AstroΤσαούσα 15/06 - 21/06: Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά και απ’ τα πολλά στα λίγα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 15/06 - 21/06: Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά και απ’ τα πολλά στα λίγα

Ανάμεικτα θα είναι τα συναισθήματα που θα μας αφήσει αυτή η εβδομάδα, αφού οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν -και είναι και μπόλικες- θα μας πηγαίνουν απ’τα ψηλά στα χαμήλα κι απ’τα πολλά στα λίγα και τούμπαλιν. Ξεκινάμε με το τρίγωνο Ήλιου- Κρόνου στις 16 του μήνα, που δίνει πολλές αβάντες για να στρώσουν καταστάσεις, για τις οποίες όμως έχουμε ήδη φτύσει αίμα μέχρι να τις φέρουμε στο επιθυμητό. Την ίδια μέρα ωστόσο ο Ήλιος κάνει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, οπότε και έρχονται απογοητεύσεις, ψέματα, κλαυθμοί και οδυρμοί ειδικά για Δίδυμους- Παρθένους- Τοξότες- Ιχθύς, όχι ότι και οι υπόλοιποι δεν θα φάνε καλά βέβαια. Στις 18 η Αφροδίτη στον Ταύρο τετραγωνιζεί τον Κρόνο και τότε είναι που θα μπει χαλινάρι σε οικονομικές και συναισθηματικές απολαύσεις, ένα παραπάνω αφορά τα Σταθερά ζώδια (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι). 19 και 20 του μήνα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό. Το διήμερο αυτό μπορεί να φέρει τύχη και ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να δούμε κάτι τρελό να συμβαίνει! Στις 21 του μήνα η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ναι μεν θα φέρει έρωτες και πάθη, όμως ευνοούνται και όσοι θέλουν να παίξουν συναισθηματικά παιχνίδια για να χειριστούν τους γύρω τους. Στο σβήσιμο της εβδομάδας έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, από όπου και θα επηρεάσει σημαντικά τα Παρορμητικά ζώδια (Κριούς-Καρκίνους- Ζυγούς- Αιγόκερους).

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Πολλές και σοβαρές ενίοτε θα είναι οι συζητήσεις που θα έχεις με φίλους και γνωστούς. Μην ξεγελαστείς όμως κι αρχίσεις να βγάζεις στη φόρα τα μυστικά και τα απόκρυφά σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να τα ξέρουν σύντομα οι πάντες (όχι, δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη), καλύτερα παίξ’ το διπλωματία και δίνε τις συμβουλές σου, όπου σου ζητηθεί (θα πιάσουν τόπο). Λεφτά μόνο μη δώσεις, γιατί θα σου λείψουν πολύ μέχρι να τα πάρεις πίσω. Κράτα τα για πάρτη σου, καθώς δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση (τύπου αρπαχτή) για να τα οικονομήσεις χοντρά και θα κοπανιέσαι, αν δεν μπορείς να συμμετέχεις λόγω αφραγκίας. Ειδησούλες καλές θα φτάσουν στα αφτιά σου και το καλύτερο είναι πως αλλάζουν πολλά στη δουλειά σου και μάλιστα προς όφελός σου (πάλι λεφτά θα πάρεις).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Επιτέλους παίρνεις και μια χαρά από τη δουλειά σου και δεν μιλάμε μόνο για μπράβο και συγχαρητήρια (από αυτά χόρτασες), αλλά για λεφτά, τα οποία τα αξίζεις και με το παραπάνω. Αλλά πρόσεξε, μην παραπάρεις αέρα και αρχίσεις τα συνεταιριλίκια με φίλους και τις επενδύσεις στα τυφλά, θα μείνεις πανί με πανί. Στα προσωπικά νιώθεις έντονα μία πίεση, ένα στρίμωγμα, ένα κάτι τελοσπάντων, που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Αν παραζορίσουν τα πράγματα πιθανότατα και να βαρέσετε διάλυση με το άλλο σου μισό. Άλλωστε, προς τα εκεί σε σπρώχνουν και οι φίλοι σου και σου πιπιλάνε το μυαλό λέγοντας σου πως αξίζεις κάτι καλύτερο. Πιθανότατα να σου κάνουν κι ένα «καλό» προξενιό (τι άλλο να ζητήσεις;). Πάντως και μόνος/η σου κάνεις παιχνίδι με άτομο που γνωρίζεις τώρα και θα σου αλλάξει για πάντα τη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Έχεις σχέδιο εσύ και το δουλεύεις άριστα, αφού έχεις βάλει τις προτεραιότητές σου και ήδη ακολουθείς πιστά τα βήματα για την επαγγελματική σου εξέλιξη (εύγε!). Αυτά όλα όμως αφορούν το μέλλον, γιατί στο εδώ και τώρα θα εισπράξεις απογοητευσούλα από τη δουλειά. Είτε θα δεις πως άλλα σου τάζουν κι άλλα συμβαίνουν είτε κάποιο από τα σχέδιά σου θα αποτύχει παταγωδώς και θα ξενερώσεις φουλ. Προς θεού, μην ξεκινήσεις τώρα να κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και εάν είναι διορθωτική (μπας και τη γλιτώσεις). Μόνο στα μουλωχτά, εάν έχεις κάποιο κονέ έχεις πιθανότητες να σωθείς. Φυσικά δεν αποκλείεται να βρεις από το πουθενά συμμάχους, οι οποίοι όμως έχουν το λόγο τους που σε υποστηρίζουν (θα τους χρωστάς μεγάλη χάρη κοινώς). Κάποιου είδους βοήθεια λαμβάνεις από φίλους, αλλά ίσως και να μην έχει σχέση με το θέμα. Στον ερωτικό τομέα, βάζεις πλώρη για αλλού κι αφήνεις πίσω όσους/ες σε έχουν πληγώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έχεις πάρει πολύ σοβαρά τα οικονομικά σου και πλέον η παραμικρή κίνηση που κάνεις ή η οποιαδήποτε απόφαση πάρεις δεν είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Άλλωστε έχεις βάλει και τα μεγάλα μέσα (γνωριμίες, κονέ κλπ) για να βρεις λύσεις σε χρέη και εκκρεμότητες, οπότε δεν σε παίρνει να εκτεθείς. Τάξη βάζεις και στα ερωτικά σου και πλέον δεν σε μπλοκάρουν ιστορίες από τα παλιά. Πάντως πολλά στη ζωή σου γίνονται στο παρασκήνιο και ίσως αποδειχθεί ότι εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους. Μάλλον γι’ αυτό θα κόψεις παρτίδες με ορισμένους φίλους σου. Ωστόσο, από αυτούς που θα σου μείνουν ίσως κάποιος/α αποδειχθεί πως είναι ο μοιραίος έρωτας της ζωής σου, εκτός κι αν απλά είναι η αφορμή να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε ιντριγκάρει.

ΛΕΩΝ ♌

Μεγάλες πόρτες σου ανοίγονται αυτές τις μέρες, αφού πιάνεις φιλίες με πρόσωπα ανωτάτου επιπέδου (αυτά που σου αρμόζουν, όχι παρακατιανούς), τα οποία και θα σπρώξουν τις υποθέσεις σου. Ωστόσο, όπως θα τρέχεις καμαρωτός/ή καμαρωτός/ή πάνω στο καλάμι σου, κοίτα να μην σου ζητήσουν οι ίδιοι τίποτα λεφτά για δήθεν επενδύσεις κι εκεί που νόμιζες ότι είσαι άρχοντας/ισσα βρεθείς με το ταμείον μείον (εμ δεν είσαι ο/η μόνος/η καπάτσος/α κι έξυπνος/η). Ήττα να περιμένεις και στην ερωτική σου ζωή, αφού το ταίρι σου παύει να σου λέει μόνο αυτά που θέλεις να ακούσεις και η αλήθεια σε πονάει, ενώ εάν είσαι αδέσμευτο πουλί, την τρως τη χυλοπιτίτσα από γκομενάκι που σου γυάλισε. Πάντως ή που θα το ρίξεις στη δουλειά για να ανέβεις και να μετανιώσουν όλοι, όσοι σε σνομπάρουν ή που θα αρχίσεις να καλλωπίζεσαι (μέχρι και σε πλαστικό σε βλέπω) για να λάμψει η ομορφάδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Κοίτα γλυκούλι μου, στο τώρα που έχει δουλειά κι άγιος ο Θεός (θα στάξεις κοινώς μέχρι να σβήσει ο ήλιος), αλλά το σύμπαν σου δίνει υποσχετική ότι μελλοντικά (θέλω να θυμάσαι ότι ο χρόνος είναι σχετικός) θα έχεις να λαμβάνεις πολλά και καλά. Αυτή τη στιγμή, μην έχεις καμία προσδοκία γιατί είσαι σε μία φάση που οι γύρω σου μόνο να σε εκμεταλλευτούν κοιτάνε. Τον ουρανό με τα άστρα μπορεί να σου τάζουν και στο τέλος να μείνεις με το «πτηνό» στο χέρι. Οπότε σεμνά και ταπεινά! Επίσης, μην κάνεις όνειρα για ξένοιαστες διακοπές και ταξίδια αναψυχής, ακόμη κι αν καταφέρεις να πας κάπου, όλη μέρα θα βαράει το τηλέφωνο από τη δουλειά (τσάμπα τα έξοδα και τα πήγαινε-έλα). Τουλάχιστον ερωτικά πας καλά, αφού το άλλο σου μισό είναι εδώ για να σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλα μάτια (παρηγοριά στον άρρωστο).

ΖΥΓΟΣ ♎

Μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα όλα γιατί έχεις πρόγραμμα! Και το ταξιδάκι σου θα πας, και εκεί που θα είσαι θα φλερτάρεις έντονα και θα σου στρώσει κάποιο από τα σχέδιά σου (τίποτα δεν σου λείπει βρε)! Στη δουλειά μόνο με τους συναδέλφους κοίτα να κρατάς απόσταση και να μην έχεις πολλά πάρε- δώσε, γιατί μάλλον κάποια παγίδα σου στήνουν (από τη ζήλια τους ξεκάθαρα) και εσύ δεν θα δυσκολευτείς να πέσεις μέσα… Σε προσωπικό επίπεδο περνάς δύσκολα συναισθηματικά, καθώς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μάλλον σου τρώει τη ζωή και πρέπει να αποφασίσεις, εάν θα τον/την διώξεις ή εάν θα κάτσεις εκεί να παλεύεις με την κατάθλιψη. Από την πλευρά της οικογένειάς σου έχεις να λαμβάνεις χρήματα. Τώρα κληρονομιά θα σου πέσει; Θα σε βάλουν στη γενική διαχείριση των περιουσιακών σας; Πάντως όλο και κάτι καταλήγει στη δική σου τσέπη.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καθόλου άσχημα τα νέα για σένα και τη φαμίλια σου, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο! Λάθη μπορεί να έγιναν στο παρελθόν, όμως τώρα επί των ημερών σου στο τιμόνι της οικογένειας μπήκε το νερό στο αυλάκι και ρυθμιστήκαν χρέη και οφειλές (άξιος/α). Κοίτα μόνο τώρα μην χαλάσεις την καλή σου εικόνα με το να πας και να χώσεις χρήμα σε κάποια επένδυση- φούσκα (δεν στο λέω τυχαία, θα σου γίνει πρόταση). Επίσης, μην αρχίσεις τα χαζογκομενίσματα με κάποιον/α που είναι πολύ καλός/ή για να είναι αληθινός/η (φυσικά και δεν είναι και πάλι θα ψάχνει η πληγωμένη σου καρδιά τρόπους εκδίκησης). Από την άλλη, ζόρια σε περιμένουν και εάν έχεις κάποιον σοβαρό δεσμό, αφού τα πράγματα φτάνουν στο μη παρέκει και εάν δεν μπει τάξη εδώ και τώρα ο χωρισμός είναι στανταράκι. Πάντως εσύ κινείς τα νήματα και εάν θέλεις να περάσει το δικό σου σώνει και καλά, μην ανησυχείς. Η άλλη πλευρά θα υπακούσει στο θέλημά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τα σωστά λόγια και τις κατάλληλες κουβέντες βάζεις τις υποθέσεις σου με όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου σε τάξη. Λες λίγα και καλά κι αυτό από μόνο του κάνει την άλλη πλευρά να σε δει σοβαρά και να σε ακούσει με προσοχή. Από την οικογένειά σου όμως θα πρέπει να φυλάγεσαι, γιατί επειδή δεν καλοβλέπουν τον /την σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου σου αραδιάζουν ένα σωρό υπερβολές και σε γεμίζουν με αμφιβολίες (μην χάφτεις ό,τι σου λένε, έχε δική σου γνώμη). Στη δουλειά δεν καλοπερνάς και ειδικά όταν πρέπει να έρθεις σε επαφή και να συνεργαστείς με άτομα που σχεδόν σιχαίνεσαι (κάπως πρέπει να βγει το μεροκάματο). Βέβαια, όπου και όσο σε παίρνει δεν θα τους χαριστείς, θα τους επιβληθείς. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κόψεις το φαγητό, το ποτό και όποια άλλη απόλαυση για λόγους ομορφιάς ή υγείας (καμία χαρά δεν απομένει), όμως στο τέλος θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Παρ' όλο που άργησε και μάλιστα πολύ η επιβράβευσή σου από τη δουλειά έρχεται και μάλιστα όχι μόνο στα λόγια, αλλά και έμπρακτα. Στο πουγκί σου θα μπαίνουν παραπάνω χρήματα, λόγω αύξησης ή μια και καλή θα αυξηθεί το κομπόδεμα από ένα μπόνους. Πολύ προσοχή σε ό,τι λες στους συναδέλφους, γιατί από το πουθενά θα βρεθείς μπλεγμένος σε κουτσομπολιά (άκου να θεωρηθείς εσύ Κατίνα, αν είναι δυνατόν), αλλά και σε ό,τι ακούς, αφού τα μισά θα είναι ψέματα. Στην αισθηματική σου ζωή, τώρα θέλεις να χαρείς και η ανασφάλειά σου δεν σε αφήνει. Όσο κι αν προσπαθεί το δύσμοιρο ταίρι σου, τον/την έχεις στην αμφισβήτηση και τίποτα δεν σε ικανοποιεί ούτε και σε πείθει. Ωστόσο, κάτι θα γίνει και θα καταλάβεις πως έχεις δίπλα σου το άλλο σου μισό, χωρίς το οποίο δεν ζεις, ενώ εάν είσαι single, έρχεται μοιραίος έρωτας στη ζωή σου που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Σαν γύφτικο σκεπάρνι θα καμαρώνεις τις επιτυχίες σου αυτές τις μέρες και πιο πολύ θα παινεύεις τον εαυτό σου για τις σωστές αποφάσεις που πήρες σε ό,τι αφορά στα σχέδιά σου, αλλά και τα επαγγελματικά σου σχέδιο (λογικό, αφού ίσως για πρώτη φορά λειτούργησες με πρόγραμμα και πειθαρχία). Βεβαίως, τα καλά κρατούν λίγο και είσαι έτοιμος/η να υποτροπιάσεις είτε μπλέκοντας σε χαζογκομενιές, είτε χαλώντας άσκοπα λεφτά (το χειρότερο είναι που θα νομίζεις ότι κάνεις το σωστό, μάλλον κορόιδο σε πιάνουν). Στις σχέσεις με την οικογένειά σου μπαίνουν όρια από πλευράς σου, για να σταματήσουν να σε χτυπούν διαρκώς στο συναίσθημα, και κατά συνέπεια παύουν τα οικονομικά αλισβερίσια (αυτό είναι θέμα, εάν σε χαρτζιλίκωναν, σε αντίθετη περίπτωση σου φεξε). Ωστόσο σε κληρονομικά και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας δεν παίζει να μείνεις στην απ’ έξω.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Τα οικογενειακά σου θέματα σε ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα, όμως με πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα και χωρίς μελοδραματισμούς θα κοιτάξεις να λύσεις τις υποθέσεις με μία κάποια λογική. Βεβαίως, πλάγιες κινήσεις και κρυφές συμμαχίες θα παίξουν, αλλά κι αυτές με μέτρο. Κρατάς τα χαρτιά σου κρυφά και λες αρκετά ψεματάκια, προκειμένου να έχεις την ησυχία σου, όμως έχε υπόψη πως και τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού είναι μανούλες σε αυτού του είδους τα παιχνιδάκια. Στα ερωτικά σου, επίσης, η κατάσταση είναι περίεργη, αφού κρυφά πάθη, έρωτες, καημοί και νταλκάδες σε κάνουν να είσαι ψυχολογικά ράκος και όχι τίποτα άλλο, δεν μπορείς και να πεις κουβέντα. Μοιραία και ξαφνικά γνωρίζεις καινούριο πρόσωπο μέσα από παρέα και αλλάζεις μυαλά και ζωή, ξεγράφοντας παλιές προβληματικές καταστάσεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved