AstroΤσαούσα 27/07 - 02/08: Αναμπουμπούλα και κοσμοχαλασιά

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 27/07 - 02/08: Αναμπουμπούλα και κοσμοχαλασιά

Μία υπέροχη εβδομάδα θα μπορούσε να είναι η ερχόμενη πρώτα από όλα λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, στις 28, την οποία τριγωνίζει ο Δίας και άρα συνοδεύεται από έξτρα δόσεις τύχης. Το σύμπαν όμως είναι μεγάλο τρολ και καπάκι την επόμενη μέρα, στις 29 δηλαδή, ο Ερμής στον Λέοντα κάνει τετραγωνάκι με τον Ουρανό κι όλα αλλάζουν ξαφνικά και τελειώνουν βιαστικά ενίοτε, ειδικά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Τα ίδια ζώδια θα την ακούσουν άσχημα και στις 31 του μήνα με την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, οπότε και θα πέσει μαστίγιο, ενώ πολλοί θα είναι και οι περιορισμοί που θα υποστούν. Το κακό για τα Σταθερά τριτώνει με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού στον Ταύρο την πρώτη κιόλας μέρα του Αυγούστου, που θα φέρει εντάσεις και καβγάδες τεραστίων διαστάσεων, αλλά και χωρισμούς και παντός είδους αποχαιρετισμούς. Τώρα, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό είναι τυχερό, δε λέμε το αντίθετο, αλλά στο υπάρχον σκηνικό θα φέρει για λίγους και εκλεκτούς κάτι σούπερ ουάου. Όπως και το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανός στις 02/08 που θα δώσει μικρές (αμελητέες) θετικές εκπληξούλες.

Και μη χειρότερα καλά μου ζώδια!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Σαν πολύ μίζεροι έχουν γίνει τώρα τελευταία οι φίλοι σου και διαρκώς σε ξενερώνουν και σου κόβουν τα φτερά σε ό,τι τους λες πως έχεις κατά νου να κάνεις. Είτε πρόκειται για κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο είτε για θέμα γκομενικό, ακόμη και για να πάτε κάπου να διασκεδάσετε, τσααακ κάτι θα σου πουν και θα σε κάνουν να είσαι σαν μαραμένο μπρόκολο, έτσι όπως σε αποκαρδιώνουν. Μάλλον τους ανέχτηκες πολύ και τώρα ίσως να τους κάνεις ξεπαρεού, μπας και πάρεις λίγο τα πάνω σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προσοχή αυτές τις μέρες γιατί δεν αποκλείεται μόλις βρεις το κέφι σου να σκορπίσεις χρήμα δεξιά και αριστερά αβέρτα. Ωστόσο, εάν το ταμείον είναι ήδη μείον κάποια καλή αρπαχτή θα σου δώσει ρευστό να κινηθείς.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ανάμεσα από συμπληγάδες πέτρες θα περάσεις αυτή την εβδομάδα, αφού από τη μία η δουλειά σου θα σε τρέχει ανελέητα και από την άλλη θα έχεις την οικογένειά σου να μην καταλαβαίνει τι γίνεται και να σου λέει ο καθένας τα δικά του, με την απαίτηση κιόλας να αφιερώσεις χρόνο και να βρεις και λύση σε ό,τι πρόβλημα υπάρχει. Τα βουνά πιλαλώντας σε βλέπω να παίρνεις στο τέλος, μόνο έτσι θα γλιτώσεις! Πάντως προκειμένου να σου έρθει εγκεφαλικό, θα προτιμήσεις να κάνεις το μεγάλο μπαμ και να κάνεις τον κακό χαμό σε όποιον και σε ό,τι σου δυσκολεύει τη ζωή. Όσο κι αν έχουν πάρει η γύρω σου χαμπάρι πως σε πολλά είσαι αλλαγμένος/η η έκρηξή σου θα τους προκαλέσει γερό σοκ.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Καθόλου καλή δεν θα είναι η επικοινωνία σου με τους γύρω σου, αυτές τις μέρες, αφού θα ακούσεις ένα σωρό κουλά και παλαβά και μάλιστα θα σου γανώσουν τα αφτιά μέχρι να πειστείς κι εσύ και να συμφωνήσεις. Από πλευράς σου έχεις όρεξη για μπίρι μπίρι και αμπελοφιλοσοφία, αλλά βλέποντας όλα αυτά όπου φύγει-φύγει! Και τι να κάνεις; Nα κάτσεις να μαλώσεις; Παράλληλα, βιώνεις μέσα σου κι ένα δράμα, μία απόγνωση, ένα άγχος, έναν καημό για το τι θα γίνει με το μέλλον σου και τι πατατιές έχεις κάνει στο παρελθόν σου κι όλο αυτό σου προκαλεί νεύρα, τα οποία όμως δεν μπορείς να εξωτερικεύσεις και το πιο πιθανό είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, αφήνοντας τους γύρω άφωνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τα χρέη σου σε πνίγουν και απεγνωσμένα ψάχνεις να βρεις λύσεις και βοήθεια στις κουβέντες που κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Μαζί με την οικονομική ανασφάλεια θα σου έρθει αλά μπρατσέτα και η συναισθηματική, αφού θα νιώσεις εντελώς απροστάτευτος/η μπροστά στην καταστροφή που έρχεται κατά πάνω σου. Της μουρλής θα γίνει και με τους φίλους σου, αφού θα βγάλεις στην παρέα τον πιο επιθετικό σου εαυτό (Κορίνα η αγριόγατα, λέμε) και δεν θα αφήσεις λέξη να πέσει κάτω χωρίς να στήσεις ολόκληρο καβγά. Με την ευκαιρία θα ξεγράψεις και κάμποσους οριστικά και αμετάκλητα, αφού πρώτα τους στολίσεις πατόκορφα. Κι όλα αυτά από το πουθενά….

ΛΕΩΝ ♌

Πυρά από παντού δέχεσαι Λιονταράκι μου και ειδικά από τους πολύ δικούς σου ανθρώπους που θα σου χτυπήσουν ένα- ένα όλα τα λάθη και τις αδυναμίες σου για να σε φέρουν προ των ευθυνών σου. Δεν ξέρουν όμως ότι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο κι ότι το πιο πιθανό είναι να σε κάνουν να πεισμώσεις (Άκου λάθη! Εσύ; Δεν ντρέπονται λίγο) και να κάνεις τα ίδια και χειρότερα! Ξαφνικές αλλαγές και γεγονότα που θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος, αλλά και θα σου τσιτώσουν τα νεύρα θα έχεις και στη δουλειά. Αν στα παρακάνουν πολλά, δεν το έχεις σε τίποτα να αφήσεις τους πάντες σύξυλους και να πας να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και τις φιλοδοξίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Στρατιωτική πειθαρχία θα αναγκαστείς να δείξεις στο χώρο της δουλειάς αυτό το διάστημα και ενίοτε να κάνεις τα πικρά γλυκά, έτσι ώστε να μην τρελαθείς από τις πολλές και παράλογες απαιτήσεις που θα έχουν συνάδελφοι, προϊσταμένοι κι όποιος άλλος περνάει από εκεί πέρα. Κάνεις υπομονή, αλλά καταγράφεις όλα όσα συμβαίνουν στο υποσυνείδητό σου και την κατάλληλη στιγμή θα τους δείξεις εσύ! Ξαφνικές κι αναπάντεχες εξελίξεις θα έχεις και στα μελλοντικά σου σχέδια ή στις σπουδές σου. Δεν πετάς και τη σκούφια σου που θα γίνει άνω κάτω όλος ο προγραμματισμός σου. Για την ακρίβεια είσαι στα κάγκελα, όμως εάν δεν μουλαρώσεις και κυνηγήσεις τις νέες ευκαιρίες θα έχεις να λαμβάνεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ενώ έχεις ένα σωρό ωραίες ιδέες και εμπνεύσεις, βάζεις μόνος/η σου τρικλοποδιές στον εαυτό σου γιατί σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου. Ακριβώς το ίδιο κάνεις και στα ερωτικά και δεν βρίσκεις χαρά πουθενά. Το χεράκι τους βάζουν για να σε κάνουν πιο πολύ σκουπίδι ψυχολογικά και κάποια καλόπαιδα που στο παίζουν φίλοι, ενώ στην ουσία παίζουν με την ψυχολογία σου. Κάνε μου τη χάρη και μην ακούς κανέναν! Ασχολήσου καλύτερα με τα οικονομικά σου που οσονούπω θα σου προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Ή που θα βουτηχτείς στα χρέη και θα σε κυνηγούν όλοι να πάρουν τα λεφτά τους πίσω ή που θα κάνεις κολυμπήσεις στο χρήμα που θα σου έρθει ξαφνικά και αναπάντεχα (κληρονόμε μου εσύ!!)

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Την πίστη για άλλη μια φορά θα σου βγάλουν οι οικογενειακές σου υποθέσεις (μιλάμε πλέον για ένα κοινωνικό δράμα) και δεν φτάνει που σε τρέχουν όλοι για όλα και έχουν κάνει κουρέλι τα νεύρα και τις αντοχές σου, έχουν αρχίσει πλέον και επηρεάζουν όλα αυτά την απόδοσή σου στη δουλειά και παρ' όλο που υπάρχουν χοντρά θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς μπας και κάνεις προκοπή, εσύ κυνηγάς τον έναν και το άλλον για να κρατήσεις όρθιο το σπιτικό σου. Κακός χαμός επικρατεί και στην ερωτική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Κάποιοι κιόλας θα φύγουν κακήν κακώς από δίπλα σου, αφού πρώτα γίνει κάποιος επεισοδιακός καβγάς. Η περίπτωση να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε σχέση με κάποιο πολύ δικό σου άτομο είναι επίσης πιθανό και εκεί είναι που θα παραφρονήσεις και θα βγεις με το δίκαννο….

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τι σου φταίει πουλάκι μου γλυκό ο κόσμος όλος και είσαι όλο αυστηρή κριτική σε ό,τι ακούσεις, ενώ ταυτόχρονα έχεις μόνο αρνητικά να επισημάνεις στο κάθε τι. Σε βλέπουν και σκιάζονται φίλοι και γνωστοί, αφού καταλήγεις μέχρι και να προσβάλλεις όποιον τολμήσει να σου πάει κόντρα και να εκφράσει μία διαφορετική άποψη (εσύ δεν είσαι τέτοιο παιδί, μη χαλάς την καρδιά σου και τη φήμη σου). Πάντως και διάφορα ευτράπελα που θα σου τύχουν στην καθημερινότητά σου ή στη δουλειά θα σε κάνουν να βγάλεις έναν ακόμη χειρότερο εαυτό. Τσακωμοί, καβγάδες, φωνές κι εντάσεις έχει το μενού, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσεις μεγαλοπρεπέστατα από όπου αισθάνεσαι ότι το κλίμα δεν σε σηκώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μωρέ μέσα σου θέλεις να τολμήσεις πράγματα σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Έξω σου όμως επικρατεί η λογική και η φυσική σου απαισιοδοξία και μάλλον κάθεσαι στα αβγά σου. Δεν είσαι ικανοποιημένος/η με την κατάσταση και μπορεί κάπου κάπου να τα βάζεις με τον εαυτό σου και τη μιζέρια σου. Πάντως για να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη δυσκολάκι, θα κάτσεις εκεί να μυρμηρίζεις την κακή σου τύχη… Αλλά, να ξέρεις ότι σε ζητήματα καρδιάς λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο! Μοιραίες και αναπάντεχες εξελίξεις μπορεί να σου φέρουν έναν χωρισμό (που προς στιγμήν απεύχεσαι) ή έναν καινούριο έρωτα (που προς στιγμήν φοβάσαι να ζήσεις). Όπως και να 'χει στο τέλος μάλλον κερδισμένος/η βγαίνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Σκληρός/ή και απόλυτος/η θα είσαι με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του/της αγαπημένου/ης σου ή κάποιου συνεργάτη σου δεν θα ήθελα να είμαι, αφού στις απαιτήσεις σου δεν θα κάνεις καθόλου πίσω και ό,τι έχεις μέσα στο μυαλό σου θα το πεις χωρίς περιστροφές. Βέβαια και η άλλη πλευρά δεν θα κάτσει μόνο να ακούει, θα περάσει στην αντεπίθεση. Όμως ο σωστός, ο ωραίος, ο γνήσιος πανικός θα γίνει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Καλύτερα να κυκλοφορείς με κράνος γιατί μπορεί να σου έρθει τίποτα κατακέφαλα πάνω σε κάποιον καβγά. Τα πράγματα θα είναι τόσο ακραία που μπορεί να ξεσπιτωθείς εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας (φάση παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω) και να κάνετε καιρό πολύ να μιλήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Στη φάκα, σαν το ποντίκι, έχεις πιαστεί όσον αφορά στα εργασιακά σου κι αυτό γιατί θα φας τέτοιο χώσιμο εκεί που δεν το περιμένεις, που θα θέλεις να βάλεις τα κλάματα, να ουρλιάξεις και να φύγεις τρέχοντας. Κάνε το, μπας και ξεσπάσεις, αλλά μη νομίζεις ότι θα αλλάξει και κάτι εντέλει. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα πρέπει να δεχτείς τη μοίρα σου και να φορτωθείς ακόμη περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα από όσα ήδη έχεις (κρίμα….). Την κατάσταση κάνουν χειρότερη τσακωμοί που θα έχεις με όποιον σε πλησιάζει στα δύο μέτρα, μικροατυχήματα που θα έχεις λόγω εκνευρισμού και βιασύνης, αλλά και πιθανές βλάβες σε αυτοκίνητο, υπολογιστές, τηλέφωνα κλπ, κλπ, κλπ (όλα του γάμου δύσκολα…)

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved