AstroΤσαούσα 21/09 - 27/09: Τυχεροί στην ατυχία μας

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 21/09 - 27/09: Τυχεροί στην ατυχία μας

Το σύστριγγλο θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Με το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό (ναι, ναι το λένε και φθινοπωρινή Ισημερία) στις 23/09 ξεκινούν τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας. Χωρίς να προλάβει να πάρει ανάσα, θα σχηματίσει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στην 1ο μοίρα του ζωδίου. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι θα μπουχτίσετε από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με όποιον ξέρετε και δεν ξέρετε! Λίγο μετά, ο Ερμής, που κινείται με την όπισθεν, ξανατρυπώνει στην Παρθένο και τα Μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) θα πάρουν μία καλή δόση «αναδρομίλας» με καθυστερήσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις… (τα γνωστά, μην τα ξαναλέμε). Στις 24, το δάκρυ θα πέσει κορόμηλο για τα Μεταβλητά, αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα τους «ξεσκίσει» σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα! Ψέμα και υποκρισία παντού ρε παιδί μου! Στις 26, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό , την οποία και μπουστάρει ο Δίας με όψη αντίθεσης από απέναντι, από τον Κριό. Τυχερές καινούριες ενάρξεις μπορούν να αναμένουν κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Την ίδια μέρα ολοκληρώνονται ακόμη τρεις όψεις (πάρε μολύβι και χαρτί και κράτα σημειώσεις). Η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, άρα οι ερωτικές υποθέσεις πριμοδοτούνται και τα συναισθήματα αποκτούν βάθος! Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο, επομένως τα Μεταβλητά ας περιμένουν «επισκέψεις» από το παρελθόν και τέλος ο Ήλιος κλείνει με ακρίβεια την αντίθεση με το Δία, κάτι που αφορά κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια, τα οποία και δεν θα πρέπει να το ρίξουν στο σορολόπ σε σημαντικά θέματα, εάν θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στις 27 που θα βγάλει στον αφρό ακόμη περισσότερα θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν μας!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ετοιμάσου να σε λιώσουν στη συζήτηση όλοι όσοι συγκαταλέγονται στην κατηγορία «σημαντικοί άλλοι της ζωής σου». Είναι κακό αυτό; Όχι απαραίτητα, θα σου πω εγώ, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να πιάσεις θέματα που δεν πολυγουστάρεις και προβλήματα που υπάρχουν από καταβολής κόσμου. Μέσα σε όλα σκάει μύτη και το ερωτικό σου παρελθόν κουνιστό και λυγιστό και μάντεψε! Θέλει κι αυτό να τα πείτε μωρέ, μπας και ξανασμίξετε (νεράκι να έχεις μαζί σου, μη στεγνώσει ο στόμας σου)! Πάντως, εάν το ψήνεις, σου τη δίνω την καινούρια αρχή με σχετική ευκολία! Στο χώρο της δουλειάς, πρόσεξε αρκετά τα κομπλιμέντα και γενικότερα το γλείψιμο που θα δεχτείς από συναδέλφους, γιατί de facto παίζει παγίδα/πλεκτάνη. Δεν αποκλείεται, εάν περίμενες κάποια λεφτάκια καθυστερημένα, τύπου δωράκι- μπόνους, να το λάβεις τώρα!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Πας, έρχεσαι, μιλάς, κουτσομπολεύεις, χαζολογάς και χαζογελάς με όποιον/α συναντάς στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο σούπερμαρκετ και πάει λέγοντας! Καλά περνάς όμως, μαθαίνεις και πικάντικα νέα. Μάλιστα, στην δουλειά έρχεσαι πιο κοντά με κάποιους που άνετα μπορείτε να κάνετε μαζί μεγάλα πράγματα. Στην ερωτική σου ζωή όμως σύννεφα φαίνεται πως σκιάζουν την ευτυχία σου! Κι όταν λέμε σύννεφα, εννοούμε από αυτά τα μαύρα, τα πυκνά που φέρνουν μπόρες! Έτσι θα κλάψεις κι εσύ αν βασιστείς στα λόγια και τις υποσχέσεις του/της καλού/ής σου ή εάν κάνεις θεό/α κάποιο καινούριο άτομο που θα γνωρίσεις… Επειδή όμως οι καλές ομάδες έχουν και αναπληρωματικούς, όλη κι όλη σου η στεναχώρια θα κρατήσει μέχρι να έρθεις σε επαφή με κάποιον/α πρώην που είναι σταθερή αξία ή με εκείνον/η τον/την γλυκούλη/α που σε γουστάρει από πάντα και παίζει εξαιρετικά το ρόλο του ως «δεκανίκι» (δώσε βρε κι εσύ μια πραγματική ευκαιρία, ίσως να μην ξέρεις τι χάνεις… ).

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πολλές οι συναντήσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, αλλά και καλούς φίλους που ανήκουν σε παλιότερες φάσεις της ζωής σου. Τις παλιές καλές εποχές θα θυμηθείς και σε σχέση με τα χόμπι σου και τη διασκέδαση σου! Mπορεί π.χ. να βγάλεις εκείνο το σκουριασμένο ποδήλατο από την αποθήκη που μάλλον δεν έχει και φρένα (τσέκαρε το οπωσδήποτε) ! Στα ερωτικά σου ή που θα μυρμιρίζετε παρέα με το ταίρι σου τα προβλήματά σας, αλλά ευτυχώς θα βρείτε άκρη ή που εάν είσαι ελεύθερος/η, θα ξαναζεστάνει το κλίμα με κάποιο παλιό φλερτ (κάτι είναι κι αυτό). Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μπορείς να περιμένεις παράλληλα και κάποιον/α πρώην να σου χτυπήσει την πόρτα. Όμως δεν είναι βέβαιο ότι έρχεται με ειλικρινή μεταμέλεια! Θα στα πει όπως θέλεις να τα ακούσεις και θα στα κάνει όπως θέλεις να τα δεις, μέχρι να σε τουμπάρει… Στο σπίτι, παρόλο που δεν υπάρχει καθόλου καλή συνεννόηση μεταξύ εσού και τον υπολοίπων, σας έρχονται κάποιες οικονομικές ευκολίες-λύσεις και είστε όλοι μες στην καλή χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Άκρως οικογενειακή θα είναι η εβδομάδα αυτή για εσένα, αφού θα σε τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τους δικούς σου, το σπίτι σου, την ακίνητη περιουσία σου κλπ κλπ. Θα σου σκάσουν θέματα κι από τα παλιά οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι θα φας πολύ χρόνο σε συζητήσεις και συνεννοήσεις! Τουλάχιστον ότι έχεις βάλει στο νου σου το πετυχαίνεις και μάλιστα χωρίς κόπο! Που λέει ο λόγος ακόμη και να μεταναστεύσεις στην άλλη άκρη του κόσμου μπορείς, χωρίς να βρεις εμπόδιο! Προσοχή και όχι πολλά ξανοίγματα σε θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα, γιατί εάν ακούς ό,τι σου λένε διάφοροι συμβουλάτορες, πας ντουγρού να φας φόλα! Στις καθημερινές σου μετακινήσεις είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποια παλιά σου κατάκτηση, οπότε μην βγαίνεις με παντόφλα-πιτζάμα ούτε στο μπαλκόνι σου, γιατί μόλις συμβεί το μοιραίο θα ξενερώσεις με τα χάλια σου!

ΛΕΩΝ ♌

Τον από τέτοιο σου κάτω δεν βάζεις αυτή την εβδομάδα και μέσα σε όλα τα σούρτα φέρτα σου έχεις και πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που έχεις να δεις κάτι αιώνες! Κουτσομπολιά και ειδήσεις λαμβάνεις με το τσουβάλι, όμως μη γελιόμαστε, τα μισά είναι να 'χαμε να λέγαμε και δεν είναι να δίνεις και πολύ βάση! Τύχη βουνό έχεις σε θέματα σπουδών, αλλά και οτιδήποτε άλλο θέλεις να ξεκινήσεις για να ξεκολλήσεις από τη ρουτίνα σου. Το καλύτερο όλων είναι ότι θα σου έρθουν λεφτά που σου χρωστούν καιρό τώρα, όμως το χειρότερο είναι πως κινδυνεύεις να τα κατασπαταλήσεις όλα, όχι σε λούσα και πολυτέλειες, αλλά σε κάποια μούφα επένδυση που θα σου προτείνουν! Πολύ πιθανό κάποιος/α επιτήδειος/α να έχεις βρει το κουμπί σου και να σου τάζει πως θα σε κάνει βασιλιά/ισσα. Ούτε καν! Μην καταλήξεις να μετράς δίφραγκα για να βγάλεις το μήνα! Αυτό σου λέω μόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τα οικονομικά σου φαίνεται πως πάνε σφαίρα αυτές τις μέρες και η αλήθεια είναι πως τέτοιο οργανωτικό παιδί και άξιο/α παλληκάρι/κοπέλα που είσαι σου αξίζει και με το παραπάνω! Και χρήματα που σου χρωστούν θα σου επιστρέψουν, και λύσεις/διευκολύνσεις στα χρέη σου θα έχεις κι αν το τερματίσεις, μπορείς να κάνεις και μία επενδυσάρα που θα είναι σούπερ κερδοφόρα! Βεβαίως παίζει δυνατά και το σενάριο κληρονομιά…. Όμως… μπορεί από φράγκα να είσαι κομπλέ, σε θέματα έρωτα κι αγάπης δεν σε πάει. Τώρα το τι είδους δούλεμα τρως από το πρόσωπο που έχεις καψουρευτεί θα το μάθεις εν καιρώ. Προς το παρόν, τρως μια χαρά το κουτόχορτο (με το μπαρδόν, ζεις το παραμύθι σου) και λες και ευχαριστώ. Η συνάντηση-φωτιά που θα έχεις με κάποιον/α πρώην σου ή που θα σου δώσει τη λύση ή που θα περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα!

ΖΥΓΟΣ ♎

Όσα έχεις μέσα σου καιρό τώρα θα τα εκφράσεις στο ταίρι σου και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί λύσεις ακόμη και στο τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, ας χρονολογείται η ρίζα του ακόμη και προ δεκαετίας! Εάν είσαι σόλο και έχεις κολλήσει σε κάποιον κάποια πρώην σου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να παίξει συνάντηση και θα σου κάτσει η επανασύνδεση που λαχταράς. Πάντως και με τις συνεργασίες σου θα έχεις παρόμοια σκηνικά! Αυτό που δεν μπορείς να αντέξεις με την καμία αυτές τις μέρες είναι η κούραση και η ρουτίνα της δουλειάς και εάν σε παίρνει, θα χτυπήσεις αδειούλα/ρεπουδάκι, προκειμένου να κάτσεις και να αράξεις στην μοναξιά του σπιτιού σου! Σκέψεις ρομαντικές και μελαγχολικές σε κατακλύζουν, αφού πιάνεις και θυμάσαι καλύτερες εποχές σε αισθηματικά και οικονομικά (πολλά χαρτομάντιλα να έχεις μαζί)!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πολλά και μαζεμένα σε έχουν βρει τον τελευταίο καιρό και μπορεί να μην είναι όλα δυσάρεστα, όμως σίγουρα είναι αγχωτικά και σοβαρά θέματα που σε έχουν βγάλει νοκ άουτ, αφού έπρεπε με όλα να καταπιαστείς και σε όλα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό! Αγάπη chillαρε! Τώρα που έχουν ηρεμήσει όλα, αντιλαμβάνεσαι ότι μια χαρά τα πήγες και μπράβο σου και στήνεις τα επόμενα σχέδιά σου με κέφι και αισιοδοξία! Σαφέστατα, η καλή σου διάθεση έχει να κάνει και με τα ερωτικά σου, στα οποία το παίζεις λίγο τρελίτσα και μάλλον θα την κάνεις τη ζημιά σου με κάποιο φιλικό πρόσωπο ή με άτομο που τέλος πάντων η σχέση σας είναι ήδη πολύπλοκη. Δυστυχώς, ο χαβαλές, για να μην πω τίποτα άλλο, πληρώνεται, άρα μάλλον θα σε βάλει black list η άλλη πλευρά. Εάν τώρα κάποιος/α φίλος/η σου χρωστάει λεφτά, θα τα πάρεις τώρα πίσω, ενώ θα σου μεταφέρουν κάποιο συνταρακτικό νέο για έναν/μία πρώην σου (το προσκλητήριο σου έπεσε απ’ τα χέρια;).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν χωράνε άλλες συναντήσεις στο καρνέ σου αυτή την εβδομάδα, αφού πέρα από τους κολλητούς σου/κοντινούς σου φίλους είσαι κλεισμένος/η για λίγες μόνο εμφανίσεις κι από άλλους που ίσως είχες να δεις ακόμη και χρόνια! Δεν πειράζει καθόλου όμως, κάνε τις δημόσιες σχέσεις σου γιατί από κάπου εκεί θα σου σκάσει είτε ευκαιριάρα στα επαγγελματικά σου σχέδια είτε ο άνθρωπος της ζωής σου, που τον γνωρίζεις μέσα σε κοινή παρέα. Σε θέματα δουλειάς και καριέρας, κανόνισε να μην κάνεις μεγάλα όνειρα, ειδικά εάν όλα στα παρουσιάζουν υπερβολικά εύκολα και εξωπραγματικά τέλεια. Κάτι θα βρωμάει οπωσδήποτε! Εάν έχεις ήδη μία σχέση, απόφυγε να κάνεις τώρα κάποιο σημαντικό βήμα (π.χ. πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης) γιατί ενδέχεται μέχρι και να ακούσεις απερίφραστα ένα βροντερό «όχι»…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τώρα θα σε φτιάξω Αιγιοκεράρα μου!!!! Τύχη και ευκολίες σε θέματα καριέρας και δουλειάς!!! Τσουτσούρωσες; Βούρκωσες από συγκίνηση; Λοιπόν, πρόσεξε, μήπως τυχόν αυτομπλοκαριστείς, καθώς δεν θα πιστεύεις σε αυτά που θα σου συμβαίνουν και στο πόσο καλά πάνε όλα. Καλά μόλις αρχίσουν να στρώνουν και δουλειές που είχαν χαλάσει στο παρελθόν, θα δώσεις τα ρέστα σου. Ευτυχώς πάντως που θα πάρεις από εκεί χαρά, γιατί λύπες σε περιμένουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια, ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με νομικές υποθέσεις. Στα ερωτικά βέβαια κάποιο πρόσωπο που ήταν μακριά και αλάργα (κυριολεκτικά σας χώριζαν χιλιόμετρα) κάνει come back και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στρώσε το έδαφος για το μέλλον σου τώρα που μπορείς και ξεφυτρώνουν οι ευκαιρίες σαν τα μανιτάρια! Θέματα σπουδών κι ότι έχει να κάνει με το επαγγελματικά σου σχέδια αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη δυνατή φάση και έχεις και γύρω σου άτομα σε θέσεις- κλειδιά που θα σπρώξουν τις υποθέσεις σου. Κανόνισε λοιπόν να βγεις να μαζεύεις πεταλούδες με την απόχη και να τα χάσεις όλα μέσα από τα χέρια σου, ε μετά θα είσαι για ξύλο! Στα οικονομικά σου, θα έχεις θεματάκια, με παλιότερα χρέη και υποχρεώσεις που εάν και πάλι αμελήσεις, την έβαψες! Στα ερωτικά σου, θα σου βγουν όλα τα κόμπλεξ στην επιφάνεια, συν ότι θα επηρεαστείς και από κάποιον/α πρώην και θα τα κάνεις όλα ρόϊδο! Προτιμότερο είναι να μην χωρίσεις, σμίξεις, τα φτιάξεις, τα χαλάσεις με κανέναν/καμία μέχρι να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πρώτο θετικό νέο, φτιάχνουν τα οικονομικά σου, δηλαδή μπαίνουν σε σειρά χρέη και οφειλές και/ή αυξάνεται το εισόδημά σου, χωρίς καν να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου (αλίμονο καλέ, να κουραστείς; ). Δεύτερο… φτιάχνουν και τα ερωτικά σου επίσης άκοπα, αφού ό,τι θέλεις, με όποιον/α θέλεις γίνεται από μόνο του και εσύ ζεις τον έρωτά σου. Ωστόσο, επειδή δεν παίζεις και πολύ τίμια και προκειμένου να μην χαλάσεις τη ζαχαρένια σου αφήνεις την άλλη πλευρά να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου (aka δεν μιλάμε για προβλήματα, δεν ανοίγουμε δυσάρεστες συζητήσεις), το μόνο που έχω να σου πω είναι πως κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και τότε δεν θα σε σώζει τίποτα! Κι επειδή παίζει πολύ να έχεις ακόμη και επανασύνδεση με άτομο, που χωρίσατε κακήν κακώς, μίλα ξεκάθαρα και σταράτα, διαφορετικά από εκεί που (ίσως) σου χρωστάγανε, θα σου πάρουν και το βόδι!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved