AstroΤσαούσα 08/06 - 14/06: Δεν ξεφεύγεις από πουθενά!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 08/06 - 14/06: Δεν ξεφεύγεις από πουθενά!

Ένα τριγωνάκι ανάμεσα σε Ερμή από τον Ταύρο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι η πρώτη όψη της εβδομάδας στις 10 του μήνα. Σταθεροί (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) και Παρορμητικοί (Κριοί- Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι) έχουν να δουν και να ακούσουν πολλά, αλλά άμα λάχει μπορούν και να κάνουν εκείνοι παιχνίδι, φέρνοντας τους άλλους με τα νερά τους. Πιο ζόρικη είναι η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, στις 11, στον Ταύρο που δεν αφήνει σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους πολλά περιθώρια. Αλλάζει, βγάζει, βάζει, προσθέτει και αφαιρεί ό,τι και όποιον πρέπει να ξεκουμπιστεί από τις ζωές τους, χωρίς πολλά! Στις 13 του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους και η επικοινωνία όλων με όλους γίνεται πολύ πιο άνετη και ευέλικτη (ούτε καθυστερήσεις, ούτε κολλήματα, ούτε σκαλώματα). Η τελευταία μέρα της εβδομάδας φιλοξενεί την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, στην οποία όμως συμμετέχει ο Ποσειδώνας με όψη τετραγώνου προς τα Φώτα. Εξελίξεις θα έχουν λοιπόν οι Μεταβλητοί κυρίως (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες - Ιχθύς), αλλά όχι απαραίτητα αυτές που θα ήθελαν και σίγουρα θα συνοδεύονται από κρυφές ή διπλές καταστάσεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Άνοιξε τα αφτιά σου και τα μάτια σου καλά και ξεκίνα να σημειώνεις όσες πληροφορίες θα μάθεις από τους γνωστούς ρουφιάνους στη δουλειά, που θα σου δώσουν τα φώτα τους για να είσαι ένα βήμα μπροστά. Στο οικονομικό μην κάνεις κιμπαριλίκια γιατί θα βρεθείς απ’τα ψηλά στα χαμηλά και απ’τα πολλά στα λίγα μέχρι να πεις κύμινο. Τώρα θα σκάσουν έξοδα; Θα σου κόψουν λεφτά; Έχε πίστη και μπορεί, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αντί να δώσεις να πάρεις ένα καλό ποσό! Βελτιωμένη αισθητά θα είναι και η επικοινωνία σου με τους άλλους. Θα ανοίγεις κουβέντα χωρίς να μαλώνεις και να αρπάζεσαι, θεϊκό;

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Έχεις βαλθεί να καταπλήξεις τους πάντες με τις γνώσεις σου, φλεξάροντας τις εμπειρίες και τα ταξίδια σου. Πιο πολύ (για να είμαστε ειλικρινείς) καλύπτεις δικά σου κόμπλεξ, καθώς αισθάνεσαι λίγος/η και ανεπαρκής και με αυτόν τον τρόπο παίρνεις τα πάνω σου. Ωστόσο δεν φτάνεις και πολύ ψηλά, αφού δεν είσαι σχεδόν με τίποτα στη ζωή σου ικανοποιημένος/η. Με την παραμικρή αφορμή τα τινάζεις όλα στον αέρα, σχέση, δουλειά, σπίτι, αυτοκίνητα, κινητά και ακίνητα. Όσο ξαφνικά όμως χάνεις από τη ζωή σου κάποιες παλιές σταθερές, το ίδιο αναπάντεχα σε βρίσκουν νέες! Στα καλά των ημερών να προσθέσεις και την κινητικότητα στα οικονομικά σου που σου φέρνει λεφτάκια (σε νοιάζει, μην το παίζεις υπεράνω!).

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πολύ παρασκήνιο βρε Δίδυμε και σιωπή πνιγηρή και περίεργη, η οποία δεν σου ταιριάζει καλό μου… Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα λύνονται ή συμβαίνουν πίσω από την κουρτίνα και μόνο με πολύ συγκεκριμένα άτομα έχεις πίτσι- πίτσι κι αυτό γιατί σου κάνουν τη δουλειά σου (πονηρός/η ήσουν από πάντα). Τα ψυχολογικά σου τα λύνεις με δύσκολο τρόπο, αλλά μια κι έξω, αφού κάποια γεγονότα δεν θα σου δώσουν την πολυτέλεια της επιλογής, ούτε και θα μπορείς να πάρεις το χρόνο σου. Μετά από όλα αυτά, καλωσορίζεις τον καινούριο εαυτό σου και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Όσο και να θέλεις να καλύπτεις και να δικαιολογείς τις συμπεριφορές κάποιων φίλων σου (γιατί είσαι και ψυχούλα), θα μάθεις ή μπορεί και να διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια, τα αίσχη τους και τις κατινιές σε βάρος σου και θα τους στείλεις στον αγύριστο, ωραία και καλά (ναι, ναι χωρίς δράματα). Από την άλλη, κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που είναι αξιολογότατα, αν και κάπως εκκεντρικά. Εάν είσαι σόλο, παίζει να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου μέσα σε παρέα (τέ-λει-α)!!! Προσοχή μόνο μη σε πιάσουν τα μουντρούχικα και τα κλαψιάρικα σου και ξενερώσεις τους πάντες με την μίρλα και την μουρμούρα σου. Αν δοκιμάσεις να τα δεις όλα πιο θετικά και αισιόδοξα, πίστεψέ με θα πετύχει (αν δεν πετύχει, κλαίγε μέχρι να σκάσεις).

ΛΕΩΝ ♌

Με σπρώξιμο, με σούρσιμο, με τράβηγμα, με σκάλα ή με γερανό, εσύ θα ανέβεις στη δουλειά και η καριέρα σου θα εκτοξευθεί, ο κόσμος να χαλάσει! Και επειδή δεν είναι να τα αφήνεις όλα στην τύχη, αρχίζεις να έχεις επαφές και χαχα και χουχου με όλους, ειδικά με όσους μπορούν να σε βοηθήσουν ή να σου αποκαλύψουν σημαντικές πληροφορίες ή/και κουτσομπολιά (έτσι θα μάθεις από πού να φυλάγεσαι). Ωστόσο, εσύ κάνεις σχέδια και ο Θεός γελάει, αφού δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθείς χωρίς δουλειά στα ξαφνικά (από επιλογή, γιατί σε παρακούρασαν) ή με άλλη δουλειά, ακόμη και με άλλη καριέρα! Δεν σε πτοεί πάντως τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που η επόμενη περίοδος σου υπόσχεται έρωτα, καλοπέραση με φιλαράκια και την πραγματοποίηση ενός ονείρου σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Από ψυχολογία και διάθεση σκίζεις και αυτό οφείλεται κυρίως στον αισιόδοξο τρόπο που βλέπεις αυτό το διάστημα κάποια πράγματα και στο ότι με το αμόρε επικοινωνείτε πλέον σε άλλη διάσταση (κανόνισε να ξαναρχίσεις πάλι τα σπαστικά σου για την ακαταστασία στο σπίτι, θα φύγει τρέχοντας). Ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και οτιδήποτε θα μπορούσε να σε ενδιαφέρει σου έρχονται και παρόλο που θα κάνεις το πολυσυζητημένο σου πρόγραμμα άνω-κάτω για να τα χωρέσεις όλα, θα βρεις εντέλει τον τρόπο (εδώ την γκρίνια δεν τη γλιτώνουμε!). Στη δουλειά, θα έχεις παραπάνω νταραβέρια με τους υπόλοιπους (όχι ότι τρελαίνεσαι, αλλά δεν θα μπορείς να το αποφύγεις), ενώ πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν και εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού, που με κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν και τα επαγγελματικά σου (το τελευταίο που θα ήθελες να συμβεί….).

ΖΥΓΟΣ ♎

Καθόλου δεν σου κακοπέφτουν τα γεγονότα των ημερών, καθώς ναι μεν θα ασχοληθείς με τα οικογενειακά σου (αυτά που σου τρώνε καιρό τώρα τη ζωή), αλλά θα λύσεις οικονομικά θέματα που απασχολούν άπαντες εντός σπιτιού και θα μάθεις μυστικά και ανομολόγητα που θα σου δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που σε καίνε. Και η δική σου τσέπη όμως θα έχει σκαμπανεβάσματα, αφού ή που θα φτάσουν οι οφειλές στο μη παρέκει και θα πρέπει εδώ και τώρα να δεις τι θα κάνεις ή που θα σου έρθει ένα ποσό και θα σου λύσει τα χέρια, από τον/την σύντροφο ή κάποια κληρονομιά (ας ελπίσουμε το δεύτερο). Παρά τα όσα συμβαίνουν δεν λες όχι σε ταξιδάκια και εκδρομές ή ακόμη και σε μαθήματα ή σεμινάρια (να δω πως θα τα βγάλεις πέρα, αν τελικά δεν γίνεις κληρονόμος!).

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Έχεις που έχεις το μικρόβιο του ντετέκτιβ, θα είναι και οι συζητήσεις αυτή την εβδομάδα φωτιά και λάβρα με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν άμεσα, θα αποτρελαθείς να ερμηνεύεις (πρόσεξε, όχι να παρερμηνεύεις), ακόμη και τις παύσεις που θα κάνουν, όταν συζητάτε. Βεβαίως επειδή είσαι χειριστικός/η, δεν θα ξεχάσεις να περάσεις και τις θέσεις σου ύπουλα και με τρόπο. Πάντως προμηνύονται αλλαγές μεγάλες σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς οι παλιοί έρωτες και οι συνεργάτες θα φύγουν ή θα τους... φύγεις νύχτα (ειδικά εάν έχουν πάρει πολλές χάρες) και οι νέοι θα εμφανιστούν άμεσα και θα είναι και καλύτεροι! Εκεί πια που δεν θα σε πιάνει κανένας είναι μόλις θα δεις και τα οικονομικά σου να είναι πένα και μάλιστα να σου έρχονται και λεφτά από κάθε πιθανή κατεύθυνση!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν είσαι αυτό που λέμε ψείρας, θα αρχίσεις να βλέπεις πιο προσεκτικά πως κινούνται όλοι γύρω σου στη δουλειά, τι λένε και κυρίως τι κάνουν. Έμφαση θα δώσεις στα λάθη τους και στις παρατυπίες τους και κάπως θα τα μαγειρέψεις, ώστε να ωφεληθείς οικονομικά και να εδραιώσεις τη θέση σου (μάλλον έχεις πάθει μία μετάλλαξη ανάμεσα σε Παρθένο- Σκορπιό). Για να μην πολυβαριέσαι, θα αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου (σοβαρές, όχι της πλάκας), αλλά και πάνω σου (ωραίο το μαλλάκι σου μωβ-ροζ!). Στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, θα ρίξεις, επίσης, βάρος, αφού τώρα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε ξεκουνήσουν και θα σου φέρουν νέα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Έχεις καταλάβει πως πλέον η πολλή μετριοφροσύνη από τη μία και η καχυποψία προς όλους τους γύρω σου, μαζί με καμιά δεκαριά κόμπλεξ και κολλήματα που κουβαλάς, δεν θα σε βοηθήσουν ποτέ να αναδειχθείς, ούτε και να χαρείς κάτι από όσα θέλεις στη ζωή σου. Έτσι λοιπόν αποφασίζεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να μιλήσεις από καρδιάς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να κάνεις ένα καλό στη σχέση σας και γενικότερα στην ερωτική σου ζωή. Εάν δεν έχεις προς το παρόν ούτε σχέδιο, ούτε αίσθημα, μη μου σκας, γιατί θα σου έρθουν όλα μαζεμένα και απανωτά! Έξτρα μπόνους- δώρο των ημερών είναι η εύνοια που θα έχεις, εάν προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω σου τα συναισθηματικά σου βάρη (μια δοκιμή θα σε πείσει).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μιλάς πολύ και για πολλά με τους δικούς σου και όπως συμβαίνει πάντα, εδώ και καιρό, σε θέλουν παρόν/ούσα σε όποιο πρόβλημα προκύπτει, για να το λύσεις, χωρίς όμως να σου δίνουν και τις απαραίτητες πληροφορίες (παράνοια). Προσπάθησες να τους βάλεις όρια, αλλά τζίφος, επομένως το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την τακτική διαίρει και βασίλευε και ταυτόχρονα να φακελώσεις τον καθένα για να μπορείς να τους χειρίζεσαι (δεν σου αρέσει, αλλά δεν είχες κι άλλη λύση). Πάντως, μη νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, γιατί η εβδομάδα σου φυλάει ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τα πάντα σε σχέση με την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου. Τουλάχιστον θα έχεις ρέντα σε θέματα καρδιάς, αλλά και ευκαιρίες για διασκέδαση!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι φίλοι σου είναι αυτοί που φαινομενικά θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι λες και θα πηγαίνουν με τα νερά σου, όμως επειδή μπορεί όλα να γίνονται βάσει σχεδίου, μην δώσεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν πολυψήνεσαι να κάνεις και μην πάρεις τοις μετρητοίς τα σαλιαρίσματα και τα γλυκόλογά τους. Από την άλλη, μην είσαι και τελείως αγγούρι στις συζητήσεις που θα έχεις με τον περίγυρο σου, γιατί, εκτός από τις παρεξηγήσεις, που μπορεί να δημιουργηθούν, θα χάσεις και την ευκαιρία να προχωρήσει η φάση με κάποιον/α που θα σε φλερτάρει, όπως κανείς/καμία στο παρελθόν! Με τη δουλειά, αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, θα αναγκαστείς να ασχοληθείς, αφού οι εξελίξεις θα σε βγάλουν με το ζόρι από τον κόσμο σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved