AstroΤσαούσα 18/05 - 24/05: Λίγο από όλα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 18/05 - 24/05: Λίγο από όλα

Με τη σύνοδο Άρη Ποσειδώνα στις 18 ξεκινάει η εβδομάδα και το μόνο βέβαιο είναι πως τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, ειδικά στις ζωές των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες-Ιχθύς), οπότε ας φυλούν τα ρούχα τους. Στις 19 ο Ήλιος από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ρίχνει ακόμη περισσότερο φως σε «σκοτεινές» υποθέσεις και βάζει στο παιχνίδι και τα υπόλοιπα ζώδια. Την ίδια ημέρα ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και ανοίγει η τύχη των Σταθερών (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) και των Παρορμητικών (Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι). Στις 21 ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους και καπάκι κάνει σύνοδο με το ανάδρομο Ερμή φέρνοντας τα Μεταβλητά ζώδια μούρη με μούρη με το παρελθόν τους. Στις 22 το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα προκαλεί πάθη στους Μεταβλητούς και τους Παρορμητικούς. Οι ίδιοι θα έχουν τύχη βουνό και την επόμενη μέρα με το εξάγωνο Ήλιου- Δία. Στις 23 πραγματοποιείται και το εξάγωνο του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος κούτσα-κούτσα μπαίνει με την όπισθεν στον Ταύρο, που φέρνει επιπλέον καθυστερήσεις και δεύτερες σκέψεις σε Σταθερούς και Μεταβλητούς. Στις 24 του μήνα η Αφροδιτούλα από τον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και μηνύει στους Παρορμητικούς και τους Σταθερούς πως για να περάσουν καλά, θα πρέπει να σοβαρευτούν

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με προσοχή και σύνεση θέλω να κινείσαι τις πρώτες μέρες της εβδομάδας γιατί τα άπλυτά σου κινδυνεύουν να βγουν στη φόρα και δεν θα έχεις πού να βάλεις τη μούρη σου. Στη δουλειά τα φέρνεις από εδώ, τα φέρνεις από εκεί, τσιμπάς τα καλά σου τα λογάκια και το κυριότερο παίρνεις και φραγκάκια έξτρα (δωράκι από «ψηλά»). Η τύχη σου όμως σε περιμένει έξω στο δρόμο όπου και θα συναντήσεις πρόσωπα- διαμάντια από τα παλιά (καλά θα έχει και σκαρταδούρα, αλλά κόβει το μάτι σου). Στην ερωτική σου ζωή μπαίνει κάποιος/α φίλος/η σου και μάλλον δεν θα χαρείς και τόσο, αφού ένα σφίξιμο απέναντί του/της θα το κουβαλάς, τον/την γουστάρεις ή όχι...

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Κάτι σου βρωμάει καιρό τώρα με ορισμένους φίλους σου και παρόλο που δεν είχες αποδείξεις για το τι συμβαίνει, οι κινήσεις τους και τα λόγια τους ήταν εντελώς κουλά, ζαβά και στραβά. Τώρα επιτέλους θα μάθεις τι έπαιζε κι εσένα σε είχαν στην απ’έξω. Το μόνο που σε νοιάζει βεβαίως είναι να μην σε περνούν για χαλβαδάκι και ικανοποιείσαι στο φουλ που βγαίνεις από πάνω. Τα οικονομικά σου (ας μιλήσουμε και για κάτι σοβαρό) πάνε αρκετά καλά, καθώς σου έρχονται κάποια καθυστερημένα λεφτά και βρίσκεις ταυτόχρονα σούπερ λύσεις για να βουλώσεις τρύπες που ανοίχτηκαν το πάλαι ποτέ. Αν μάλιστα σου σκάσει και καμιά μυστική συμφωνία στη δουλειά με έξτρα παραδάκι (πιθανό πολύ) είσαι άρχοντας/ισσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Προσπαθείς, προσπαθείς στη δουλειά και μόνιμα βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο ή και σε χειρότερο. Δεν έδινες βάση στην αρχή, όμως δεν είναι και φυσιολογικό. Τώρα θα μάθεις σημεία και τέρατα που συνέβαιναν πίσω από την πλάτη σου. Και δεν φτάνει το σαμποτάζ που έτρωγες, είχε πέσει και χοντρό δούλεμα και κοροϊδία. Αποφάσεις στο εδώ και τώρα δεν πρόκειται να πάρεις γιατί η σταθερότητά σου είναι ίδια με αυτήν του υαλοκαθαριστήρα (ανύπαρκτη!). Κοίτα προς το παρόν να περάσεις όμορφα με φίλους και γνωστούς που θα συναντηθείς και μάλιστα κάποιους έχεις να τους δεις από τον καιρό του Νώε. Για εκδρομούλα ή κάπου παρά έξω μην το επιχειρήσεις καν, καθώς δεν σου βγαίνουν τα κουκιά (αφραγκία μεγάλη).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Πολλά μυστικά κυκλοφορούν στο φιλικό σου κύκλο και ο μοναδικός/ή που είναι ανενημέρωτος/η είσαι εσύ. Όμως η περίοδος χάριτος τελείωσε και περνάς από ψιλό κόσκινο τους πάντες, μέχρι να τα μάθεις όλα, με το νι και με το σίγμα. Δε σου έφταναν αυτά, σου έρχονται και απανωτές αναλαμπές σε σχέση με το παρελθόν σου, με αποτέλεσμα όλη την ώρα να σκέφτεσαι, να υπολογίζεις και να προσπαθείς να ερμηνεύσεις ανθρώπους, πρόσωπα και καταστάσεις (κουραστικούλι, ψυχοφθόρο και μάταιο). Σε οικονομικά θέματα πάντως μπορείς να περιμένεις πολλά, γιατί παρόλο που θα σφίξεις τα δόντια για να τα βγάλεις πέρα, στο τέλος θα βγάλεις από πάνω σου οριστικά πολλούς βραχνάδες (οφειλές).

ΛΕΩΝ ♌

Για ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, δεν έχεις μυαλό, παρόλο που έχεις τη διάθεση να κυνηγήσεις ευκαιρίες, αυτή τη στιγμή πέφτεις από λάθος σε λάθος και τα κάνεις μούσκεμα. Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν εάν μείνεις σόλο και άφραγκος/η ταυτόχρονα. Επίσης ότι παγαποντιά έχεις κάνει μάλλον θα αποκαλυφθεί. Στα καλά της εβδομάδας μπορείς να μετρήσεις την επανένωση σου με φίλους και γνωστούς από τα παλιά και εάν κάτσει η φάση, ίσως και να πας ένα ταξιδάκι σε μέρος που λες και ξαναλές αλλά ακόμη δεν αξιώθηκες. Με το ταίρι σου πιθανότατα να χωριστείτε χιλιομετρικά για ένα διάστημα, ενώ εάν είσαι single μπλέκεις με το "καλημέρα" σας σε μία σχέση από απόσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αθώο μου κουτάβι, τρυφερή μου ψυχούλα… Σε έχουν πάρει χαμπάρι οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι τι βούτυρο είσαι και σε χορεύουν στο ταψί και εσύ δοτικός/η από τη φύση σου τρέχεις να κάνεις όλες τους τις χαμαλοδουλειές γιατί έτσι είναι όταν αγαπάς και εκτιμάς κάποιον (λάθος τα έμαθες, ξαναπάρτο από την αρχή). Λοιπόν αυτό αλλάζει σούμπιτο τις επόμενες μέρες, μόλις νιώσεις στο πετσί σου πόσο λίγο σε υπολογίζει η σχέση σου ή ο συνεργάτης σου (χρειαζόσουν ταρακούνημα…).Σε θέματα δουλειάς πάντως έρχονται ξανά μπροστά σου υποθέσεις από τα παλιά και σχέδια που ποτέ δεν έβαλες σε πράξη, όμως τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Στα ερωτικά σου μάλλον οι υποχρεώσεις σου σε αναγκάζουν να βάλεις φρένα σε επιθυμίες και πάθη (ξενέραααα)…

ΖΥΓΟΣ ♎

Αλαλούμ στο χώρο της δουλειάς επικρατεί αυτές τις μέρες και παρόλο που έπρεπε όλοι σας να τρέχετε με τόσα που σας έχουν πέσει, τα όσα συμβαίνουν δεν σας αφήνουν μυαλό να κάνετε το παραμικρό. Κουτσομπολιά που αποκαλύπτονται, ίντριγκες που ξεσκεπάζονται, γενικότερα φάση- σαπουνόπερα (καλά θα πάει κι αυτό…). Εσύ προσωπικά την περνάς ζάχαρη κατά κάποιο τρόπο, αφού αποφασίζεις να μην ασχοληθείς και πολύ με τα τεκταινόμενα, καθώς δεν παίζει να αλλάξει η κατάσταση και πολύ (για αυτό αλλάζεις εσύ). Γενικότερα είσαι σε μία περίοδο που προσπαθείς να βρεις τη χαμένη σου αθωότητα με σοβαρές όμως πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ειδικά τώρα που τα ερωτικά σου σταθεροποιούνται κι θα έχεις κοντά σου τον άνθρωπό σου να στηρίζεσαι, ας πάνε όλοι και όλα στο… καλό!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Για σένα είναι η ζωή Σκορπιουδάρα μου ! Έρωτας, πάθος, έμπνευση, δημιουργία, όλα στα πόδια σου κι εσύ τα ζεις μέχρι τέλους. Πίκλρα όμως θα πάρεις, γιατί λειτουργείς με το συναίσθημα και η λογική έχει πάει περίπατο, επομένως μπορεί να απογοητευτείς από την κατάληξη, αλλά τουλάχιστον θα έχεις περάσει καλά! Το καλό είναι ότι στρώνουν τα οικονομικά σου και μάλιστα βρίσκονται λύσεις σε παλιά προβλήματα, ενώ κι εκείνος/η ο/η πρώην, που είχε μείνει ατιμώρητος/η γυρνάει, σούρνοντας για να τα ξαναβρείτε (θα φάει καλά…). Τα θέματα του σπιτιού σου σιγά-σιγά ρεγουλάρονται, μάλλον γιατί έχεις στρώσει την κτάσταση και στη δουλειά, οπότε έχεις άλλη διάθεση να ασχοληθείς πλέον.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μία τρελή-τρελή οικογένεια είναι η δική σου και χρειάζεται γερά νεύρα και μπόλικο χιούμορ για να μην χάσεις κι εσύ τα λογικά σου σε περίπτωση που υπάρχουν θεματάκια και πρέπει να ασχοληθείς. Να σε ενημερώσω ότι θα μάθεις και κάμποσα πράγματα που δεν ήξερες και συνέβαιναν κάτω από τη στέγη σου. Δώσε καλύτερα έμφαση στην ερωτική σου ζωή που αυτό το διάστημα έχει μπόλικο ψωμάκι! Εάν έχεις σχέση μεταμορφώνεται το άλλο σου μισό σε αρνάκι, αφού τα βάζετε κάτω, τσουρουμαδιάστε πρώτα κι εντέλει βρίσκετε λύση σε όσα σας ταλαιπωρούν καιρό. Επιστροφές από τα παλιά θα έχεις οπωσδήποτε και θα ακούσεις του κόσμου τα γλυκόλογα και τις υποσχέσεις για να δεχτείς πάλι πίσω τον/την άσωτο/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κι όσο βαριέσαι τα λόγια, τον κόσμο και το πίτσι-πίτσι, τόσο τον τελευταίο καιρό πας και πέφτεις πάνω σε όλους τους γνωστούς σου και αναγκάζεσαι να είσαι κοινωνικός/η και χαριτωμένος/η (βασανιστήριο!). Ωστόσο αυτές τις μέρες πάρε μολύβι και χαρτί, καθώς θα μάθεις ένα σωρό κουτσομπολιά, μυστικά και πάθη, σε σημείο που θα απορήσεις, εάν έστω κι ένας από τον κύκλο σου έχει μία απλή φυσιολογική ζωή. Στη δουλειά κάνεις εσύ παιχνίδι και υποχρεώνεις τους συναδέλφους να παίζουν με τους δικούς σου όρους, χωρίς καν να το πάρουν μυρωδιά (συγχαρητήρια!). Επίσης βάζεις τάξη και σε παλιές ατασθαλίες παντός τύπου. Στα οικονομικά σου μπαίνει ένα φρένο στα περιττά έξοδα λόγω εργασιών ή ανακαίνισης που ξεκινάς στο σπιτάκι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μια ομορφιά είναι τα οικονομικά σου (ΝΟΤ) και πλέον δεν ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις από έξοδα για να βγάλεις το μήνα. Μην διανοηθείς και αρχίσεις να το παίζεις large και άνετος/η και πας και μπλέξεις σε επενδύσεις και νέες συμφωνίες γιατί θα βρεθείς σε ακόμη χειρότερη θέση, καθώς η άλλη πλευρά θα αποδειχθεί μέγα λαμόγιο. Ούτε στα ερωτικά σου είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, ειδικά από τη στιγμή που εμφανίζεται το πρώην ταίρι σου και σου αναστατώνει τη ζωή, δηλώνοντας full in love με την πάρτη σου (κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και ό,τι λέει η καρδιά σου ….). Έχε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχουν ευκαιρίες με καινούρια άτομα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έχεις όλη την καλή διάθεση να κάνεις πράγματα και να κινητοποιηθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά… νοητά, γιατί μόλις πας να σηκωθείς από το κρεβάτι κάτι σε πιάνει και δεν …. Πάρε το χρόνο σου, όμως μη σαλιαρίζεις στους γύρω σου και τους δημιουργείς προσδοκίες (ξέρεις τώρα πως είναι όταν τάζεις διάφορα). Επένδυσε σε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς γιατί αυτές τις μέρες θα βγάλεις λαγούς! Στο σπίτι θα έχεις να ασχοληθείς με θέματα από τα παλιά, τα οποία και θα λυθούν (παθητική φωνή, εσύ δεν θα κάνεις κάτι) μια για πάντα αυτή τη φορά, ενώ και διάφορες παρεξηγήσεις λήγουν. Στην ερωτική σου ζωή μάλλον θα ξεκινήσεις μία παράνομη κατά κάποιο τρόπο σχέση!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved