AstroΤσαούσα 01/06 - 07/06: Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 01/06 - 07/06: Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα

Καλό μας μήνα! Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου δεν έχει όψεις (κράτα το αυτό), δεν έχει πλανητικές μετακινήσεις, δεν έχεις νέες σελήνες (προχθές έγινε αυτή), δεν έχει πανσελήνους (αργεί ακόμη), οπότε και θα αναρωτηθείς τι να περιμένεις, αφού όλα είναι ψόφια. Ε όχι κι όλα... Στις 3 του μήνα ο Ερμής εκεί που βαδίζει με την όπισθεν στον Ταύρο πάει να πιάσει με τετράγωνο τον Κρόνο στον Υδροχόο και με εξάγωνο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Όμως λίγο πριν ολοκληρώσει (στο καλύτερο κόβεται), σταματά και γυρνά προς τα μπρος, όμως δεν παύουν και οι δύο να είναι σε ισχύ! Στην πρώτη περίπτωση, η καμπάνα χτυπά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, οι οποίοι και θα περάσουν δύσκολα μέσα στη σχέση τους, στην οικογένεια τους ή στη δουλειά (μπορεί να φαγωθούν και με τα ρούχα τους), ενώ στη δεύτερη περίπτωση μπαίνουν στο κάδρο και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς. Σταθερά και Μεταβλητά λοιπόν ονειροπολούν ελεύθερα και νιώθουν μια κάποια αισιοδοξία. Ο έρμος ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος στις 4 του μήνα και σταματούν παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και λοιπές ζαβομάρες. Στις 6 του μήνα θα γυρίσει όμως ο Κρόνος ανάδρομος κι έτσι μπαίνουμε σε μία άλλη φάση αναθεωρήσουν. Άντε να δούμε κι από εκεί τα χαΐρια μας...

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Πίκρα από τους φίλους σου θα πάρεις αυτές τις μέρες, καθώς πλέον δεν κρύβονται οι σκάρτες συμπεριφορές τους. Βλέπεις και μόνος/η σου ότι και σε πιέζουν να γίνεται πάντα το δικό τους, χωρίς να σε σκέφτονται, και ίσως να σε ξεζουμίζουν οικονομικώς με τον τρόπο τους. Δεν δίνεις άλλο συγχωροχάρτι και καλύτερα να σου αδειάζουν τη γωνιά, πριν τους περιλάβεις. Άλλωστε, έχεις να ασχοληθείς με πολύ πιο σοβαρά θέματα, συγκεκριμένα με τα οικονομικά σου, που έτσι και σου κάτσουν κάποιες συμφωνίες που ψήνεις τώρα, θα μαζεύεις τα λεφτά με τη σέσουλα!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τί τις θέλεις τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις αυτές τις μέρες στη δουλειά, βρε παιδί μου; Φως – φανάρι είναι ότι όποιος/α κάθεται απέναντι σου σε περιμένει στη γωνία για να σε βγάλει άκυρο/η ή για να σου δηλώσει (με πολύ ύφος) ότι είσαι λίγος/η και ουδέποτε θα καταφέρεις να κάνεις κάτι σωστό. Καλά μην ψαρώνεις, και προς Θεού μην ανοίξεις το στόμα σου να απαντήσεις (μούσκεμα θα τα κάνεις και έπειτα δεν θα έχεις σωσμό). Ρίξ’το καλύτερα στην τρελή και πάρε τα φιλαράκια να πάτε για καμιά μπιρίτσα και να πείτε τις χαζομάρες σας. Πού ξέρεις; Μπορεί να σας έρθει κάποια πραγματικά καλή ιδέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

«Άντρα θέλω, τώρα τονε θέλω» λέει η γνωστή λαϊκή έκφραση κι εσύ την ακολουθείς πιστά. Μα, πουλάκι μου, με συγχωρείς κιόλας, είναι δυνατόν στο πιτς φιτίλι να κάνεις το γύρω του κόσμου, να αλλάξεις κοσμοθεωρία και να τσιμπήσεις και ένα διδακτορικό να σου βρίσκεται; Kι αντί να το πας ένα βήμα τη φορά, να ξενερώνεις που δεν τα καταφέρνεις τώωωωωωρα (έλα δεν θα μας τρελάνεις όλους, επειδή το θες εσύ). Για να βγεις κι από τη λούπα που έχεις πέσει, ασχολήσου με τη δουλειά που ήδη έχεις και θα δεις ότι μια χαρά τα καταφέρνεις κι έχεις και τις πετυχεσιές σου σύντομα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τους κοιτάς, τους ξανακοιτάς και συνεχίζεις να απορείς πώς είναι δυνατόν να θεωρούσες ορισμένους «φίλους» σου, ενώ όχι απλά δεν συνεννοείστε ποτέ και με τίποτα, αλλά σου σκάβουν και το λάκκο από πάνω. Έχεις κάτσει κι έχεις θυμηθεί μία – μία όλες τις συμπεριφορές τους, που σε πλήγωσαν και τώρα θα τους δείξεις την πόρτα της εξόδου από τη ζωή σου (αυτή τη φορά έχεις δίκιο). Από την άλλη, επειδή δεν είσαι κακιασμένος/η, κομπλεξικός/ή και μισάνθρωπος, όσους επιλέξεις να κρατήσεις κοντά σου, αυτές τις μέρες θα περάσουν μπέικα! Να τα ταξίδια, να οι εκδρομές, να οι έξοδοι και φυσικά οι μεγάλες δηλώσεις από πλευράς σου για το πρόσωπό τους (ε, μη μείνεις και σαν την καλαμιά).

ΛΕΩΝ ♌

Πλήγμα για την αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυτή η εβδομάδα, αφού δεν θα βρεθεί ούτε ένας από τους κοντινούς σου ανθρώπους να σου πει πόσο τρομακτικά υπέροχος/η και τέλειος/α είσαι. Γιατί αυτό; Γιατί δεν είσαι, μικρή μου ψωνάρα! Άκου τους συνεργάτες σου, τους αγαπημένους σου ανθρώπους και το ταίρι σου κι αντί να στραβώνεις την αρχοντομουτσουνάρα σου, δοκίμασε να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους! Επειδή όμως είσαι πολύ σκληρός/η για να πεθάνεις, θα βάλεις μπροστά την πονηριά, τη γαλιφιά και την καπατσοσύνη σου για να κρύψεις τα στραβά σου (ε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!)...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πήξιμο, πήξιμο, πήξιμο έχει αυτή η εβδομάδα, αφού δεν πρόκειται να σηκώσεις κεφάλι από τις υποχρεώσεις τις δουλειάς, αλλά και από όλα τα υπόλοιπα που έχεις προσθέσει στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Θα αρχίσεις και την γκρίνια- μίρλα, λες και σου φταίνε οι γύρω σου που πας και φορτώνεσαι τα πάντα όλα σαν το γαϊδούρι και θα υπάρξει μία ωραία ατμόσφαιρα. Παρ’ όλα αυτά, οι συνεργάτες και το ταίρι σου (μάλλον επειδή σε ξέρουν πια πολύ καλά και δεν σου δίνουν σημασία) σε έχουν στα όπα- όπα και μάλιστα κάνουν και σχέδια μεγάλα και τρανά για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένου και εσού!

ΖΥΓΟΣ ♎

Πολλά ζητάς από τη ζωή σου, όμως όταν δεν έχεις μία (που λέει ο λόγος) στην τσέπη σου, πώς να κάνεις όνειρα και σχέδια. Αναγκαστικά κάθεσαι και λούζεσαι τα λάθη του παρελθόντος στα οικονομικά σου (αμ σκορπούσες κι εσύ ολούθε!). «Πεινάμε, διψάμε, φτιαχνόμαστε κιόλας» είναι η φάση στην οποία βρίσκεσαι και δεν είναι και του στιλ σου… Για αυτό το λόγο, λοιπόν, αρνείσαι να το βάλεις κάτω, μαζεύεις τις δυνάμεις σου και με υπερβολική -για τα δεδομένα- αισιοδοξία προσπαθείς να βρεις τρόπους να κάνεις πραγματικότητα όσα επιθυμείς (στο ευχόμαστε φυσικά, αλλά να το ξέρεις από τώρα, δύσκολο).

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα μπουτάκια σου έχεις μπερδέψει, προσπαθώντας να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένειά σου και τους υπόλοιπους ανθρώπους, με τους οποίους διατηρείς σοβαρές σχέσεις και δεσμούς. Αμ δε, οι δικοί σου χώνουν τη μύτη τους παντού και δεν έχουν να πουν ούτε μία καλή κουβέντα για τις επιλογές σου. Το καλό θα ξεκινήσει, μόλις πάρεις κι εσύ ο ίδιος/α ανάποδες και γίνει της κακομοίρας (δεν θες και πολύ). Εκεί που θα πατήσεις πόδι είναι σε σχέση με τον/την καλό σου/ή σου, αφού παρά τη γλωσσοφαγιά και την κακή ενέργεια, εσείς ζείτε τον έρωτά σας και φορτώνετε ο ένας τον άλλον με γλυκόλογα και χάδια (κοινώς, τον χαβά σας).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τι αμαρτίες πληρώνεις άραγε και η μοίρα σε καταδίκασε να δουλεύεις με ανθρώπους, που έχουν μυαλό αμοιβάδας και μάλιστα κολλημένο με δυνατή ψαρόκολλα; Προβλήματα, ασυνεννοησία, ένας κακός χαμός κι εσύ να πρέπει να κρατάς την ψυχραιμία σου. «Όοοοχι φίλε μου», αναφωνείς και τους τρίβεις στη μούρη όλα τους τα στραβά και τα ανάποδα (θα κλάψουν λίγο, αλλά μετά μάλλον όλα καλά). Πιο καλά είναι τα πράγματα στο χώρο του σπιτιού, όπου -προς το παρόν- επικρατεί ηρεμία και μπορείς κι εσύ να ξεφεύγεις κάπως από υποχρεώσεις κι άλλα βαρετά, χωρίς να σου τη λένε (του φευγάτου η μάνα...).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μωρέ, θέλεις κι εσύ να ξεδώσεις και να χαρείς λιγάκι τη ζωή σου (που άλλωστε μία την έχουμε), αλλά με το που πας να πάρεις κάπως τα πάνω σου, μπαίνει κόφτης από το πορτοφόλι σου. Η ανασφάλειά σου δεν σε αφήνει να κάνεις ρούπι και σε καταδικάζει σε μία ακόμη εβδομάδα μιζέριας. Ακόμη και σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν δείχνεις να πολυεμπιστεύεσαι τους γύρω σου. Σε φάση να σου ξομολογιέται ο/η άλλος/η τον έρωτά του κι εσύ να σκέφτεσαι πως σε δουλεύει ψιλό γαζί (μας έπρηξες, δεν νομίζεις;). Πάντως λες και τα ψεματάκια σου όπου χρειάζεται, προφανώς γιατί καταλαβαίνεις πως εάν μοιραστείς τις σκέψεις σου, θα φύγουν όλοι σούμπιτοι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια (δεν λέμε για τον καιρό, έξω σκάει ο τζίτζικας), όπως κι εσύ μαθημένος/η στα χούγια της οικογένειάς σου. Αμ, έλα που η υπομονή έχει και τα όριά της και η δική σου έχει σπάσει όλα τα κοντέρ! Με το καλό ή το κακό, κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του και δεν θα σε πρήζει, ούτε θα κάνει κουμάντο στη ζωή σου! Η μοναδική περίπτωση να το σώσουν κάπως, είναι να σου δείξουν σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο (να σπρώξουν χρήμα, ντε!) πως σε στηρίζουν στα όνειρά σου και δεν πρόκειται να σου κάνουν καμία χαλάστρα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μία καταπίεση ξεκινάει από μέσα σου και βγαίνει προς τα έξω σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πεις σε άνθρωπο τι αισθάνεσαι και τι σκέφτεσαι. Κοίτα, στην περίπτωση σου, που είσαι ολίγον τι σαλιάρης/α και λες και ασυνάρτητα, δεν είναι κακό. Δες το σαν μία καλή ευκαιρία να μάθεις να φιλτράρεις όλη τη σαβούρα του μυαλού σου (κανονικά θα έπρεπε να ευχαριστείς το σύμπαν). Μπορείς κάλλιστα να ριχτείς σε ένα κυνήγι ιδεών και έμπνευσης (μοναχικό σπορ) και μόλις καταλήξεις όντως σε κάτι καλό, να απευθυνθείς στα κατάλληλα άτομα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved