AstroΤσαούσα 24/08 - 30/08: Απανωτά χτυπήματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 24/08 - 30/08: Απανωτά χτυπήματα

Μία εβδομάδα που θα θέλουμε να φύγει και να μην ξανάρθει ξεκινάει και δεν υπάρχει μέσα σε αυτή λεπτό ηρεμίας…
Αρχικά στις 26 του μήνα έχουμε το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει για περίπου δύο μήνες λόγω αναδρομής, κάνοντας κι ένα come back στην Παρθένο κάποια στιγμή. Anyway, εδώ θα είμαστε θα τα λέμε!

Στις 27 έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα στην Παρθένο που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των πρώτων ημερών Δίδυμους – Παρθένους – Τοξότες- Ιχθύς, αλλά όλοι έχουμε μία προσδοκία πως θα υπάρξει μία νέα αρχή σε κάποιον τομέα της ζωής μας. Βεβαίως και έτσι θα γίνει, αλλά όχι γλυκά και όμορφα! Με νεύρα, καβγάδες, εντάσεις, λογομαχίες, εγωισμούς κλπ κλπ θα συμβεί ότι είναι να συμβεί χάρη στον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει σχεδόν ακριβείας τετράγωνο με το σχήμα της Νέας Σελήνης, χρωματίζοντας της με όλα του τα «χαρίσματα»
Και να ήταν μόνο αυτό! Την ίδια ημέρα (σημειώστε την παρακαλώ στο ημερολόγιο σας, αξέχαστη θα είναι) γίνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, το οποίο και φέρνει χωρισμούς, αποχωρισμούς, οριστικά τέλη στις σχέσεις των Ταύρων, των Λεόντων, των Σκορπιών και των Υδροχόων , ενώ τους ξεσκίζει εξίσου καλά και σε οικονομικό επίπεδο. Τυχερός/ή θα είναι όποιος δεν έχει τίποτα να χάσει γενικότερα… Επιπλέον σχηματίζεται πάλι στις 27 με απόλυτη ακρίβεια το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο για να μουλαρώσουν ακόμη περισσότερο όλοι και να ανάψουν κι άλλο τα αίματα.

Τελευταία όψη της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Κι εδώ αντιλαμβανόμαστε ότι το σύμπαν δεν έχει καμία λύπηση για εμάς, αφού μετά από ότι περάσαμε θα πρέπει και να περιοριστούμε και να νιώσουμε ανασφαλείς και ανεπαρκείς! Γιατί ρε σύμπαν;

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Απανωτά σου έρχονται τα χτυπήματα σε οικονομικά και ερωτικά θέματα και εκεί που πας να πεις «Δόξα τω Θεώ», λες «Βόηθα Παναγιά». Αρχικά κόψε περιττές σπατάλες για λούσα και διασκέδαση ή για να το παίζεις ιστορία στο αμόρε σου γιατί δεν θα τη βγάλεις καθαρή και θα καταλήξεις να χρωστάς παντού. Στα αισθηματικά σου θα σου έρθει μεγάλη κατραπακιά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ενώ κατά βάση έχεις φουλ αυτοπεποίθηση, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι μηδενικό. Αν πάλι έχει πέσει ξεραΐλα σε αυτόν τον τομέα πιθανότατα τώρα να πάθεις την πλάκα της ζωής σου με κάποια νέα γνωριμία και να το πάτε τροχάδην για σχέση. Μην βιαστείς να χαρείς γιατί δεν αποκλείεται να αρχίσει να σε καταπιέζει όσο πιο κοντά έρχεστε. Τα νεύρα σου από ότι σου συμβαίνει γενικώς και ειδικώς τα πληρώνουν οι δύστυχοι που συνεργάζονται μαζί σου στη δουλειά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μωρέ εσύ καιρό τώρα έχεις κάνει σαφέστατες τις προθέσεις πως θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα πάνω σου, μη σου πω να μεταμορφωθείς αν είναι δυνατόν, όμως πρώτα θα σου αλλάξει τα φώτα η λατρεμένη σου οικογένεια. Το γλέντι-καβγάς τρικούβερτος μάλλον θα στηθεί για κάποιο οικονομικό πρόβλημα που πρέπει να λύσετε, αλλά πέρα από το να ξεσπάσετε με φωνές και σαματά (σε κάποιες περιπτώσεις και να κόψετε την καλημέρα) δεν θα πετύχετε και πολλά. Παράλληλα τρως πακέτο από τη δουλειά, άρα και να θέλεις να λύσεις τις διαφορές σου με τους δικούς σου, προς το παρόν δεν ευκαιρείς (θα στο χτυπήσουν κι αυτό, ότι τους γράφεις διαρκώς, μην αγχώνεσαι)! Σε οικονομικά θέματα σε έχει πιάσει μια τρέλα να βγάλεις χρήμα και πολύ πιθανό να πάθεις μεγάλη νίλα εάν επενδύσεις πολλά σε κάποιο από τα φιλόδοξα σχέδια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κανένας δεν θα μπορέσει να βγάλει άκρη μαζί σου αυτές τις μέρες και όλες οι συζητήσεις σου, ακόμη και με τους πιο καλοπροαίρετους και πράους ανθρώπους θα καταλήγουν σε καβγάδες και παρεξηγήσεις. Αγάπη φταις! Ναι, ναι φταις, γιατί εάν δεν μπορείς να πεις με δύο απλές κουβέντες τι σου συμβαίνει και τι σκέφτεσαι, οι γύρω σου δεν είναι υποχρεωμένοι να το ψυχανεμισθούν. Υπολόγισε κιόλας ότι έχεις κάνει και αρκετές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργείς, επομένως και κάποιος/α να σε ήξερε καλά, τώρα πάει πάλι στο μηδέν. Απογοητευσούλα θα πάρεις και σε σχέση με ότι αφορά κάποια μελλοντικά σου σχέδια για δουλειά, σπουδές ή ταξίδια, καθώς θα ξεφυτρώσουν εμπόδια και περιορισμοί. Ησυχία δεν πρόκειται να βρεις ούτε καν στο ίδιο σου το σπίτι, αφού και με την οικογένεια σου η κατάσταση θα είναι εκρηκτική και ο τσακωμός ακόμη και για το παραμικρό στανταράκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ανακατατάξεις, αποχωρήσεις αλλά και είσοδος νέων προσώπων αναμένονται στο φιλικό σου κύκλο. Κάποιους τους είχες βαρεθεί, σε άλλους τα είχες μαζεμένα από καιρό γιατί σε εκμεταλλεύονταν με διάφορους τρόπους, πάντως το σίγουρο είναι ότι με ορισμένα άτομα θα κόψεις παρτίδες, πολύ πιθανό κατόπιν έντονων καβγάδων. Δεν θα προλάβεις να πολυσκάσεις γιατί σύντομα θα έρθεις κοντά με ανθρώπους που θα σε βγάλουν από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα και θα γουστάρεις φουλ την παρέα τους. Πιθανότατα να παίξει και κάποια ερωτική ιστορία στο ξαφνικό που μια χαρά θα σου κάτσει και θα σε ανανεώσει. Στριμωγμένα θα είναι τα πράγματα στα οικονομικά σου, αφού οι υποχρεώσεις σου (οφειλές και χρέη) ή που θα φτάσουν μέχρι το λαιμό ή που θα σε αναγκάσουν να κάνεις αιματηρές οικονομίες και γενναίες περικοπές στα έξοδα σου. Μία συναισθηματική σχέση που σου έχει φάει τη ζωή και τα συκώτια, τώρα μπορείς να την αφήσεις πίσω σου χωρίς πολλά κλάματα.

ΛΕΩΝ ♌

Η επαγγελματική αλλά και η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη και πολύ πιθανό να πρέπει να πεις οριστικά αντίο σε ανθρώπους και καταστάσεις που θεωρούσες δεδομένα. Εάν έχεις σχέση χωρίζεις, δεν πα να είσαι με τον άλλον/η έναν αιώνα και μέχρι χτες να κάνατε όνειρα. Εάν δεν έχεις, γνωρίζεις κάποιον/α τώρα, τα φτιάχνετε επιτόπου και τον άλλο μήνα παντρεύεσαι. Εάν έχεις δουλειά, παραιτείσαι, φεύγεις, σε φεύγουν , αλλάζεις τελοσπάντων καριέρα κι αν δεν έχεις βρίσκεις αυτήν των ονείρων σου. Με λίγα λόγια χαμούλης. Πάντως όποιος/α σε πολυσκοτίζει γενικότερα σε κάθε τομέα θα πάρει πόδι και όχι άδικα, αφού όπως φαίνεται έχεις εξαντλήσει την υπομονή και τις ευκαιρίες που μπορείς να δώσεις. Μανούρες και λοιπές εντάσεις θα υπάρξουν και με τους φίλους σου , κυρίως ένα έχετε μεταξύ σας οικονομικές δοσοληψίες ή εάν πάρεις γραμμή πως πάνε να σε γεμίσουν με ανασφάλειες για να σε μπλοκάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δεν περνάς καλά αυτές τις μέρες και αυτό βγαίνει προς τα έξω…Από την μία δεν μπορείς να κάνεις καμία κίνηση για το μέλλον σου καθώς ότι οργανώνεις, από εκδρομή μέχρι σπουδές, χαλάει την τελευταία στιγμή ή σου προκύπτουν νέα δεδομένα και πρέπει φτου κι από την αρχή να εξετάσεις την κάθε περίπτωση και το τι σε συμφέρει. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι κάποιες ευκαιρίες χάνονται οριστικά ή μπαίνουν ανυπέρβλητα εμπόδια και μένεις στην απ’έξω. Παράλληλα στη δουλειά σου έχουν βγάλει το λάδι με το να σε φορτώνουν διαρκώς υποχρεώσεις και παρόλο που κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να τα καταφέρεις, καταλήγεις με άγχη και δέκα ολοκαίνουρια ψυχολογικά προβλήματα λόγω του ανασφάλειας και φόβου. Το μπαμ θα το κάνεις αναπόφευκτα και δεν θα υπολογίσεις κανέναν και τίποτα , παρά μόνο τον εαυτό σου και τις ανάγκες. Θα τα ακούσουν όλοι ανεξαιρέτως χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μες στην τρελή χαρά είσαι αυτές τις μέρες και περνάς ζωή και κότα με τα φιλαράκια σου, περιτριγυρισμένος/η από παλιές αλλά και νέες παρέες. Κάποιος/α που θα γνωρίσεις τώρα πιθανότατα να σου ανάψει μεγάλες φωτιές στην ερωτική σου ζωή (προσοχή οι δεσμευμένοι του ζωδίου ) και το πάθος που θα υπάρχει ανάμεσα σας δεν θα έχει προηγούμενο. Εάν έχεις σχέση μπορεί και να σε ξαποστείλει το άλλο σου μισό μία ωραία πρωία, μάλλον γιατί το παραμελείς. Φρένο θα σου βάλουν μόνο οι οικονομικές σου υποχρεώσεις, αφού κάποια στιγμή θα ξεμείνεις από χρήμα και τα χρέη σου θα πολλαπλασιαστούν. Κάπου εκεί θα βάλεις μυαλό και θα αρχίσεις να ζεις πιο μετρημένα και συνετά. Άγχος και νεύρα θα έχεις σε ότι αφορά σχέδια που κάνεις για τη δουλειά ή για τις σπουδές σου, αφού σε έχει πιάσει μία φούρια να γίνουν όλα πατ κιουτ, ενώ μέσα σου ξέρεις πως πρέπει να πάρεις το χρόνο σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η παροιμία «όχι όπως τα ήξερες, αλλά όπως τα βρήκες» σου ταιριάζει γάντι αυτόν τον καιρό τουλάχιστον σε ότι αφορά τα ερωτικά σου και τα επαγγελματικά σου. Διαλύεται ξαφνικά και απροσδόκητα μία συνεργασία σου, την οποία διατηρούσες καιρό και θεωρούσες ψιλοδεδομένη. Σε πρώτη φάση θα σπαστείς, έπειτα θα καταλάβεις πως όλα για καλό γίνονται, ειδικά μόλις σου σκάσει μία σούπερ πρόταση για κάποια νέα. Στην ερωτική σου ζωή επίσης θα επικρατήσει ένα χάος, αφού θα τραβήξετε χωριστούς δρόμους με τον/την αγαπημένο/η σου και αυτό θα αποφασιστεί από το πουθενά. Μοναχός/ή δεν μένεις ωστόσο αφού θα βρεις νέο λιμάνι να αράξεις και μάλιστα θα γουστάρεις πολύ από την πρώτη ματιά, ίσως και να είναι κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά. Επενδύσεις και άλλα οικονομικά πάρε- δώσε με φίλους απόφυγε τα, γιατί εκτός από το ότι θα είναι αποτυχημένα, θα σου φέρουν και έντονους καβγάδες ή παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κι εκεί που τα έχεις όλα στρωμένα και τα τακτοποιημένα στη ζωή σου και ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα, τσουπ έρχονται και σου χαλάνε τη δουλειά κάποιες ξαφνικές εξελίξεις που ούτε καν πήγαινε το μυαλό σου ότι θα μπορούσαν να συμβούν. Αλλαγές, ανατροπές, ξαφνικά λάθη και καθυστερήσεις σε βάζουν στο τριπάκι να αλλάξεις τα σχέδια σου και να κάτσεις να τα στήσεις πάλι από την αρχή. Θα αναγκαστείς να πας με το κλίμα της εποχής και θα αναζητήσεις την επαφή με άτομα που μπορούν να σε σπρώξουν λόγω εμπειρίας, όμως θα πρέπει κι εσύ να δείξεις την ανάλογη σοβαρότητα στα λόγια και τις πράξεις σου (δυσκολάκι;). Tο έντονο ταμπεραμέντο σου πάντως δύσκολα καταπιέζεται και τουλάχιστον έναν καβγά καλό θα τον κάνεις στη δουλειά, έτσι για να σου φύγει η ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η ερωτική σου ζωή σε αναστατώνει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες και το εάν η ταραχές που θα πάρεις είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες εξαρτάται κατά πολύ από τη φάση που βρίσκεσαι τώρα. Εάν είσαι ζευγαρωμένος/η δεν θα αποφύγεις ακραίες καταστάσεις λόγω ζήλιας ή και ανεξέλεγκτου πάθους και πολύ πιθανό να χωρίσετε με το άλλο σου μισό, παρόλο που δεν περίμενες μία τέτοια εξέλιξη (κι όμως συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες). Από την άλλη δεν είσαι και για λύπηση, αφού ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε περιμένει στη γωνία και θα ξεχάσεις και το όνομα σου χάρη στο νέο αμόρε (για τέτοια πετυχεσιά μιλάμε). Κερασάκι στην τούρτα ο/η μετανιωμένος/η πρώην που επιστρέφει από μόνος/η του και σε διεκδικεί! Κι όσο ρολάρουν τα αισθηματικά σου πάνε όλο και πιο χάλια τα οικονομικά σου, αναγκάζοντας σε να κάνεις για άλλη μια φορά περικοπές… Στη χαλάει πολύ το όλο σκηνικό και θα βγάλεις τα νεύρα σου στη δουλειά, μόλις θα παρουσιαστεί η πρώτη δυσκολία ή το πρώτο πρόβλημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τα οικογενειακά σου θέματα πάλι θα ξεφυτρώσουν μπροστά σου τις πιο ακατάλληλες στιγμές για να σε φέρουν ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, αφού ξανά θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Διαταράσσονται όπως είναι αναμενόμενο οι οικογενειακές σου σχέσεις, όμως η μπάλα μπορεί να πάρει με κάποιον τρόπο και τις επαγγελματικές και τις ερωτικές. Γενικότερα δεν κάνεις με άνθρωπο και λόγω γκαντεμιάς και από προσωπική επιλογή (δεν φταίει μόνο η τύχη φίλε/η μου). Για άλλη μια φορά γίνεσαι πιο ψυχρός/η και από μάρμαρο κι όποιος/α δεν σου κάνει ή το έχει παρακάνει στα λάθη και τις επιπολαιότητες ξεκουμπίζεται με συνοπτικές διαδικασίες από τη ζωή σου ή εάν μείνει θα περάσει από χίλια κύματα μέχρι να τον/την ξαναεμπιστευτείς. Η καθαρά σεξουαλική σου ζωή ωστόσο (δεν πα να καίγεται το σύμπαν) δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια και ζεις μεγάλες και έντονες συγκινήσεις…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Σαματά και χαμό μεγάλο θα κάνεις στο χώρο της δουλειάς προκειμένου να περάσει το δικό σου και να μην αδικηθείς για άλλη μία φορά. Δεν θα καλοδούν οι συνάδελφοι σου αυτό το στιλάκι σου και το βέβαιο είναι ότι θα ανοιχτούν κόντρες (κάτι σαν βεντέτα φαντάσου το) με άτομα που ποτέ σου δεν περίμενες να γίνεται τόσο άσχημα μπίλιες. Ο δυναμισμός σου πάντως είναι καθαρά φαινομενικός γιατί μόλις ξεσπάσεις θα αρχίσει πάλι μέσα σου να τρέμει το φυλλοκάρδι σου και οι φοβίες και τα ψυχολογικά θα κάνουν πάρτι, κυρίως για τα επαγγελματικά σου προβλήματα και τις δυσκολίες. Τα εύκολο θύματα για να ξεσπάσεις πάνω τους την ένταση και τον εκνευρισμό σου θα είναι ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α από την οικογένειά σου (δεν σου φταίει όμως ούτε το ζουζουνάκι σου, ούτε η μανούλα , για όσα περνάς!).

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved