AstroΤσαούσα 25/05 - 31/05: Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 25/05 - 31/05: Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις

Ποικιλία, έτσι για να μην βαριόμαστε, προσφέρει αυτή η εβδομάδα σε αστρολογικό τουλάχιστον επίπεδο. Την πρώτη κιόλας μέρα ο Άρης μετακομίζει από τους Ιχθύς στον Κριό και επιτέλους βγαίνουμε από τη νιρβάνα του προηγούμενου καιρού. Ώρα για δράση! Στις 25 του μήνα ο ανάδρομος Ερμής από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου (κούτσα-κούτσα άλλαξε κι αυτός ζώδιο προς τα πίσω) τριγωνίζει τον Πλούτωνα κι ατμόσφαιρα γεμίζει μυστήριο, αλλά έχουμε και πολλές αποκαλύψεις ή εκμεταλλευόμαστε μυστικά που φτάνουν στα αυτιά μας με βάση πάντα το συμφέρον μας. Δυο μέρες μετά, στις 27, η Αφροδίτη στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εκτός από μοιραία πάθη και έρωτες ειδικά για τα Παρορμητικά (Κριοί- Ζυγοί- Καρκίνοι- Αιγόκεροι) κάνει πολύ έντονη την επιθυμία να ελέγχουμε τα πάντα γύρω μας. Στις 28, μπαίνει στον Ταύρο και έχουν έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται τα Σταθερά ζώδια (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι), αφού θα δουν ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες. Στις 29, ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Κριό και εκτός από γρήγορες αποφάσεις και κινήσεις, θα έχουμε εξίσου γρήγορα αποτελέσματα σε ό,τι επιχειρήσουμε (και μετά σου λένε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει, ψέμα παντού). Η τελευταία μέρα της εβδομάδας φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία είναι αρκετά καλή, αφού δεν δέχεται κάποια ζόρικη όψη, επομένως μπορούν ειδικά τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) να βάλουν μπροστά τα σχέδιά τους.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με κάθε μέσο και κάθε τρόπο προσπαθείς να ανέβεις στην κορφή της ιεραρχίας και να τους έχεις όλους υπό έλεγχο (πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και ανέβεις σούρνοντας, δεν είναι κι ωραίο να σε λένε οχιά πίσω από την πλάτη σου) και επειδή βλέπεις πως μόνο με τα προσόντα και την ομορφάδα σου πιθανόν να δυσκολευτείς, αρχίζεις και μαγειρεύεις ό,τι κουτσομπολιό και πληροφορία έχει πέσει στα νύχια σου για να πετύχεις το σκοπό σου (πονηρούλη/α!). Πάντως λίγο πολύ τα καταφέρνεις κι όλοι λένε τι καλά που είσαι εσύ ο/η αρχηγός τους (αμ τα θέλουν, καλά τους κάνεις και τους γλεντάς!)

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Πολλά και διάφορα θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου, αλλά επειδή δεν σου πολυκάθονται οι ευκαιρίες που αναζητάς προτιμάς τους πλάγιους τρόπους. Ξέρεις τώρα, ο γνωστός του γνωστού, που θα σε εξυπηρετήσει, το παραθυράκι του νόμου που θα ανοίξει για πάρτη σου κλπ. Σε κάθε περίπτωση, τίποτα και καμία από τις κινήσεις σου δεν γίνεται στο φως της μέρας. Πέρα από τα επαγγελματικά σου, κινείσαι στα όρια της παρανομίας και στα ερωτικά σου. Κρυφές ή παράλληλες σχέσεις παίζουν πολύ αυτό το διάστημα και μάλιστα σε ιντριγκάρουν και παθιάζεσαι στο φουλ (καλά θα πάει κι αυτό).

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πετυχημένες λύσεις που θα εξαφανίσουν τα οικονομικά σου προβλήματα (χρέη, οφειλές, κλπ) βρίσκεις αυτό το διάστημα. Όχι μόνος σου και όχι απαραίτητα ξεκάθαρες… Αντιθέτως, θα δουλέψει πολύ το PRλίκι σου με άτομα που μπορούν να σπρώξουν τις υποθέσεις σου και να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που έχεις έρθει. Από την άλλη, τρώνε άκυρο φίλοι/ες που υπάρχουν στη ζωή σου μόνο για να σε βαμπιρίζουν και να σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση (τοξικοί- χειριστικοί και λοιποί προβληματικοί). Αντιθέτως βάζεις κάτω από τις φτερούγες σου όσους έχουν ανάγκη από ντάντεμα κι είναι αυτό που λέμε «καλά παιδιά».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Φίλοι, γνωστοί, ταίρια, υποψήφια γκομενάκια, γενικότερα όποιος και όποια κινείται γύρω σου και διεκδικεί μία θέση στη ζωή σου περνάει από τεστ απανωτά και από εκεί κρίνεται η πορεία του στο πλάι σου. Με τους φίλους σου αρχίζεις και γίνεσαι πιο παρατηρητικός/η και δεν δικαιολογείς πλέον χοντράδες και άλλες λαδιές. Με τη σχέση σου δεν περνάς και ζάχαρη, αλλά δεν χωρίζεις κιόλας γιατί δεν αντέχεις μακριά του/της (αρρωστημένο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα). Εάν είσαι ελεύθερος/η, πάλι πέφτεις σε άτομο που γουστάρεις αδυσώπητα, αλλά σου ξεσκίζει την ψυχολογία. Δεν το βάζεις ωστόσο κάτω και ελπίζεις στις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

ΛΕΩΝ ♌

Το ένα και μοναδικό σου ζητούμενο είναι να πετύχεις τους στόχους σου σε θέματα καριέρας και δουλειάς και καθόσον εσύ είσαι η προσωποποίηση της τελειότητας ψάχνεις γύρω- γύρω με το βλέμμα σου να δεις ποιος ή τι φταίει και έχεις μείνει στάσιμος/η. Το τι έχει να περάσει ο/η «ένοχος» μόλις εντοπιστεί δεν θέλω να το σκέφτομαι. Η υποτίμηση και ο σνομπισμός σου θα σε κάνουν αντιπαθή σε όποιον/α είναι παρών/ούσα, μόλις τον/την περιλάβεις. Καλά σκασίλα σου εσύ θα κάνεις αυτόν που νομίζεις, θα πάρεις και τις πρωτοβουλίες σου και σιγά μην τους ρωτήσεις κιόλας τους άσχετους και στο τέλος θα σου φιλούν τα χέρια που όλο και κάτι θα καρπωθούν από την επιτυχία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γεμάτη ερωτοκαταστάσεις είναι η εβδομάδα που έρχεται και δεν είσαι και μαθημένος/η σε τέτοια (αχ τι σε βρήκε…). Πρώτον και βασικότερο το άτομο που σε ενδιαφέρει θα ανοίξει επιτέλους την καρδιά του και θα σου πει πόσο σε γουστάρει και ότι είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για σένα με μια και μόνο σου λέξη (είσαι μοιραίο μωρό, τέλος). Δεύτερον, σου κάθεται η φάση ιδανικά να βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου κάποιον/α με τον/την οποίο/α έχεις τρελό κόλλημα καιρό τώρα και δεν μπορούσες να προχωρήσεις παρακάτω και μάλιστα με τρόπο που δεν πάει το μυαλό σου. Η αυτοπεποίθησή σου και η αυτοεκτίμησή σου είναι σε υψηλότατα levels (σπάνια περίπτωση για σένα).

ΖΥΓΟΣ ♎

Οικογενειακά θέματα και μπλεξίματα έχεις μπροστά σου αυτές τις μέρες. Κάποια θα πάνε κατ’ ευχήν και κάποια άλλα θα σου βγάλουν την πίστη… Καλές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, ειδικά από τη στιγμή που τα υπόλοιπα μέλη θα πάψουν να παίζουν κρυφτούλι και θα σου πουν ακριβώς τι έχει συμβεί και που υπάρχουν δυσκολίες ή έχουν γίνει λάθη. Σε συναισθηματικό επίπεδο όμως, θα αισθανθείς την αγάπη τους και τη φροντίδα τους σαν θηλιά στο λαιμό σου, αφού στην ουσία το ζητούμενο τους είναι να σε χειρίζονται για να πηγαίνεις με τα νερά τους…Μια ερωτική σχέση, που έχεις ή θα προκύψει, θα σε βγάλει από αυτή τη μιζέρια.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πολλά λόγια και με αρκετά διπλά (μη σου πω και τρίδιπλα) νοήματα ανταλλάσσεις με το άλλο σου μισό ή έναν σημαντικό σου συνεργάτη. Κρατάς πάντα μία πισινή και ψάχνεις από χίλιες μεριές ό,τι ακούς, ενώ παράλληλα προσπαθείς να περάσεις με τσαλίμια και γαλιφιές τα δικά σου θέλω. Δεν θα δείξεις την ίδια διπλωματικότητα πάντως με τους απλούς συναδέλφους σου, οι οποίοι ακόμη να καταλάβουν ποιος κάνει κουμάντο (στόκοι και τελείως αφελείς), αντιθέτως θα τους χειραγωγήσεις στην ψύχρα (όπως πάντα δηλαδή) και θα γίνει ό,τι πεις εσύ, ο κόσμος να χαλάσει. Κι αν σου κουνηθεί και κανένας, θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Στην καθημερινότητά σου και στο χώρο της δουλειάς σε έχει πιάσει κάτι σαν ψυχαναγκασμός κι ολημερίς προσπαθείς να βρεις τι δεν κάνεις καλά και όλο τρέχεις χωρίς σταματημό. Με τη λύσσα που σε δέρνει ακόμη κι αν πρόκειται για λεπτομέρειες δεν αργείς να τις διορθώσεις. Στην ερωτική σου ζωή, υπάρχει ή μπαίνει τώρα ένα πρόσωπο το οποίο σου ξυπνάει έντονα και βαθιά συναισθήματα. Σίγουρα η σχέση σας δεν είναι καθόλου βαρετή, όμως πιθανώς να είναι ψυχοφθόρα, αφού και οι δυο πλευρές θέλετε να επιβάλλεστε και να κινείται τα νήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσεις, προς το παρόν, να φύγει από τη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα κρυφά σου ταλέντα και χαρίσματα επιδεικνύεις πριβέ σε άτομο που ξέρεις ότι ο λόγος του περνάει και μπορεί να προωθήσει και τα δικά σου σχέδια (πολύ καλά το σκέφτηκες). Με το άλλο σου μισό επίσης γίνεσαι πιο εκδηλωτικός/ή και εκφράζεις τα συναισθήματά σου με πρωτόγνωρο τρόπο (θα νομίζει η άλλη πλευρά ότι τρολλάρεις, για τέτοια μεταστροφή μιλάμε αγαπημένο μου μουντρούχικο πλάσμα). Στους δικούς σου που σε έχουν ομολογουμένως παραζαλίσει λες μόνο αυτά που θέλουν να ακούσουν, τους πετάς και κάτι χαζοσυναισθηματικά και τους φέρνεις στα μέτρα σου (έξυπνο!). Αλλαγές και εργασίες στο χώρο του σπιτιού είναι πιθανό να τις αποφασίσεις τώρα που έχεις κι όρεξη να τις κάνεις μπαμ-μπαμ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τα οικογενειακά σου (τι πρωτότυπο!) θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, αλλά πλέον αλλάζεις εσύ τροπάρι και κοιτάς στα μουλωχτά και με πλάγιους τρόπους να κάνεις ό,τι μπορείς για να λύσεις τα προβλήματα, γιατί σε απευθείας συζητήσεις με τους υπόλοιπους δεν βλέπεις προκοπή (διαίρει και βασίλευε λοιπόν). Από την άλλη, δείχνεις να είσαι καχύποπτος/η απέναντι σε όλους και όλα και ο μόνος λόγος για να ανοίξεις με κάποιον συζήτηση είναι να έχεις εξαρχής οργανώσει τι θα πεις και πως, ώστε να τον παγιδεύσεις σε κάποια συμφωνία ή παραχώρηση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι συζητήσεις σου με φίλους και γνωστούς παύουν να είναι χαζοκουβεντούλες και ανούσια κουτσομπολιά, επομένως οφείλεις να δείξεις και εσύ την αντίστοιχη προσοχή και σοβαρότητα. Είναι η ευκαιρία σου να πάρεις σημαντικές πληροφορίες από άτομα- κλειδιά. Πρόσεξε μόνο μην σε παρασύρουν με το μπίρι-μπίρι και πεις το «ναι» σε κάποια συνεργασία ή κοινή επένδυση, γιατί μπορεί να μην χάσεις λεφτά, αλλά θα σε έχουν στο ένα πόδι, καθώς θα είσαι εξαρτημένος/η από κάποιον πιο ισχυρό. Πάντως ό,τι κάνεις αυτές τις μέρες θα έχει άμεσο αντίκρισμα και στα οικονομικά τα οποία φαίνεται να πηγαίνουν πρίμα (προσπαθείς κιόλας όμως, δεν σου χαρίζονται από το τίποτα).

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved