AstroΤσαούσα 28/09 - 04/10: Το μυαλό πάνω από το κεφάλι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 28/09 - 04/10: Το μυαλό πάνω από το κεφάλι

Ο Άρης στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και ειδικά τα Μεταβλητά και τα Σταθερά ζώδια κουλαντρίζουν τις υποθέσεις τους με άψογο τρόπο και προγραμματισμό! Η Αφροδίτη περνάει στις 29, στο Ζυγό, που είναι για να μην ξεχνιόμαστε και το δεύτερο της σπίτι (το πρώτο είναι ο Ταύρος), δηλαδή είναι σε κυριαρχία! Χαρείτε λατρευτά μου Παρορμητικά θα λουστείτε στο χρήμα και θα σκάσετε στον έρωτα! Την 1η Οκτώβρη η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Δία στον Κριό και όλα μοιάζουν καλοκαίρι, ας έχουν έρθει οι βροχούλες του Φθινοπώρου… Ουδεμία σοβαρότητα σε οικονομικά και ερωτικά θέματα, ειδικά οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Κοσμάρα εντελώς κι ας καίγεται το σύμπαν γύρω τους. Στις 2, του μήνα ο έρμος ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στην Παρθένο και περιμένουμε άπαντες μπας και δούμε Θεού πρόσωπο, γιατί τρεις βδομάδες τώρα πολύ ταλαιπωρία, βρε αδερφέ!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ζεις και αναπνέεις για το άλλο σου μισό αυτές τις μέρες ή τουλάχιστον έτσι δείχνεις. Και να τα δώρα, και να οι μεγάλες δηλώσεις και οι αιώνιες υποσχέσεις. Άσε τις ερωτικές εξομολογήσεις που θα ζήλευαν μέχρι και ο Ρωμαίος με την Ιουλιέτα. Μη το κάνεις λύσσα το θεματάκι, γιατί όταν θα σου περάσει η κάψα και θα αρχίσεις τα γνωστά σου (θα κάνεις ό,τι σου γουστάρει τελικά), η άλλη πλευρά θα σου ζητάει τα ρέστα και καλά θα κάνει! Τα πες, δεν τα πες τα γλυκόλογα; Την έκανες, δεν την έκανες τη φιγούρα σου και το καμπoϊλίκι σου; Πώς θα τα μαζέψεις μετά; Α και μην ξεχάσω να σε ενημερώσω ότι εάν παίζεις σε διπλό ταμπλό, να το χαρείς τώρα που μπορείς γιατί σύντομα θα γυρίσει η τύχη σου και θα βγουν στο φως οι μπερμπαντιές σου!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οικονομικά και δουλειά πάνε σφαίρα αυτόν τον καιρό, γιατί έχεις σύστημα! Ρεγουλάρεις υποθέσεις της δουλειάς με μαεστρία και κυνηγάς ή ξετρυπώνεις τις ευκαιρίες για να οικονομήσεις ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν. Μεν έχεις ξεσηκωθεί να μαζέψεις χρήμα, αλλά δεν κάνεις στα κουτουρού κινήσεις, ό,τι κανονίζεις έχει διάρκεια και βάσεις γερές από μπετόν! Εύγε πουλάκι μου! Το επικοινωνιακό σου μόνο να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κοιτάς ακόμη και τον προϊστάμενό σου σαν να είναι μυρμήγκι, καθώς η επιτυχία σε έχει κάνει ολίγον τι ψωνάκι. Επίσης, μην το παρακάνεις με μάσες και ξάπλες, γιατί έτσι θα βλάψεις και την υγεία και τη σιλουέτα σου. Και κάτι ακόμα, μη σαλιαρίζεις με γκομενάκια όπου βρεθείς κι όπου σταθείς μέσα στη μέρα, καταντά γελοίο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μια ζωή την έχουμε Δίδυμε και ναι να την γλεντήσουμε, αλλά κάπου να υπάρχει κι ένα όριο. Δεν σου λέω να μην βγεις, να μην πιεις, να μην γελάσεις και να μην καλοπεράσεις με τους φίλους σου, αλλά μην χαλάσεις την σχέση σου με κάποιον/α από την παρέα για το πάθος της στιγμής…. Χάθηκαν δα οι άντρες/γυναίκες; Αν κιόλας έχεις μόνιμη σχέση θα καταλήξεις με την επιπολαιότητα και την ανωριμότητα σου να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Εκτός κι αν φλομώσεις το ταίρι σου στα γλυκόλογα, τα δώρα κλπ και καταφέρεις να του/της ρίξεις στάχτη στα μάτια, αλλά για πόσο; Τουλάχιστον, σε εντελώς προσωπικό επίπεδο, ό,τι στόχο βάλεις τον πιάνεις και με το παραπάνω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι πως αφήνεις οριστικά πίσω σου πολλά ψυχοπλακωτικά συμβάντα και καταστάσεις που σου τρώνε την ψυχούλα σου και σε γεμίζουν φόβο και ανασφάλεια. Μάλιστα, διαγράφεις ακόμη και τον/την άχρηστο/η πρώην, που όμως σου είχε μείνει απωθημένο. Επιπλέον, μπορεί να βρεις, πλαγίως όμως, τον τρόπο να ρυθμίσεις και κανένα από τα χρέη σου. Τα θέματα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες είναι κατά βάση οικογενειακά, ωστόσο -η αλήθεια να λέγεται- δεν τα προσεγγίζεις και με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Νομίζεις ότι τα πάντα λύνονται με χρήματα, παροχές και λόγια καθησυχαστικά (του αέρα) και δεν ακούς με προσοχή τους δικούς σου κι όσα έχουν να σου πουν. Όλα λάθος! Δυστυχώς θα τους στενοχωρήσεις …

ΛΕΩΝ ♌

Σχέσεις και συνεργασίες μακροπρόθεσμες σου κληρώνει η εβδομάδα, με άτομα που γνωρίζεις μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Με απλά λόγια πας για καφεδάκι ή ποτάκι και γυρνάς σπίτι σου με συνεργάτη ή/και νέο ταίρι! Τέεελεια!!!! Το στοματάκι σου μόνο θέλω να ανοίγεις με φειδώ γιατί η γλώσσα σου πάει ροδάνι και μπουρου μπουρου μπουρου μπουρου ξεφεύγεις και αρχίζεις να περιαυτολογείς, να καμώνεσαι και να κορδώνεσαι και να λες ασυναρτησίες με μόνο σκοπό την αυτοπροβολή σου. Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι και μονάχος/η σου αγαπιέσαι ένα πράγμα. Έμπνευση τρελή έχεις και στα πεσίματα που θα κάνεις σε όποιον/α σου γυαλίσει, τάζοντας τον ουρανό με τα άστρα και την Άρτα με τα Γιάννενα, προκειμένου να τον/την ρίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μπορεί να μην καλοπερνάς στην καθημερινότητά σου γιατί έχεις φορτωθεί με υποχρεώσεις και καθήκοντα που αντιστοιχούν σε δέκα νοματαίους, αλλά λόγω που ξεστραβώθηκες και κατάλαβες επιτέλους την αξία σου και τις ικανότητές σου, η δουλειά που ρίχνεις θα έχει αντίκρισμα. Δεν θα πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος. Κατοχυρώνεις και ενισχύεις τη θέση σου και δεν σε κουνάει κανένας και τίποτα. Σε άλλον άνθρωπο έχεις μεταμορφωθεί και σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, που από εκεί που ήξερες που έχει πάει μέχρι και το τελευταίο σεντ σου, πλέον η απλοχεριά σου δεν περιγράφεται. Έξοδα, δώρα, χρέη που δεν σε νοιάζουν και επενδύσεις που δεν έχεις υπεραναλύσει κι όμως συμμετέχεις. Δεν μου αρέσει η πορεία σου! Τον ίδιο ζαμανφουνισμό έχεις και στα ερωτικά σου, όπου το πάθος δεν σε αφήνει να σκεφτείς με καμία λογική. Εεεε, δεν είσαι, λέμε, για μοιραίες και ακραίες καταστάσεις!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ρε αγάπη, καλός κι ο... αυτόματος αλλά δεν λειτουργούν έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Κάποιες μπορεί να επιβιώσουν, όμως εάν δεν κάνεις τα κουμάντα σου και δεν δείξεις μια στοιχειώδη σοβαρότητα οι περισσότερες θα λήξουν και μάλλον θα σου στοιχίσει πολύ. Αρχικά, μην εμπιστεύεσαι όσα σου λένε ο καλός/ή σου ή κάποιος σημαντικός σου συνεργάτης. "Τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετούν", λέει η γνωστή φράση. Δε σου λέω φυσικά να κλείνεις για τα πάντα συμβόλαια, αλλά δες πρώτα και μία πράξη, πριν αποφασίσεις πως κάποιος/α είναι άξιος της εμπιστοσύνης σου. Στο τώρα είναι όλα μέλι γάλα, αύριο όμως η αλήθεια θα σου χτυπήσει κατάμουτρα την πόρτα. Και τα μουτράκια σου θα πονέσουν, πίστεψέ με!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Άντε μπράβο να φτιάχνει και κάτι στα οικογενειακά σου! Γιατί μπορεί να μην κάνεις στα πάντα ζάφτι τους δικούς σου, ειδικά όταν τους πιάνει λόλα και περνάτε τα μαρτυρικά στο τσαρδί σας, μέχρι να συνέρθετε, όμως τώρα έχεις μία ευκαιρία να στρώσεις ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα. Κι όχι πρόσκαιρα, ό,τι λύση βρεις, θα είναι μακροπρόθεσμη και θα την ακολουθήσουν πιστά! Βingo! Σε προσωπικό επίπεδο είσαι μια χαρούλα και ο ερωτικός τομέας ανθεί! Βέβαια κάτι ψήνεται με πρόσωπο μοιραίο στα κρυφά και στα μουλωχτά (ένας Θεός ξέρει το γιατί) και αυτό σε ανεβάζει και σε ιντριγκάρει. Μέχρι να σας βγάλει κάποιος φανέλα και να δούμε, τότε τι θα συμβεί. Στη δουλειά (ναι, δουλεύεις κιόλας) ο μήνας έχει εννιά για σένα…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είσαι καλέ στρατιωτικός και τα λες τσεκουράτα; Χιουμοράκι κάνω, όμως εσύ πράγματι λες τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη στο ταίρι σου, στο φλερτ σου ή και σε κάποιον συνεργάτη, για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο και να μην έχεις μετέπειτα εκπλήξεις. Είσαι ξεκάθαρος/η, η απέναντι πλευρά το εκτιμά κι ό,τι αποφασίσετε πάει και τελείωσε θα γίνει έτσι, κερί και βούλα! Με τους φίλους σου πάλι δεν φαίνεται να είσαι και τόσο … Η ανάγκη σου για προσοχή και θαυμασμό (θες να είσαι το επίκεντρο ντε) σε κάνει να υπερβάλλεις για τον εαυτό σου και τις επιτυχίες σου. Το πιο τραγικό που θα σου συμβεί όμως είναι είτε να σε παρασύρουν σε έξοδα και εσύ να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για να μη σε πουν τσίπη/ισσα, είτε να παίξει ερωτικό μπλέξιμο με κάποιον/α από όλους και να χαθεί η μπάλα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Όλα κατ’ ευχήν κυλούν σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα και παρ' όλο που τα χρήματά σου είναι κάπως μετρημένα αυτόν τον καιρό, κάπως θα πάρουν την ανιούσα, όπως ψάχνεσαι σαν το μαμούνι και αναλαμβάνεις τα πάντα όλα. Τώρα, μπόνους θα είναι; Αυξησούλα θα είναι; Ίδωμεν! Πάντως, μην ακολουθήσεις την τακτική "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" για να πετύχεις τους στόχους σου, ειδικά εάν πρόκειται να παίξεις με τα συναισθήματα κάποιου/ας. Δεν σου λέω ότι δεν θα σου κάτσει η φάση, αλλά μετά δεν ξέρω κατά πόσο θα ευχαριστηθείς την νίκη σου ή θα σε φάνε οι τύψεις και οι δεύτερες σκέψεις. Εύνοια υπάρχει σε θέματα δουλειάς ούτως ή άλλως, μην καταφεύγεις σε τέτοιες μεθόδους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Να που για μια φορά δεν πας σαν το πρόβατο, αλλά οργανώνεις τα βήματά σου σε σχέση με τα δημιουργικά σου σχέδια, όπως επίσης και (άκουσον άκουσον) τον ερωτικό σου βίο! Ίσως επειδή έφαγες πολλές ήττες μέχρι στιγμής για να καταλήξεις στο τι θέλεις από τη ζωή σου, να κατάλαβες πως πλέον δεν σε παίρνει για χαβαλέ! Ωστόσο, οι στόχοι σου αυτό το διάστημα είναι λίγο ανέφικτοι, για να μην πω ονειροπαρμένοι και δεν διστάζεις να τους συζητάς κιόλας λες και ήδη είσαι μια ανάσα από το να τους κατακτήσεις. Πες πες, το πιστεύεις και εσύ μέσα σου ακράδαντα και κάπως έτσι, μεταξύ παράνοιας και πραγματικότητας, περνάς μες στην καλή χαρά τις μέρες σου. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Τα οικογενειακά σου θα σε αναστατώσουν αυτόν τον καιρό, καθώς διαρκώς θα προκύπτουν εξελίξεις ίσως και σε σχέση με παρελθοντικά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετήσεις. Δεν είν’ κακό όμως γιατί κουτσά στραβά θα λυθούν διάφορες υποθέσεις και θα πάρεις και εσύ μία ανάσα. Ο τομέας, που με τίποτα δεν μπαίνει σε καλούπια, παραμένει ο οικονομικός και αυτές τις μέρες θα του δώσεις να καταλάβει. Με κάποιον τρόπο θα πέσουν λεφτά στα χέρια σου κι εσύ αντί να κοιτάξεις να βουλώσεις καμιά τρύπα, όχι απλά θα τα ξεπατώσεις, αλλά θα χρωστάς κι από πάνω. Τουλάχιστον να τα χαρείς εσύ κι όχι να στα φάνε οι επιτήδειοι!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved