AstroΤσαούσα 22/06 - 28/06: Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 22/06 - 28/06: Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Στις 23 του μήνα, μετακομίζει η Αφροδίτουλα από τον Ταύρο για να πιάσει πόστο στο ζώδιο των Διδύμων. Βέβαια σαν το σπίτι της (Ταύρος) δεν είναι, αλλά από τη νέα της θέση εκτός που ευνοεί Δίδυμους- Παρθένους- Τοξότες- Ιχθύς σε ερωτικά και οικονομικά, όσο να πεις είναι πιο έξω καρδιά και μας κάνει όλους πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Στις 27, ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και οι κινήσεις μας θα μπορούσαν να είναι μελετημένες και ώριμες. Την επόμενη μέρα όμως το τετράγωνο του Ήλιο από τον Καρκίνο με τον Δία στους Ιχθύς εκτός από κάποια τύχη, θα φέρει επιπολαιότητα και τάσεις υπερβολής, άρα σύντομα τα 12 ζώδια θα απογοητευτούν πιθανότατα, το καθένα για τους λόγους του….

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με κέφι και μπρίο ξεκινάει η εβδομάδα σου και δεν βάζεις λεπτό τον πισινό σου κάτω, αφού διαρκώς είσαι στη γύρα, ενώ παράλληλα ανοίγεις κουβέντα με όποιον γνωστό συναντήσεις και φλερτάρεις ασυστόλως (ό,τι κινείται, πυροβολείται…), καθώς «φοριέσαι» πολύ αυτές τις μέρες. Το ίδιο εύκολα πιστεύεις ότι μπορείς να λύσεις και τα οικογενειακά θέματα που θα σκάσουν αυτές τις μέρες. Γελιέσαι, αν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι να το παίζεις αρχηγός, χωρίς στην ουσία να μπορείς να βρεις λύσεις. Ωστόσο, για λίγο θα πείσεις τους γύρω σου μέχρι που θα καταλάβουν σε τι αδιέξοδο τους έχεις φέρει.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Γελούν και τα μουστάκια σου Ταυράκι μου γιατί η τύχη αρχίζει να έρχεται προς τη δική σου μπάντα και κάνεις χώρο στην τσέπη σου για τα λεφτάκια που πρόκειται σύντομα να μπουν. Με τα μυαλά σου να έχουν πάρει αέρα (μπόλικο και κοπανιστό), αρχίζεις και κάνεις μεγάλες δηλώσεις, ξεφουρνίζεις, χωρίς να το καταλάβεις τα μυστικά σου και το χειρότερο θέλεις να κάνεις και κολλεγιά με δήθεν ισχυρά άτομα, πιστεύοντας ότι έτσι θα πας μπροστά. Καταλήγεις χαμένος/η από την όλη φάση και ψιλοχοντροξεφτιλίζεσαι κι από πάνω! Μέτρα χαρτονομίσματα για παρηγοριά (φαντάσου να έπρεπε να μετράς ψιλά για τσιγάρα…)!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Φτύσου να μην σε ματιάσουν καλέ! Η ομορφιά σου είναι απερίγραπτη, η γοητεία σου ακαταμάχητη και η λάμψη σου στραβώνει, μη σου πω, τα πλήθη. Εννοείται πως το διάστημα αυτό ευνοείσαι σε ερωτικά θέματα, αλλά και μπλεξίματα, εάν αποφασίσεις να μην αφήσεις κανέναν/καμία θαυμαστή/ρια απογοητευμένο/η. Τώρα, σε πιο πρακτικό επίπεδο, κοίτα να μαζέψεις τα έξοδα και τις σπατάλες γιατί ξεφεύγεις πολύ, ειδικά όταν είσαι με παρέα. Καλά τα κεράσματα, καλές οι διασκεδάσεις, αλλά κρίμα είναι να περάσεις τον υπόλοιπο μήνα με μακαρόνια και ρύζι από την αφραγκία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα Καρκίνε! Αφού το έχεις ανάγκη να κλειστείς στο καβούκι σου και να ρίξεις άκυρο σε φίλους και σχέσεις, που σε έχουν χαλάσει ψυχολογικά, να το κάνεις. Αν και δεν σε φοβάμαι, σίγουρα στα κρυφά θα ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση και θα γουστάρεις και πολύ μάλιστα! Στη δουλειά όμως, μην τα αφήνεις όλα στην τύχη γιατί ναι μεν έχεις στρώσει την κατάσταση και πάει στο ρελαντί, ωστόσο μία στραβή να κάτσει, εάν δεν είσαι από πάνω ή τελοσπάντων κάπου εκεί κοντά δεν θα μαζεύεται το χάλι που θα δημιουργηθεί. Κάνε τουλάχιστον τα βασικά!

ΛΕΩΝ ♌

Καθόλου βαρετές δεν θα είναι οι επόμενες μέρες για σένα Λιονταράκι μου! Θα κάνεις τις βόλτες σου, θα δεις τα φιλαράκια σου, θα σου κάτσει και κάποια καλή ευκαιρία να πετύχεις κάποιο στόχο σου κι αν ακόμη είσαι σόλο θα βρεις εκεί που θα καλοπερνάς και τον επόμενο έρωτα της ζωής σου! Με τόσα απανωτά θετικά γεγονότα, για άλλη μια φορά θα κάνεις το λάθος να πιστέψεις πως όλος ο κόσμος σου ανήκει και πως η ζωή σου χρωστάει και θα ξανοιχτείς με τα παράτολμα και μεγαλομανή σχέδιά σου, αποκλείοντας την περίπτωση να αποτύχεις. Θα πέσεις από εκεί ψηλά που πετάς και θα κάνεις και μεγάλο θόρυβο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η δουλειά σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ακόμη κι αν είχαν γίνει πρόσφατα κάποιες στραβές τις λύνεις ή λύνονται κι από μόνες τους πανεύκολα και εκτός από επιτυχία και καλά λόγια, έχεις και να εισπράττεις κάποια αύξηση ή ένα μπόνους, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ίσως τσιμπήσεις και μία προαγωγή! Παγίδα όμως μπορεί να είναι η πρόταση, που θα λάβεις για μία νέα συνεργασία ή επένδυση (χαλάρωσε επενδυτή!), ειδικά εάν προέρχεται από φίλο (όχι φίλο, αδερφό!). Θα στα παρουσιάσουν όλα τέλεια, θα σε πετύχουν πάνω στα σορόπια για την πρόσφατη επιτυχία και θα φας τη φόλα!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου, αλλά και με καλή παρέα άμα λάχει, ενώ δεν σε εμποδίζει τίποτα να βρεις εκεί που θα πας το νέο σου ταίρι και να κάνεις ζωή χαρισάμενη. Αν πάλι το είχες ρίξει στη μελέτη και είχες αποφασίσει να γίνεις τέρας μορφώσεως, τώρα θα δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Ωραία όλα αυτά, αλλά οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, όπως το ταίρι σου ή ένας σημαντικός σου συνεργάτης θα σου ρίξουν σύντομα άκυρο. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι είσαι όλο λόγια και στην πράξη δεν κάνεις ούτε τα μισά. Εάν πάλι τους έχεις στο γράψιμο, γιατί θεωρείς ότι βρήκες «καλύτερες πορτοκαλιές», δεν θες να ξέρεις ποιος θα μείνει στο τέλος στον άσσο…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ποιος τη χάρη σου αυτό το διάστημα!! Έχεις στα πόδια σου το αντικείμενο του πόθου σου για να περάσετε ανεπανάληπτες στιγμές έρωτα και πάθους, επίσης και για να πάρεις το αίμα σου πίσω εάν το «αντικείμενο» είχε κάνει λάθη στο παρελθόν και ταυτόχρονα βλέπεις τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν και τα χρέη σου έως και να διαγράφονται! Αν μάλιστα μαζέψεις και τα μυαλά σου και κοιτάξεις λίγο και τη δουλίτσα σου, που την έχεις παρατημένη (ειλικρινείς να είμαστε), είσαι σούπερ. Τώρα εάν κάνεις μόνο ντόλτσε βίτα, ε γλυκούλι μου θα πέσει καμπάνα από τον προϊστάμενο!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τα καλύτερα είναι μπροστά σου σε σχέσεις και συνεργασίες κι έρχονται αβίαστα χωρίς να πονοκεφαλιάσεις (δεν μπορείς την μουρμούρα και την πίεση και είναι γνωστό). Με το ταίρι σου αρχίζετε να έρχεστε στα ίσια σας και έχετε όρεξη για ζουζουνιές, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα κάνει τις νύχτες σου ακόμη θερμότερες! Τώρα, εάν ρωτάς, εάν όλα αυτά θα έχουν διάρκεια, θα σου πω πως όχι. Ζήσε τώρα τις καλές στιγμές και μην δένεις και κόμπο ό,τι σου υπόσχονται, ούτε να πάρεις στα σοβαρά τις δηλώσεις αγάπης και λατρείας. Επίσης, άσχετα με τις ερωτοδουλειές σου, μην χώσεις λεφτά για να σπρώξεις κάποιο σχέδιό σου γιατί θα πάει άπατο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Στη δουλειά όλα πάνε ρολόι κι αυτό από μόνο του, αρκεί για να είσαι χαρούμενος/η. Θα σου κάτσουν και κάνα δυο καλές φάσεις και θα περάσεις με ευκολία τις απόψεις σου για να γίνονται όλα όπως επιθυμείς. Θα σε πιάσει επίσης μία τάση φιλαρέσκειας και θα κάνεις και τις κούρες σου για να είσαι κούκλαρος/α στις διακοπές! Το πρόβλημά σου ξεκινάει, μόλις βρεθείς με τους δικούς σου ανθρώπους, εντός της οικίας σου. Θέματα έχετε πολλά, σε πιάνουν όλοι στο μπίρι-μπίρι στο συναίσθημα και σε τουμπάρουν διαρκώς, τα θέματα γίνονται θεματάρες και εσύ αισθάνεσαι στο τέλος μπετόβλακας, που άφησες να σε παρασύρουν δύο τρία γλυκόλογα….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τέρμα τα προβλήματα, τέλος η μιζέρια! Μια ζωή την έχεις και θα τη γλεντήσεις όπως σου πρέπει. Θα κάνεις τα χόμπι σου, θα συναντήσεις κόσμο, θα διασκεδάσεις και θα φλερτάρεις με την ψυχή σου! Όχι που έσκαγες για όλων τα πρόβληματα… Το ίδιο ανέμελο στιλάκι θα έχεις και στη δουλειά και μάλιστα θα το βγάζεις προς όλους, χωρίς να το πολυσκεφτείς. Εδώ όμως δημιουργείται πρόβλημα και εάν συνεχίσεις για πολύ να το παίζεις τρελίτσα, θα ακούσεις λόγια που για πρώτη φορά στη ζωή σου δεν θα έχεις τίποτα να απαντήσεις. Σκύβεις κεφάλι, επιστρέφεις στα καθήκοντά σου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μια χαρά αισθάνεσαι στη ζεστή σου τη φωλίτσα (σπίτι) με την οικογένειά σου και σου είχε λείψει τόσο πολύ να κάθεστε ήσυχα-ήσυχα και να τα λέτε…Σκέφτεσαι κιόλας να κάνεις μια ανακαινισούλα στη φωλιά ή τουλάχιστον να την καλλωπίσεις λίγο. Τώρα, βέβαια επειδή θα σε πιάσει και μία μούρλα για διασκεδάσεις, εξόδους, δώρα, ακριβά χόμπι και θα θέλεις να καλύψεις και το ταίρι σου οικονομικά για να τα κάνετε όλα αυτά μαζί, μάλλον το πολύ πολύ να πάρεις ένα βάζο ή ένα γλαστράκι. Δεν φτάνουν καλό μου τα λεφτά για να τα κάνεις όλα και αυτό είναι κάτι, που θα το καταλάβεις, όταν θα είναι αργά…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved