AstroΤσαούσα 17/08 - 23/08: Μην τα αφήνεις όλα στην τύχη τους!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 17/08 - 23/08: Μην τα αφήνεις όλα στην τύχη τους!

Υπέροχα ξεκινάει η εβδομάδα με το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα, η οποία συναντάει τον Δία στον Κριό στις 18 και μαζί προσφέρουν τύχη και ευκαιρίες μοναδικές στα οικονομικά και ερωτικά θέματα κυρίως των Παρορμητικών και των Σταθερών ζωδίων.
Στις 20 του μήνα ο Άρης περνάει στους Διδύμους, όπου κυριολεκτικά θα ξεχειμωνιάσει, αφού με τα μπρος πίσω που θα κάνει θα φύγει από εκεί καλό Μάρτη… Βέβαια οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς θα κινητοποιηθούν και θα κάνουν και ξεκαθαρίσματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους (όχι απαραίτητα με ήρεμο τρόπο).
Στις 21 ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τα περισσότερα από όσα ακούμε ή λέμε μόνο αλήθεια δεν θα είναι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς γιατί τώρα είναι πιο επιρρεπείς στο να φάνε δούλεμα, εκτός κι αν είναι αυτοί εκείνοι που θα γλεντήσουν όλους τους υπόλοιπους.
Στις 22 πάλι ο Ερμής τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έρχονται στο φως πληροφορίες και μυστικά που θα αποδειχτούν χρυσάφι στην πορεία.
Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, στις 23 , ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και τα Μεταβλητά θα αρχίσουν να βλέπουν πραγματάκια να γίνονται, σε σημαντικά θέματα που τους απασχολούν

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με χαρές και πανηγύρια ξεκινάει η εβδομάδα σου με εσένα να μην βάζεις πωπό κάτω αφού όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Βολτούλες με την παρέα, διασκέδαση στο φουλ και φυσικά θα παιχτούν δυνατά σκηνικά και στα ερωτικά σου. Με το άλλο σου μισό περνάτε ζάχαρη, ενώ εάν είσαι μόνος/η βρίσκεται το άτομο που θα σε καψουρέψει αδυσώπητα. Στη δουλειά τώρα το δουλεύεις καλά το παρασκήνιο και τα φέρνεις όλα εκεί που θέλεις με ψεματάκια, πλάγιες κινήσεις και χρησιμοποιώντας ύπουλα και πονηρά πληροφορίες αλλά και φήμες που έχουν πέσει στα αυτιά σου. Παράλληλα και επειδή δεν είσαι και κανένα χάπατο έχεις από κοντά όσους θεωρείς επικίνδυνους και εάν διανοηθούν να σου παίξουν «ζαβολιά» τους ξεσκεπάζεις στο φτερό!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Στρώνουν πολλά από τα οικογενειακά σου θέματα αυτή την βδομάδα και ειδικά εάν έχουν να κάνουν με οικονομικά προβλήματα. Όλο και κάποια καλή σκέψη θα έχεις που θα σας ξελασπώσει όλους μαζί. Εξελίξεις θα υπάρξουν και με κάποιον/α πρώην που ακόμη σε καίει και πιθανότατα να έχει βάλει πλέον μυαλό και να μη σου λέει αρλούμπες για να σε ρίξει. Δώσε εκεί πέρα μία ευκαιρία να πάει στα κομμάτια… Τώρα για να κάνεις κάτι καινούριο, λυπάμαι αλλά δεν θα στο πρότεινα, γιατί θα το φας το δουλεματάκι σου και θα απογοητευτείς εντέλει. Παρεμπιπτόντως μην έχεις πολλά πολλά ούτε με φίλους, τουλάχιστον σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς κι από εκεί θα φας φόλα. Αν και σε ότι αφορά το μέλλον σου έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και μπράβο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κοινωνικότατος/η όπως πάντα και ελκυστικότατος/η όσο ποτέ θα είσαι αυτές τις μέρες και ο χρόνος που θα περάσεις με τους φίλους σου πέρα από τα χαχαχα και χουχουχου θα σου δώσει πολλές και τυχερές γνωριμίες για να τις εκμεταλλευτείς όπως θέλεις και όπως σε συμφέρει. Βεβαίως κάποιες θα είναι και ερωτικού ενδιαφέροντος και ακόμη κι αν δεν ζευγαρωθείς θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου κατακόρυφα! Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να δείξεις αρκετή προσοχή και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου και από τους επιτήδειους που θέλουν να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ευτυχώς έχεις τους δικούς σου να κρατάνε τα μπόσικα, ωστόσο δεν τους ακούς και τυφλά (πρόβλημα!). Μάλλον τους έχεις βάλει να κάνουν τον ψυχολόγο σου για να τους λες εσύ τα εσώψυχά σου (το τι σου απαντάνε, αδιάφορο…).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ευκαιριάρες έρχονται καταπάνω σου στα επαγγελματικά σου και θα σου έλεγα να κάνεις χώρο στις τσέπες σου για να μπει το χρήμα το μπόλικο που τις συνοδεύει. Τώρα ή που θα τσιμπήσεις προαγωγή και θα είσαι άρχοντας/ισσα ή που θα σου σκάσει πρόταση για άλλη θέση με προνόμια και απολαβές που ούτε καν φανταζόσουν! Και στις δύο περιπτώσεις θα πάρεις ψυχολογικά τα πάνω σου και θα καταλάβεις και εσύ τι αξίζεις (μία έλλειψη αυτοπεποίθησης, την είχες). Τις μελλοντικές σου κινήσεις μην τις πολυσυζητάς με όποιον να είναι γιατί ο καθένας θα σου λέει το μακρύ του και το κοντό του και το μόνο που θα καταφέρεις είναι αν επηρεαστείς και να κάνεις λάθος επιλογές. Από τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους ετοιμάσου να ακούσεις ή να ανακαλύψεις μόνος/η σημαντικά μυστικά (θα σου σηκωθεί η τρίχα!).

ΛΕΩΝ ♌

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ατενίζεις το μέλλον σου (γιατί αυτά σου αρμόζουν και όχι η μίρλα και η κακομοιριά) σε όλους τους τομείς. Πανέμορφος/η και πανέτοιμος/η κάνεις κινήσεις και παίρνεις αποφάσεις στα αισθηματικά σου, τα επαγγελματικά σου αλλά και για να αποκτήσεις νέες εμπειρίες μέσα από τα ταξίδια ή τις σπουδές σου. Ωστόσο έχεις την τύχη σε όλα αυτά με το μέρος σου για αυτό και κάνεις τον/την καμπόσο/α (να τα λέμε κι όπως είναι!). Εκεί που το χάνεις λίγο είναι στα οικονομικά σου θέματα και πολύ φοβάμαι μην σε ξεζουμίσουν κάποιος συνεργάτης ή το ταίρι σου λέγοντας σου γλυκόλογα και κολακείες. Επομένως με φειδώ τα έξοδα ή οι επενδύσεις (προσέχουμε για να έχουμε). Τουλάχιστον στη δουλειά είσαι alert και ότι πληροφορία σου πέσει την εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μην κοιτάς που τα κάνεις όλα στο κρυφό, μια χαρά πάνε τα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Από τη μία καταφέρνεις με τη βοήθεια κάποιου ή με πλάγιους τρόπους και συμμαζεύεις τα χρέη σου κι από την άλλη ζεις και το πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Ακόμη κι αν δεν έχεις κάτι σταθερό στη ζωή σου, δεν σε φοβάμαι καθόλου, κάποιος παράνομος δεσμός ή η επιστροφή κάποιου/ας πρώην (την οποία και θα κρατήσεις μυστική) σου προσφέρει έντονες στιγμές και βαθιά συναισθήματα. Ωστόσο επειδή έχεις πέσει με τα μούτρα στο μέλι, ίσως στο τέλος να τα σπάσεις κιόλας, αφού θα φας παραμύθι και θα σου αρέσει κιόλας! Το μυαλό σου δεν θα στροφάρει ούτε σε θέματα συνεργασιών και η άλλη πλευρά θα σε τουμπάρει πανεύκολα για να κάνεις ότι τη συμφέρει. Εάν λίγο ξυπνήσεις και καταφέρεις να σώσεις κάτι θα είναι προς τα τέλη της εβδομάδας

ΖΥΓΟΣ ♎

Με το ταίρι σου περνάς φοβερές στιγμές ανάμεσα σε φίλους και παρέες και μακαρίζεις την τύχη σου που βρήκες τέτοιο κελεπούρι και περνάς μπέικα! Εάν πάλι είσαι μόνος/η μην ανησυχείς καθόλου γιατί άμεσα θα βρεις τον έρωτα κάνοντας μία νέα γνωριμία μέσα από τον κύκλο. Τώρα εάν δεν το ψήνεις καθόλου με αυτά θα σου φέρει το σύμπαν μία καλή συνεργασία (ε τι άλλο να κάνει για σένα πια;). Στο χώρο της δουλειάς μην κάτσεις να χολοσκάσεις με τα κουτσομπολιά και τις δήθεν πληροφορίες «εκ των έσω» που σκοπό έχουν να σε ταράξουν και κυρίως να σε αποπροσανατολίσουν. Το νου σου να μην πατήσεις την μπανανόφλουδα! Επίσης σκαλίζοντας το παρελθόν θα βρεις πολλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά που θα απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα σου ή λύσεις για προβλήματα μέσα στο σπίτι.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θα χαίρεσαι να δουλεύεις αυτή την εβδομάδα και θα δίνεις όλο σου το είναι σε οτιδήποτε αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Και γιατί να μην το κάνεις, αφού δεν θα είναι για την ψυχή της μάνας σου! Αντιθέτως θα ανταμειφθείς αδρά για όσα προσφέρεις σε χρήμα και σε διάφορες άλλες παροχές και προνομία. Οι συνθήκες αλλάζουν υπέρ σου, χωρίς κόπο και πιθανώς να πάρεις και μία προαγωγή ή τελοσπάντων να ανέβεις με κάποιον τρόπο κι έτσι να μην σου πολυκουνιούνται! Στα ερωτικά σου και σε ότι έχει να κάνει με δημιουργικά σχέδια που θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή, καλύτερα να ακολουθήσεις το ένστικτο σου παρά τις συμβουλές των φίλων σου, γιατί δεν θα δεις και ιδιαίτερη προκοπή, άσε που κάποιοι σε σαμποτάρουν εσκεμμένα. Βάλε στο πρόγραμμα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με όποιους θεωρείς «δύσκολες» περιπτώσεις γιατί τώρα θα τους έχεις του χεριού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ζήτα ότι τραβάει η ψυχούλα σου αυτές τις μέρες και το σύμπαν θα φροντίσει να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να το αποκτήσεις. Ταξίδια, γλέντια, παρέες, διασκεδάσεις, δώρα, έρωτες ακόμη και σπουδές και επαγγελματικές επιτυχίες είναι μπροστά σου και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις σταυροπόδι και να τα απολαμβάνεις. Παιδί του Δία σε λένε όλοι (aka τυχερός/η μέχρι αηδίας) και ο μπαμπάς φροντίζει για σένα! Απλά Τοξοτίνι μου σε θέματα δουλειάς μην το πολυεκμεταλλεύεσαι και πουλάς μούρη ή λες πολλά και μεγάλα λόγια γιατί δεν θα αργήσεις να αποκαλυφθείς και να γίνεις περίγελος, άσε που μετά δεν θα έχεις πουθενά να στραφείς για βοήθεια. Συζήτα όμορφα και καλά για οικονομικά θέματα, καθώς σε αυτό τον τομέα μπορείς να πετύχεις κερδοφόρα deals χωρίς ψέματα ή φιοριτούρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Οικονομικές υποχρεώσεις, οφειλές και λοιπές εκκρεμότητες που πιθανότατα σε έχουν αγχώσει και έχεις χάσει τον ύπνο σου, θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις με τη βοήθεια της οικογένειάς σου. Τώρα εάν η ίδια η οικογένεια είναι φεσωμένη μην σκας καθόλου, πάλι θα βρεθεί λύση. Κληρονομικά και θέματα ακίνητης περιουσίας φαίνεται να πηγαίνουν αστεράτα και μπορεί να βρεθείς τώρα με μία σεβαστή περιουσία ή ένα μπαμπάτσικο παθητικό εισόδημα. Στην επικοινωνία σου με φίλους και γνωστούς θα είσαι κάπως περίεργος/η, με την έννοια ότι θα λες όσα θέλουν να ακούσουν είτε για να πετύχεις κάτι είτε απλά για να κάνεις το χαβαλέ σου. Πάντως ότι βάλεις στο μυαλό σου θα το καταφέρεις και χάρη στη διορατικότητα σου και τις σωστές πληροφορίες που θα ψαρέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το κλειδί της επιτυχίας για σένα είναι τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και με το πες πες μπορείς να καταφέρεις όσα θέλεις σε ερωτικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Τυχερές γνωριμίες ή συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σπρώξουν καταστάσεις θα σου φέρουν μία καλή νέα συνεργασία, εννοείται με μεγάλα κέρδη. Με τον/την σύντροφό σου ανταλλάσετε λόγια αγάπης, έρωτα και πάθους και περνάτε δεύτερο μήνα του μέλιτος, ενώ εάν είσαι μοναχούλης/α θα έχεις πολλά φλερτ και ίσως κάποιο από όλα να τσουλήσει παρακάτω. Πολύ προσοχή σε έξοδα που είναι περιττά ή αχρείαστα και φυσικά καμία εμπιστοσύνη σε όποιον σε διπλαρώνει για δανεικά ή για κάποια επένδυση. Ιδανικά μην ασχοληθείς καθόλου με πρακτικά ζητήματα και προσπάθησε να λύσεις τα ψυχολογικά σου, τώρα που έχεις ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η καθημερινότητα σου και οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να καλυτερεύουν αυτές τις μέρες, εκτός κι αν εσύ αρχίζεις να τα βλέπεις όλα πιο θετικά λόγω του ότι ανεβαίνεις οικονομικά και με γεμάτη τσέπη όλα φαντάζουν καλύτερα… Το βέβαιο είναι πως θα αφήσεις πίσω ανασφάλειες και φοβίες και θα αρχίσεις να φροντίσεις και να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου για να αρχίσεις να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα! Στις προσωπικές σου σχέσεις από ψαράκι μεταμορφώνεσαι σε σουπιά και παρουσιάζεις έναν άλλον εαυτό (αυτόν που θέλουν να δουν) προκειμένου να περάσει το δικό σου και να πετύχεις τους δόλιους σκοπούς σου. Με τους φίλους σου είσαι κάπως κουμπωμένος/η και προτιμάς να ακούς παρά να μιλάς, εκτός κι εάν πρόκειται να ψαρέψεις κάποια πληροφορία που θέλεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved