AstroΤσαούσα 10/08 - 16/08: Βάστα γερά μέχρι τέλους

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 10/08 - 16/08: Βάστα γερά μέχρι τέλους

Μία εβδομάδα που παίζει στα δύο άκρα ξεκινάει και μπαίνει μάλιστα πολύ δυναμικά με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 11/08. Τα απρόοπτα και τα ξαφνικά, κατά βάση δυσάρεστα, γεγονότα δεν θα λείψουν από Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους οι οποίοι χρυσό θα πιάνουν και χώμα θα γίνεται ένα πράγμα! Την ίδια μέρα βέβαια τρυπώνει και η Αφροδίτη στον Λέοντα, η οποία θα τους δώσει τα δωράκια της, αλλά όχι ακόμη…

Στις 12, ο Άρης από τον Ταύρο εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δίνει μία ανασούλα, αλλά τι να το κάνεις που την ίδια μέρα έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου με τον Κρόνο να είναι στενός κορσές στη Σελήνη και να πιέζει ασφυκτικά τις καταστάσεις, εξουθενώνοντας ψυχολογικά κυρίως πάλι τα Σταθερά ζώδια. Η χαριστική βολή έρχεται στις 14, που ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο και κάθε ελπίδα σβήνει, εκτός κι αν το πάρουμε απόφαση, βάλουμε τα κεφάλια μέσα και κάνουμε ιώβεια υπομονή, ενώ ταυτόχρονα δουλεύουμε πάνω στους στόχους μας σαν τα γαϊδούρια.

Ευτυχώς, η φάση όλη αλλάζει από τις 15 κι έπειτα, όταν και πραγματοποιείται το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι έτσι έχουμε μια ευκαιρία να ανακάμψουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ακόμη καλύτερο είναι το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Ουρανό στις 16 που φέρνει μαζί του ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, διαλύοντας έτσι τη μαυρίλα και την κατήφεια των προηγούμενων ημερών!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Μην θεωρήσεις καμία κατάσταση στρωμένη σε σχέση με τα σχέδιά σου ή την ερωτική σου ζωή, γιατί με το «καλημέρα» σας η εβδομάδα αυτή σου αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, όσα κι αν έχεις πληρώσει κι όσα κι αν έχεις προσφέρει. Ξενερωτικές αναβολές, σπαστικές καθυστερήσεις και αναμονές, αλλά και ξαφνικά τελειώματα/χωρισμοί σε περιμένουν και σε αφήνουν παγωτό! Θα μπορούσες να απευθυνθείς για συμπαράσταση στους φίλους σου, αλλά κι εκεί τραβάς μεγάλο κανάλι, αφού συνειδητοποιείς πως για παρέα όλοι καλοί είναι, στα σοβαρά όμως λακίζουν! Τουλάχιστον αχνοφαίνεται κάτι καλό για τα οικονομικά σου (μάζευε κι ας είν’ και ρόγες), ενώ παράλληλα κατεβάζει η κούτρα σου και κάποιες καλές ιδέες στα επαγγελματικά!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δεν είναι και από τις καλύτερες εβδομάδες αυτή που έρχεται και μάνι-μάνι το πρόβλημα ξεκινάει μέσα από το ίδιο σου το σπίτι. Κάτι που θέλεις εσύ να αλλάξεις σαν άνθρωπος, αλλά και να κάνεις τη ζωή σου διαφορετική, κάτι που οι δικοί σου δεν το καταλαβαίνουν, δεν θα αργήσετε και πολύ να στήσετε καβγά τρικούβερτο. Από εκείνους τους ωραίους, που σας ακούν δέκα γειτονιές και λέτε και τις βαριές σας τις κουβέντες, χωρίς να σκέφτεστε το μετά. Πακετάκι καλό θα φας και στο επαγγελματικό, αφού οι δουλειές και οι υποχρεώσεις όχι απλά δεν σταματούν, αλλά τώρα πολλαπλασιάζονται κιόλας. Για να τις κάνεις όπως πρέπει, θα χρειαστεί να θυσιάσεις πολύ από τον προσωπικό σου χρόνο. Ωστόσο, είσαι σκληρό καρύδι και δεν το βάζεις κάτω, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, τα οποία θα «στολίσεις» αυτές τις μέρες και με μία πρωτότυπη ιδέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δεν το έχεις και πολύ με την επικοινωνία αυτές τις μέρες, παρ’ όλο που είναι γνωστό πως πρόκειται για το δυνατό σου χαρτί. Πολλά κουβαλάς στο κεφάλι σου και έχεις βαρέσει κόκκινο από το άγχος και τα νεύρα, με αποτέλεσμα η κάθε σου συζήτηση (ακόμη και για τον καιρό) να καταλήγει σε καβγά και μάλιστα να φταις εσύ και το στιλάκι που μιλάς! Την κατάσταση χειροτερεύει το γεγονός ότι για να πετύχεις κάποια πράγματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον πρέπει να στριμωχτείς και να κοπιάσεις αρκετά, μέχρι να δεις αποτέλεσμα, ίσως μάλιστα και να χρειαστεί να κόψεις ακόμη και τα πιο απλά πράγματα που σου προσφέρουν χαρά. Ωστόσο, μία κρυφή/παράνομη σχέση με πολύ πάθος μπορεί να κυλήσει μία χαρά ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ και κάποια οικογενειακά προβλήματα βρίσκουν σχεδόν από μόνα τους λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος/η, εάν έχεις στα σκαριά μία οικονομική συμφωνία ή κάποιου είδους συνεργασία με κάποιον/α φίλο/η. Τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα περιμένεις και στο τέλος θα χαλάσετε και τη σχέση σας. Καλό θα ήταν πάντως να μην μπλέξεις ούτε με δανεικά και λοιπές διευκολύνσεις γιατί κι εκεί θα στραβώσει η δουλειά! Άλλωστε, για να μην κρυβόμαστε, αντί να κάνεις ανοίγματα, θα πρέπει να σφίξεις το ζωνάρι από εδώ και πέρα για να μην αρχίσουν να σε καβαλάνε παλιότερα χρέη και οφειλές και τα δεις όλα κωλυόμενα. Στο ερωτικό πάντως παίζεις δυνατά αυτές τις μέρες κι αν είσαι ελεύθερος/η, θα σου έρθει το νέο γκομενάκι μέσα στην παρέα και άνετα θα προχωρήσει το μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ ♌

Σεισμός θα γίνει στην επαγγελματική σου πορεία και θα κάνεις στροφή 180ο μοιρών στην καριέρα σου. Κάποια πράγματα έχουν φτάσει στο μη παρέκει και δεν έχεις πια καθόλου υπομονή. Θα τα κάνεις όλα όπα και θα φύγεις με το κεφάλι ψηλά, έχοντας βρει ή μία νέα θέση εργασίας ή ένα τελείως άλλο αντικείμενο απασχόλησης και θα τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό. Μακάρι να μπορούσες να κάνεις το ίδιο και με τις προσωπικές σου σχέσεις που για άλλη μία φορά θα σου βγάλουν την πίστη! Πίεση κι απαιτήσεις που έχουν τον ατελείωτο σε περιμένουν από τον/η σύντροφό σου ή κάποιον σημαντικό συνεργάτη και σε αυτή τη φάση αντιλαμβάνεσαι πως δεν σε παίρνει και κάνεις την πάπια... Μέσα σου όμως δουλεύεις το σχέδιο απόδρασης κι εν καιρώ θα αναλάβεις δράση, ενώ θα πάρεις και μία καλή ανάσα στα οικονομικά σου που, όσο να πεις, βοηθάει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αλλιώς τα σχεδιάζεις και αλλιώς σου έρχονται κι αυτό για τον καθένα, πόσο μάλλον για σένα που είσαι της τάξης και του προγράμματος, είναι εκνευριστικότατο και αγχωτικότατο. Σπουδές, ταξίδια, μεγαλόπνοα σχέδια μπαίνουν στον πάγο ή καθυστερούν ή τελικά τα χιλιομετανιώνεις, αφού αλλιώς στα παρουσίασαν κι αλλιώς φαίνεται να είναι! Πίκρα τρως και στην καθημερινότητά σου, με τις υποχρεώσεις σου να έχουν φτάσει στο ταβάνι και να μην μπορείς να πάρεις ανάσα από την πολύ δουλειά. Επιπλέον, για λόγους υγείας, ίσως να πρέπει να κόψεις και κάποιες μικρές απολαύσεις- κακές συνήθειες, όπως το φαγητό ή το κάπνισμα μας (ναι… στειρώστε μας κιόλας !). Έχεις πάντως πιθανότητες προς τα τέλη της εβδομάδας να βγεις από τη μιζέρια σου, λόγω ενός ξαφνικού ταξιδιού ή μία πολύ καλής εξέλιξης στα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζορίζουν τα πράγματα στις οικονομικές σου συνεργασίες και όλα έρχονται εντελώς ανάποδα από ό,τι τα περίμενες. Στήριξη, οικονομική ή ηθική, δεν έχεις από πουθενά. Αντίθετα, οι φίλοι σου θα σου τη σπάσουν πολύ, αφού θα στο παίζουν υψηλή κριτική για τις επιλογές και τους χειρισμούς σου και θα σου πουλάνε εξυπνάδα. Τη χαρά και την ανεμελιά σου δεν θα τη βρεις δυστυχώς πουθενά, ούτε κι από την ερωτική σου ζωή (που δεν περνάει και την καλύτερη της φάση, ούτως ή άλλως), αφού όλα αυτά επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και σε κάνουν να τα βλέπεις όλα μαύρα. Το μόνο που θα δεις να στρώνει αισθητά είναι τα οικονομικά της οικογένειάς σου και έτσι να επωφεληθείς κι εσύ και να αρχίσεις να κατεβάζεις και καμιά καλή ιδέα για να ξελασπώσεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πάρε μια βαθιά ανάσα και ετοιμάσου για παν ενδεχόμενο αυτές τις μέρες, ειδικά σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Τον καβγά τον έχεις στανταράκι, την απομάκρυνση και το πάγωμα σχέσεων στο τσεπάκι και -γιατί όχι;- κι έναν χωρισμό ή τη διάλυση μίας συνεργασίας. Με λίγα λόγια θα μετράς απουσίες από εδώ και στο εξής, αλλά εάν δεν μπετάρεις και δεις τη μεγάλη εικόνα, θα καταλάβεις πως είναι για καλό, όσο κι αν στο εδώ και τώρα κλάψεις και χτυπηθείς. Βεβαίως, ενός κακού μύρια έπονται και εσένα σε χτυπά αλύπητα η μοίρα και στα οικογενειακά σου (διόλου πρωτότυπο), αφού θα αρχίσει η μουρμούρα πως δήθεν έχεις αφιερωθεί στη δουλειά κι όλα τα άλλα τα έχεις γράψει… Επειδή όμως τραβάς πολλά και κάπου το σύμπαν θέλει να σε γλυκάνει, ίσως στο τέλος της εβδομάδας να σκάσει μπροστά σου ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία νέα, καλή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ζωάρα ονειρευόσουν να κάνεις αυτές τις μέρες με ταξίδια, εκδρομές, χαλάρωση, μαζεύοντας νέες γνώσεις και εμπειρίες και δυστυχώς θέματα που προκύπτουν στη δουλειά σε προσγειώνουν απότομα. Θα χρειαστεί ίσως να αναβάλλεις την καλοπέρασή σου και το χειρότερο να ανεχθείς και τους κολλημένους, σπαστικούς συναδέλφους σου. Άνθρωπος είσαι κι εσύ θα ξεσπάσεις και θα τα πεις χύμα και τσουβαλάτα. Και να μην καταφέρεις κάτι τουλάχιστον θα τα βγάλεις από μέσα σου. Πάντως κόφτης φαίνεται να μπαίνει σε κάθε σου δημιουργικό σχέδιο και θα νιώσεις αρκετά χαμένος/η και πιεσμένος/η από την καθημερινότητα. Το μόνο που κάπως σε ανακουφίζει είναι ότι θα πάρεις κάποια λεφτουδάκια για ό,τι κάνεις και εκεί που δεν το περιμένεις θα σκάσει η ευκαιριάρα για την καριέρα σου (έχε πίστη)!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Θα τη χάσεις την μπάλα και στα οικονομικά σου και στα ερωτικά σου κι επειδή δεν θα καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου μάλλον σε περιμένουν σκηνές και καταστάσεις απείρου κάλλους με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Μία συνεργασία σου λήγει με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ μία οικονομική συμφωνία σε αφήνει, εάν όχι με χρέη, ίσα βάρκα ίσα νερά (δεν έχεις χειρότερο). Με το πρόσωπο που έχεις ερωτοχτυπηθεί βλέπεις πως δεν πάνε όλα όπως ονειρευόσουν και λόγω ανασφάλειας, βγάζεις τον εκρηκτικό και κάπως ακραίο εαυτό σου (καλά θα πάει κι αυτό…). Εάν είσαι όμως τελείως ελεύθερος/η, θα σου κάτσει καλή φάση, με κάποιον/α που θα γνωρίσεις και θα ζήσεις το πάθος και τον απόλυτο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ζόρικα τα πράγματα για τις σημαντικές σου σχέσεις θα είναι αυτή την εβδομάδα και θα έρθεις σε κόντρα με τους πάντες. Με τον/την σύντροφο, με σημαντικούς συνεργάτες, με την οικογένειά σου, κάθε τομέας και ένας καβγάς!!! Δεν αποκλείεται με κάποιους να διακόψεις σχέσεις, αφού πρώτα βέβαια βγάλεις από μέσα σου όλον τον θυμό και τον εκνευρισμό σου για ό,τι έχεις μαζέψει (κι η άλλη πλευρά επίσης). Από πλευράς σου πάντως θα είσαι σκληρός/η σαν το μάρμαρο και δεν θα χαριστείς σε κανέναν. Όποιος δεν είναι μαζί σου, θα είναι εναντίον σου κι όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες σου θα τον τρώει το μαύρο σκοτάδι! Μέσα σε όλα θα μάθεις και κάποια ζουμερά οικογενειακά μυστικά, ενώ και τα κληρονομικά σου, αλλά και η ακίνητη περιουσία σου σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις/εξελίξεις που μπορεί να σε φορτώσουν χρήμα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Της τρελής και της παλαβής ταυτόχρονα θα γίνει στη δουλειά σου αυτές τις μέρες, αφού τα νεύρα όλων είναι στην τσίτα. Και να θέλεις να αποφύγεις το ξεκατίνιασμα με τους συναδέλφους θα σε βρει το μπαμ απροετοίμαστο/η και θα μπεις κι εσύ στο χορό. Καλό θα σου κάνει όμως να εκφραστείς λιγάκι, γιατί μέσα σου έχεις πολλά που σε βαραίνουν και σε πιέζουν και όπως πάει θα αποτρελαθείς και μάλιστα χωρίς να έχεις προλάβει να δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου (κρίμα είναι…). Πάντως μπορείς να ανοίξεις την καρδούλα σου στους φίλους σου και είναι βέβαιο ότι θα σε ξεστραβώσουν και θα σε κάνουν να δεις όσα σε απασχολούν στην πραγματική τους διάσταση. Δεν θέλω να σε ξεσηκώνω, αλλά όσο κι αν δεν το πιστεύεις κάτι καλό σου έρχεται και στα ερωτικά (εκεί κι αν θα πάρεις τα πάνω σου).

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved