AstroΤσαούσα 03/08 - 09/08: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 03/08 - 09/08: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό

Μία εβδομάδα με πολλά «ναι μεν, αλλά» ξεκινάει που αρχικά φαίνεται ονειρεμένη καταλήγει όμως σε δράμα. Στις 3 του μήνα το εξαγωνάκι της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο πουσάρει τον έρωτα και το φλερτ, χωρίς ωστόσο να δίνει κάτι το συναρπαστικό ως αποτέλεσμα. Στις 4 μετακινείται ο Ερμής, από τον Λέοντα, στην Παρθένο και διευκολύνει αρκετά τους Μεταβλητούς σε θέματα επικοινωνίας. Πολλά μπορεί να περιμένει κανείς, ειδικά τα Παρορμητικά και τα Μεταβλητά, από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 7 του μήνα που θα φέρει την πραγματοποίηση ακόμη και πολύ μεγάλων ονείρων, ενώ μας κάνει και ιδιαίτερα ρομαντικούς. Όμως την ίδια μέρα ο Άρης από τον Ταύρο συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο με τετράγωνο. Από το απόλυτο yolo περνάμε στην κόντρα, την πίεση και την κατάθλιψη, για να έρθει δύο μέρες μετά στις 9 του μήνα η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και να αποτελειώσει ό,τι έχει μείνει όρθιο, ειδικά σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

"Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει" λέει μία παροιμία, αλλά δεν φαίνεται να τη λαμβάνεις υπόψη σου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά όσα ονειρεύεσαι (και το χειρότερο πιστεύεις και ότι θα γίνει) σε σχέση με την οικογένειά σου ή και κάποιο άπονο γκομενάκι από τα παλιά που σου φέρθηκε σκάρτα κι ακόμη σε καίει. Μεγάλη ήττα θα φας και από κάποιον φίλο που έχετε νταλαβέρι οικονομικό και είναι πολύ πιθανό να σου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό για κάποιο ζήτημα με αποτέλεσμα να στραγγίξεις οικονομικά και κατ’ επέκταση θα πάει στο πάτωμα και η ψυχολογία σου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός- κόλαφος που θα σου συμβεί θα αλλάξει μία για πάντα τη σχέση σου με κάποιον δικό σου ή θα βάλει σε εντελώς νέα πορεία την καριέρα σου. Βάστα γερά γιατί μόνο ευχάριστη δεν θα σου είναι η όλη φάση.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ρομαντική ψυχούλα είσαι κι εσύ και τώρα θέλεις να βγάλεις από μέσα σου όλα τα γλυκά και αγνά συναισθήματα που έχεις αλλά και τις ροζουλί σκέψεις που κάνεις. Οι δύστυχοι αποδέκτες του παραληρήματός σου είναι κυρίως οι φίλοι σου και προσοχή, μήπως κάποιος/α το πάρει όλο αυτό τελείως αλλιώς κι αρχίσει να σε βλέπει διαφορετικά. Στη δουλειά βέβαια θάβεις αυτή σου την πλευρά και είσαι πανέτοιμος/η να βάλεις κάτω και να πατήσεις όποιον σου πολυκολλάει, ας είναι κι ο Θεός ο ίδιος, ή έχει παράλογες απαιτήσεις από εσένα. Το ακόμη καταπληκτικό που θα φέρει αυτή η εβδομάδα είναι μία τεράστια αλλαγή στις απόψεις σου, την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι (μιλάμε πάντα για σένα που δεν αλλάζεις ποτέ και με τίποτα μακάρι να σε χρυσώσουν). Θα αναγκαστείς όμως και ποιος ξέρει για ποιο λόγο….

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μεγάλες προσδοκίες έχεις από τη δουλειά σου ή μία συνεργασία και μάλιστα αναμένεις τη στιγμή που θα κολυμπάς στο χρήμα. Θα σου την κάνει τη χάρη το σύμπαν και θα τσιμπήσεις καλό πακέτο, όμως μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα από εδώ και μπρος, δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού. Άσε που θα φας μπλοκάρισμα από τον ίδιο σου τον εαυτό γιατί θα αρχίσεις να έχεις άγχος και φοβίες για το πώς θα καταφέρεις όλα όσα έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Κατέβασε λοιπόν ταχύτητα και πήγαινε με αργά και προσεκτικά βήματα. Πάντως, θέλοντας και μη, θα αλλάξεις τον τρόπο που νταραβερίζεσαι με το χρήμα, πιθανώς γιατί θα σου έρθει η λυπητερή από παλιές ατασθαλίες και χρέη. Πίκρες θα σε κεράσει και κάποιος/α που είναι το ερωτικό σου απωθημένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κοίτα τώρα τι γίνεται… Την έχεις την επιθυμία να περάσεις καλά και μέχρι ενός σημείου σου το δίνω. Κανένα ταξιδάκι, κάποιο χαζοφλερτάκι εκεί που θα πας, αλλά μέχρι εκεί! Πρώτα από όλα, θα υπάρξει μεγάλο θέμα στα οικονομικά σου και ειδικά εάν έχεις συνεργασίες ή κοινές επενδύσεις με κάποιον φίλο. Κάπου θα σκαλώσει το πράγμα και θα σου δημιουργηθούν χρέη και οφειλές (και νεύρα τσατάλια). Επιπλέον, κακός χαμός θα γίνει και θα έρθουν τα πάνω κάτω στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Με τον/την σύντροφό σου, όσο και να το προσπαθήσετε, θα φτάσετε στον οριστικό χωρισμό. Εδώ προσοχή σε ακραίες και χειριστικές συμπεριφορές εκατέρωθεν. Σε συμφέρει να είσαι μπακούρι αυτήν την περίοδο, αφού σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σου λάχει ο απόλυτος, μοιραίος έρωτας. "Αντίο για πάντα" μπορεί να πεις και σε κάποιον συνεργάτη σου.

ΛΕΩΝ ♌

Το παράνομο είναι και πιο γλυκό Λιονταράκι μου κι εσύ έχεις πέσει με τα μούτρα στο βάζο με το μέλι τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στα ερωτικά σου. Κάποια κρυφή ερωτική ιστορία που θα ξεκινήσει θα σε συνεπάρει και δεν θα υπολογίσεις κανέναν και τίποτα μπρος στο πάθος που σε καίει. Παρασκηνιακές συμφωνίες με πρόσωπα-κλειδιά σου φέρνουν και λεφτάκια (ποιος τη χάρη σου)! Για να μην βαριέσαι πάντως σου λέω πως θα υπάρξει αναμπουμπούλα στη δουλειά σου, αλλά και στην επίσημη (τη φανερή ντε) σχέση σου. Πολύ πίεση έχεις φάει και είσαι στο τσακ να κάνεις το μπαμ και να εξαφανιστείς από όλους. Τέλος, θα βγάλεις μία χειριστική συμπεριφορά στην καθημερινότητά σου, η οποία ίσως και να σου γυρίσει μπούμερανγκ (ε, δεν θα πληρώνουν οι άλλοι τα ψυχολογικά σου).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μωρέ άμα θέλεις εσύ γίνεσαι βούτυρο… καρδιά μαρουλιού… Για τέτοιο τρυφερό πλάσμα μιλάμε ότι θα είσαι αυτές τις μέρες και θα αφήσεις με το στόμα ανοιχτό τον/την σύντροφο, τους φίλους και τους συνεργάτες σου. Μόνο μην έχεις υπερβολικά πολλές προσδοκίες από αυτούς γιατί δεν θα σου βγει όπως ονειρεύεσαι. Ζήσε τη στιγμή κι αυτό αρκεί. Άλλωστε έχεις άλλους λόγους να βασανίζεσαι στην καθημερινότητά σου και δεν είναι άλλοι, από τα θέματα και τις υποχρεώσεις της δουλειάς που έχουν τον ατελείωτο και δεν μπορείς κι εσύ σαν άνθρωπος να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, χωρίς πίεση και άγχος. Πάντως το πάθος και ο έρωτας στην συναισθηματική σου ζωή φουντώνουν προς τα τέλη της εβδομάδας και είναι πιθανό αυτά που θα σου συμβούν να μην μπορείς να τα διαχειριστείς…

ΖΥΓΟΣ ♎

Από εκεί που δεν το περιμένεις θα σου έρθει μία καλή ευκαιρία στα επαγγελματικά σου και μπορεί να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σου, χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου. Το ίδιο δεν ισχύει και για την ερωτική σου ζωή, αφού μάλλον με εφιάλτη θα μοιάζει αυτή η εβδομάδα. Πολύ μεγάλη είναι η πίεση που τρως από το άλλο σου μισό και έχεις μαζέψει ένα κάρο παράπονα μέσα σου. Αυτά σου δημιουργούν νεύρα και πλέον δεν μπορείς να συγκρατηθείς, για την ακρίβεια θέλεις να απαλλαγείς από αυτή την κατάσταση. Τον καβγά τον έχεις στο τσεπάκι, αν όχι κι έναν χωρισμό! Ένα μεγάλο "Χ" θα ρίξεις και σε κάποιους από την οικογένειά σου ή σε έναν σημαντικό σου συνεργάτη, αφού πλέον θα συνειδητοποιήσεις πως σε εκμεταλλεύονται ή σε χειρίζονται κατά πως τους συμφέρει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινάει η εβδομάδα σου, αφού ξεχειλίζει το είναι σου από δημιουργικότητα και ερωτισμό. Ταξίδια, στιγμές πάθους, εμπνευσμένες ιδέες συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό, αλλά όλα τα ωραία κρατούν λίγο… Για άλλη μια φορά θα μπουν σφήνα τα οικογενειακά σου προβλήματα και θα μαυρίσουν τη χαρά σου. Δυστυχώς, δυστυχέστατα, τα νεύρα σου δεν θα τα ξεσπάσεις μόνο στους υπαίτιους, αλλά η μπάλα θα πάρει και τη σχέση σου και τους συνεργάτες σου, με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει. Το 'χεις που το έχεις το χούι θα περάσεις στην αντεπίθεση με «ύπουλο τρόπο», δηλαδή, θα βάλεις μπροστά τη χειριστικότητα που σε διακρίνει, μπας και πάρεις επιτέλους τα ηνία. Μάνι-μάνι θα φανεί η αλλαγή ακόμη και στο πως θα μιλάς από εδώ και στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τέλος στα οικονομικά σου αδιέξοδα μπαίνει αυτές τις μέρες και σε αυτό με κάποιον τρόπο μπλέκεται και η οικογένειά σου. Ή που θα σε ξελασπώσουν με την οικονομική στήριξη που θα σου προσφέρουν ή που εάν βράζετε όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι, θα βρείτε επιτέλους την ιδανική λύση στα προβλήματ'α σας. Άσχημα θα περάσεις στο χώρο της δουλειάς ωστόσο, αφού για άλλη μια φορά εσύ και οι συνάδελφοί σου δεν κάνετε χωριό. Με το ζόρι να τους ξυπνήσεις δεν γίνεται και για πολλοστή φορά οι συζητήσεις σας θα καταλήξουν σε πατιρντί. Τη συμπεριφορά σου θα πρέπει να προσέξεις και με το πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά, αφού αρχίζεις να μπαίνεις σε περίεργα μονοπάτια, ψάχνοντας να βρεις τον τρόπο που θα τον/την κάνεις υποχείριό σου (έλα, εσύ δεν είσαι τέτοιο παιδί, ξεκόλλα!).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μία σπάνια κατάσταση θα βιώσεις αυτές τις μέρες Αιγοκεράρα μου, αφού στις συζητήσεις που θα κάνεις με τους σημαντικούς ανθρώπους τη ζωή σου θα κυριαρχεί το συναίσθημα. Ενώ παλιότερα θα στράβωνες τα μούτρα σου και θα ξερνούσες βατράχια, τώρα φαίνεται να σου αρέσει πολύ (τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε;). Πάντως, λίγη προσοχή στις υπερβολικές δηλώσεις δεν βλάπτει, λέω εγώ τώρα… Η οικονομική σου ανασφάλεια και ίσως και κάποια έξοδα που προκύπτουν σου ρίχνουν τη διάθεση και δεν μπορείς να περάσεις καλά ούτε με παρέες, ούτε με τον έρωτά σου και καταλήγεις με νεύρα και θυμό. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι κάποιο γεγονός που θα σε οδηγήσει στο τέλος μιας σχέσης που καιρό τώρα δεν τραβάει ή στη γνωριμία σου με κάποιο άτομο που θα ερωτευτείς μοιραία και μπορεί μελλοντικά να αποδειχτεί η «καταστροφή» σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Θετικές εξελίξεις έχεις στο χώρο της δουλειάς και με κάποιον μαγικό τρόπο καταφέρνεις και συνεννοείσαι με τους γύρω σου. Πέρα από την ηρεμία στην καθημερινότητά σου, μπορείς να προωθήσεις πιο εύκολα κάποιες ιδέες σου (επιτέλους!), αλλά είναι πιθανό να σου προκύψουν και οικονομικά οφέλη (άψογα!). Ταραχές και εντάσεις θα υπάρξουν στο χώρο του σπιτιού, αλλά πλέον δεν χαρίζεις κάστανα και θα στείλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, αφού αρκετά πονοκεφάλιασες με θέματα που κάποιες φορές είναι γελοία ή δεν σε αφορούν καν. Θέλεις να συγκεντρωθείς στα επαγγελματικά σου θέματα και να δεις πως θα καταφέρεις να τους φέρεις όλους με τα νερά σου και να πετύχεις όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου πάση θυσία (ε μα τώρα θα παίζουμε;).

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έναν έρωτα σαν παραμύθι (από αυτούς που ονειρεύεσαι) υπόσχεται να σου φέρει αυτή η εβδομάδα και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βλέπεις μπροστά σου από την καψούρα. Τώρα, εάν τυχαίνει να είσαι και καλλιτεχνάρα, θα έχεις διπλό όφελος, αφού θα σε πιάσει δημιουργικός οίστρος. Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή μπορεί να πάρουν άλλη τροπή από τα τέλη της εβδομάδας κι έπειτα αφού ο ρομαντισμός δίνει τη σκυτάλη σε κάποιο ανεξέλεγκτο και μοιραίο πάθος, που ναι μεν σε ιντριγκάρει, αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε σκοτεινά μονοπάτια, ακραίες καταστάσεις και παιχνίδια χειριστικότητας με το άλλο σου μισό. Εάν υπολογίσεις και μία δυσκολία που θα υπάρχει να εκφράσεις όσα νιώθεις, μάλλον φλερτάρεις με μία καταθλιψούλα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved