AstroΤσαούσα 05/10 - 11/10: Όλα παίρνουν το δρόμο τους

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 05/10 - 11/10: Όλα παίρνουν το δρόμο τους

Σε χαμηλούς και ήπιους τόνους θα κινηθούν τα 12 ζώδια την εβδομάδα που μας έρχεται. Όψεις και λοιπά αστρολογικά γεγονότα πραγματοποιούνται, όμως δεν είναι δύσκολα ή απαιτητικά. Στις 6 του μήνα, ο Ερμής από την Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα και φέρνει στο φως κρυφές πληροφορίες, μυστικά και αποκαλύψεις που βοηθούν να πάρουμε σωστές αποφάσεις, αφού πλέον δεν λείπει κανένα κομμάτι του πάζλ. Στις 9, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Κριού – Ζυγού και κυρίως οι Παρορμητικοί (Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι) θα έχουν γεγονότα και εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Στις 11 ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και οι κινήσεις ή οι αποφάσεις μας χαρακτηρίζονται από ωριμότητα και σύνεση! Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει και πάλι στο Ζυγό από όπου είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, έτσι τα Παρορμητικά ζώδια θα δουν επιτέλους τις υποθέσεις τους να προχωρούν, αυτή τη φορά χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Φτιάχνει από εδώ και στο εξής η κατάσταση στη δουλειά και εδώ που τα λέμε καιρός ήταν, γιατί είχε καταντήσει ολίγον τι αηδία ό,τι κι αν προσπαθούσες να κάνεις, από πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα, να είναι σαν το γεφύρι της Άρτας. Ολημερίς το έχτιζες, το βράδυ γκρεμιζόταν. Εκτός από το ότι μπαίνει τέλος σε καθυστερήσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, μαθαίνεις από κουβέντες με τους συναδέλφους (τόσο καιρό δεν μιλιόσασταν σχεδόν) ένα κάρο πληροφορίες αλλά και κουτσομπολιά που αγνοούσες. Πάρ’ τα κι επεξεργάσου τα όλα μαζί και θα δεις πόσο χρήσιμα σου είναι! Εξελίξεις έχεις και στα ερωτικά σου, αφού φτάνει ο κόμπος στο χτένι κατά κάποιο τρόπο και ή ντύνεσαι γαμπρός/νυφούλα ή χωρίζεις, εάν είσαι ήδη καπαρωμένος/η, ενώ εάν είσαι σόλο, κάποιο φλερτ καταλήγει σε σχέση (καθόλου άσχημα).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να περάσεις καλά, χωρίς να σου βγει ξινό στο τέλος, όπως συνέβαινε διαρκώς τον τελευταίο καιρό. Βλέπεις τα φιλαράκια σου, τον/την αγαπημένο/η σου, εάν δεν έχεις, δεν πειράζει, βρίσκεις τώρα κάποιον/α να πείτε τα γλυκόλογά σας κι επειδή δεν είσαι μόνο χαχα και χουχου σπρώχνεις και κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο, ώστε να πραγματοποιηθεί. Τα πάνω σου παίρνεις στα επαγγελματικά σου, αφού από εκεί που έκανες τα πάντα όλα στην εντέλεια και περνούσαν όλα στο ντούκου, επιτέλους ξεστραβώνονται αυτοί που πρέπει και βλέπουν τι διαμάντι και τι μπριλάντι είσαι και σε ανταμείβουν ανάλογα. Από τα μέσα της εβδομάδα πάντως, θα αισθάνεσαι κάπως κουρέλι ψυχολογικά και σωματικά και θα κοιτάξεις την πάρτη σου εντελώς. Δεν πειράζει χρειάζεται κι αυτό!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η κατάσταση στο σπίτι σου αλλάζει τελείως κι από εκεί που είτε δεν μιλούσατε καν με τους δικούς σου είτε ανταλλάσσατε μόνο κραυγές και ουρλιαχτά (συνεννόηση μηδέν), πλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε σαν άνθρωποι. Σαφώς και δεν έγινε θαύμα, μάλλον η αιτία θα είναι πως βρίσκετε λύση σε οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Εσύ θα έχεις ακόμη έναν λόγο να χαίρεσαι, αφού είναι πιθανό να γυρίσει κάποιος/α πρώην σου ή να μάθεις κάτι για εκείνον/η που θα σου δώσει μεγάλη χαρά (π.χ τον/την έφτυσε το γκομενάκι που είχε). Ρέντα έχεις και σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων και σε ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Κάτι από όλα αυτά που κυνηγούσες, επιτέλους σου κάθεται όπως το θες! Δώρο έκπληξη της εβδομάδας μία συνεργασία με κάποιον/α φίλη ή γνωριμία με κάποιον/α που ερωτεύεσαι σφόδρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Πολύ κουβεντολόι πέφτει αυτή την εβδομάδα κι όχι για χαβαλέ, αντιθέτως θα μιλήσεις σοβαρότατα με τους λεγόμενους άλλους της ζωής σου και μάλιστα θα καταλάβεις προς τα πού βαδίζετε στο μέλλον. Καλό είναι αυτό, γιατί μια θολούρα υπήρχε στο επικοινωνιακό σας και τώρα ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα. Πέρα από αυτό στρώνουν και οι οικονομικές σου υποθέσεις, ίσως με βοήθεια από την οικογένειά σου. Αυτός σημαίνει πως τακτοποιείς χρέη ή ακόμη καλύτερα κάνεις μία επένδυση ή κλείνεις μία συμφωνία που μακροπρόθεσμα θα σου φέρει χρήμα. Πιθανό σενάριο είναι και να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να ξεφορτωθείς φοβίες και απωθημένα (μακάρι). Σε θέματα δουλειάς, θα τρέξουν οι εξελίξεις ακόμη πιο γρήγορα, με εσένα να ανεβαίνεις ακόμη πιο ψηλά ή να κάνεις οριστικές αλλαγές που ήθελες καιρό.

ΛΕΩΝ ♌

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τα οικονομικά σου κι ακόμη κι αν δε δεις άμεσα αλλαγή στην τσέπη σου, σίγουρα θα φτάσουν στα αφτιά σου από τον κύκλο της δουλειάς πληροφορίες που θα σου δείξουν το πώς θα καταφέρεις να πάρεις την αύξηση που θέλεις. Άλλωστε το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκότατο για σένα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις παιχνίδι με τους δικούς σου όρους σε σχέση με κάποια συνεργασία. Με απλά λόγια και θα την κλείσεις και ό,τι συμφωνήσεις θα τηρηθεί και θα σε ικανοποιεί! Το ίδιο ισχύει και σε ό,τι πείτε με το ταίρι σου, οπότε καλή ευκαιρία να λύσεις τυχόν προβλήματα στο μεταξύ σας. Αποτελέσματα θα αρχίσεις να βλέπεις και σε θέματα σπουδών, σε κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο ή μία νομική υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να ετοιμάσεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου σε προορισμό που ήθελες καιρό να πας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Χωρίς κανένα κόμπλεξ, φοβία και συστολή βγάζεις προς τα έξω τον πραγματικό σου εαυτό και μάλιστα πουλάει πολύ! Λες όσα σκέφτεσαι και εκφράζεις ό,τι νιώθεις στο ταίρι σου με αποτέλεσμα να σου ανοιχτεί κι αυτό όπως ποτέ άλλοτε. Εάν είσαι μόνος/η, θα καταφέρεις να φέρεις κοντά σου αυτόν/ην που γουστάρεις και δεν θα πιστεύεις πόσο απλό ήταν εντέλει. Με την ίδια άνεση προωθείς και τα δημιουργικά σου σχέδια, τα οποία μέχρι τώρα είχες καταχωνιασμένα και δεν ήξερες τι να τα κάνεις. Στη δουλειά σου οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να είναι πάμπολλες (αυτό πια δεν αλλάζει με τίποτα!!!), αλλά και οικονομικά και ηθικά δεν μένεις παραπονεμένος/η. Και λεφτάκια βγάζεις και τον καλό σου το λόγο ακούς. Πιθανότατα τώρα να κλείσεις και μία καλή συμφωνία ή να βουλώσεις τρύπες από παλιότερα χρέη.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν είσαι αυτό που λέμε έξω καρδιά τώρα τελευταία, όμως αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον καταφέρνεις να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου και κυρίως όσα σε προβληματίζουν. Ειδικά σε αυτά που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου θα μάθεις και κάποια μυστικά ή γεγονότα που αγνοούσες (εντελώς στο σκοτάδι σε είχαν) και θα κάνεις τα ανάλογα κουμάντα. Με σοβαρότητα θα χειριστείς και τα ερωτικά σου, αφού θα κόψεις τις επιπολαιότητες και θα πάρεις ώριμες αποφάσεις για σένα και το άλλο σου μισό. Τώρα, το αν θα πάτε ένα βήμα παρακάτω ή εάν θα χωρίσετε, γιατί και τα δύο σενάρια παίζουν, εξαρτάται από το πόσο γερή είναι η σχέση σας (είναι ή μπα;). Ανάλογες αποφάσεις θα πάρεις και σε σχέση με κάποια συνεργασία σου….

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Νέες γνωριμίες θα κάνεις αυτό τον καιρό και μάλιστα με άτομα που γρήγορα θα γίνουν φίλοι σου και ειδικά εάν δεις πως σε συμφέρει, θα τους κάνεις εσύ κολλητούς, θέλουν δε θέλουν. Μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους, θα αντιληφθείς πως μπορούν να σου προσφέρουν και σημαντικές πληροφορίες για πράγματα που σε ενδιαφέρουν, αλλά και τη δύναμη να προωθήσουν τις υποθέσεις σου και τα σχέδιά σου. Γενικά, θα παίξεις πολύ παρασκηνιακά για να καταφέρεις να κάνεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου, ακόμη κι αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα. Επιτυχία θα έχεις, γιατί όλα είναι σχεδιασμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχεις σε θέματα δουλειάς, όπου και αναμένονται σημαντικές αλλαγές (για να δούμε), στις οποίες ίσως να έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πάνω που είχες χάσει κάθε ελπίδα σε θέματα δουλειάς, αφού έπεφτες από αναποδιά σε αναποδιά, αρχίζεις και παίρνεις κουράγιο και θάρρος, βλέποντας ότι η κατάσταση φτιάχνει. Για του λόγου το αληθές πάραφτιαχνει, αφού όχι απλά βελτιώνονται οι σχέσεις σου με όλους και τσουλάνε υποθέσεις που είχαν παγώσει, αλλά καταφέρνεις και κλείνεις συμφωνίες ή κάποια συνεργασία που θα σου φέρει και μπόλικο ζεστό χρήμα. Επιπλέον, θα κάνεις και σημαντικές γνωριμίες με σοβαρά πρόσωπα, όχι τίποτα σάχλες, τα οποία επίσης θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Στα ερωτικά σου, παίρνεις την απόφαση να προχωρήσεις πιο σοβαρά με κάποιο άτομο ή εάν δεν βλέπεις φως κι έχεις ξενερώσει να βάλεις οριστικό τέλος στη μεταξύ σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πολλά είχες βάλει στο μυαλό σου και ήθελες να κάνεις αλλά ας όψεται η κακή σου τύχη κι όλα τα στραβά και τα ανάποδα που σου τύχαιναν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα όμως η γκίνια σπάει και ανοίγουν όλοι οι δρόμοι για να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, τις σπουδές, τις νομικές σου υποθέσεις αλλά και για να κάνεις ταξίδια και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχούλα σου για να ξερουτινιάσεις. Στα καλά της εβδομάδας, υπολόγισε και το πιθανό κλείσιμο μίας συνεργασίας, ίσως με άτομο από το φιλικό σου κύκλο. Γενικότερα πάντως θα διαπιστώσεις πως τα φιλαράκια σου είναι εγγύηση και πάντα δίπλα σου βράχοι σε ό,τι σου συμβαίνει. Σε περιμένουν επίσης χαρούμενες οικογενειακές στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς εντατικά με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Θετικότατες θα είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αφού με κάθε μέσο και τρόπο (όχι πάντα φανερά κι όχι πάντα «τίμια») θα βάλεις σε μία τάξη τα χρέη σου και τις λοιπές εκκρεμότητές σου. Εάν βέβαια τα έχεις όλα πληρωμένα, παίζει και το ενδεχόμενο μίας κρυφής συνεργασίας που πάλι θα σου φέρει πολλά οικονομικά οφέλη. Στα επαγγελματικά σου σχέδια ή τις σπουδές σου, δείχνεις μία πρωτοφανή πειθαρχία και πας βήμα-βήμα, τηρώντας πιστά το σχέδιο δράσης που έχεις καταστρώσει. Τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από καλά! Μάλλον θα πάρεις αέρα από τις επιτυχίες σου και θα βάλεις ακόμη υψηλότερους στόχους, όμως η αλήθεια είναι πως θα σου παρουσιαστούν και οι κατάλληλες ευκαιρίες!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι σχέσεις σου και η επικοινωνία σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου φαίνεται πως βγαίνει από το τέλμα που είχε πέσει το προηγούμενο διάστημα. Επιτέλους, μπορείς να ανταλλάσσεις δύο κουβέντες μαζί τους, χωρίς να φοβάσαι πως θα σε παρεξηγήσουν και έτσι ξεθαρρεύεις και ανοίγεις πιο σοβαρές συζητήσεις. Μην απορήσεις, εάν φτάσουν στο σημείο να σου πουν ακόμη και τις πιο κρυφές τους σκέψεις ή να σου αποκαλύψουν ανομολόγητα μυστικά (ποιος να το περίμενε;). Πάντως, εσύ από πλευράς σου συνεχίζεις και κινείσαι παρασκηνιακά, ειδικά σε οικονομικά και ερωτικά θέματα και ειδικά από τη στιγμή που θα αρχίσουν να συμβαίνουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους δύο τομείς (ναι πρόσεχε το κακό το μάτι)!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved