AstroΤσαούσα 20/04 - 26/04: Κάνε τα πικρά γλυκά!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 20/04 - 26/04: Κάνε τα πικρά γλυκά!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή η εβδομάδα είναι ζόρικη, αλλά επειδή η επόμενη δίνει πόνο, θα την χαρακτηρίσω απλώς απαιτητική. Μην είμαστε κι αχάριστοι! Ποδαρικό στα αστρολογικά δρώμενα κάνει ο Ήλιος, που στις 20, μπαίνει στον Ταύρο. Χαρούμενα γενέθλια Ταυράκια! Με τον Ήλιο εκεί λίγο πολύ όλους μας πιάνει ένα θέμα με τα λεφτά, την ασφάλειας, την καλοπέραση και γενικώς την παρτάρα μας. Αλλά ΟΚ! Τη ζημιά όλη την κάνει ο Ερμής στον Ταύρο που τρώει το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο στις 24/04. Σφίγγουν οι πισινοί μας, σαν να λέμε. Ακούμε τα σχολιανά μας από τους γύρω και δεν μπορούμε να βγάλουμε κιχ. Έχει να πέσει κριτική, φίμωμα αλλά και μουγγαμάρα. Γενικότερα, καλύτερα να ακούμε και να μη μιλάμε για να μη μας πάρουν τα σκάγια παραπάνω, ειδικά οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Την επόμενη μέρα 25/04 πάλι ο Ερμής κάνει όψη, εξάγωνο, αυτή τη φορά, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Καθόλου κακό, αντιθέτως βοηθάει να καταπιούμε πιο εύκολα όσα έγιναν και να δούμε και μία θετική πλευρά στα πράγματα ή να ξεγλιστρίσουμε από τη δύσκολη θέση.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Πίκρα θα φας και ίσως και κάποιο πακέτο από πρόσωπα που θεωρείς φίλους σου και τόσο καιρό γίνεσαι θυσία για πάρτη τους. Πατάνε πάνω στο φιλότιμό σου και γνωρίζοντας πως δεν έχεις πονηρό μυαλό, σε πιάνουν στο μπίρι μπίρι για να σε τουμπάρουν. Όμως, επειδή το κάνουν φάτσα φόρα και κάπου κάνει μπαμ το επιτακτικό στιλάκι τους, εσύ θα τσινήσεις. Τώρα αναλόγως των καταστάσεων και τυχόν υποχρεώσεων που τους έχεις, μπορεί να αναγκαστείς να τους κάνεις το κέφι, πιθανώς να σου φύγουν και κάποια λεφτά. Επειδή όμως το σύμπαν δεν πολυγουστάρει τις αδικίες, με κάποιο τρόπο θα δεις την τσεπούλα σου να φουσκώνει από χρήμα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ό,τι και να κάνεις στη δουλειά, ό,τι και να πεις, όπως και να φερθείς, βρίσκεις το μπελά σου και φυσικά τα ακούς κι από πάνω. Κι άντε, άμα είναι κανένας συνάδελφος, σε παίρνει να απαντήσεις, να υποστηρίξεις, βρε αδερφέ, τον εαυτό σου. Τι κάνεις όμως όταν πρόκειται για κάποιον, ο οποίος βρίσκεται πιο ψηλά από εσένα; Tου-μπε-κί! Ακούς τον εξάψαλμο, λες ευχαριστώ πολύ, θα λάβω σοβαρά υπόψη την κριτική σας (και καλά) και πας στη γωνίτσα σου να σιχτιριάσεις πριβέ. Το χάπι στο χρυσώνουν τα φιλαράκια σου που για να μην ακούν ολημερίς την γκρίνια σου, συμφωνούν τάχα σε όλα μαζί σου και βρίσκουν ό,τι πεις υπερφανταστικό (τι άλλο να κάνουν κι αυτοί οι δόλιοι; )

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Απελπισία σε πιάνει και αναρωτιέσαι διαρκώς πως γίνεται να μην υπάρχει γύρω σου ένας (όχι δύο, όχι τρεις) έστω ένας άνθρωπος που να σε καταλαβαίνει και να μπορείς να σταυρώσεις μαζί του μία κουβέντα της προκοπής. Ούτε φίλος, ούτε συγγενής (ας ήταν κι ο μπατζανάκης σου), καλά για συνεργάτες και λοιπούς, άσ’ τα κλάφ’ τα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, έχουν και γνώμη για όσα λες και πιστεύεις και σου κάνουν και υποδείξεις. Μεγαλοπρεπέστατα τους γυρνάς πλατούλα και προτιμάς τη μοναξιά σου, από το να σε συγχύζουν. Με το που φεύγεις μακριά από αυτά τα πηγάδια αρνητικής ενέργειας, μεγαλουργείς στη δουλειά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ναι μεν αυτές τις μέρες περνάς περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου και μάλιστα γνωρίζεις και καινούριο κόσμο, δεν το λες όμως απαραίτητα καλό. Θα μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που ανοίγεις σοβαρές συζητήσεις, αφού ορισμένοι φίλοι-τσούχτρες θα βρουν την ευκαιρία να σου ρίξουν χολή και να σε κάνουν να νιώσεις άθλια για κάποιες επιλογές σου ή θα παίζουν με τις ανασφάλειές σου (να τους χαίρεσαι βρε). Αντί να τους ρίξεις πέντε φάσκελα και να κόψεις ρόδα μυρωμένα, κάθεσαι και μαζεύεις μέσα σου ό,τι ασυναρτησία ακούς, με αποτέλεσμα να πληγώνεται η καρδούλα σου. Ιδανικό σενάριο, να βρεις καινούριους!

ΛΕΩΝ ♌

Θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν λιονταράκι μου! Εσύ, όπως πάντα άλλωστε, έχεις ένα σκασμό ιδέες και εμπνεύσεις για τη δουλειά σου, αλλά σου μπαίνουν σφήνα συνεργάτες, συνάδελφοι και λοιποί και τολμούν να σε αμφισβητούν. Η κριτική που σου κάνουν μπορεί να σε οδηγήσει στην παράνοια και δεν είναι με τίποτα καλοδεχούμενη. Πεισμώνεις εσύ, σε τσιγκλάνε κι αυτοί όσο βλέπουν ότι τσιμπάς και τελικά όλα μένουν στα λόγια και από πράξεις μηδέν. Κάνε ότι τους ακούς και στην πορεία τους φέρνεις στα νερά σου, χωρίς καν να το πάρουν χαμπάρι, αν και πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να έχουν κάπου δίκιο (μην ουρλιάξεις!).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου! Από τη μία, σε περιμένει πήξιμο τρελό στη δουλειά και από την άλλη ένας έρωτας παθιάρης. Εσύ στη μέση να μην ξέρεις πού να δώσεις προτεραιότητα, καθώς θέλεις το πίτσι-πίτσι, τα ερωτόλογα και τις εκδρομούλες με το αμόρε, αλλά δεν μπορείς να επιτρέψεις να βγει στην πιάτσα η βρώμα πως δεν είσαι εντάξει και με το παραπάνω στις υποχρεώσεις σου. Μεγάλο δίλημμα και μόνο εσύ μπορείς να πάρεις την απόφαση. Πάντως μην κάνεις όνειρα ότι μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Αρχικά, δεν είσαι πολυεργαλείο κι έπειτα τι θα κάνεις, όταν, πάνω στη φάση, θα βαράνε τα τηλέφωνα; Θα τα σηκώσεις αγαπημένε/η μου και το πρόσωπο θα ξενερώσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Όσο και αν τα μετράς, τα κουκιά δεν βγαίνουν! Μιλάμε για τα οικονομικά σου, γιατί αυτά πάσχουν σοβαρά αυτόν τον καιρό. Εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις dolce vita, όμως δεν σε παίρνει για έξοδα πολυτελείας κι αυτό θα το νιώσεις στο πετσί σου, μόλις τολμήσεις να σκεφτείς πόσες εκκρεμότητες και χρέη έχεις δημιουργήσει. Μαζέψου άμεσα και κάτι μπορεί να σώσεις! Χωρίς να θέλω να σε πικράνω παραπάνω, ούτε και στα ερωτικά θα ξημερώσει άμεσα άσπρη μέρα, ξηρασία έχει πέσει κι εκεί. Αν σου πω ότι μόνο για δουλειά ευνοείσαι αυτό τον διάστημα, θα χαρείς άραγε;

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αρχίζεις και σκέφτεσαι πως έκανες την καλύτερη δουλειά που τόσο καιρό είχες το στόμα σου κλειστό και δεν ανοιγόσουν ούτε καν στη μάνα σου, που λέει ο λόγος. Eίπες κι εσύ να ανοίξεις παρτίδες με την οικογένεια, να μη σε λένε στρείδι και κρυψίνους και βλέπεις τώρα τα χαΐρια σου… Απέκτησαν γνώμη κι άποψη για τις προσωπικές σου υποθέσεις όλοι κι έχουν το θράσος να σου λένε και τι θα κάνεις. Συν το ότι απέκτησαν πρόσβαση σε πληροφορίες και λεπτομέρειες που δεν θα έπρεπε και τώρα μπορούν να σε ελέγχουν άμεσα ή έμμεσα. Αχ …πώς την πάτησες έτσι; Παρηγοριά θα βρεις στο έτερον ήμισυ, που θα σε έχει μέσα στα σιρόπια (αναγούλα θα σε πιάσει γιατί προτιμούσες κάτι πιο παθιάρικο για να στανιάρεις).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν περνάς καλά στη δουλειά αυτές τις μέρες και δεν βλέπεις κανένα φως στον ορίζοντα στο άμεσο μέλλον, σε φάση να θέλεις να πάρεις φόρα και να φουντάρεις από το παράθυρο. Δεν σου φτάνει το πρήξιμο από τους συναδέλφους και οι ίδιες και ίδιες χαζομάρες που ακούς καθημερινά, όπως και η ενοχλητικότατη ξερολίασή τους, αρχίζουν και σου δημιουργούν προβλήματα και καθυστερήσεις μέχρι και τα εργαλεία και τα μηχανήματα. Θα χαλάσουν όλα, από τα πιο απλά, π.χ. το συρραπτικό, μέχρι τα πιο σοβαρά, π.χ. ο υπολογιστής κι αυτό μεταφράζεται σε διπλό κόπο, κοινώς χώσιμο, για σένα. Τουλάχιστον το μυαλουδάκι σου κόβει και κουτσά στραβά θα βρεις στο τέλος λύση για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η μιζέρια θα σε χαρακτηρίζει αυτές τι μέρες, ενώ και οι ανασφάλειές σου θα δώσουν ρεσιτάλ. Αντί να κοιτάξεις να περάσεις λίγο όμορφα με τους αγαπημένους σου ή το ταίρι σου, εσύ ανοίγεις το στόμα σου για να τους προσγειώσεις στην πραγματικότητα τους μαυρίζεις την ψυχή. Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο να πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για διασκέδαση ή κάποια μικρή πολυτέλεια. Εκεί αρχίζεις και γίνεσαι από κλάψας/ιάρα επιθετικός/ή για να βάλεις όρια στους καταχραστές που θέλουν να σε ξεζουμίσουν ή -το ακόμη χειρότερο- λες ψέματα για να τη γλιτώσεις (φυσικά σε παίρνουν μυρωδιά). Αυτά λες και μετά αναρωτιέσαι γιατί όλοι σε αποφεύγουν. Εμ τι να σε κάνουν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν είσαι αρνητικός/η να συζητήσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι σου με τους υπόλοιπους της οικογένειας. Αν μη τι άλλο δεν είσαι και κανένας/καμία απόλυτος/η, εγωιστής/ρια που μπετάρει κι έχει δικό του/της τρόπο σκέψης και δεν δέχεται καμία αντίθετη γνώμη. Ή μήπως είσαι; Tα συκώτια βρε τους έχεις φάει που επιβάλεις να γίνονται όλα όπως τα θες. Εσύ θεωρείς ότι απλά βάζεις όρια, οι άλλοι ήδη ψάχνουν τρόπους να σε βγάλουν από τη μέση. Υπάρχουν βέβαια πιθανότητες να τη γλιτώσεις, καθώς μπορεί να έχεις χίλια στραβά, αλλά αυτές τις μέρες είσαι φορτωμένος/η με χρήμα και άρα αγαπητός/ή. Αυτά πάνε μαζί! Μόλις στεγνώσεις όμως, θα σε σουβλίσουν!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Σου συμβαίνει κάτι σπάνιο, αν όχι πρωτόγνωρο αυτές τις μέρες. Σκέφτεσαι πρώτα κι έπειτα μιλάς. Καλά έ, καταπληκτικό; Δεν σε παρεξηγεί κανένας, δεν λες αρλούμπες, περιγράφεις χωρίς υπερβολές και γίνεσαι από όλους αμέσως κατανοητός/η. Το μόνο που δεν λες να κόψεις, ούτε τώρα, είναι τα ψεματάκια (και αθώα βεβαίως βεβαίως) που σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση (βάζουν όμως άλλους). Παρ' όλα αυτά αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η από την τόσο ξεκάθαρη ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω σου και αναπολείς τον παλιό καιρό. Μη σκιάζεσαι, δεν θα μείνεις έτσι για πάντα. Το «κακό» είναι περαστικό.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved