AstroΤσαούσα 29/06 - 05/07: Όποιος περισσεύει, να φύγει!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 29/06 - 05/07: Όποιος περισσεύει, να φύγει!

Ύπουλη σαν διμούτσουνη οχιά είναι η εβδομάδα που έρχεται γιατί από τη μία πετάει τυράκι να χαρούμε με κάποιες καλές όψεις και από την άλλη γίνονται ακόμη κάποιες που μας αλλάζουν τα φώτα!

Εξάγωνο Αφροδίτης από τους Διδύμους με Δία στον Κριό είναι η πρώτη όψη στις 29 του μήνα και ξοπίσω την ίδια μέρα Νέα Σελήνη στον Καρκίνο με συμμετοχή Δία. Σκίζουν τα βρακιά τους Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί – Αιγόκεροι και νομίζουν ότι όλα θα είναι ρόδινα… Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά και την 1η μέρα του Ιουλίου το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τους προσγειώνει απότομα και παίρνουν τα χαμπάρια τους, ειδικά μόλις ξεκινήσουν να ξεκόβουν από ανθρώπους και καταστάσεις που τους φαίνονταν ατελείωτες…

Στις 2 του μήνα ο Ερμής από τους Διδύμους τριγωνίζει (μάλλον για ξεκάρφωμα) τον Κρόνο στον Υδροχόο και περιμένει κανείς να πάνε όλα τα σχέδια τρένο, όμως καπάκι πάει και κλείνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα από τα ψέματα, την κοροϊδία και τις παρεξηγήσεις!

Στις 5 ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και ο Άρης στον Ταύρο. Με το που πατούν το πόδι τους σχηματίζουν αναμεταξύ τους εξάγωνο και παρά τα όσα προηγήθηκαν τουλάχιστον δεν χάνουμε τη ζωντάνια και τον δυναμισμό μας. Κάτι είν’ κι αυτό!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Στα επαγγελματικά σου εδώ και πολύ καιρό έχεις φάει πολλές πίκρες και πακέτα. Έκλαψες, χτυπήθηκες, τσουρομαδήθηκες, είδες ότι οι κόποι σου όλοι πάνε στο βρόντο, όμως επέμενες με εμμονή να κάνεις στα ίδια και τα ίδια. Επιτέλους λες μέσα σου «νισάφι πια» και βάζεις στοπ σε όλα τα λάθη, αλλά και στη θέση τους όσους σου δημιούργησαν προβλήματα. Είσαι απόλυτος/η και κάθετος! Ωστόσο δεν θα διστάσεις να υπερβάλεις και να πεις όσα ψέματα χρειάζεται για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Από την άλλη επειδή δεν είσαι το μόνο ξυπνιοπούλι μην δένεις κόμπο ότι σου λένε, γιατί και πολλοί άλλοι έχουν συμφέρον να σε παραπλανήσουν ή απλά μπορεί να θέλουν να σου ρίξουν δουλεματάκι…

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλά εσύ όταν κολλάς σε κάτι, δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις ποτέ, μακάρι να σε τραβάνε δέκα και να σου μιλάνε άλλοι εκατό. Δεν αποτελούν εξαίρεση ούτε τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σου και παρόλο που βλέπεις ότι με τις κινήσεις που κάνεις πας από ναυάγιο σε ναυάγιο, συνεχίζεις τα δικά σου. Τώρα μάλλον θα φας γερό στραπάτσο, γιατί σε βλέπω να κάνεις στροφή 180ο μοιρών και με πόνο καρδιάς να εγκαταλείπεις τα πάντα. Φυλάξου από κακοτοπιές και σε οικονομικά θέματα, ειδικά εάν μπλέκονται με κάποιον τρόπο φιλικά πρόσωπα. Σου τάζουν πολλά, σου υπόσχονται ακόμη περισσότερα, αλλά αν δώσεις τα χέρια σε μία συμφωνία, θα πάνε περίπατο φιλίες και αγάπες και θα μείνεις να κλαις τα λεφτουδάκια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πετάς έξω από τη ζωή σου με συνοπτικές διαδικασίες άτομα που θεωρούσες φίλους σου, όμως μόνο αυτό δεν ήταν. Θα αποδειχθεί ότι σε εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά ή/και συναισθηματικά και πλέον δεν θα θέλεις να ακούσεις καμία δικαιολογία, αφού το κακό ήταν ανεπανόρθωτο και έγινε εσκεμμένα. Κομμένα πια , λοιπόν, τα δανεικά (που έδινες)και τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες (που σε φόρτωναν). Στη δουλειά σου τώρα μην αρχίσεις τις φλυαρίες και μην σε πιάσει μεγαλομανία και επιδειξιομανία. Άντε και το τρώνε ότι είσαι ένας/μία μικρός/ή θεός/α σε ότι κάνεις, θα πρέπει κάποια στιγμή και να δουν τι ψάρια πιάνεις. Εάν είσαι ότι να ναι, θα ρεζιλευτείς. Αντίστοιχα μην καταπίνεις αμάσητο ότι σου λένε, για να μην καταλήξεις χωρίς κέρδος το παιδί για όλες τις δουλειές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν πάνε καλά τα πράγματα αυτή την εβδομάδα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Εάν μάλιστα ήδη είχες κάποια αρνητικά δείγματα, μάλλον θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν χώρο στη ζωή σου. Πιθανώς να χωρίσεις με το ταίρι σου, χωρίς περιθώρια επανασύνδεσης, αφού πια έχεις σιχαθεί την τόση τοξικότητα. Η αλήθεια είναι πως περνούσατε μία καλά και τρεις χάλια. Οριστικό τέλος αναμένεται και σε συνεργασίες, που σου έχουν βγάλει την πίστη! Μην βιαστείς πάντως να οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου, γιατί στο μυαλό σου επικρατεί το χάος. Ψήστο για κανένα ταξιδάκι μακριά από όλους και όλα μπας και συνέλθεις πιο σύντομα.

ΛΕΩΝ ♌

Τους έχεις σιχαθεί το είναι σου, όλους αυτούς τους συναδέλφους που σαν τις ύαινες καραδοκούν να σου στήσουν παγίδες (από φθόνο και κακία) ή να κάνουν την τύχη τους πάνω στις δικές σου πλάτες (γιατί από μόνοι τους είναι άχρηστοι και ανίκανοι να σκεφτούν το παραμικρό). Αμ έλα που θα τους περιποιηθείς τώρα κατά πως τους αξίζει. Αν περνάει από το χέρι σου κάποιοι θα πάρουν πόδι, ενώ εάν σε παίρνει θα τους κουνήσεις εσύ μαντίλι και θα πάς να διαπρέψεις σε άλλο περιβάλλον. Συγκρατημένος/η θα πρέπει όμως να είσαι και με όποιον/α γνωρίζεις αυτό το διάστημα και πέρα από τα χάχα χούχου πάει να σε ψήσει να χώσεις λεφτά σε κάποια επένδυση. Θα σου κοπούν σύντομα τα γέλια και θα μείνεις ρέστος/η!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θα καλοπεράσεις και αυτή την εβδομάδα (not) μικρό μου νευρωτικό πλάσμα… Έχουμε και λέμε... Πρώτα αρχίζουν και βγαίνουν όλες μαζί στην επιφάνεια οι ανασφάλειες που κουβαλάς και συστηματικά δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις βήμα στη ζωή σου , αφού μόνος/η σου κόβεις τα φτερά σου. Δεν βρίσκεις κανένα νόημα στη ζωή σου και καμία διασκέδαση, όμως επειδή δεν βγαίνει άλλο έτσι, βάζει επιτέλους σε εφαρμογή τη λογική σου. Όχι δεν θα γίνεις η χαρά της ζωής (δεν μιλάμε για θαύματα), αλλά θα μπορέσεις να βγάλεις από πάνω σου πολλά βάρη. Στα επαγγελματικά μάλιστα θα δοκιμάσεις και κάτι που δεν συνηθίζεις. Προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις, θα παρουσιάσεις έναν ψεύτικο εαυτό και μουσαντένιες ικανότητες. Μην το παρακάνεις όμως, το ξεφτιλίκι που θα ακολουθήσει δεν το αντέχει η ιδιοσυγκρασία σου… Ας ευχηθούμε βέβαια να μην σε πάρουν στο ψιλό και οι συνεργάτες σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η ψυχολογία σου έχει πιάσει πάτο και ο λόγος για αυτό είναι οι πίκρες και τα φαρμάκια που σε κερνάνε οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου. Τα σκέφτεσαι τώρα ένα – ένα και σου γυρνάει το μάτι. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις; Ερωτικά ; Επαγγελματικά; Λίγο -πολύ όλοι σε έχουν απογοητεύσει και φτάνει η στιγμή που όσο κι αν σε πονάει θα τους στείλεις στον αγύριστο! Κάντο για να βρεις την υγειά σου , θα σου πω και κάνε λίγο ακόμη υπομονή μέχρι να συνηθίσεις τη νέα κατάσταση… Προσοχή, να μην περάσεις και στο άλλο άκρο και από την υπερβολική αισιοδοξία αρχίσεις να τα βλέπεις όλα ουάου και γιούχου. Εκεί θα έχεις να αντιμετωπίσεις και πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου …

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μία οξύμωρη κατάσταση επικρατεί στην καθημερινότητα σου και δεν ξέρεις αν πρέπει να χαίρεσαι ή να λυπάσαι. Από τη μία παίρνεις απόφαση και κόβεις πατ κιουτ πολλά από αυτά που σου δυσκολεύουν την καθημερινότητα, ειδικά στη δουλειά και παίρνεις πολλές ανάσες και από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις ίντριγκες και ραδιουργίες από τους συναδέλφους. Καλά εννοείται πως δεν ξέρουν με ποιον/α τα βάζουν και θα φύγουν νύχτα από το παράθυρο, αλλά όσο να πεις σε έχει κουράσει όλο αυτό. Επίσης νιώθεις και λίγο αδικημένος/η γιατί δεν έχει πειράξει κανέναν (θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν). Στα ερωτικά σου θα υπάρξουν πολλά μπερδέματα με τρίτα (και τέταρτα κ.ο.κ) πρόσωπα και ακόμη δεν ξέρουμε που θα κάτσει η μπίλια και εάν θα είσαι το θύμα ή ο θύτης (Θύμα; Εσύ; Χαχα!). Anyway, ζήσε τον/τους έρωτα/ες σου και απλά μην κάνεις σχέδια και όνειρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αγνώριστος/η και ανυπόφορος/η θα είσαι αυτή την εβδομάδα για όποιον/α προσπαθήσει να σε πλησιάσει… Η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου , ειδικά στον ερωτικό τομέα, έχουν εξαφανιστεί και τη θέση τους έχουν πάρει η κλάψα και η κακομοιριά. Θέλεις συναισθηματική επιβεβαίωση, ο τρόπος όμως που τη διεκδικείς είναι εντελώς λάθος… Καπάκι σε ξενερώνει φουλ η οικονομική σου στενότητα και δίνεις περισσότερο πόνο σκούζοντας. Κερασάκι στην τούρτα είναι η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και τα ψέματα που θα παίξουν ανάμεσα σε σένα και πρόσωπα της οικογένειάς σου. Δεν έχεις να στραφείς πουθενά για βοήθεια, όπως καταλαβαίνεις και το μόνο που σου μένει εντέλει είναι να μαζέψεις όπως-όπως τα σπασμένα και τα κομμάτια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το σπιτικό σου και η οικογένεια σου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μάτι του κυκλώνα, αφού τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο ανάμεσα σε σένα και τους υπόλοιπους με το πέρας της εβδομάδας. Σώθηκε η υπομονή σου και η ανοχή σου και τώρα θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Αρκετά προβλήματα σου προξένησαν και ακόμη περισσότερα ψυχολογικά βάρη σε φόρτωσαν. Τώρα ήρθε η σειρά σου να βγεις μπροστά και όποιου δεν του αρέσει ας φύγει (στο καλό και να σου γράφει). Τα πράγματα στη δουλειά πάνε λίγο καλύτερα, αν κι εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις ένα τσούρμο ανθρώπους που ο καθένας είναι στον κόσμο του. Μοιραία θα υπάρξουν καβγάδες και παρεξηγήσεις …

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Φοβάσαι , έτσι από μόνος/η σου, χωρίς να ξέρεις το λόγο, τους πάντες και τα πάντα. Δεν θέλεις και δεν μπορείς να ξεστομίσεις λέξη παραπάνω από τα τυπικά με τους γύρω σου. Η τόση επιφυλακτικότητα και η μυστικοπάθεια σε έχουν εξουθενώσει και δεν ξέρεις που να ξεσπάσεις τα νεύρα σου. Η κατάσταση σου είναι απελπιστική και εάν δεν πιεστείς έστω με το ζόρι να βγεις από τη λούπα, το μέλλον σου θα είναι εξίσου ζοφερό. Εάν αποπειραθείς να βρεις τη χαμένη σου χαρά σπαταλώντας λεφτά σε δώρα και πολυτέλειες ή χαζογκομενίζοντας, σου υπογράφω πως όχι μόνο δεν θα νιώσεις καλύτερα, αλλά θα έχεις επιπλέον λόγους να μαραζώσεις… Αφραγκία και καψούρα με το λάθος άτομο…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ετοιμάσου να ξεκουμπιστούν κακήν κακώς από τη ζωή σου φίλοι και φίλες που τόσο καιρό σου τρων και πίνουν στην υγειά του κορόιδου (δηλαδή στην υγειά σου). Τώρα με ποιο τρόπο σε εκμεταλλεύονται… Εσύ θα μας πεις! Πιθανώς να σου έχουν αρπάξει ύπουλα και πονηρά χρήματα ή να καβατζώνονται με κάποιον τρόπο χάρη σε σένα. Θα στεναχωρηθείς πολύ, αλλά θα το πάρεις στο τέλος εγωιστικά. Η επικοινωνία με την οικογένειά σου φαίνεται επίσης πως δεν είναι και στα καλύτερα της, αφού άλλα λέει η θειά σου και άλλα ακούν τα αυτιά σου. Ωστόσο μην είσαι και τόσο κοσμάρα , γιατί παίρνονται αποφάσεις για θέματα που σε αφορούν κι όταν θα ξυπνήσεις θα είναι αργά για δάκρυα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved