AstroΤσαούσα 31/08 - 06/09: Θέλει ρέγουλα το πράγμα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 31/08 - 06/09: Θέλει ρέγουλα το πράγμα

Την τιμητική του έχει ο… μπάρμπα Δίας αυτή την εβδομάδα, αφού δυο όψεις γίνονται όλες όλες και είναι και στις δύο παρών. Δεν είναι όμως όλα παιδική χαρά, υπάρχουν και μεγάλες κακοτοπιές. Με το που μπει ο Σεπτέμβρης ο Άρης από τους Διδύμους εξαγωνίζει το Δία και όντως λίγο να προκαλέσει κάποιος την τύχη του θα του κάτσει! Θα γεννήσουν, που λένε, και τα κοκόρια του. Στα καπάκια όμως στις 2 του μήνα πάει και κάνει ο Ερμής στον Ζυγό αντίθεση με τον Δίαα και όπως και να το κάνουμε μία υπερβολή και μία επιπολαιότητα θα κυκλοφορεί στην πιάτσα. Δικαιολογίες, πονηριές, γαλιφιές κλπ, κλπ θα δίνουν και θα παίρνουν. Οι πιο πονηρεμένοι κάπως θα την σκαπουλάρουν, όσοι είναι... Κοσμάς θα προσγειωθούν απότομα… Και οι δύο όψεις αφορούν κυρίως τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων, ίσως λίγο παραπάνω Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Κανείς όμως δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος… Στη συνέχεια, στις 5 του μήνα έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Λέοντα στην Παρθένο. Χαράς ευαγγέλια για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς, που καιρός είναι να πάρουν τα πάνω τους σε οικονομικά κι αισθηματικά!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Πολύ ωραία πλασάρεις τον εαυτό σου σε φίλους και γνωστούς και πιθανώς, επειδή δεν σου πολυδίνουν βάση ή επειδή είσαι ψαρωτικός/ή, πουλάς εύκολα το δήθεν άνετο στιλάκι και κερδίζεις πόντους, όπως επίσης και το ενδιαφέρον του κοινού. Επιτυχία έχεις και σε χαζοφλέρτ για να περνάει η ώρα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο σε όσους σε ξέρουν καλά και αναφέρομαι στο ταίρι σου ή σε κάποιον συνεργάτη σου. Σε συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους θα υπάρχει παντελής έλλειψη ωριμότητας, σοβαρότητας και ειλικρίνειας. Θα πεις ένα σκασμό υπερβολές και θα δώσεις ένα κάρο κούφιες υποσχέσεις. Και πάει στα κομμάτια, αν θες να πετύχεις κάτι, εσύ είσαι ικανός/ή να αρχίσεις να σαλιαρίζεις, έτσι από μόνος σου για το χαβαλέ. Θα πείσεις για λίγο (πολύ λίγο), όμως μετά θα τρέχεις να μαζέψεις τα αμάζευτα. Συγκρατήηηησου!!!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σε οικονομικά θέματα που αφορούν μία επενδυσούλα, μία δεύτερη δουλειά ή ακόμη και μία κρυφή δραστηριότητα έχεις τρελή ρέντα. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη σου και να γεμίσεις το πουγκί σου με χρήμα. Στα επαγγελματικά πάρε-δώσε με τους συναδέλφους είναι που τα χαλάς. Καλά κάνεις κι έχεις αυτοπεποίθηση και θάρρος, όμως έχεις πάρει μία περίεργη φόρα και τους το παίζεις φωτεινός παντογνώστης (ενώ δεν είσαι) και πολυεργαλείο που δεν παίρνει χαμπάρι από κανέναν και τίποτα (ούτε από αυτό είσαι), αλλά στο τέλος θα κάνεις μεγάλα λάθη και γκάφες που δεν θα μπορείς να δικαιολογήσεις. Δεν σου λέει κανένας να κάτσεις στη γωνιά σου και να το παίζεις ταπεινό μυρμηγκάκι, αλλά κάπου χάνεται το μέτρο και η λογική και θα γίνεις ρεζίλι. Δεν είναι απλό, εάν σε πάρουν στο ψιλό, θα πάρει καιρό να ξεχαστεί το θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Εσύ δεν έχεις φίλους, θησαυρούς έχεις στο πλάι σου και τώρα θα καταλάβεις πόσο τυχερός/ή είσαι που υπάρχουν στη ζωή σου. Αρκεί να τους πεις τι θέλεις να πετύχεις ή τι πρόβλημα έχεις και αυτοί θα σκιστούν να σου φέρουν τη λύση στο πιάτο και να σε εξυπηρετήσουν. Σε ερωτικά θέματα φαίνεται πως χάνεις λίγο τη μπάλα και δεν ξέρεις ούτε τι λες, ούτε τι υπόσχεσαι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Είτε για να το τουμπάρεις, εάν ακόμη το πολιορκείς, είτε για να το καλμάρεις εάν είχατε θεματάκια, θα αραδιάσεις ένα σωρό μπαρμπούτσαλα, προκειμένου να βγεις από πάνω και να πας το πράγμα προς τα εκεί που θέλεις. Μη βιαστείς να χαρείς με την επιτυχία σου, μόλις σε πάρουν χαμπάρι, μάλλον θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τις έχεις τις ευκαιρίες σου σε επαγγελματικά θέματα, όμως δεν επαναπαύεσαι στην καλή σου τύχη. Αντιθέτως το δουλεύεις καλά το παρασκήνιο και αυτό τον καιρό είσαι απασχολημένος/η με το να κλείνεις κρυφές συμμαχίες ή να μηχανορραφείς για να εξοντώσεις τους ανταγωνιστές σου. Από την άλλη, έχεις βάλει στον αυτόματο ό,τι αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου και συμπεριφέρεσαι σαν ούφο στους δικούς σου, ενώ κάνεις πως δεν βλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν. Όταν πιάνεις βέβαια τη συζήτηση μαζί τους (με στρίμωγμα και μόνο) είσαι ικανός/ή να το παίξεις σωτήρας ή να δηλώσεις πως θα θυσιαστείς και θα σκιστείς για να βρεις λύσεις. Μόλις καταλάβουν τι κάνεις, θα σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε και θα πάρουν εσένα στο κυνήγι.

ΛΕΩΝ ♌

Την κατάλληλη παρέα θα βρεις για οποιαδήποτε τρέλα θέλεις να κάνεις και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές και συγκινήσεις. Το μυαλό σου όμως ακόμη είναι αλλού… Στις διακοπές που πήγες ή που θα πας… Στα μαθήματα ή τις σπουδές που θέλεις να ξεκινήσεις…. Σε ένα μεγάλο σχέδιο που έχεις στα σκαριά… Πάντως στη θέση του δεν είναι και για αυτό το λόγο θα πρέπει να μην παίρνεις μέρος σε σοβαρές συζητήσεις, να μην τάζεις λαγούς με πετραχήλια σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς και τα τοιαύτα (τώρα είσαι στα πάνω σου, μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο) και φυσικά να μην σε βρουν μπόσικο/η και σε πιέσουν να συμφωνήσεις σε κάτι ή να υποσχεθείς κι εγώ δεν ξέρω τι! Άκου και σώπαινε όσο μπορείς, καλό μου Λιοντάρι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρ' όλο που είσαι πάντα μετρημένος και λογικός και πρώτα σκέφτεσαι και έπειτα πράττεις, αυτή τη φορά θα είσαι το εύκολο θύμα σε ό,τι αφορά σε οικονομικές συνεργασίες ή επενδύσεις. Από δουλειές και συνεργάτες που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου δεν έχεις να φοβάσαι και πολλά, αντιθέτως θα έλεγα. Το θέμα είναι ότι θα σε πιάσει απληστία κι αυτό θα το μυριστούν οι επιτήδειοι, θα σου τάξουν λεφτά με ουρά, θα θαμπωθείς και τσαααακ θα κάνεις το μοιραίο λάθος. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και μην ρισκάρεις τώρα για κανένα λόγο, δεν θα σου βγει! Κάτσε στα αβγά σου και παράμεινε ασφαλής (και με λεφτά, αυτά που έχεις τέλοσπαντων). Και στο ερωτικό κομμάτι χρειάζεται να δείξεις λίγη αυτοσυγκράτηση, γιατί θα πεις πολλά πάνω στο πάθος της στιγμής και θα ανάψεις φωτιές που μετά θα θες, αλλά δεν θα μπορείς να σβήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κάλλιστα μπορείς να περιμένεις χείρα βοηθείας από κάποιο πολύ δικό σου άτομο αυτό το διάστημα για να κάνεις πραγματικότητα κάποιο σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο ή σε σχέση με θέματα που αφορούν στις σπουδές σου. Αν θέλεις κάτι πιο απλό και διασκεδαστικό, όπως ένα ταξίδι, πάλι θα έχεις το ανάλογο σπρώξιμο. Σε ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες, πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες. Κι έπειτα πρόσεχε ποιον/α εμπιστεύεσαι και πόσο μεγάλα λόγια πιστεύεις. Σε βρίσκουν έτσι γλυκό και καλόβουλο όλοι και σου πουλάνε το παραμύθι που θέλεις να ακούσεις για να είσαι του χεριού τους. Από όσα σου τάζουν, τα μισά και αν να γίνουν πραγματικότητα. Επιπλέον, να περιμένεις ανώριμες και απερίσκεπτες κινήσεις από την απέναντι πλευρά και μια μεγάλη δόση ζαμανφουτισμού για όσα μπορεί εσύ να βλέπεις σημαντικά. Δεν είναι να στηρίζεσαι σε κανέναν, εάν κάνεις αυτό το λάθος, όταν θα ξυπνήσεις θα είναι αργά.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σε οικονομικό επίπεδο, δεν τη λες καθόλου κακή την εβδομάδα που έρχεται αφού και στη δουλειά στρώνουν κάποιες καταστάσεις και το δωράκι σου-μπόνους θα τσιμπήσεις και θα καλύψεις μία ζόρικη υποχρέωση που έχεις. Τώρα σε κουτσομπολιά και κακεντρέχειες που πιθανώς θα ακούσεις από τους συναδέλφους καλό είναι να μην συμμετέχεις. Εάν ακούσεις βέβαια κάτι εξωφρενικό, κάνε την έρευνά σου για να δεις τι ακριβώς παίζει, αλλά στο διακριτικό και στο χαλαρό. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, το πιθανότερο είναι ότι θα πρόκειται για υπερβολές. Από πλευράς σου, μη μεταφέρεις τίποτα πουθενά και (δεν χρειάζεται να στο πω) μην διανοηθείς και εμπιστευθείς στον οποιοδήποτε κάτι προσωπικό σου. Θα κάνει την τρίχα τριχιά και θα σε βγάλει στα μανταλάκια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σου πάει γάντι αυτή η εβδομάδα, αφού την ξεκινάς με έρωτα και πάθος στο φουλ. Ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις με όποιον/α θέλεις θα το ζήσεις, αρκεί να το τολμήσεις. Κι η αλήθεια είναι πως άπαξ και βάλεις κάτι στο μυαλό σου θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις να γίνει και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνεις πίσω (η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και τους Τοξότες)! Από την άλλη, δεν ξηγιέσαι και τόσο καλά σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, καθώς είτε θα το φλομώσεις στο ψέμα και την υπερβολή για να το παρασύρεις σε διασκεδάσεις ή για να το μπλέξεις σε κάτι που σχεδιάζεις (γιατί για μπλέξιμο πρόκειται, δεν θα βγει κάτι καλό, όπως το πας στα τυφλά), είτε ακόμη χειρότερα θα του δώσεις την εντύπωση ότι γουστάρεις κάτι παραπάνω μεταξύ σας και θα μπλέξετε τα μπουτάκια σας σύντομα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ευκαιρίες να διαπρέψεις στη δουλειά θα έχεις πολλές, όπως επίσης και όρεξη να κάνεις μεγάλα πράγματα και να δεχτείς την οποιαδήποτε πρόκληση. Είσαι σε άψογη φόρμα! Ωστόσο, μην παραπάρεις φόρα και το πάρεις σκοινί κορδόνι να κάνεις μεγάλες δηλώσεις και να μιλάς παντού για τις βλέψεις που έχεις και για τα μελλοντικά σου βήματα. Δεν στο λέω για να μη σε ματιάσουν, αλλά γιατί είναι βέβαιο πως θα εκτεθείς, αφού τα μισά θα είναι ανέφικτα, όσο κι αν λυσσάξεις στη δουλειά κι όσο κι αν πεισμώσεις και χτυπηθείς να τα καταφέρεις. Πήγαινέ το βήμα-βήμα και βγάζε φιρμάνι μόνο για τις επιτυχίες σου. Έτσι θα κατοχυρώσεις την καλή σου φήμη, που τόσο σε κόφτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Άμα θέλεις όμως το έχεις το ρημάδι το λέγειν και πείθεις και Εσκιμώο να πάρει ψυγείο. Παρ' όλο που τα σαλιαρίσματα δεν είναι του στιλ σου θα τα κάνεις και θα πάρεις και βραβείο (κρυφό ταλέντο) σε θέματα ερωτικά ή για να προωθήσεις κάποιο σχέδιό σου. Από εκεί και πέρα, δείξε σοβαρότητα στην επικοινωνία σου με τρίτα πρόσωπα, ειδικά εάν πρόκειται για άτομα κύρους, καθώς εκεί δεν περνάνε τα επικοινωνιακά σου τεχνάσματα. Εάν τολμήσεις να ξεστομίσεις υπερβολές ή να το παίξεις έξυπνος/η, θα φας τα μούτρα σου άσχημα. Τέλος, μην εμπιστεύεσαι καμία πληροφορία που σου δίνουν, γιατί, είτε κατά λάθος είτε επίτηδες, θα είναι λάθος και θα σε οδηγήσει σε εντελώς αποτυχημένες επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Στα οικονομικά σου, όσο κι αν δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις, η κατάσταση έχει αρχίσει και βελτιώνεται. Έχεις κι από πίσω την οικογένειά σου που σε στηρίζει και μάλιστα αυτή την εβδομάδα έχεις να λαμβάνεις από τους δικούς σου πολλά. Το θέμα είναι τι διαχείριση θα κάνεις… Γιατί ναι μεν οι άνθρωποι είναι εκεί να χώνουν χρήμα για να πετύχεις, εσύ όμως ακούς τον έναν και τον άλλον που σου πλασάρουν κάτι χαζομάρες, λες και είναι οι επενδύσεις του αιώνα και το πιο πιθανό είναι στο τέλος να μη μαζεύεται η χασούρα σου. Δεν θέλει βιασύνες το πράγμα, ούτε παρορμητικές κινήσεις! Πάρε χρόνο και μην αγχώνεσαι, καμία ευκαιριάρα δεν χάνεις. Αντιθέτως, να σκέφτεσαι ότι προσέχεις για να έχεις!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved