AstroΤσαούσα 07/09 - 13/09: Δεν το σώζεις από πουθενά!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 07/09 - 13/09: Δεν το σώζεις από πουθενά!

Μία εβδομάδα φαινομενικά αθώα ξεκινάει, όμως κατά βάθος κρύβονται πολλές παγίδες μέσα στις επόμενες μέρες. Από όψεις δεν γίνεται και πανικός, μόνο το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 11 του μήνα, που όμως δεν είναι καθόλου κακό, αντιθέτως έχει και τις εκπληξούλες του και τις θετικές ανατροπές του. Άλλα είναι τα αστρολογικά γεγονότα που θα κάνουν σαματά. Πρώτος και καλύτερος ο Ερμής που στις 9 του μήνα μένει στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό στις 11. Και μην βιαστεί να πει κάνεις «αχ τι καλά θα γυρίσει ο/η πρώην μου!». Γιατί ναι μεν φέρνει και τέτοια (όχι πάντα), αλλά κατά βάση προκαλεί επικοινωνιακό χαμούλη, λόγω παρεξηγήσεων και παρανοήσεων, ενώ παράλληλα τα πάντα γίνονται με καθυστερήσεις, μετά κόπων και βασάνων κι όταν κι αν ολοκληρωθούν, δεν είναι όπως τα θέλουμε. Α ναι, φέρνει και βλάβες σε μεταφορικά μέσα, αλλά και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ μπορεί να σε αφήσει όποτε και για όσο γουστάρει χωρίς καμία πρόσβαση στα social (δυνατόοοοος!). Για την ώρα θίγονται άμεσα Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου. Στις 10 του μήνα έχουμε και την Πανσέληνο στους Ιχθύς που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα τέλη του 2ου δεκαήμερου των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι- Παρθένοι –Τοξότες – Ιχθύς), στο σχήμα της οποίας συμμετέχει ο Άρης στους Διδύμους κι ο Ποσειδώνας και έτσι θα χορτάσουμε από απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και ματαιώσεις για ακόμη μία φορά…

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Μία αναμπουμπούλα και ένας παραλογισμός θα υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό. Μην κάτσεις άδικα και κάνεις σχέδια για το κοινό σας μέλλον, γιατί αποκλείεται να βγουν και φυσικά μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση, π.χ. για γάμο, συγκατοίκηση κλπ. Σας παίρνει όμως άνετα να λύσετε παλιά προβλήματα που ακόμη σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αν χωρίσετε, μην κολώσεις! Σούρνοντας θα γυρίσει πίσω σχετικά άμεσα. Επιστροφή κάποιου/ας από τα παλιά να περιμένεις, σε κάθε περίπτωση, πάντως κι αναλόγως τα κέφια σου δίνεις την ευκαιρία ή όχι. Γενικότερα, η ψυχολογία σου σαν να πάει να πάρει τα πάνω της, όμως πάλι κάτι θα γίνει και θα σε απογοητεύσει χειρότερα. Οικονομικά όμως μία καλή «ανασούλα» τύπου μπόνους από τη δουλειά σε φτιάχνει πολύ!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σε φάση να σιχαθείς τη ζωή σου θα είσαι αυτές τις μέρες, αφού θα περάσεις μαρτυρικά στη δουλειά παρεάκι με τους συναδέλφους σου. Δεν θα σε χώσουν (τουλάχιστον όχι απαραίτητα), αλλά θα μπουχτίσεις από λάθη, καθυστερήσεις, παρανοήσεις ακόμη και βλάβες σε εργαλεία και ή ηλεκτρονικές συσκευές που σου είναι απαραίτητα για να βγάλεις το ψωμάκι σου. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θα έχεις και μούτρα και παρεξηγήσεις, ε νισάφι… Απογοήτευση θα έχεις και σε σχέση με κάποιον/α φίλο/η, είτε γιατί θα δεις στο εδώ και τώρα ότι δεν είναι να τον/την εμπιστεύεσαι για τίποτα, είτε γιατί θα ξεκινήσετε να κάνετε κάτι μαζί (σημαντικό) και σύντομα θα σε αφήσει μόνο/η στη μέση να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Αν θες να πάρεις λίγη χαρά, ασχολήσου με τα ερωτικά σου, από όπου και μπορείς να περιμένεις κάτι ξαφνικό αλλά πολύ καλό!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις νέα σχέδια και όνειρα, όμως με κάποιο τρόπο θα έρθουν στο προσκήνιο ορισμένα παλιά και εάν τα κυνηγήσεις όπως τους πρέπει, θα πάνε πρίμα! Στα ερωτικά σου κράτα όσο μπορείς χαμηλούς τους τόνους, εάν έχεις κάποια σχέση γιατί δεν είναι καιρός για συζητήσεις, σοβαρές αποφάσεις και γενικά οτιδήποτε θα χαλάσει την ανεμελιά και την καλοπέρασή σου (τζάμπα μούτρα και μουρμούρες). Κράτα δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις κάποιον/α πρώην που κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου και θα σε βάλει σε χοντρά διλήμματα ή μπερδέματα. Στη δουλειά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια αποτελέσματα από ό,τι προσπάθεια έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, όμως πιθανώς να είναι παραπλανητικά ή εσύ να θέλεις να τα δεις φουλ θετικά (αμ δεν είναι…).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σπίτι σου-σπιτάκι σου θα κάθεσαι αυτό το διάστημα και θα τα λες με τους υπόλοιπους, ξανά και ξανά, μήπως και βγάλετε καμιά άκρη στα προβλήματά σας. Δεν θα βρείτε, στο λέω νέτα-σκέτα, το πιθανότερο είναι να παρεξηγηθείτε χοντρά και να μαλώνετε διαρκώς, αφού ο καθένας άλλα θα λέει, αλλά θα εννοεί και εν τέλει άλλα θα κάνει. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα στραβώσεις αρκετά με κάποιες αναποδιές που θα σου τύχουν σε επαγγελματικά σχέδια, σπουδές ή κάποιο ταξίδι, ενώ θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά μεν ό,τι συμβαίνει γύρω σου, καθόλου σωστά δε! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι σωσμός δεν υπάρχει. Καλύτερα θα περάσεις παρέα με τα φιλαράκια σου και θα κάνεις και νέες γνωριμίες που θα σε ξεσηκώσουν και θα σε βγάλουν από την τωρινή σου μιζέρια.

ΛΕΩΝ ♌

Παρέλαση θα κάνουν από μπροστά σου όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί που έχεις, ίσως και από τότε που πήγαινες στα νήπια. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, αντιθέτως διασκεδάζεις πολύ να μοστράρεις τα κατορθώματά σου σε ακόμη περισσότερο κόσμο! Αν εξαιρέσουμε όμως τους φίλους από τα παλιά, δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα με όσους βρίσκονται τώρα γύρω σου. Οι συζητήσεις σου όλες θα καταλήγουν σε παρεξήγηση (μικρή – μεγάλη δεν έχει σημασία) και η ασυνεννοησία θα πάει σύννεφο. Αυτό ισχύει και για αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς κοντινούς συγγενείς. Καθυστερήσεις στα σούρτα-φέρτα σου, επίσης, είναι πιθανές, όπως και βλάβες σε μεταφορικά μέσα, αλλά και υπολογιστές, τηλέφωνα κλπ. Στα οικονομικά σου, θα έχεις μία εξέλιξη σε ό,τι αφορά στις οφειλές σου, όμως μην σκίσεις και τα ρούχα σου, δεν είναι και τόσο ουάου όσο φαίνεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ευαίσθητο θέμα το οικονομικό και πρέπει να το προσέξεις ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Πρώτον, είναι πολύ πιθανό να σου καθυστερήσουν χρήματα κι αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα. Δεύτερον, μην σε πιάσουν τα κουβαρνταλίκια σου και πας και δανείσεις χρήματα γιατί ή που δεν θα τα ξαναδείς ποτέ ή που θα φτύσεις αίμα να τα πάρεις πίσω. Τρίτον και σημαντικότερο όλων, δεν κλείνεις καμία συμφωνία- συνεργασία γιατί η δουλειά θα στραβώσει. Εάν δεν έχεις άλλη επιλογή, κοιτάς την κάθε λεπτομέρεια και τα ψιλά γράμματα πολύ πολύ καλά! Στα συναισθηματικά σου, βρίσκεσαι τώρα σε μία πολύ σημαντική φάση και εάν είσαι ζευγαρωμένος/η ή που θα πας ένα βήμα παρακάτω ή που θα τελειώσεις τη σχέση. Ωστόσο, ό,τι κι αν επιλέξεις δεν θα είναι με καθαρό μυαλό και πιθανώς να μην μείνεις ικανοποιημένος/η. Εάν είσαι ελεύθερος/η, ίσως μπεις σε μία «παραμυθένια» σχέση, με όλη τη σημασία της λέξης όμως….

ΖΥΓΟΣ ♎

Όλα τούμπα θα σου έρθουν Ζυγάκι μου και θα αναρωτιέσαι τι στο καλό θα πρέπει να αλλάξεις πάνω σου και μέσα σου μπας και δεις και εσύ μιαν άσπρη μέρα στη ζωή σου. Βέβαια, μην περιμένεις από τους γύρω σου να καλοδεχτούν το νέο εαυτό σου. Προς το παρόν, μάλλον με καχυποψία και διάθεση για παρεξήγηση θα σε αντιμετωπίσουν. Πρώτο και καλύτερο το άλλο σου μισό, με το οποίο σας περιμένουν διάφορα ευτράπελα… Πάντως, θα έχεις επισκέψεις και από τα παλιά ή εάν θέλεις εσύ να κάνεις come back στον έρωτα κάποιου/ας ευνοείσαι φουλ! Σε πιο καθημερινά ζητήματα, φρόντισε να μην κάνεις ταρζανιές και εξουθενώνεις τον εαυτό σου σωματικά και ψυχολογικά, γιατί εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι αντέχεις, σύντομα όμως θα καταρρεύσεις!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν θα περάσεις και τόσο καλά το επόμενο διάστημα κι αυτό γιατί θα κάνεις μια μεγάλη βουτιά στο παρελθόν και κατά συνέπεια σε όλα τα δυσάρεστα και τα λυπηρά που σου έχουν συμβεί και μάλλον θα αργήσεις να βγεις από αυτόν τον «λάκκο». Εάν δεν κάτσεις απλά να μυρμιρίζεις τα παλιά και κοιτάξεις να αποβάλλεις όσο μπορείς άγχη και φοβίες που σε μπλοκάρουν, τότε μπορεί και να λειτουργήσει υπέρ σου όλο αυτό. Τα πράγματα περιπλέκονται για σένα, όταν θα εμφανιστεί και κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν και θα σου ξυπνήσει συναισθήματα (πιθανότατα και εκδικητικά, θα δείξει…). Πάντως, εάν δεις τα πράγματα πιο απλά και δεν χαθείς σε πολύπλοκες σκέψεις, μπορείς να περιμένεις μία ονειρεμένη κατάληξη στην αισθηματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αλλάζουν πολλά πράγματα ανάμεσα σε σένα και κάποιους φίλους σου αυτό το διάστημα κι αυτό γιατί θα αρχίσεις να ξανασκέφτεσαι ορισμένες φάσεις που έγιναν μεταξύ σας και συμπεριφορές τους που δεν ήταν αυτό που λέμε «σπαθί» και μάλλον θα πιστέψεις πως μόνο εσύ τιμούσες τη φιλία σας. Πάντως, μην πάρεις ακόμη βιαστικές αποφάσεις και κόψεις μαζί τους και την καλημέρα, γιατί μπορεί σύντομα να το μετανιώσεις ή να αποδειχθεί πως κάπου έκανες λάθος κι εσύ. Συναντήσεις θα έχεις και με άτομα που είχες να δεις καιρό ή και χρόνια και μάλιστα εάν είχατε παρεξηγηθεί θα τα βρείτε μπαμ-μπαμ ξανά! Σημαντικές αποφάσεις φαίνεται πως θα πάρεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακίνητης περιουσίας κλπ, όμως οι επιλογές μάλλον δεν είναι και οι καλύτερες ή δεν έγιναν με τα σωστά κριτήρια και άρα θα απογοητευτείς στη συνέχεια…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν έχεις χειρότερο από το να πηγαίνουν όλα στραβά και ανάποδα στη δουλειά και μάλλον τώρα θα ζήσεις το χειρότερο εφιάλτη σου. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες ή ακόμη και με ανωτέρους σου είναι στάνταρ ότι θα συμβούν! Επίσης, οτιδήποτε καινούριο κι αν θέλεις να ξεκινήσεις θα βρίσκεις τοίχο ή θα σου προκύπτουν τα χίλια δυο εμπόδια, καθυστερήσεις και δεν συμμαζεύεται. Παρηγοριά στο δράμα που ζεις μπορεί να είναι η περίπτωση να ξαναπιάσεις από την αρχή μία συμφωνία ή ένα σχέδιο που δεν πρόλαβες ή δεν έκατσε να ξεκινήσει στο παρελθόν, παρ' όλο που είχαν γίνει κινησούλες, όμως τώρα μπορεί να πάει σφαίρα. Επιπλέον, θα έχεις πολλές συζητήσεις με φίλους, γνωστούς και συγγενείς που ναι μεν θα έχουν να κάνουν με σοβαρά θέματα, όμως κανείς σας δεν θα τις αντιμετωπίσει έτσι, οπότε και θα ακουστούν διάφορα παλαβά και θα πάρετε κι ότι να 'ναι αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μια μόνιμη ματαίωση θα νιώθεις αυτές τις μέρες, αφού ό,τι σχέδιο και να κάνεις, μα για δουλειά, μα για σπουδές, μα για διασκέδαση και ταξίδια, στο τέλος δεν θα σου βγαίνει ή για να σου βγει θα περνάς από σαράντα κύματα. Βάστα γερά και μη σε παίρνει από κάτω, άλλωστε τυγχάνει να έχεις αποθέματα αισιοδοξίας αυτόν τον καιρό, επομένως χρησιμοποίησε το χρόνο υπέρ σου για να ξαναοργανώσεις τις κινήσεις σου, να ρίξεις μία ματιά σε λεπτομέρειες και να κάνεις αλλαγούλες, έτσι ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να είσαι πανέτοιμος/η για δράση. Σε οικονομικά θέματα, έχεις να περιμένεις κάποια σημαντική εξέλιξη, που όμως δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζεις, θα έλεγα να μην ποντάρεις τα πάντα σε μία επένδυση- κίνηση, για να μην τα χάσεις κι όλα στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου Ψαράκι μου! Μπροστά σου απλώνονται ερωτικά ζόρια που απειλούν να κάνουν θρύψαλα τη συναισθηματική σου ηρεμία. Στο μυαλό σου φέρνεις όλα όσα σε πλήγωσαν από προηγούμενες σχέσεις και δεν έχεις ξεπεράσει, ενώ είναι πιθανό τα απωθημένα σου να τα πληρώσει το τωρινό σου ταίρι. Κερασάκι στην τούρτα, η επιστροφή ενός/μίας πρώην (σημαντικού/ής, όχι ότι να 'ναι) που θα σε ξεσηκώσει μεν πολύ, όμως δεν θα ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση. Επιπλέον, γενικότερα θα είσαι κατά κάποιο τρόπο το εύκολο θύμα για όποιον σε ξέρει λίγο καλά, αφού με δυο γλυκόλογα ή λίγη κλάψα θα συγκινηθείς και θα κάνεις πράγματα για χάρη των άλλων, που δεν θα σου βγουν σε καλό. Επομένως, σκέψου καλά πριν χωρίσεις, πριν επανενωθείς ή πριν μπεις σε σχέση με κάποιον/α.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved