AstroΤσαούσα 14/09 - 20/09: Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 14/09 - 20/09: Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα

Με την κόντρα των δύο αιώνιων εραστών ξεκινούν οι όψεις αυτής της εβδομάδας. Η Αφροδιτούλα από την Παρθένο τετραγωνίζει στις 16/09 τον Άρη στους Διδύμους και ειδικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού θα τα δουν όλα σε θέματα έρωτα και σχέσεων. Μοιραία πάθη, μοιραία λάθη και χωρισμοί! Στις 17, ο Ήλιος από την Παρθένο συναντά με όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το ψέμα, η υποκρισία αλλά και η απογοήτευση για όποιον/α έχει αγαθές προθέσεις κυριαρχούν και ειδικά εάν ανήκει στον αστερισμό των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη ή των Ιχθύων. Η κατάσταση χειροτερεύει με την αντίθεση του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό με τον Δία στον Κριό, στις 18, κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αφού η υπερβολή, η ανωριμότητα και οι χαζομάρες δίνουν και παίρνουν. Στις 19, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι αρκετά βοηθητικό για να μπορέσουν έστω κάποιοι λίγοι να δουν ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω τους, ενώ στις 20 του μήνα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει θετικές εκπλήξεις που κανείς δεν περιμένει, ειδικά μετά από όσα έχουν προηγηθεί…

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Σου έχει κολλήσει για τα καλά κάποιος/α από τη δουλειά, το γυμναστήριο, το σουπερμάρκετ, όπου τέλος πάντων τραβολογιέσαι καθημερινώς και εκτός που του/της την πέφτεις άγαρμπα (καλά αυτό δεν θα το παραδεχτείς) δεν σηκώνεις και άρνηση. Φίλε/φίλη, δεν το κάνει για να σε καψουρέψει, απλά δεν γουστάρει, χώνεψε το! Στη δουλειά σου, ωστόσο, έχεις πάψει να είσαι τόσο παρορμητικός/ή και πας με στρατηγική (ενίοτε και με μια εσάνς κατινιάς και ραδιουργίας) να αφανίσεις όποιον θεωρείς εχθρό σου. Πάντως και λεφτάκια θα πάρεις από κανένα ξαφνικό μπόνους και θα καταφέρεις να κλείσεις ισχυρές συμμαχίες (γίνεσαι κολλητούλης/α με κάποιον ανώτερο). Στο ταίρι σου ή κάποιον συνεργάτη τάζεις τον ουρανό με τα άστρα, αλλά πιθανότατα ούτε τα μισά δεν θα κάνεις...

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Έχεις μετατραπεί ολόκληρος/η σε μία ανασφάλεια με πόδια και φυσικά ο πρώτος άνθρωπος που πλήγεται από όλη αυτή την κατάσταση είναι αυτός/ή για τον /την οποίο/α χτυπάει η καρδούλα σου. Και εντάξει να έχετε μία δοκιμασμένη σχέση, εκεί έχεις μία κάποια πιθανότητα να ανεχτεί την παράνοιά σου και την κτητική συμπεριφορά σου. Άλλωστε σε ξέρει, αν και δεν αποκλείεται να μπουχτίσει πια. Αν πρόκειται για κάτι καινούριο, λαγός θα γίνει ο/η τύπος/η τύπισσα. Σε περίπτωση που πάρεις συμβουλές από φίλους για να χειριστείς την κατάσταση, θα τα κάνεις ακόμη χειρότερα. Να θυμάσαι επίσης, πως προς το παρόν αυτό ισχύει για όποιο θέμα κι αν τους ζητήσεις βοήθεια. Στο χώρο της δουλειάς πάντως κάνεις μαγκιές και το παίζεις πολύξερος/η. Αχ και μόλις σε βρουν μπόσικο/η, τι δούλεμα θα φας! Το μόνο καλό που έχεις να περιμένεις είναι μία ξαφνική νέα ερωτική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

«Ή τώρα ή ποτέ» είναι το μότο σου στον έρωτα για αυτές τις μέρες και δεν σε πτοεί τίποτα, προκειμένου να κάνεις δικό σου ολοκληρωτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν πρόκειται κιόλας για παλιά σχέση ή κάποιο απωθημένο σου, δεν θα σε μαζεύουμε. Το θέμα είναι πως δεν υπολογίζεις κατά πόσο ψήνεται η άλλη πλευρά και πιθανότατα να έχουμε δράματα. Σε θέματα δουλειάς, καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση, ιδανικά πάρε άδεια, γιατί με κάποιον τρόπο ό,τι κι αν κάνεις, θα καταλήξει ναυάγιο. Αν μπλέκεται δε κι η οικογένειά σου σε όλο αυτό, πας εντελώς άπατος/η. Το ταλέντο σου στη φλυαρία, την αερολογία, την μπουρδολογία κλπ κλπ θα ξεδιπλώσεις με όποιον/α απλά φλερτάρεις ή με το ταίρι σου, προκειμένου να καλοπεράσεις εσύ, χωρίς σκοτούρες και άγχη. Καλά νέα σου έρχονται μέσα στο σπίτι σου που σας αφορούν οικογενειακώς ή εάν έχεις ακίνητη περιουσία θα αρχίσεις να εισπράττεις με κάποιον τρόπο λεφτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός σου εσύ θα τον ντύσεις με αγάπη και αισθήματα. Θα ζήσεις τον έρωτά σου σε όλο του το μεγαλείο κι ας είναι η όλη φάση πριβέ! Τώρα, αν είναι νόμμος το γιατί κρύβεσαι από όλο τον κόσμο μόνο εσύ το ξέρεις και στο φινάλε δεν μας αφορά. Πάντως η όλη κατάσταση σε ιντριγκάρει και σε παθιάζει, παρά σε προβληματίζει… Γενικότερα συναντάς και συναναστρέφεσαι πολύ κόσμο και όπως είναι επόμενο ακούς πολλά και διάφορα. Τα περισσότερα είναι κουτσομπολιά, κακεντρέχειες, ανούσια σχόλια, υπερβολές και ψέματα και για να μην έχεις παρατράγουδα καλύτερα να μην τα μεταφέρεις και ασφαλώς μην τα πιστεύεις! Στη δουλειά, πιο συγκεκριμένα, σφράγισε το στόμα σου γιατί, εκτός των άλλων, θα κάνεις και μεγάλες δηλώσεις για τι ικανότητές σου, που αντί να σε βοηθήσουν να κάνεις προκοπή, θα σε χαντακώσουν και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να φας το χώσιμο. Φλέρταρε καλύτερα με κανένα καινούριο πρόσωπο που εμφανίζεται στα πέριξ…

ΛΕΩΝ ♌

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται… Τα ποια; Τα ερωτικά μπερδέματα με φίλους/ες. Και μην παίρνεις το ύφος του/ης μοιραίου/ας γκόμενου/ας (τάχα μου «δεν φταίω εγώ, η ομορφιά μου τα φταίει όλα») γιατί ξέρεις ότι έχεις κουνήσει την ουρά σου. Κοίτα ότι θα περάσεις απίστευτα καλά στο σεξουαλικό κομμάτι στο δίνω, όμως μάλλον θα τα τσουγκρίσετε με τον/την φίλο/η, μόλις ξεφουσκώσει το πάθος σας και σύντομα δε θα λέτε ούτε «γεια». Μεγαλύτερες φουρτούνες σε περιμένουν στα οικονομικά σου, γιατί προκειμένου να γίνεις του παμπλούτου (κάτι που επιθυμείς διακαώς ) δίνεις περιθώρια στον πάσα ένα να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά (και θα το κάνει, και θα τσιμπήσεις). Προβλήματα μπορεί να προκαλέσεις και με τα λόγια σου αυτές τις μέρες, αφού θα υπερβάλλεις και θα καυχιέσαι για τα σχέδιά σου και τους στόχους σου και με κάποιο τρόπο θα παγιδευτείς από την ίδια σου τη μεγαλομανία. Καλή φάση θα παίξει με τη δουλειά σου, αφού σου κληρώνει κάτι σαν μπόνους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλέ εσύ που το έκρυβες τέτοιο πάθος και ερωτικό ταμπεραμέντο; Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά αυτή την εβδομάδα θα βγάλεις έναν άλλον εαυτό προς τα έξω και το μόνο σου μέλημα θα είναι να είσαι και να περνάς καλά με αυτόν/ην που γουστάρεις. Για να καταλάβεις για τι παροξυσμό μιλάμε, θα αδιαφορήσεις για δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά και για τους τύπους και τα πρωτόκολλα συμπεριφοράς (το λες και μετάλλαξη). Ωστόσο, παρά τον ενθουσιασμό σου, μάλλον στο τέλος θα κλάψεις πικρά για όλες αυτές τις θυσίες που έκανες, αφού το πολύφερνο ταίρι σου θα σε απογοητεύσει πανηγυρικά (θα σου μείνει μόνο η ντροπή και το ξεφτιλίκι από όσα έκανες). Καπάκι θα φας ήττα και στα οικονομικά, αφού μία υπόθεση που περίμενες να φέρει κέρδος, εντέλει θα είναι φούσκα. Για να σπάσεις την γκίνια φύγε μακρινό ταξίδι! Για κάτι τέτοιο μόνο ευνοείσαι, βρε!

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν πα' να πάρει φωτιά όλος ο κόσμος; Το μονάκριβο ταίρι σου κι εσύ να είστε καλά κι αυτό σου φτάνει. Ιδανικά μάλιστα, να είστε κάπου μακριά από όλους, ψυχή να μην σας συναντά… Εδώ που τα λέμε, ακριβοθώρητο το «ταίρι», που το κρύβεις μη και στο ματιάσουμε, εκτός κι αν πιστεύεις πως θα χαλάσει το προξενιό έτσι και βγείτε λίγο προς τα έξω… Μήπως, βρε, τα έμπλεξες ξανά με κάποιον/α πρώην και για αυτό έχεις μαζωχτεί και δεν λες κουβέντα; Άντε χαλάλι σου, ζήσε το πάθος σου κατά πώς επιθυμείς. Άσε που στο τέλος της εβδομάδας θα σου κάνει και την εκπληξούλα σου. Πάντως μια καταθλιψούλα και η αίσθηση πως όλα είναι μάταια πλανάται στην ατμόσφαιρα, ειδικά εάν έχεις πήξει στη δουλειά κι έχεις εξουθενωθεί παντιοτρόπως. Παράλληλα, υπάρχει μια «ωραία» ατμόσφαιρα στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σου, αφού τόσο εσύ όσο κι όσοι σε τριγυρίζουν είστε σε φάση «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» , κοινώς αλληλοδουλεύεστε.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Να μία εβδομάδα που μπορείς να εκφράσεις όλο σου το είναι! Και έρωτα θα έχει, και πάθος, και ζήλια και διεκδίκηση κι όλα τα απωθημένα (εκδίκηση τώρα!!!!) και οι κρυφοί σου πόθοι θα βγουν στην επιφάνεια και άντε τώρα όλο αυτό να μαζευτεί. Εσύ θα περάσεις τεεεεεέλεια (με τον δικό σου τρόπο και τη δική σου λογική), το έρμο το ταίρι σου λυπούμαστε όλοι (εκτός κι αν είναι της ίδιας συνομοταξίας) που από τη μία θα πετάει στα ουράνια και από την άλλη θα το ρίχνεις στα Τάρταρα. Πάντως, μην το παρατραβήξεις γιατί μπορεί να παίξει και χωρισμούλης (κι όχι δεν είναι άδικο). Από την άλλη, αν πεις να παίξεις μπάλα σε νέο γήπεδο (νέα γνωριμία!), μάλλον θα απογοητευτείς, παρά τον αρχικό σου ξεσηκωμό, ότι τάχα μου δήθεν ευρέθη ο/η πρίγκηψ/πριγκίπισσα του παραμυθιού! Στη δουλειά και στους συναδέλφους θα ξεσπάσεις, παίζοντάς το ιστορία και πρήζοντάς τους αδιάκοπα. Αν κάνεις πάντως μία μικρή υπομονή στρώνει αναπάντεχα η ερωτική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο εσύ και το ταίρι σου Τοξοτίνι μου! Γιατί ναι μεν έχει ένα σασπένς να μην είσαι όλη την ώρα μέσα στο γούτσου γούτσου, τη χρυσόσκονη και τη χαζογκομενιά (το ασπαζόμαστε!), αλλά είναι και κουραστικό τρεις την ώρα μανούρα και τσαμπουκάς, ενώ ρε παιδί μου δεν υπάρχει και λόγος. Αν είστε ΟΚ, τότε πάσο, αλλά σε προειδοποιώ πως άνετα το ταίρι σου μπορεί να στραβώσει και να σε σουτάρει (ξέρεις, το πολύ το Κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς). Με τα σωστά σου δεν πας ούτε σε θέματα δουλειάς και καριέρας, αφού, είτε από άγχος είτε από ψώνιο είτε από ανασφάλεια, πλασάρεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είσαι και σύντομα θα αποδειχθεί τι σκαρταδούρα είσαι. Τα ίδια κάνεις και με όποιον/α γνωρίζεις τώρα και θέλεις να τον/την προσεγγίσεις. Μία ξαφνική αλλαγή στη δουλειά, θα σου αλλάξει κατά πολύ το επαγγελματικό σου τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σε έχει καβαλήσεις ο έξω από εδώ μου φαίνεται κι από εκεί που είσαι η σκόνη, η μούχλα και η αράχνη σε όλα σου, θα αποφασίσεις να πειραματιστείς στα ερωτικά σου και να ζήσεις μαζεμένα όσα δεν έχεις κάνει ποτέ σου. Εννοείται πως εάν έχεις μόνιμη σχέση, ο κίνδυνος να διαλύσει είναι τεραστίων διαστάσεων. Το μοιραίο είναι πιθανό να σου συμβεί με άτομο που σας χώριζε μέχρι πρόσφατα απόσταση ή με κάποιον/α που θα γνωρίσεις σε ταξίδι ή εκδρομή. Διαφορετικό αρχίζει να γίνεται και το στιλάκι που εκφράζεσαι, αφού, σε αντίθεση με το παρελθόν, που ήσουν οδοστρωτήρας, πλέον επιλέγεις κολπάκια και τσαλιμάκια για να πετύχεις ό,τι θέλεις, ενώ όταν ξεφεύγεις κατά πολύ, θα το πεις και το ψέμα σου. Ωστόσο και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, φαίνεται να πετάς χαρταετό και να λες άλλα αντί άλλων (πόσο πιο πολύ θα ξεπέσεις;).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καμία έκπτωση δεν κάνεις σε αυτά που θέλεις στον έρωτα και θα διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου μέχρις εσχάτων. Ακόμη κι αν αυτό δεν σε θέλει εσύ θα του γίνεις στενός κορσές, μέχρι να το πείσεις ότι μόνο μαζί σου θα ζήσει αξέχαστες στιγμές και θα ξεχάσει ακόμη και πώς το λένε (για όνομα του Θεού!). Το καλό που σου θέλω, μην αρχίσεις τις ζήλιες και τις ακρότητες, γιατί, εκτός από το ότι δεν σου πάει, απλά θα χωρίσεις μία ώρα αρχύτερα. Στα οικονομικά σου, άσε τα πολλά ανοίγματα και μην πιστέψεις κανέναν που ο λόγος του δήθεν είναι συμβόλαιο για να κάνεις δουλειές ή επενδύσεις μαζί του. Θα σε μαδήσει λέμε! Γενικότερα μάζεψε τα μυαλά και το στόμα σου γιατί η ζωή δεν είναι παιδική χαρά και εσύ δεν λες να το καταλάβεις. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Από τη μία θέλεις να ζήσεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές και από την άλλη ψοφάς για πάθος και ακραία συναισθήματα. Θα τις έχεις τις εναλλαγούλες σου με το άλλο σου μισό, όμως δεν ξέρω να σου πω που θα κάτσει η μπίλια. Ή που θα κολλήσετε μια για πάντα ή που μπορεί και να τα σπάσετε εντέλει. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς με αυτά που θα σου τύχουν φίλε/φίλη μου! Άλλωστε, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και καλές εκπλήξεις στο δρόμο σου! Πάντως, περαιτέρω προβλήματα θα δημιουργηθούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή τα έχεις πάρει όλα στο χαλαρό και πουλάς τρελίτσα την ώρα που η άλλη πλευρά καίγεται για σοβαρή συζήτηση ή λόγω κάποιου προβλήματος. Σε οικονομικά θέματα, τουλάχιστον δείξε ωριμότητα και προσοχή, για να μην έχεις ντράβαλα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved