AstroΤσαούσα 11/05 - 17/05: Ανάποδα γυρίζει ο τροχός

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 11/05 - 17/05: Ανάποδα γυρίζει ο τροχός

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει η πρώτη μέρα της εβδομάδας… Από τη μία δεν ξεκινάμε καλά, αφού με το καλημέρα σας στις 11/05 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους (θα φάτε καλά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) και από την άλλη ο Δίας μπαίνει στον Κριό (ανοίξτε σαμπάνια Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι) και χαρίζει τύχη σε όποιο σημείο του χάρτη μας επηρεάζει από τη νέα του θέση.
Στις 15 του μήνα σφίγγουν κάπως τα λουριά με το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, κυρίως για τα Σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Προχωρώντας ο Ήλιος θα βρει με εξάγωνο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σαν να λέμε παρηγοριά στον άρρωστο. Κι αυτό γιατί στις 16 πραγματοποιείται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού οποία αλλάζει κυριολεκτικά τα φώτα πάλι στα Σταθερά ζώδια. Ο λόγος; Απλά ο Κρόνος συμμετέχει στο σχήμα με σκληρή όψη και αυτό σημαίνει πως θέλοντας και μη θα πάρουμε το μάθημα μας.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Μία κατάσταση «άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τα αυτιά μου » θα ζήσεις τις επόμενες μέρες, αφού με το που θα ανοίγεις το στόμα σου (δεν θα προλαβαίνεις να μιλήσεις) ο/η απέναντι θα στραβώνει και θα στήνετε τσακ μπαμ καβγά (δεν θες και πολύ). Από την άλλη η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπαίνει σε ίσιο δρόμο και θα έχεις να λαμβάνεις πολλά και καλά! Μέχρι να γίνουν όμως όλα αυτά μαζέψου λίγο με την απλοχεριά σου γιατί τα ευρώ δεν είναι πετσετάκια και προς Θεού μην μπεις σε καμία μπίζνα κολλητών και φίλων γιατί θα βρεθείς να χρωστάς! Τέλος ετοιμάσου να σουτάρεις από τη ζωή σου όσους βγάζουν πάνω σου την τοξικότητα τους.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Λεφτά που περίμενες, θα αργήσουν κι άλλο, συμφωνίες που ήταν σχεδόν κλεισμένες, θα χαλάσουν από το πουθενά και γενικότερα δεν είναι καιρός για να κάνεις μαγκιές σε οικονομικά ζητήματα (καλύτερα κάνε την πάπια, μέχρι να στρώσει το πράγμα). Διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που κουβαλάς και σου τρώνε τη ζωή, αρχίζεις και τα βλέπεις πιο λογικά! Στη δουλειά δεν καλοπερνάς, αντιθέτως σου βγαίνει το λάδι και δεν ακούς ούτε μία καλή κουβέντα. Εάν κάνεις υπομονή (πολύ όμως όχι λίγη) θα αναγνωριστείς κάποτε. Στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξει αρκετή αναμπουμπούλα αφού θα πεις το στερνό αντίο σε κάποια μέχρι τώρα σημαντικά άτομα για σένα, που πλέον δεν έχουν να σου προσφέρουν και κάτι , κάνοντας χώρο για να μπει νέο αίμα…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ηρεμιστικά θα χρειαστούν όσοι σε περιτριγυρίζουν αυτές τις μέρες, αφού θα τους τρελάνεις με την αναποφασιστικότητα σου και τις εκατό χιλιάδες διαφορετικές σου γνώμες (για το ίδιο θέμα) και γενικότερα άλλα θα λες το πρωί και άλλα το βράδυ και ούτε που θα το παραδέχεσαι πως έχεις καταντήσει μία σκέτη ανεμοδούρα! Τυχερές ευκαιρίες παντός είδους κι γνωριμίες μπορείς να περιμένεις από τους αγαπημένους σου φίλους, αλλά όχι πολύ άμεσα. Στο εδώ και τώρα θες να κάνεις πραγματάκια για την πάρτη σου , αλλά διαρκώς συναντάς εμπόδια και σπάζεσαι. Όλα σε οδηγούν στο να πάρεις τη ζωή σου από την αρχή, να αλλάξεις σκεπτικό και συνήθειες μπας και δεις άσπρη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Βουτιά στο παρελθόν κάνεις αυτές τις μέρες και μνημονεύεις με νοσταλγία πρόσωπα και γεγονότα από τα γεννοφάσκια σου, ενώ δεν παραλείπεις να κάνεις και ειδικό αφιέρωμα στους μεγάλους έρωτες της ζωής σου. Κάποιος/α πρώην δεν αποκλείεται πάντως να σου χτυπήσει την πόρτα (αν αξίζει κράτα τον/την, αλλιώς ξου ξου!). Δουλειά και καριέρα παίρνουν σιγά σιγά τα πάνω τους και θα αρχίσεις να βλέπεις φως, ακόμη κι αν τώρα το θεωρείς απίθανο. Ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα θα κάνεις στο φιλικό σου κύκλο, ενώ θα αρχίσεις να ελκύεσαι από ανθρώπους που παλιότερα ούτε που θα τους έφτυνες. Στα θετικά βάλε κι ότι θα ξεκολλήσεις από κάποιον/α που σε έχει πάει πολύ πίσω ερωτικά.

ΛΕΩΝ ♌

Θα περπατάς και θα πέφτεις πάνω σε φίλους και γνωστούς από τα παλιά. Ακόμη κι αν πας να τους αποφύγεις, θα σε ξετρυπώσουν και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς. Θες δεν θες θα ακούσεις όλα τους τα νέα από τότε που έχεις να τους δεις και θα σου ζητήσουν και τη γνώμη σου (άρα πρέπει να τους ακούς με προσοχή)! Καλές ευκαιρίες θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό, ενώ εάν έχεις και καμία νομική υπόθεση ανοιχτή, σίγουρα δεν θα πάει άσχημα. Σημαντικά γεγονότα θα έχεις στο χώρο του σπιτιού ή με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας σου, που από τη μία θα σε φορτώσουν άγχος, όμως από την άλλη θα έχεις την τέλεια ευκαιρία να τους βάλεις όρια και στοπ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δεν θα κάνεις δουλίτσα αυτές τις μέρες (το μόνο βέβαιο) αφού από παντού θα ξεφυτρώνουν εμπόδια και θα δημιουργούνται καθυστερήσεις (δεν έχεις χειρότερο) και σαν να μην έφτανε αυτό δεν θα μπορείς να βρεις άκρη με συναδέλφους, συνεργάτες ή /και προϊσταμένους, αφού ο καθένας θα κάνει ότι καταλαβαίνει ή ότι νόμιζε πως κατάλαβε (μια ομορφιά). Δυσκολίες που θα σου χαλάσουν την καθημερινή σου ρουτίνα θα υπάρχουν γενικότερα και μάλιστα θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά και να πάψεις να ταλαιπωρείσαι από τα δικά σου κολλήματα και κόμπλεξ. Τουλάχιστον ερωτικά και οικονομικά (ειδικά εάν περιμένεις καμιά κληρονομιά) θα αρχίσει να πηγαίνει η κατάσταση προς τα εκεί που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ταξιδάκια και εκδρομές καλό είναι να μην προγραμματίζεις αυτό το διάστημα καθώς είτε θα ακυρώνονται και θα μένεις μπουκάλα στη βάση σου , είτε εάν γίνονται θα φας τόση ταλαιπωρία που θα εύχεσαι να μην το είχες κουνήσει από το σπιτάκι σου. Διάφορα παλαβά θα συναντήσεις και σε θέματα σπουδών (εάν δίνεις εξετάσεις μη διαβάσεις μόνο τα σος). Δείξε προσοχή σε οικονομικά θέματα, κυρίως σε χρέη και οφειλές και μην ξοδεύεις μόνο για καλοπέραση, διασκέδαση και δωράκια, γιατί θα κλάψεις πικρά εν καιρώ. Στρώνουν πάντως τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και εάν έχεις ήδη σχέση , ετοιμάσου να περάσεις στην επόμενη πίστα. Εάν είσαι μοναχούλης/α θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε πάρει αγκαλίτσα και θα ατενίζετε μαζί το ηλιοβασίλεμα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κάνε χώρο στις τσέπες σου να μπει το χρήμα Σκορπιέ! Εισπράττεις χρωστούμενα από τα παλιά ή ακόμη και κάποια αποζημίωση που διεκδικείς καιρό. Επιπλέον εάν χρωστάς από εδώ κι από εκεί μπορείς να κάνεις μία κρούση εκ νέου και να πετύχεις πολύ καλύτερα deals. Για να σε ανεβάσω κι άλλο σου λέω ότι θα έχεις κι επιστροφή κάποιας παλιάς αγάπης που σε πλήγωσε ιδιαίτερα και άρα την ευκαιρία να πάρεις το αίμα σου πίσω! Η καθημερινότητα σου και ειδικά στο χώρο της δουλειάς αρχίζει να γίνεται πιο υποφερτή και στο χέρι σου είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να την κάνεις όνειρο. Πάντως από εδώ και στο εξής κάνεις τις επιλογές στα άτομα που θέλεις να είναι κοντά σου και δεν διστάζεις να βγάλεις εκτός παιχνιδιού ακόμη και κάποιον/α που ούτε πάει το μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Από την αρχή θα πάρετε τα πράγματα εσύ και το ταίρι σου και θα κάνετε μία ανασκόπηση τις σχέσης με απώτερο σκοπό να φτιάξετε όλα όσα πάνε στο μεταξύ σας στραβά. Μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες και μην δώσεις υποσχέσεις γιατί από όσα θα πείτε τα μισά θα γίνουν. Εάν είσαι χωρισμένος/η και ακόμη κλαις τον/την αχάριστο/η πρώην (που όλα του/της τα έδωσες κι έμεινες στον άσσο) θα χαμογελάσεις και πάλι, τώρα που θα γυρίσει σούρνοντας. Για να ξέρεις πάντως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και θα το καταλάβεις σύντομα, τώρα που θα αρχίσουν να πέφτουν πάνω σου οι θαυμαστές/ριες σαν τις ακρίδες, εκτός κι αν επιλέξεις να αφοσιωθείς στα δημιουργικά σου σχέδια… Το μόνο σου παράπονο θα είναι πως δεν μπορείς να εκφράσεις όσα έχεις μέσα σου, αλλά και για αυτό ακόμη θα βρεις λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και γενικά οτιδήποτε μπορεί να σου δυσκολέψει τη ζωή , θα σου συμβαίνει στο επόμενο διάστημα. Εννοείται πως θα βγαίνεις πάντα εκτός χρόνου σε ότι αναλαμβάνεις και φυσικά δεν θα σε υποστηρίξει κανένας συνάδελφος στη δουλειά. Σε πιο προσωπικό επίπεδο μην κάνεις κάποια αλλαγή πάνω σου γιατί θα βγει ψιλοαίσχος και φυσικά θα το μετανιώσεις. Καλές εξελίξεις σε περιμένουν σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ εάν έχεις και προίκα (ακίνητη περιούσια) θα έχεις κι από εκεί κέρδος. Τα δημιουργικά σου σχέδια , αλλά και η καλοπέραση σου και η ερωτική σου ζωή μπλοκάρονται από τις ανασφάλειες σου. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα δεις όλα αλλιώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με κάποιο τρόπο έρχονται στην επιφάνεια ορισμένα παλιά σου σχέδια και μάλιστα αυτή τη φορά όλα θα πάνε ρολόι και θα τα δεις να γίνονται άκοπα και άμεσα πραγματικότητα. Το ίδιο πάνω κάτω θα συμβεί και με κάποιο παλιό σου φλερτ που κάποτε δεν προχώρησε όπως θα ήθελες, όμως τώρα έρχεται το πρόσωπο τα πίσω μπρος και σε θέλει κολασμένα (του δίνεις την ευκαιρία ή ας πρόσεχε;). Βελτιώνεται αισθητά πάντως η επικοινωνία σου με τους άλλους και από εκεί που κανείς δεν μπορούσε να πιάσει τη σκέψη σου, τώρα μαγεύεις πλήθη με το λέγειν σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε προβλήματα στη δουλειά και το σπίτι, με σκληρό ύφος μεν, χωρίς να θιχτεί κανένας δε!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οικογενειακά προβλήματα από τα παλιά θα ζωντανέψουν πάλι (όχου και βαριέσαι) και τι να κάνεις που ανήκεις σε αυτή την οικογένεια και αναγκαστικά θα πρέπει να συμμετέχεις στα συμβούλια μπας και βρεθεί λύση. Θα βρεθεί (να σε ενημερώσω και θα είναι και οριστική). Ωστόσο δεν γλιτώνεις από τις παρεξηγήσεις με τους υπόλοιπους, επομένως λίγα λόγια και καλά σε συμβουλεύω. Ευτυχώς που όπου να ναι φτιάχνεσαι τρελά στα οικονομικά σου και δεν θα έχεις ανάγκη κανέναν! Τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και εσύ θα μυρλίζεις (αγαπημένο σου σπορ), αν και θα έρθουν γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι (καλό είναι αυτό!).

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved