AstroΤσαούσα 04/05 - 10/05: Όλα θα είναι αλλιώς!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 04/05 - 10/05: Όλα θα είναι αλλιώς!

Μια πρώτη γεύση του τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα παίρνουμε ήδη με το που ξεκινά. Στις 4 του μήνα ο Άρης από τους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα αρχίσουμε να βλέπουμε μικροαλλαγές και ανατροπές σε πολλά που έχουμε ως δεδομένα. Το καλό το μπαμ που μας ταρακουνάει συθέμελα γίνεται την επόμενη μέρα στις 5 του Μάη όταν ο Ήλιος κι ο Ουρανός σχηματίζουν σύνοδο και ειδικά για Ταύρους- Λέοντες-Σκορπιούς- Υδροχόους έρχονται τα ίσια ανάποδα.
Στις 6 του μήνα χαλαρώνει η φάση με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Κριό, οπότε και θα έχουμε αρκετά φλερτάκια και ερωτικές εξομολογήσεις, αλλά και το κάτι τι μας στα οικονομικά. Με κέφι και μπρίο συνεχίζεται η υπόλοιπη εβδομάδα χάριν στο εξάγωνο του Ηλίου με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 7/5!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Τα ωραία σου λεφτουδάκια πρέπει να προσέχεις σαν τα μάτια σου αυτές τις μέρες γιατί καραδοκούν αμέτρητοι κίνδυνοι και πιθανότατα να μείνεις ρέστος/η. Έξοδα από το πουθενά πάμπολλα, συμφωνίες που θα χαλάσουν πιθανότατες (οπότε κι εκείνη την αυξησούλα που σου είχαν τάξει αποχαιρέτα την), όπως επίσης και πολλοί που θα σου κάνουν ντου για δανεικά ή δεν θα σου επιστρέψουν όσα σου οφείλουν. Από την άλλη εάν ήδη περνάς μία φάση δύσκολη και μετράς τα ψιλά για να βγει ο μήνας, μπορεί να γυρίσει η τύχη σου και να αρχίσεις να κολυμπάς στο ευρώ. Στα ερωτικά σου, επειδή από τώρα και στο εξής θα «φοριέσαι» πολύ (ομορφαίνεις επικίνδυνα) θα βαρεθείς τα φλερτ και τα γλυκόλογα (χαζογκομενίστικα και σαλιάρικα πεσίματα).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αγνώριστος/η γίνεσαι σε όλα τα επίπεδα και όσα ξέραμε εμείς οι υπόλοιποι για την πάρτη σου καλό είναι να τα ξεχάσουμε γιατί η τελευταία σου έκδοση θα είναι και η οριστική. Αλλαγές θα κάνεις πάνω σου , γύρω σου (μέσα σου έχουν ήδη γίνει), στις συνήθειες σου, στα πρόσωπα που θέλεις να έχεις νταλαβέρι ερωτικό ή επαγγελματικό, στη δουλειά κλπ. Εσύ νιώθεις ευτυχισμένος/η και το τι γνώμη θα έχουν οι άλλοι απλά δεν σε αφορά. Δεν έκανες εσύ τόσο κόπο να κάνεις στην άκρη τα κολλήματα σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι. Κλείσε τώρα και μία ωραία υπόγεια συμφωνία να βγάλεις και λεφτάκια κι όλα καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δύσκολη εβδομάδα με νεύρα τεντωμένα και δεν έχεις καμία διάθεση να δεις ψυχή, γιατί έτσι και δεις και σου πολυκολλήσει και από πάνω μαύρο φίδι που την έφαγε! Για αδιευκρίνιστους λόγους αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει στα όρια σου, δεν κουβαλάς απλά βάρη αλλά ολόκληρα βουνά και κάτι πρέπει να κάνεις για να γυρίσεις το παιχνίδι, αλλά τι; Aυτές οι σκέψεις σε βασανίζουν και τα ψυχολογικά σου κάνουν πάρτι! Χαλάρωσε (λέμε τώρα) και όλα θα γίνουν, στη φάση που είσαι ότι κι αν κάνεις θα είναι αποτυχία, το πράγμα θέλει πιο ήρεμη σκέψη. Μια καλή ιδέα είναι να αρχίσεις να χαριεντίζεσαι με εκείνον/η τον/την φίλη που σου κάνει τα γλυκά μάτια, για να ξελαμπικάρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μια χαρά παιδιά είναι οι φίλοι σου και κάνατε και καταπληκτικό παρεάκι, επίσης έχετε ένα κάρο αναμνήσεις από τα παλιά και σκοπεύετε να γεράσετε μαζί. Τι, όχι; Aμ και βέβαια όχι, αφού αυτές τις μέρες θα γίνει μεγάλο σκηνικό και θα είσαι πολύ τυχερός/η εάν παραμείνει στη ζωή σου έστω και ένας. Πάντως για να μην σε πάρουν τα κλάματα και να μην βυθιστείς στην απελπισιά σου υπόσχομαι πως ένας θα ξεκουμπίζεται και δέκα θα έρχονται κι όλοι ξαφνικά και αναπάντεχα. Μεταξύ μας, τους είχες ψιλοβαρεθεί, μια χαρά σου κάθεται η γνωριμία με νέα πρόσωπα. Το καλύτερο είναι πως έχεις σουπερ νέα από τη δουλειά, όποτε και δεν θα χολοσκάσεις εντέλει ιδιαίτερα για τα υπόλοιπα.

ΛΕΩΝ ♌

Με όλο σου το είναι επιθυμείς εδώ και καιρό να τους πεις «αντίο» (πρόσεχε, όχι εις το επανιδείν) στη δουλειά για να μάθουν να εκτιμούν και λίγο αυτά που προσφέρεις. Μα είναι τελείως αχάριστοι, να έχουν έναν τέτοιο θησαυρό κοντά τους και να τον σκάνε. Γιατί αυτό έγινε, σε σκάσανε, μπούχτισες και τώρα ψάχνεσαι για αλλού κι ας μην είχες βγάλει τόσο καιρό μιλιά. Πάντως σε παίρνει να αλλάξεις μέχρι και καριέρα, οπότε ότι σου κάτσει βούτα το από τα μαλλιά και κυνήγα τα όνειρα σου. Κι επειδή είσαι έξω καρδιά τυπάκι πάρε τα φιλαράκια σου να κάνετε καμία εκδρομούλα και φούλαρε αισιοδοξία και καλή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αλλάζουνε τα πλάνα σου Παρθενάκι και παρόλο που είσαι εργατικός/ή σαν το μυρμήγκι κι έχεις επενδύσει ώρες δουλειάς πάνω σε ένα σχέδιο για να το δεις να γίνεται πραγματικότητα, αντιλαμβάνεσαι ότι πας βουρ για τον γκρεμό και την κάνεις γυριστή (και μπράβο σου δηλαδή που δεν κολλάς πουθενά). Ωστόσο μην νομίζεις πως τα δύσκολα πέρασαν γιατί διαρκώς θα σου στραβώνει και κάτι και θα πρέπει να βγεις εκτός προγράμματος (να αυτά δεν μπορείς) ειδικά σε θέματα μόρφωσης, ταξιδιών, νομικά και σε ότι έχει να κάνει με άλλες πολιτείες μακρινές (εξωτερικό). Αυτό που δεν σε χαλάει καθόλου είναι το μπόνους που θα τσιμπήσεις από τη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Την ησυχία σου θέλεις αλλά δεν τη βρίσκεις που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι. Οικονομικά και αισθηματικά παλεύεις με κύματα αφού όλα έρχονται ανάποδα από ότι τα περιμένεις ή τα θέλεις. Και τι εννοώ! Ξαφνικά βρίσκεσαι να χρωστάς, ενώ θεωρητικά έχεις τακτοποιήσει τα πάντα, ενώ δεν αποκλείεται εκεί που απελπίζεσαι , τσουπ, να σκάσει μία κληρονομιά. Η κατάσταση είναι παρόμοια στην ερωτική σου ζωή , αφού άλλον/ην θες, άλλος/η σε θέλει, για άλλον/η καίγεσαι, πιθανώς να έχεις και κάποιο απωθημένο και γενικώς αλαλούμ. Μην περιμένεις τώρα δα καμία σταθερότητα. Πάντως στο τέλος με έναν περίεργο τρόπο θα μείνεις ικανοποιημένος/η με το αποτέλεσμα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αθώο μου πλάσμα, που δίνεις και την ψυχή σου για τα πρόσωπα που αγαπάς και θεωρείς πως μόνο ο θάνατος μπορεί να σας χωρίσει (κοινώς γαντζώνεσαι πάνω τους και τους πίνεις το αίμα σαν βδέλλα), σου έχω δυσάρεστα μαντάτα. Μοιραία και χωρίς να μπορείς να κάνεις το παραμικρό για να το αποφύγεις θα δεις κάποιες από τις σημαντικές σου σχέσεις να τελειώνουν. Αν δεν χωρίσεις σούμπιτο αυτές τις μέρες, θα δεις το άλλο σου μισό εντελώς αλλαγμένο και θα λυσσάξεις από την καχυποψία. Ωστόσο το νόμισμα έχει κι άλλη πλευρά και μπορεί να κεραυνοβοληθείς από έρωτα εκεί που κάθεσαι αμέριμνος/η (δεν το λες καθόλου κακό).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η καθημερινότητα σου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού κάποιες καταστάσεις σε είχαν κάνει να σιχτιριάζεις από την ώρα που άνοιγες τα μάτια σου, κυρίως θέματα δουλειάς. Ε αυτό το χάλι σουλουπώνεται και μπορεί να υπάρξει μια κάποια ένταση με τους συναδέλφους, αλλά το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Σκοτίστηκες τώρα εάν υα σου λένε χαμογελαστές καλημέρες από εδώ και στο εξής. Αν είναι να μην σου ψήνουν το ψάρι στα χείλη, ας μην σου μιλάνε και καθόλου. Άλλωστε εσύ έχεις να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου που τραβούν την ανηφόρα! Όχι, όχι δεν έχεις δυσκολίες, αντιθέτως κόσμος και κόσμος θα σφάζεται στην ποδιά σου! Κάνε παιχνίδι Τοξοτίνι μου !

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το ένα σου βρωμάει και το άλλο σου ξινίζει Αιγόκερε και μιλάμε τώρα για ανθρώπους και δραστηριότητες που μέχρι πρόσφατα σε έκαναν να περνάς σούπερ τέλεια. Δεν είναι άλλη μια φάση γκρίνιας και μίρλας που περνάς, όντως νιώθεις πως χρειάζεσαι μια αλλαγή για να φχαριστηθεί κι εσένα η ψυχούλα σου, απλά δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις ανάγκη (μας φώτισες γλυκουλίνι). Ανατροπές θα έχεις και στα ερωτικά σου (αχ κι είσαι κι άμαθος/η) αφού κάτι καμένα φλερτ που συντηρείς λήγουν οριστικά, αλλά δεν μένεις και μπακούρι, καθώς γνωρίζεις γκομενάκι που σε αναστατώνει στο φουλ και όλη μέρα ασχολείσαι με αυτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αλλάζεις γειτονιά και όλα τα παλιά…..!!!! Τώρα εάν δεν είναι γειτονιά, θα είναι σπίτι, πόλη, χώρα, κάποιος τέλοσπαντων τόπος διαμονής. Ή μπορεί να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια ή να φύγεις από αυτήν που ανήκεις. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, το μόνο βέβαιο είναι πως θα βάλεις στοπ σε τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους γιατί από την πολύ πίεση θα κάνεις μπαμ και φυσικά όλες τις κινήσεις θα τις κάνεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Ρέντα έχεις και σε αισθηματικά θέματα, αφού με τις ατάκες σου πέφτουν όλοι στον έρωτα σου και τους έχεις στην τσίτα για ένα σου βλέμμα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αλλάζεις σκεπτικό και το βροντοφωνάζεις γιατί για κάποιο λόγο θεωρείς πως πρέπει όλους να τους ενημερώσεις για τις νέες σου απόψεις και ιδέες. Ας πούμε πως μέχρι εδώ είναι όλα καλά, το πράγμα στραβώνει από τη στιγμή που έχεις και την απαίτηση να συμφωνούν όλοι μαζί, γιατί διαφορετικά κάνεις το χαμό (κοίτα τσαμπουκά που είχες κρυμμένο!). Από πλευράς αισθάνεσαι μια κάποια ανακούφιση-αγαλλίαση, οι γύρω σου όμως τιγκάρουν από νεύρα. Σοφή κίνηση θα είναι να ηρεμήσεις λίγο και να μην είσαι ακραίος/α. Με τα αδερφάκια σου μην πολυτρώγεσαι γιατί κι από εκεί παίζει να ανοίξεις μέτωπα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved