AstroΤσαούσα 06/07 - 12/07: Μόνο λόγια ήσουν, τίποτα πιο πέρα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 06/07 - 12/07: Μόνο λόγια ήσουν, τίποτα πιο πέρα

Δεν είναι και τόσο φορτωμένη η εβδομάδα που έρχεται σε αστρολογικά γεγονότα, ωστόσο έχει δύο όψεις, η μία από τις οποίες θα κάνει το χαμό της και θα δυσκολέψει τη ζωή πολλών… Στις 9 του μήνα ο Ερμής από το Καρκίνο θα τετραγωνίσει τον Δία στον Κριό και θα είναι σαν να έχουμε μαλώσει με την αλήθεια, ένα παραπάνω οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Μεγάλα λόγια, ψέματα και υπερβολές είναι βέβαιο πως θα ειπωθούν και μάλιστα με ελαφριά καρδιά. Στο χέρι του καθενός είναι να μην περιμένει και πολλά πολλά και φυσικά να μην πιαστεί κορόιδο. Μακράν πιο ελπιδοφόρο είναι το εξάγωνο που γίνεται στις 10 του μήνα ανάμεσα στον Ήλιο και το Ουρανό, το οποίο θα φέρει μικρούλες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Αρκετές συζητήσεις θα έχεις με τους δικούς σου αυτές τις μέρες και για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους θέλεις να τους κάνεις μόστρα και να το παίξεις ιστορία. Ότι τάχα μου ξέρεις πολλά και είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ενώ μπορείς να τους λύσεις κάθε τους πρόβλημα αρκεί να βασιστούν πάνω σου. Και τι θα γίνει εάν πράγματι σε πιστέψουν και το κάνουν ; Αυτό το σκέφτηκες ή ποντάρεις στο ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, οπότε όλα καλά; Πάρ’ το αλλιώς γιατί θα βρεις… Και να σου πω και το άλλο; Μην τους δυσαρεστείς γιατί τώρα κοντά θα φορτωθούν χρήμα και σε σένα δεν θα δώσουν τίποτα, έτσι όπως συμπεριφέρεσαι!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Πολλά κουβαλάς στο μυαλό σου και δεν τα έχεις βάλει σε τάξη ακόμη επομένως όταν πας να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν καταλήγεις να τα παραλές και να τα παραφουσκώνεις ή να τα περιγράφεις με τέτοιο τρόπο που καταλήγεις να γίνεσαι γραφικός/η. Εάν δεν θέλεις οι γύρω σου να λένε «ωχ !» κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και να περιορίζεσαι στα απολύτως απαραίτητα ή στο ζουμί. Εάν δεν μουλαρώσεις και κάνεις μία γενναία προσπάθεια να αλλάξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι το πιθανότερο είναι να το πετύχεις και να ηρεμήσουν και οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πολλές και τυχερές γνωριμίες έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα όμως θα πρέπει να τις ξεδιαλέξεις από την υπόλοιπη σκαρταδούρα που σου έχει μαζευτεί στον φιλικό σου κύκλο. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτό το διάστημα να σε παρασύρει κάποιος/α (που δεν ανήκει στις καλές γνωριμίες) σε μία οικονομική συμφωνία, που υποτίθεται θα σε κάνει να κολυμπάς στο χρήμα, όμως στην πραγματικότητα θα καταλήξεις να μην έχεις μαντίλι να κλάψεις. Μην θαμπώνεσαι από τα μεγάλα λόγια και εάν δεν έχεις ελέγξει και την παραμικρή λεπτομέρεια μην δίνεις το λόγο σου σε κανέναν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έχεις πάρει πρέφα ότι στα επαγγελματικά έχει ανοίξει διάπλατα η τύχη σου και οι ευκαιρίες σκάνε από παντού και τώρα τελευταία έχεις πάρει τα πάνω σου κι αρχίζεις και κουνάς και το χεράκι σου για να δεις την επιτυχία μία ώρα αρχύτερα. Το πωπουδάκι σου όμως παραπήρε αέρα και αυτή τη βδομάδα δεν μας τα λες καλά. Πιο συγκεκριμένα, περιαυτολογείς ασυστόλως, υπερβάλλεις για ό,τι ξέρεις και ό,τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής, γενικότερα πρήζεις τον κόσμο και βάρδα να μην χρειαστεί να αποδείξεις εμπράκτως όσα αραδιάζεις! Στα καλά των ημερών μπορείς να προσθέσεις τη γνωριμία σου με άτομα εντελώς διαφορετικά από εσένα και θα σε κάνουν να δεις τη ζωή αλλιώς (λες να σταματήσεις τη μουρμούρα και την γκρίνια;)

ΛΕΩΝ ♌

Δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα αυτόν τον καιρό. Ζεις σε δικό σου κόσμο, μέσα στον οποίο καταστρώνεις σχέδια για ταξίδια, σπουδές, ξεχωριστές εμπειρίες, μεγάλες ιδέες, μεγάλα οράματα και στο τέλος το πιο πιθανό είναι να μην κάνεις τίποτα. Ζήσε όσο μπορείς στο παράλληλο σύμπαν σου, όμως μην κάνεις το λάθος να τα πεις όλα αυτά και παρά έξω γιατί μετά άντε να βρεις δικαιολογίες για την απραγία σου! Κι αν σου πουν και καμιά κουβέντα χαριτολογώντας, θίγεσαι κι εύκολα! Πάντως, αν πας σε κάτι πιο χειροπιαστό, όπως για παράδειγμα η δουλειά, έχεις μεγάλες πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο τη μελλοντική σου πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, λέει η παροιμία, όμως εσύ φαίνεται να μην ακούς το σοφό λαό. Αυτές τις μέρες σε γλυκαίνουν τα λόγια και οι υποσχέσεις κάποιου φίλου που σου τάζει παρά με ουρά και παρόλο που συνήθως τα μυαλά σου είναι στη θέση τους, τώρα βρίσκονται πάνω από το κεφάλι σου και πολύ πιθανό να πιαστείς κορόιδο. Μπορεί βέβαια να μην γίνεται εσκεμμένα το κακό, ωστόσο, η επένδυση που πας να χωθείς ή συμβουλή που θα ακολουθήσεις σε πάνε ντουγρού για την καταστροφή. Άλλο πιθανό σενάριο είναι να σε πείσουν να δανείσεις λεφτά (καλά, κλάφτα!). Αντί να παίζεις κορώνα-γράμματα τα λεφτουδάκια σου, κανόνισε καλύτερα ένα ταξιδάκι, έτσι στα ξαφνικά!

ΖΥΓΟΣ ♎

Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια στο αμόρε, στον προϊστάμενο, στον συνεργάτη, σε όποιον λες «καλημέρα» ξέρω γω. Γιατί; Γιατί πρέπει να κάνεις το τόσο, άλλο τόσο και να τάζεις λαγούς με πετραχήλια για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν και για να λένε όλοι τι καλό παιδί είσαι; Ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος; Θα τους αφήσεις όλους με τη γλύκα, θα στραβώσουν και η όποια φήμη σου θα καταστραφεί ανεπανόρθωτα. Θα ιδρώσεις για να κερδίσεις ξανά την αξιοπιστία και πάλι παίζεται, αν θα τα καταφέρεις. Αν αποφύγεις τις υπερβολές και τα φούμαρα στο χώρο της δουλειάς, θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις με κάποια σου ιδέα και να τσεπώσεις και έξτρα χρήμα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το ότι έστρωσαν κατά πολύ τα πράγματα στη δουλειά και την καθημερινότητα σου τώρα τελευταία, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσεις να πετάς χαρταετό και να τα αφήσεις όλα να πηγαίνουν στον αυτόματο. Επίσης, μην ξανοίγεσαι με μεγάλα σχέδια και όνειρα, γιατί ακόμη δεν είσαι εξασφαλισμένος/η σε τίποτα. Θα ακουστείς φαντασμένος/η και οι συνάδελφοι σου δεν θα δείξουν κανέναν οίκτο, μόλις θα σε αρχίσουν στην καζούρα. Αν τώρα πράγματι είσαι σε θέση να πετύχεις όσα κυνηγάς και δεν λες ότι να ναι, πρόσεχε όποιον έρχεται δήθεν σαν φίλος, που σε γεμίζει με ψέματα και υπερβολές για να σε οδηγήσει σε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ετοιμάσου για μεγάλα μπλεξίματα ερωτικού περιεχομένου με αυτά που κάθεσαι και λες στη σχέση σου ή σε κάποια καινούρια γνωριμία. Για λύπηση πάντως δεν είσαι, αφού πατάς πάνω στις ανασφάλειες των άλλων και χρησιμοποιείς τα ευαίσθητα σημεία τους για να τους παίζεις κατά πως θέλεις. Και να τα ψέματα και να οι υπερβολές, αλλά θα σου αξίζει το φτύσιμο που θα φας (για να μην το πω κάπως χειρότερα), μόλις φανεί ότι είσαι μόνο φρου-φρου και αρώματα και από πράξεις τίποτα. Ειδικά, εάν έχεις παίξει σε διπλά και τρίδιπλα ταμπλό, θα σε πάρουν με τις πέτρες. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να είσαι εσύ το θύμα των καταστάσεων …Καλύτερα πάνε τα πράγματα στα οικονομικά σου, από τα οποία μπορείς να περιμένεις και κάτι καλό τώρα δα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όμως φαίνεται να μην το πολυπιστεύετε εσύ και η οικογένειά σου και θα αναλωθείτε σε συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς κανένα νόημα. Ειδικά εάν υπάρχουν χοντρά θέματα που θα πρέπει να λύσετε παίζει να τα κάνετε ακόμη χειρότερα, αφού ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του γαρνιρισμένο με υπερβολές και ψέματα, είτε για να περάσει το δικό του είτε για να δειχτείς στην υπόλοιπη φαμίλια. Γεγονός είναι πάντως πως δεν θα κάνετε έτσι προκοπή. Πάντως μη σε παίρνει από κάτω, μπορεί τι σπίτι σου να καίγεται όμως στο ερωτικό παίρνεις εσύ φωτιά, λόγω κάποιου ξαφνικού νέου έρωτα ή επειδή το ταίρι σου ανανεώνεται για να σε καψουρέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έξυπνο παιδί είσαι και δεν χρειάζεται να σου πούμε πως δεν υπάρχει λόγος να βασίζεσαι στα κουτσομπολιά και τις φήμες που διαδίδουν ο ένας και ο άλλος στη δουλειά. Μπορεί να το κάνουν από κακία, από βαρεμάρα, έτσι για να περάσει η ώρα πάντως σοβαρή βάση δεν υπάρχει κι αν ψαρώνεις με όσα ακούς, μόνο τη ζαχαρένια σου θα χαλάσεις ή -ακόμη χειρότερα- θα πας από τη μία λάθος κίνηση στην άλλη. Βεβαίως, το όλο σκηνικό ισχύει και αντίστροφα… Μην λες ούτε εσύ πολλά-πολλά σε άτομα που δεν είναι εμπιστοσύνης γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και θα βρεις μπελά. Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει η οικογένειά σου, αφού θα περάσεις καλά με τους δικούς σου μετά από τόσο καιρό που σου σπάνε συστηματικά τα νεύρα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Δεν είναι όλοι για όλα Ψαράκι μου και για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να μην ακούς ό,τι σου λένε φίλοι, παρέες ή το αίσθημα σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις. Το ότι εσύ περνάς καλά μαζί τους και είναι αστέρια παιδιά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν ταυτόχρονα να σε οδηγήσουν σε οικονομική καταστροφή. Ούτε κι ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν την κλάψα για να τους λυπηθείς και να τους δώσεις δανεικά, τα οποία και θα είναι αγύριστα. Από την άλλη, μην πάρεις ούτε εσύ κόσμο στο λαιμό σου, παίζοντας το ειδικός/η σε τέτοια ζητήματα. Κρίμα θα είναι…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved