AstroΤσαούσα 27/04 - 03/05: Πας καρφί για αλλαγή!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 27/04 - 03/05: Πας καρφί για αλλαγή!

Eβδομάδα από τις λίγες αυτή που ξεκινάει τώρα, με την αρχή να κάνει ο Ερμής που στις 27 του μήνα κάνει εξαγωνάκι με το Δία στους Ιχθύς και στις 28 τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Στην πρώτη περίπτωση αρχίζουν και μας σκάνε καλές ιδέες και εμπνευσούλες, ενώ στη δεύτερη αρχίζουμε να βλέπουμε κάτω από το περιτύλιγμα, κοινώς δεν μας πιάνουν καθόλου εύκολα κότσους. Στις 30/04 γίνεται πανηγύρι κανονικό στον ουρανό! Πρώτα από όλα έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτη-Δία στους Ιχθύς. Χειροκρότημα σε Διδύμους- Παρθένους – Τοξότες και Ιχθύς κυρίως που τους πάνε όλες οι οικονομικοερωτικές τους υποθέσεις τρένο! Κι οι υπόλοιποι βέβαια όλο και κάτι θα αρπάξουμε. Επόμενη πίστα, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους! Επιτέλους θα δούμε πιο χαλαρά κάποια πράγματα και θα είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Τελευταία και καλύτερη η Νέα Σελήνη του μήνα – Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο (τη λιγουρεύεστε;) σε απόσταση αναπνοής από τον πλανήτη-ταραξία, τον Ουρανό. Ταύροι- Λέοντες- Λέοντες και Υδροχόοι αποχαιρετήστε το χθες που χάνετε κι ό,τι μέχρι στιγμής ξέρετε. Ξημερώνει μία νέα ημέρα, είτε το θέλετε, είτε όχι με αναπάντεχα ή/και σοκαριστικά γεγονότα που προκαλούν οριστικές αλλαγές! Την Πρωτομαγιά τώρα η Αφροδίτη θα κάνει εξαγωνάκι με τον Πλούτωνα και πολλοί έρωτες πρόκειται να ανθίσουν τότε (θα τον πιάσουμε τον Μάη λέμε!). Τελευταία όψη της εβδομάδας το εξάγωνο του Δία, επίσης με τον Πλούτωνα που χαρίζει πόντους σε οικονομικά θέματα (τα πιάσαμε τα λεφτά μας)!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Παγωτό θα μείνεις με την αλλαγή που έρχεται στα οικονομικά σου, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Εάν είσαι ήδη φραγκάτος/η, έχεις έναν λόγο παραπάνω να φοβάσαι τι θα σε βρει, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μπορείς να ελπίζεις ότι θα κολυμπήσεις στο χρήμα. Στα ερωτικά σου θα έχεις αμόρε, αλλά θα είναι σαν να μην έχεις… Πιθανότατα να πας να μπλεχτείς σε περίεργες, διπλές καταστάσεις και θα πρέπει να αρκεστείς σε παράνομα φιλιά και κρυφά ραντεβουδάκια ή να τα ξαναβρείς με κάποιον/α πρώην που του έχεις σούρει τα χίλια δυο και τώρα διστάζεις να τον/την παρουσιάσεις. Όπως και να έχει, εσύ περνάς φίνα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Όχι όπως τα έμαθες, αλλά όπως τα βρήκες! Όσο και να στυλώνεις τα πόδια και να προσπαθείς να αποφύγεις τις αλλαγές στα προσωπικά, επαγγελματικά και λοιπούς σοβαρούς τομείς στη ζωή σου, τόσο πιο πολύ θα τρως τα μούτρα σου, πεισματάρικο μουλάρι. Να αναμένεις χωρισμούς από το πουθενά, αλλά και νέες γνωριμίες που φέρνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σου, νέα δουλειά ή/και καινούρια καριέρα, μετακομίσεις, άλλοι να έρχονται και άλλοι να φεύγουν γενικώς (σταματάω εδώ, γιατί σαν να βλέπω το στόμα σου να στραβώνει από το εγκεφαλικό). Πάντως τα φιλαράκια σου θα είναι κεριά αναμμένα και με κάποιο τρόπο θα σε βοηθήσουν να κάνεις πραγματικότητα μία ευχή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κοσμάς... Διδυμάρα μου! Κάνεις ένα μπραφ μέσα σου και βάζεις στοπ σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, τακτοποιείς στα κουτάκια του μυαλού σου όσα σε βασανίζουν και δεν σε άφηναν μέχρι τώρα να δεις άσπρη μέρα και καλωσορίζεις τον καινούριο σου εαυτό. Στα καλά μπορείς να συμπεριλάβεις και μία θετικότατη εξέλιξη στη δουλειά που σου φέρνει επιτυχία, αναγνώριση και το βασικότερο (μην ξεχνιόμαστε!) χρήμα! Αν και δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στο διπλανό γραφείο, αφού για να λέμε και του στραβού το δίκιο τραβάς όλα τα φώτα πάνω σου αυτές τις μέρες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Από εδώ τα φέρνεις, από εκεί τα πας στο τέλος πάντως τσιμπάς τις πληροφορίες που θέλεις και πού και πού ξεσκεπάζεις και κάποιο μυστικό από φίλους, συνεργάτες αλλά και το άλλο σου μισό. Σαν την αράχνη υφαίνεις τον ιστό σου και θα κάνεις κίνηση ματ, όταν δεις ότι σε παίρνει. Πάντως στον φιλικό κομμάτι σε περιμένουν ανακατατάξεις, αφού ξαφνικά και αναπάντεχα θα κόψεις παρτίδες με ορισμένους ή θα γίνεις αυτοκόλλητος με κάποιον/α που γνωρίζεις τώρα. Ρέντα έχεις σε θέματα σπουδών ή με ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό, ενώ και οι νομικές σου υποθέσεις πάνε αέρα. Γκομένακι μπορεί να γνωρίσεις και σε κάποιο ταξιδάκι ή σεμινάριο που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις.

ΛΕΩΝ ♌

Ετοιμάσου να ξεβολευτείς στη δουλειά και γενικότερα στον επαγγελματικό σου βίο και να πεις οριστικό αντίο σε πρόσωπα και καταστάσεις χρόνων, που όμως δεν σε οδηγούσαν πουθενά και το ξέρεις (άλλο που ως drama queen θα κάνεις ρεσιτάλ). Ίσως να πάθεις σοκ με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όμως μόνο η ψυχραιμία σου και η αυτοκυριαρχία σου θα σε σώσουν. Παραδόξως, οικονομικά παίρνεις την ανηφόρα, αφού σου έρχονται λεφτά από αποζημιώσεις, ασφάλειες, πιάνει την καλή το ταίρι σου ή σε ειδοποιούν πως είσαι ο μοναδικός κληρονόμος μίας διόλου ευκαταφρόνητης περιουσίας (άρχοντας/ισσα με τα όλα σου, λέμε!). Τέλος, φωτιά θα πάρει και το κρεβάτι σου και μάλιστα με πρόσωπο που γουστάρεις τρελά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μιας και δεν το παίρνεις από μόνος/η σου απόφαση να ξεκολλήσεις σε κάποια πράγματα και σε έχουν φάει διάφορα κόμπλεξ και μανίες που κουβαλάς, είπε το σύμπαν να σε βοηθήσει. Χωρίς πολλά-πολλά, άμεσα και αποτελεσματικά αλλάζεις μυαλά και γίνεσαι πιο yolo από ποτέ. Θα κάνεις τα τσαλιμάκια σου και θα ψευτοπροσπαθήσεις να μείνεις πιστός/η στις αρχές σου, αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Στα γκομενικά, όλα σου πάνε ρολόι και με το ταίρι σου περνάτε ζάχαρη ή μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να το πάτε παρακάτω! Εάν είσαι ελεύθερος/η πιάνεσαι στα δίχτυα κάποιου/ας, που είναι περίπτωση λαχείο (έλα που κάνεις και τον/την δύσκολο/η... Σύρτε με κι ας κλαίω).

ΖΥΓΟΣ ♎

Οι ωραίοι έχουν χρέη είναι η όλη φάση… κι αν δεν έχεις, παίζει να αποκτήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Αν πάλι έχεις χάσει την μπάλα με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, τότε μπορείς να ελπίζεις πως θα γυρίσει ο τροχός και θα σωθείς. Πιθανοί σωτήρες είναι το ταίρι σου ή κάποιος/α που σου αφήνει κληρονομιά. Τώρα να είσαι τόσο τυχερός/η και να τα βάλεις μόνος/η όλα σε τάξη; Mακάρι… Στην καθημερινή σου ζωή περνάς υπέροχα και κάτι προβληματάκια που είχες στη δουλειά εξαφανίζονται ως δια μαγείας, άσε που δεν αποκλείεται να τσιμπήσεις και αυξησούλα, ενώ ανά πάσα στιγμή (μέχρι και στο φούρνο της γειτονιάς) μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οι σοβαρές σχέσεις της ζωής σου έχουν προβλήματα και το ξέρεις κι αν δεν το ξέρεις, το μαθαίνεις με τέτοιο τρόπο που και να θες να κάνεις τα στραβά μάτια δεν θα μπορείς. Εν πάση περιπτώσει, να είσαι έτοιμος/η για χωρισμούς και λοιπούς αποχαιρετισμούς κι όσο κι αν ματώνει κατά βάθος (πολύ βάθος όμως) η καρδούλα σου, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως όλα γίνονται για καλό. Μην ξεχνάς ότι όσο ξαφνικά θα πέσει περονόσπορος και θα μείνεις μόνος/η κατάμονος/η, ακριβώς έτσι θα μπουκάρουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα. Κι επειδή είσαι ερωτιάρικο πλάσμα, σου λέω πως συντομότατα σε περιμένουν μοναδικές ευκαιρίες στα αισθηματικά σου (δεν σε χάλασε)!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Εάν είχες βαρεθεί την καθημερινότητα σου, μην αγχώνεσαι καθόλου, σύντομα θα τη δεις να αλλάζει σε τέτοιο βαθμό που θα παρακαλάς να κάτσει επιτέλους κάπου η μπίλια και να μην είναι η κάθε σου μέρα τρενάκι του τρόμου και να μην ξέρεις τι σε περιμένει. Το βασικότερο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς που στην αρχή θα σε πανικοβάλουν. Ωστόσο, είσαι αισιόδοξο πλάσμα (μπράβο σου, όμως) και σύντομα θα προσαρμοστείς. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να αλλάξεις διατροφή ή και να αρχίσεις να λιώνεις στα γυμναστήρια! Στο σπίτι, τώρα, έχετε γλέντι, αφού οικογενειακώς σας συμβαίνει κάτι πολύ καλό που πιθανότατα έχει να κάνει με χρήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αλλάζουν τα πλάνα και τα γούστα σου!!! Ειδικά εάν επέμενες με εμμονή σε κάποιο σχέδιο (ή ναυάγιο) η ζωή θα σε βγάλει με το έτσι θέλω σε τελείως άλλη κατεύθυνση κι αν δεν κάνεις πείσματα, θα έχεις τέτοια επιτυχία που ούτε τη φαντάζεσαι. Σε ό,τι αφορά στην διασκέδαση και την καλοπέρασή σου, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Κόβεις χόμπι χρόνων στο πιτς φιτίλι κι αλλάζεις παρεάκι σε μία νύχτα. Τα ίδια κάνεις και με τις κατακτήσεις σου, αφού ρίχνεις τα μάτια σου σε άτομα που παλιότερα ούτε που να τα φτύσεις, με ένα μάλιστα την πατάς άγρια (φαντάζεσαι να τρως εσύ τώρα χυλόπιτα)! Τυχερές γνωριμίες και πληροφορίες που θα πάρεις από συζητήσεις που πας και χώνεσαι (για να ακούσεις τους άλλους κυρίως ) θα σε φέρουν ένα βήμα μπροστά από όλους και από όλα και θα κάνεις κουμάντο στα πάντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Τρίζουν τα θεμέλια του σπιτικού σου και οι σχέσεις μέσα σε αυτό αλλάζουν μορφή, ενώ οι ισορροπίες μεταβάλλονται με ταχύτητα αστραπή. Κάτι συμβαίνει που ούτε καν εσύ δεν μπορείς να διαχειριστείς (που είσαι ομολογουμένως τέρας ψυχραιμίας ) και για την οικογένειά σου αρχίζει μια νέα εποχή. Μετακομίσεις σε άλλο σπίτι, άλλη πόλη, άλλη χώρα ή ακόμη και ήπειρο είναι αναμενόμενες και παρ' όλο που δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση, θα το κάνεις το βήμα (χοροπηδηχτό κιόλας). Βέβαια, μεγάλη αβάντα σου δίνουν και τα οικονομικά σου, που χώμα πιάνεις και γίνεται χρυσός (Μίδας, όχι αστεία!), μα στο φανερό, μα στο κρυφό (γιατί θα κάνεις και τέτοια) το αποτέλεσμα είναι ένα, η τσέπη σου γεμίζει παραδάκι.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Διαφορές θα εντοπίσουν οι άλλοι, στον τρόπο που μιλάς και κινείσαι μέσα στον κύκλο των γνωστών και των φίλων σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά εάν στρώσουν κάποια θεματάκια που έχεις κι όλο προκαλούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Εσύ δεν καίγεσαι κιόλας, γιατί καλά ζεις στον ονειρεμένο σου κόσμο, αλλά κάπως θα αναγκαστείς να έρθεις σε επαφή και με τον πραγματικό. Προσοχή πρέπει να δείξεις και στη σχέση σου με τα αδέρφια σου, διαφορετικά θα αρχίσεις να δηλώνεις μοναχοπαίδι, αφού θα σε κάνουν πέρα με τους μπελάδες που τους κουβαλάς. Ωστόσο, προς το παρόν φαίνεται να μην σε αγγίζει τίποτα και για άλλη μία εβδομάδα ισχύει το "κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει". Ειδικά σε ερωτικά ζητήματα, χτυπάς τζακ-ποτ!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved