AstroΤσαούσα 20/07 - 26/07: Μάζεψε τα μυαλά και το στόμα σου!!!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 20/07 - 26/07: Μάζεψε τα μυαλά και το στόμα σου!!!

Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας και μπορούν λιγουλάκι να χαρούν Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι που θα δουν εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογενειακά και λοιπά σημαντικά θέματα. Στις 23, ο Ερμής στον Λέοντα τριγωνίζει το Δία στον Κριό και θα υπάρξουν αρκετές τυχερές συναντήσεις και καλές ειδήσεις αλλά και κέφι και μπρίο στην ατμόσφαιρα. Τα όργανα ξεκινούν στις 25, κυρίως για Κριούς- Καρκίνους- Ζυγούς- Αιγόκερους με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Δία στον Κριό. Χαμός θα γίνει σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, αφού η λογική θα πάει περίπατο και ο καθένας θα νομίζει πως μπορεί να κάνει ό,τι του γουστάρει με ανθρώπους και καταστάσεις, να τζογάρει με το μέλλον του και να παίρνει τα ρίσκο αβέρτα. Αμ δεν θα έχουν όλα αυτά καλό τέλος. Η εβδομάδα κλείνει με ακόμη ένα τετραγωνάκι ανάμεσα στον Ερμή από τον Λέοντα και τον Άρη στον Ταύρο. Λόγια βαριά κι ασήκωτα θα πουν και θα ακούσουν Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί – Υδροχόοι, ενώ οι καβγάδες που θα κάνουν θα είναι άνευ προηγούμενου!

Καλή βδομάδα σας είπαμε; Δεν σας είπαμε, γιατί δεν θα είναι και τόσο καλή……

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με πολλές δόσεις υπερβολής θα χειριστείς τις οικογενειακές σου υποθέσεις και είναι πολύ πιθανό να κάνεις σπατάλες και έξοδα για τους δικούς σου. Βεβαίως, δεν τα κάνεις όλα από την καλή σου την καρδιά. Θέλεις και να φανείς άρχοντας/ισσα στους γύρω, βουλώνεις (μεταξύ μας αυτό) και στόματα κι αποφεύγεις πολλές μουρμούρες και γκρίνιες. Πάνω-κάτω τα ίδια κάνεις και με το ταίρι σου, όμως οφείλω να σου θυμίσω πως δεν γίνεται να τα κρύβεις όλα κάτω από το χαλί, σύντομα θα κληθείς να πληρώσεις το λογαριασμό κι άπαξ κι έχεις κάνει λάθη και επιπολαιότητες θα «ξηλωθείς» κανονικά (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Επίσης, έχε υπόψη πως δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στους άλλους, επειδή το σκας το παραδάκι, ούτε και να τους κρατήσεις δίπλα σου. Στο λέω προκαταβολικά, μπας και το χωνέψεις και δεν κάνεις τον κακό χαμό, όποτε δεν σου αρέσει μία συμπεριφορά ή μία κουβέντα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου τι θέλεις και πώς το θέλεις και μετά βγες να κάνεις δηλώσεις και ανακοινώσεις. Εσύ ακόμη δεν ξέρεις καλά-καλά τι σου γίνεται και αντί να κάτσεις να λύσεις τα ψυχολογικά σου, το παίζεις κάποιος/α και νομίζεις πως έτσι μπορείς να εντυπωσιάζεις τους γύρω σου. Η συμπεριφορά σου θα προκαλέσει προβλήματα και στην ερωτική σου ζωή, αφού τα αισθήματά σου είναι ένα κουβάρι και παρ’ όλα αυτά λες και τάζεις λαγούς με πετραχήλια σε κάποιον/α καημένο/η που έχει πέσει στα δίχτυα σου. Θα γυρίσει ο τροχός και θα μείνεις εσύ μόνος/η να κλαις τη μοίρα σου (και καλά να πάθεις θα πω εγώ). Έλα όμως που μυαλό δεν βάζεις και αντί να λουφάξεις στην γωνιά σου, τσαμπουκαλεύεσαι κυρίως στα άτομα της οικογένειάς σου, μάλλον γιατί ποντάρεις στο ότι όπως και να έχει θα σε ανεχτούν (ωραία μυαλά κουβαλάς…).

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα οικονομικά σου θέματα ή προβλήματα καλό είναι να τα κρατήσεις για πάρτη σου και να μην αρχίσεις να τα συζητάς με φίλους και γνωστούς. Εάν σου περισσεύει χρήμα, είναι πιθανό να κοιτάξουν κάποιοι να σε «δαγκώσουν» προτείνοντάς σου μία επένδυση που όχι μόνο θα είναι φούσκα, αλλά θα σε βάλει μέσα για τα καλά. Εάν πάλι σου λείπει το μπικικίνι, οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα είναι για κλάματα και θα βρεθείς χειρότερα χρεωμένος/η. Επίσης, πρόσεχε μην αρχίσεις ερωτικό νταραβέρι με κάποιον/α φίλο/η για να πάρεις ψυχολογικά τα πάνω σου, γιατί τέτοια παιχνιδάκια είναι επιεικώς άθλια και θα γυρίσει πάνω σου ό,τι κάνεις . Τέλος εάν δεν μπορείς να τα βρεις με τον εαυτό σου δεν σου φταίνε οι γύρω σου, επομένως μην ξύνεσαι για καβγά και μην αφήνεις να σου ξεφύγουν βαριές κουβέντες που πληγώνουν τους άλλους, γιατί θα πάρεις πληρωμένες απαντήσεις, που δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αδικαιολόγητα πολλές προσδοκίες έχεις για την επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ η πορεία που φαντάζεσαι πως θα έχει η καριέρα σου είναι σχεδόν εξωπραγματική. Με τουπέ και ύφος αντιμετωπίζεις τους πάντες, ενώ θεωρείς πως από στιγμή σε στιγμή θα σε κάνουν διευθυντή/ρια και θα σε χρυσώσουν από πάνω μέχρι κάτω. Παράλληλα, έχεις και μία ερωτική περιπέτεια στα σκαριά με κάποιον/α συνάδελφο (αυτό σου έλειπε…). Απαγορευτικές είναι για σένα οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα με φίλους, καθώς το πιο πιθανό είναι να αρπαχτείτε ίσως και για ψύλλου πήδημα, εάν κάπου έχετε αντίθετη γνώμη. Εάν για κακή σου τύχη συνεργάζεσαι με κάποιον/α από όλους, την έκατσες, δεν υπάρχει γλιτωμός.

ΛΕΩΝ ♌

Τον αμάζευτο έχεις τις μέρες αυτές και κανείς από τους γύρω σου δεν σε αναγνωρίζει. Είσαι σε μία φάση που τα απωθημένα σου έχουν ξεπηδήσει από εκεί που είχαν κρυφτεί και κάνεις ό,τι σου αρέσει τελικά, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Μην περιμένεις ότι θα δείξει κατανόηση το αμόρε, εάν φύγεις μόνος/η ταξιδάκι αναψυχής ή αν τον/την εγκαταλείψεις για τον μεγάλο σου έρωτα που μόλις ξαναβρήκες, ούτε ο φίλος που τελευταία στιγμή θα ξεκανονίσεις μαζί του ό,τι έχετε σχεδιάσει για να πας να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Καλά για τους συνεργάτες, δεν το συζητώ, έχεις μπει black list σούμπιτο. Μάλιστα το εγωιστικό στιλάκι σου θα φέρει τρελούς καβγάδες στη δουλειά και άλλες στιγμές απείρου κάλλους. Αναμένουμε όλοι να δούμε την κατάληξή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πολύ κιμπάρης/ισσα το παίζεις αυτές τις μέρες σε κάθε σου έξοδο με φίλους και γνωστούς και χαλάς πολύ χρήμα πάνω στο κέφι για την παρέα, ξεχνώντας πως δεν έχεις πίσω σου κάποια τράπεζα να σε τροφοδοτεί, επομένως αρκετά σύντομα θα βάζεις το χέρι στην τσέπη και θα πιάνεις.. το παπούτσι. Επίσης, απόφυγε να κλείσεις κάποια επαγγελματική συμφωνία με φιλικό πρόσωπο, γιατί αλλιώς το φαντάζεσαι κι αλλιώς θα είναι. Δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, χαζομάρες θα κάνεις και στα ερωτικά σου πάλι με κάποιον/α από τους φίλους/φίλες (δεν φεύγεις όμως από την παρέα, κάτι είναι κι αυτό) και μπορεί να καταστραφεί η σχέση σας. Έτσι λοιπόν όπως τα έχεις κάνει ρόιδο κι αφού τίποτα δεν θα σου κάθεται όπως θέλεις, θα αρχίσεις τα γεροντοκορίστικα ξεσπάσματά σου προς πάσα κατεύθυνση και θα πάρεις κι ένα σωρό αυτοκαταστροφικές αποφάσεις για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ ♎

Πολύ ιστορία το παίζεις στους δικούς σου ανθρώπους και ξεχνάς μου φαίνεται πως σε ξέρουν πολύ καλά για να πιστέψουν όλα τα παράλογα που δηλώνεις ή που υπόσχεσαι (αμ δεν είναι και χθεσινοί). Ωστόσο, από την στιγμή που τάζεις, τους δημιουργείς προσδοκίες και όλο αυτό σύντομα θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Με τον/την σύντροφό σου πάντως ή κάποιο επίδοξο γκομενάκι φρόντισε να είσαι κι από πλευράς σου προσεκτικός/ή, γιατί δεν είσαι ο μόνος/η που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Στα οικονομικά σου και κυρίως σε ό,τι αφορά στα χρέη σου συμβαίνουν πραγματάκια και χρειάζεται να πάρεις μία φιλική συμβουλή για να δεις τι θα κάνεις. Αυτά που θα ακούσεις ενδέχεται να σε τσούξουν και από το να παραδεχτείς τα λάθη σου, προτιμάς να στήσεις καβγά τρικούβερτο (μία γνώμη ζήτησες, όχι να σε στήσουν και στον τοίχο).

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το μόνο που δεν έχεις στο μυαλό σου είναι η δουλειά και οι καθημερινές σου υποχρεώσεις. Τα έχεις βάλει όλα στον αυτόματο κι εσύ σκέφτεσαι ταξίδια, έρωτες, καλοπέραση, ενίοτε και κάτι που θα ήθελες να μάθεις ή ακόμη και να σπουδάσεις, πάντως όπως και να έχει βρίσκεσαι αλλού ντ’ αλλού. Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, εάν το αντικείμενο του πόθου σου βρίσκεται για κάποιο λόγο πολλά χιλιόμετρα μακριά σου. Δεν νομίζω ότι σε παίρνει για πολύ ακόμη να τα φορτώνεις όλα στον κόκορα. Το κλίμα στη δουλειά είναι σχεδόν πολεμικό και ακόμη και η «καλημέρα» που θα πεις σε κάποιον συνάδελφο ή προϊστάμενο μπορεί να είναι αφορμή για κάποιον επικό καβγά. Εννοείται πως δεν πας γυρεύοντας και άρα δεν προκαλείς από μόνος/η δύσκολες ή δυσάρεστες συζητήσεις, γιατί θα πληρώσεις πολύ ακριβά τη νύφη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είσαι που είσαι φύσει αισιόδοξο και ανέμελο πλάσμα (aka ανεύθυνος/η φουλ και επιπόλαιος/η μέχρι αηδίας ) θα έρθεις και θα απογίνεις αυτή την εβδομάδα. Σε οικονομικά και ερωτικά θέματα, δεν παίρνεις χαμπάρι και παίζεις πολύ επικίνδυνα, θεωρώντας αυτονόητο πως η τύχη σου δεν θα σε προδώσει. Λάθος! Μέγα λάθος! Σύντομα θα βγουν στη φόρα οι ατασθαλίες σου με τα δύο, τρία ή και παραπάνω άτομα που σαλιαρίζεις, ενώ θα σου έρθει και η λυπητερή, εάν είχες χώσει χρήμα για να δεις να παίρνει σάρκα και οστά κάποιο από τα σούπερ (γνώμη σου) δημιουργικά σου σχέδια. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, καβγάδες προμηνύονται στο χώρο της δουλειάς και λόγια βαριά θα ανταλλάξεις με τους συναδέλφους σου, αφού θα κρίνεις πως κανείς δεν είναι αντάξιός σου και όλοι είναι άτομα «περιορισμένης ευθύνης» (κατέβα από το καλάμι, λέμε…).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

«Όλα θα γίνουν» κι «Έχει ο Θεός» αναφωνείς (Ποιός; Εσύ; ) για θέματα και προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου, δείχνοντας πρωτοφανή αδιαφορία/αισιοδοξία και αφήνοντάς τα όλα στην τύχη. Πιθανώς να ευθύνεται ο έρωτας για αυτή σου τη μεταστροφή, αφού προτιμάς να αφιερώνεις όλο σου το χρόνο και την ενέργεια στο άλλο σου μισό. Κρίμα που τη μοναδική φορά που θα χαλαρώσεις, θα γίνουν όλα χειρότερα από όσο μπορείς να βάλεις με το νου σου. Σου έχω και καλύτερο… Ίσως μέσα σε όλα τα προβλήματα να στραβώσει και το αισθηματικό σου (γκαντεμοσαυρούλης/α είσαι φίλε/η μου). Και ενώ απεχθάνεσαι σφόδρα τα ξεκατινιάσματα, έναν τέτοιο καβγά θα έχετε με το ταίρι σου. Μεγαλειώδες και άκρως εξευτελιστικό (αχού, τι σου έλαχε!!!)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο/Η φαφλατάς/ού της εβδομάδας ανακηρύσσεσαι και ζαλίζεις τους γύρω σου με όσα έχεις σκοπό να κάνεις στη δουλειά, αλλά και για ό,τι αφορά στην εμφάνισή σου, τις καθημερινές σου συνήθειες, τη διατροφή σου κλπ κλπ. Αρχικά, τους περισσότερους δεν τους νοιάζει (είσαι ζαλάδα στα αφτιά!!!) και έπειτα κάν' τα τουλάχιστον πρώτα και μετά μας τα λες. Δεν χρειάζεται να μας φορτώνεις με ένα κάρο άχρηστες πληροφορίες. Ενοχλητικός/η γίνεσαι και όταν αφηγείσαι τις (παίζεται) κατακτήσεις σου, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όπου εμφανίζεσαι πέφτουν κορμιά (και λαϊκή να πας, θα ξεσηκωθούν κι οι ντομάτες, έλεος!). Κι ενώ έχεις τον χαβά σου εσύ, στο σπίτι σου από λεπτό σε λεπτό θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς και θα βγάλετε όλοι νύχια, δόντια και κέρατα για να επιτεθείτε ο ένας στον άλλον. Κοίτα εκεί πώς θα τελειώσει ο κακός χαμός κι άσε τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Είτε από έρωτα είτε για να μην χαλάσεις την παρέα, θα πέσεις θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης αυτές τις μέρες. Καλέ με κάτι ψιλά, ίσα για έναν καφέ και τα τσιγάρα σου, θα σε αφήσουν οι επιτήδειοι. Το χειρότερο είναι πως εσύ θα είσαι και περήφανος/η που τα έδωσες όλα κι έμεινες στον άσσο για την αγάπη σου ή για το κολλητό σου φιλαράκι. Μην τα ξαναλέμε… Όποιος σε αγαπάει και σε θέλει δίπλα του δεν κοιτάζει την τσέπη σου! Μάθε το επιτέλους! Επίσης μάθε ότι ο χώρος της δουλειάς δεν προσφέρεται για να ξεσπάς τα νεύρα που έχεις μαζέψει από οπουδήποτε αλλού. Πάλι θα κάνεις αδικαιολόγητο χαμό με τις υστερίες σου και θα πεις και πολλά αχρείαστα λόγια. Ας ελπίσουμε πως με το ταλέντο που έχεις να τα γυρνάς όλα κατά πως θέλεις, δε θα δημιουργήσεις αξεπέραστα προβλήματα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved