AstroΤσαούσα 13/07 - 19/07: Δεν μένει όρθιο τίποτα!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 13/07 - 19/07: Δεν μένει όρθιο τίποτα!

Συναρπαστικά ξεκινάει και κλείνει αυτή η τόσο πλούσια αστρολογικά εβδομάδα και η κάθε της μέρα είναι και μία έκπληξη (όχι απαραίτητα ευχάριστη).
Στις 13 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και τα Παρορμητικά κυρίως ζώδια (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι) θα δουν εντέλει τι ψάρια έπιασαν, σε όποιον τομέα είχαν κάνει διάφορες κινήσεις αλλαγών.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και δίνει θετικές εξελίξεις μετά κόπων και βασάνων βέβαια σε οικονομικά και ερωτικά θέματα στους Σταθερούς (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί - Υδροχόοι) και τους Μεταβλητούς (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς). Οι Μεταβλητοί βέβαια μην παραπαίρνουν αέρα γιατί καπάκι στις 14 του μήνα η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και η απογοήτευση θα πάει σύννεφο! Στις 14 έχουμε επίσης και το εξαγωνάκι του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι όλο και κάποια εκπληξούλα θα σκάσει, αλλά ψιλοπράγματα….

Στις 16/07 Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στον Καρκίνο και τα Παρορμητικά έχουν μία παραπάνω επικοινωνιακή άνεση. Στις 17 ο Ερμής τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και ο καθένας μπορεί να λέει και να σκέφτεται τα δικά του, ενώ στις 18 εκτός από την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο έχουμε και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και η ονειροπόληση συνεχίζεται… Όχι για πολύ όμως γιατί ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στις 19 ακριβώς το ίδιο θα κάνει και ο Ήλιος. Σκούρα τα πράγματα για τα Παρορμητικά που θα δουν όλη τους τη ζωή να αλλάζει …

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Η λέξη εμπιστοσύνη θα σου είναι άγνωστη αυτές τις μέρες όχι μόνο στη δουλειά (που εκεί πες καλά κάνεις και φυλάς τα ρούχα σου), αλλά και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Μυστικά (χοντρά, όχι της πλάκας) βγαίνουν ένα – ένα στο φως και διαπιστώνεις μετά λύπης σου πως πολύς κόσμος σε χρησιμοποιεί, σε χειραγωγεί και γενικότερα περνάει ζωή και κότα στηριζόμενος στις πλάτες σου. Το μυαλό σου θα γυρίσει και θα πάρεις ανάποδες στροφές με αποτέλεσμα να σε δουν όλοι όπως δεν σε έχουν ξαναδεί και έτσι θα πάρεις το αίμα σου πίσω. Διαγραφές προσώπων είναι βέβαιο ότι θα κάνεις, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις τελεσίδικες που θα αλλάξουν τα πάντα όλα στη ζωή σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σε βρήκαν καλό παιδί και σε εκμεταλλεύονται κάποιοι δήθεν φίλοι αυτές τις μέρες. Τώρα οικονομική θα είναι η εκμετάλλευση… συναισθηματική…και τα δύο; Θα δείξει! Το θέμα είναι να καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να γίνεσαι χαλί για να μένουν κοντά σου τα άτομα που σε αγαπούν. Τα καλά νέα έρχονται από το χώρο της δουλειάς και μάλιστα με τη μορφή μίας αύξησης ή ενός μπόνους (μαζί με κάποιες έξτρα ευθύνες βεβαίως, βεβαίως ). Επιτέλους αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αξία σου και παίρνεις τη θέση που έπρεπε να έχεις καιρό τώρα! Άξιζε η υπομονή που έκανες και μαζί κι όλοι σου οι κόποι!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μην το παίζεις πεπειραμένος/η businessman /woman και πας και κλείσεις καμιά συμφωνία της κακιάς ώρας γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Σου φουσκώνουν τα μυαλά για δήθεν μεγάλα κέρδη και ζωή χαρισάμενη κι εσύ σαν τον χάννο πας και τσιμπάς. Δεν σου χρωστάει κανένας λεφτά, για να στα δώσει έτσι απλόχερα, αντιθέτως πολλοί ψάχνουν για φαντασμένα κορόιδα. Εάν τώρα είσαι εσύ ο/η κυνηγός θυμάτων μπορείς να ελπίζεις σε μία καλή «λεία», όμως παρόλο που αρχικά θα σου κάτσει η φάση και θα βολευτείς με κάποιον φουκαρά που θα πέσει σα δίχτυα σου, δεν θα αργήσει η ώρα που θα αποκαλυφθείς, οπότε έχε εύκαιρη μία καλή δικαιολογία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο… Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου αυτό το διάστημα. Τράβηξες καταστάσεις από τα μαλλιά, σου έμειναν στο χέρι, τους έβαλες περούκα και συνέχιζες να τραβάς! Εμ δεν βγαίνει πουλάκι μου έτσι… Πλέον καταλαβαίνεις και εσύ ότι το να συντηρείς κάτι που δεν έχει ζωή, είναι εντελώς ψυχοφθόρο και ανούσιο. Μπαίνει λοιπόν τέλος σε όλα αυτά (ταφόπλακα, πες καλύτερα) με μοιραίο και απόλυτο τρόπο και σου μένει αρχικά ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό (σαν κρατήρας ηφαιστείου). Ναι θα περάσεις μία κατάθλιψη και λογικό, όμως μετά το χάλι του πρώτου καιρού θα καλωσορίσεις τον καινούριο εαυτό σου και θα νιώσεις ανακούφιση.

ΛΕΩΝ ♌

Γεμάτη παρασκήνιο και μυστήριο θα είναι η εβδομάδα που έρχεται για εσένα. Όλο κρυφά πίτσι-πίτσι και συναντήσεις στα σκοτεινά θα είσαι με άτομα από τη δουλειά. Εσύ μαζί με την υπόλοιπη συμμορία ετοιμάζεστε να κάνετε κίνηση ματ που θα φέρει τα πάνω κάτω και κανένας συνάδελφος δεν θα τολμά να σας κουνηθεί. Ωστόσο η τύχη σε ευνοεί και με μία γνωριμία κλειδί (στα φανερά αυτή τη φορά) με πρόσωπο που επίσης μπορεί να εκτοξεύσει την καριέρα σου. Το μόνο που είναι ανησυχητικό στην περίπτωσή σου είναι να μην παρασυρθείς από όσου σε αρχίσουν στο γλείψιμο και πιαστείς κορόιδο από τις κολακείες. Πρόσεχε πολύ όσους σου το παίζουν φίλοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μία εβδομάδα του ονείρου σε περιμένει και δεν το λέω με την καλή έννοια. Παρωπίδες και ωτασπίδες φοράς σε ότι έχει να κάνει με τις ερωτικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες και ζεις το δικό σου παραμύθι. Με το ταίρι σου για παράδειγμα μπορεί να νομίζεις ότι έχεις φτάσει ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ εκείνο στην πραγματικότητα είτε ψάχνει τρόπους να σε στείλει, είτε σε έχει κάνει ελαφάκι από τα πολλά ξενοκοιτάγματα. Το ίδιο αφελής είσαι και ως ελεύθερο πουλί με τα φλερτ σου. Σου πετάει ένας/μία δυο γλυκόλογα και αυτόματα θεωρείς πως έχεις βρει τον/την άντρα/γυναίκα της ζωής σου. Και στις συνεργασίες σου τα ίδια μυαλά κουβαλάς κι αντί να βλέπεις τα λάθη, νομίζεις ότι κλείνεις τα super deals. Για να δούμε….

ΖΥΓΟΣ ♎

Ήρθε η ώρα ναν πάρεις σημαντικότατες αποφάσεις σε σχέση με το μέλλον της καριέρας και της επαγγελματικής σου πορείας. Δεν είναι όμως τόσο απλό, όσο ακούγεται. Από τη μία θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων (καλά αυτό δεν γίνεται με την καμία) και από την άλλη ξεφυτρώνουν πολλές νέες πληροφορίες ή σου αποκαλύπτονται μυστικά που αλλάζουν διαρκώς το κάδρο των εξελίξεων. Για να μην χολοσκάς τσάμπα και βερεσέ και για να μην βασανίζεις ακόμη πιο άδικα τον κόσμο γύρω σου, σου αποκαλύπτω ότι αυτά που είναι να γίνουν δεν είναι ούτε στο ελάχιστο στο χέρι σου να αλλάξουν ή να σταματήσουν. Θα πρέπει να τα δεχτείς , να τα καταπιείς αν δεν σου πολυαρέσουν και να πας παρακάτω.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Παρασυρμένος/η στη δίνη του πάθους θα είσαι αυτή την εβδομάδα και ας γίνουν όλα γύρω σου στάχτη και μπούλμπερη. Αμ κι εσύ θα καείς και θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει μόλις καταλάβεις πως ζεις μέσα στο ψέμα. Γιατί καλά τα λόγια και οι μεγάλες δηλώσεις, όμως όχι για σένα που τα πιστεύεις και τα δένεις κόμπο! Αυτά τα παραμυθένια είναι για πιο χαλαρά τυπάκια. Άιντε τώρα να μαζέψεις τα κομμάτια σου, να στήσεις σχέδιο εκδίκησης- τιμωρίας του/της άκαρδου/ης που έπαιξε μαζί σου και να ξεπεράσεις ότι έγινε… Καλύτερα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου τώρα που θα έχεις και την ευκαιρία να σβήσεις κάνα δυο χρέη. Κερδισμένος/η θα βγεις εάν με ακούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σε μεγάλα ερωτικά μπλεξίματα ετοιμάζεσαι να μπεις αυτές τις μέρες και ειδικά από τη στιγμή που έχουν ξυπνήσει μέσα σου μνήμες από το παρελθόν. Πολύ πιθανό να βγάζεις απωθημένα και φοβίες στο τωρινό σου ταίρι και να το κρίνεις άδικα με βάση όσα σου έκανε κάποιος/α πρώην (αυτό είναι το light σενάριο). Εκεί που θα τα κάνεις όλα όπα είναι η περίπτωση να εμφανιστεί live ο/η πρώην και να σε βάλει σε διλήμματα. Στο λέω από τώρα θα κάνεις την πιο λάθος επιλογή! Έξτρα συμβουλή σου δίνω, μην αρχίσεις να παίρνεις γνώμες για τα ερωτικά σου από μάνα, πατέρα, αδέρφια, κουνιάδια, μπατζανάκια γιατί εκεί είναι που θα γίνει το μυαλό σου κουρκούτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Στη ζωή σου αυτή τη στιγμή σε ικανοποιούν ελάχιστα πράγματα ή ακόμη και τίποτα. Όλα τα βλέπεις μάταια, άχαρα, μουντά. Δεν εξαιρούνται από αυτή τη μαυρίλα ούτε οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Δεν αντέχεις άλλο αυτή την κατάσταση και πολλές φορές βγάζεις κακία και χολή προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μετά βέβαια στεναχωριέσαι και βουλιάζεις χειρότερα από τις τύψεις (φαύλος κύκλος). Είσαι δεν είσαι έτοιμος/η θα δεις να φεύγουν σημαντικά άτομα από τη ζωή σου και παρόλο που θα σου φανεί αβάσταχτος ο πόνος, μόλις θα μπουν καινούρια πρόσωπα θα νιώσεις τη διαφορά και θα συνειδητοποιήσεις πόσο χρόνο έχασες με λάθος ανθρώπους…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Βρε, βρε, βρε όλος ο κόσμος έχει προβλήματα κι εσύ νοικοκυρεύεσαι; Πάντα ανάποδος/η! Τέσπα, ας μην σε αποθαρρύνουμε τώρα που θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου και γενικώς θα σταματήσεις τα χαζά τσιλιμπουρδίσματα και θα μπεις στον ίσιο δρόμο! Απ΄τη χαρά σου θα σκορπίσεις και πολύ χρήμα σε δώρα, εκπλήξεις, διασκεδάσεις και άλλα ευχάριστα, όμως σύντομα θα έρθεις αντιμέτωπος/η με μία μεγάλη τρύπα στον λογαριασμό σου και θα ξενερώσεις. Ε κάνε λίγο κράτει, μην είσαι άφραγκος/η τώρα που πας να κάνεις προκοπή! Εκτός όμως από λεφτά, έχε το νου σου μήπως πάνε στράφι και τα αισθήματα που επενδύεις… (λέω εγώ τώρα και ο νοών νοείτο)

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Για δες καιρό που διάλεξες να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου … Δεν μπορούσες να βρεις πιο ακατάλληλη στιγμή ! Ένα πέπλο ομίχλης καλύπτει το μυαλό σου και σύννεφα θολώνουν την κρίση σου κι εσύ θέλεις να βρεις λύση στα ερωτικά και επαγγελματικά σου προβλήματα. Είναι μοιραίο πως θα κάνεις λάθη χοντρά και θα τα πληρώνεις για πολύ καιρό, επομένως καλύτερα είναι να κάτσεις στα αυγά και να περιμένεις να ξελαμπικάρεις όσο γίνεται. Μην τυχόν και πάρεις συμβουλές και γνώμες από την υπόλοιπη οικογένεια γιατί τότε είναι που πρόκοψες. Κανείς δεν είναι σε θέση να σου δώσει λύσεις και διεξόδους σε όσα σε βασανίζουν. Τουλάχιστον όχι τώρα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved