρόοδο, όμως πιο πολύ μιλάς, παρά κάνεις και κανείς δεν σου δίνει από ένα σημείο και έπειτα μεγάλη βάση. Πάντως σε κάποιο αμφιθέατρο σχολής, σε ένα σεμινάριο, σε ένα ταξίδι ή σε μέρος κάπως πιο ιδιαίτερο πιθανότατα να βρεις έναν σωστό άνθρωπο να ερωτευθείς και να μοιραστείς τη ζωή σου. Τουλάχιστον, θα σου κόψει να μην πέσεις με τα μούτρα στην αρχή γιατί μετά θα πάρει το πάνω χέρι το πάθος που θα φουντώσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μόνο ησυχία δεν επικρατεί στο σπιτικό σου, αφού όλοι έχετε νεύρα και τα ξεσπάτε ο ένας στον άλλον. Τουλάχιστον δεν βαριέστε, καβγάς στον καβγά περνάει η ρημάδα η μέρα. Εσύ, πάλι, δεν το συζητώ, πουλάς τρέλα ή μπορεί και πραγματικά να μην ξέρεις γιατί μαλώνεις. Η φάση «είμαι στην κοσμάρα μου» που βρίσκεσαι εξοργίζει ακόμη περισσότερο τους δικούς σου. Τα οικονομικά σου να προσέξεις και ειδικά τις συμφωνίες που κλείνεις, γιατί και σε αυτά τα θέματα πετάς χαρταετό και ό,τι σου λένε το χάφτεις. Η ερωτική σου ζωή πάει άριστα αυτόν τον καιρό και μπορεί να παίζεις και σε πολλά ταμπλό ή να έχεις ξεκινήσει πίτσι-πίτσι με κάποιον πρώην. Κανονικά θα έπρεπε με όλα αυτά να κατέληγες μονάχος/η, όμως μην μου αγχώνεσαι τίποτα τέτοιο δεν θα συμβεί. Αντιθέτως, θα βρεις τις ισορροπίες σου και θα σταματήσεις να έχεις κι απωθημένα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved