AstroΤσαούσα 13/04 - 19/04: Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 13/04 - 19/04: Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό...

Φορτωμένη είναι η εβδομάδα με αλλαγή πλανήτη, με Πανσέληνο, με όψεις, πάρε να ‘χεις! Τον χορό ανοίγει ο Άρης που ξεκουβαλάει από τον Υδροχόο και μπαίνει στα Ψάρια στις 15 του μήνα. Δεν το λες και ιδανική θέση για δράση και αποφασιστικότητα στις κινήσεις μας, αλλά μια χαρά θα δουλέψει για παρασκηνιακές κινήσεις και για να βγουν στο φως θεματάκια ή/και θεματάρες από τα παλιά. Η Πανσέληνος στο Ζυγό πραγματοποιείται στις 16/04 και την τετραγωνίζει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω που όπως και να το κάνουμε τη βαραίνει αρκετά τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο. Κριοί – Καρκίνοι-Ζυγοί- Αιγόκεροι μάλλον θα τελειώσει κάτι οριστικά που εδώ και καιρό αργοπέθαινε. Ξαλεγράρουμε κάπως στις 17/04 με το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο και της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Φλερτάκια, χαρούμενα νέα και πιθανώς λεφτάκια ή άλλες ευκολίες είναι αναμενόμενα. Και αισίως φτάνουμε στις 18/04 που φιλοξενεί όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις όψεις, η μία κιόλας τούρμπο. Πρώτα από όλα έχουμε τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού στον Ταύρο, η οποία φέρνει μαζί της, ειδικά για Ταύρους – Λέοντες- Σκορπιούς-Υδροχόους, νέα που θα τους πεταχτούν τα μάτια έξω από την έκπληξη, όχι απαραίτητα άσχημα. Στο καπάκι εξαγωνίζει η Αφροδιτούλα τον Ουρανό κι έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις ερωτικού και οικονομικού περιεχομένου. Αλλά η μέρα δεν έχει τελειώσει ακόμη χρυσούλια μου: Τελευταία όψη της εβδομάδας το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα. Τη νύφη πληρώνουν πάλι Κριοί- Καρκίνοι – Ζυγοί- Αιγόκεροι του 3ου, που -θέλοντας και μη- θα πρέπει να αποχωριστούν κάποιον ή κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Δύσκολα θα περάσουν οπωσδήποτε, αλλά από επιλογές ξέμειναν!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Καμιά καλή καβατζούλα έχεις κάνει στα οικονομικά σου; Αν όχι, κακώς, πολύ κακώς, γιατί όπου να ‘ναι θα σου σκάσουν τέτοια έξοδα και μάλιστα από το πουθενά που θα χλομιάσεις. Αν, πάλι, σκορπάς από μόνος/η σου χρήμα γιατί την είδες πολύ large, θα προσγειωθείς επίσης απότομα. Και σαν να μην φτάνει αυτή η κατραπακιά, θα παίξει στραβή και στη δουλειά σου. Στην καλύτερη περίπτωση, αποχωρείς με το κεφάλι ψηλά αφού βγάζεις τα πάντα όλα στη φόρα και τους κάνεις όλους να λουφάξουν, στη χειρότερη έρχεσαι αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που τόσο καιρό αγνοούσες και τώρα τρέχεις εσύ να σώσεις ό,τι μπορείς.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αγνώριστος/η είσαι αυτή την εβδομάδα και μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό, αφού ακούν και βλέπουν από σένα πράγματα που ποτέ δεν περίμεναν. Βεβαίως δεν θα αρέσεις σε όλους ο νέος εαυτός σου, ειδικά εάν για κάποιο λόγο τους ξεβολέψεις. Καλά… σκασίλα σου μεγάλη, εσύ έτσι γουστάρεις!!! Για να μην σε γλωσσοφάνε ή σε πολυπρήζουν, ό,τι κάνεις θα μείνει κρυφό, ακόμη κι αν ετοιμάζεσαι να φύγεις για το γύρο του κόσμου. Τα τυχερά σου έχεις και στον έρωτα, αφού κάποιος/α φίλος/η σου γνωρίζει γκομενάκι- όνειρο ή σου σκάει ο ίδιος/α για γαμπρός/νύφη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ακόμη νομίζεις ότι όλοι σε αγαπάνε και είναι φίλοι σου; Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά κοιμάσαι όρθιος/α και τώρα τα γεγονότα θα είναι αδιαμφισβήτητα και επιτέλους θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια πως κάποιος/α που σου κάνει το κολλητάρι, την αδερφή ψυχή, σε αρμέγει σε κάθε επίπεδο. Ναι, ναι, ναι εκτός που σε ξεζουμίζει ψυχολογικά, μάλλον σου έχει φάει και λεφτά με διάφορα τεχνάσματα και ψέματα. Τουλάχιστον συμβαίνει και κάτι καλό στη δουλειά, πιθανώς να σου 'ρθει και ένα ποσό στο ξαφνικό κι έτσι παίρνεις τα πάνω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Παλούκι θα είναι η εβδομάδα αυτή για σένα και το πιο πιθανό είναι να έχεις να θυμάσαι για χρόνια αυτά που θα συμβούν. Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις οριστικά και αμετάκλητα κάποια άτομα από τη ζωή σου και για να μη γελιέσαι σου λέω από τώρα ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές. Διαφορετικά θα μείνεις κολλημένος/η για πάντα στις ίδιες και τις ίδιες αρρωστημένες καταστάσεις. Άρα χωρίζεις πιθανότατα, κάνεις ξεπαρεού κάποιο ενοχλητικό φλερτ που δεν βγαίνει και κάπου, διαλύεις συνεργασίες και ο χώρος αδειάζει για να μπουν άτομα της προκοπής στη ζωή σου. Τουλάχιστον θα έχει βοήθεια από τους φίλους σου.

ΛΕΩΝ ♌

Κεντάς αυτή την εβδομάδα και ειδικά στο χώρο της δουλειάς! Οι ιδέες σου είναι μοναδικές και ανεπανάληπτες και είσαι βέβαιος/η ότι θα σε πάνε καρφί στη κορυφή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (money, money, money). Επιπλέον σου έρχονται και πολλές πληροφορίες στο ξαφνικό, που σε κάνουν και δεν κρατιέσαι. Μοναδικό εμπόδιο στα μεγάλα σου σχέδια είναι κάποιοι συνάδελφοι, γνωστοί ενοχλητικοί, όμως δεν έχεις σκοπό να τους αφήσεις να αλωνίζουν. Κι επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, δεν θα τους αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο, αντιθέτως, θα τους φέρεις στα νερά σου με γαλιφιές και πονηριές και θα τους εξουδετερώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σε φάγανε οι έρωτες, τα λόγια τα μεγάλα και τα πάθη τα έντονα… Στα δύο άκρα θα παίξεις αυτή την εβδομάδα για χάρη του προσώπου που σε έχει ξετρελάνει. Ασυνήθιστα ρομαντικός/η θα είσαι τη μία, την άλλη θα παραλογίζεσαι και θα φέρεσαι ακραία, λόγω ζήλιας και εμμονών. Ασφαλώς όμως κι όποιος/α ψάχνει βρίσκει, επομένως παίζει και να ανακαλύψεις από ψέμα (όχι αθώο, ψεματούρα χοντρή, τόφαλο! ) μέχρι και παράλληλη σχέση. Τώρα, εάν δεν σε βγάλει ο άλλος/η τρελό/η, ώστε να την σκαπουλάρει, μαύρο φίδι που τον/την έφαγε. Η εκδίκηση που θα πάρεις θα είναι απολαυστικότατη και θα τον/την τσούξει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ευτυχώς που καλοπερνάς στην δουλειά και μάλιστα έχεις και κάποια καλά εξτραδάκια αυτές τις μέρες (και λεφτουδάκια και φλερτάκια), γιατί στο σπίτι σου επικρατεί φάση- μαυσωλείο. Με μισό μάτι αλληλοκοιτιέστε και περιμένετε στη γωνία για να επιτεθείτε ο ένας στον άλλον και να βγάλετε στη φόρα όλα όσα έχετε μαζεμένα. Μην απορήσεις με όσα θα ακούσεις, ετοιμάσου να βγουν πολλοί σκελετοί από την ντουλάπα και να χάσεις πάσα ιδέα για κάποιον δικό σου άνθρωπο. Ο/η πιο χειριστικός/ή από όλους θα παραμείνει μεν στον αφρό, όμως μην νομίζεις ότι θα του έχουν και ιδιαίτερη εκτίμηση.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις κι αυτό είναι κάτι που θα το εμπεδώσεις κυρίως στα ερωτικά σου. Ακόμη κι αν σου ανακοινώσει το έτερον σου ήμισυ ότι σε εγκαταλείπει, εσύ θα κάνεις πάρτι (αχ και να ξέρε ο βαριόμοιρος/η ότι τον είχες καιρό για σουτάρισμα). Ξαφνικές γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτας, αστεράτο σεξάκι είναι στο πρόγραμμα και εσύ θα τα απολαύσεις μέχρι τέλους. Για το χαβαλέ σου θα γλεντήσεις και κάποιους συναδέλφους που σου έχουν κάνει πολλά τώρα τελευταία, στήνοντας του παγίδα – αριστούργημα. Ωστόσο, έχε το νου σου για αντίποινα (αλλά τι σου λέω; βούτυρο στο ψωμί σου όλα αυτά).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά, ειδικά σε θέματα τσέπης και καρδιάς. Πιο απλά μην τσιμπάς σε σποντίτσες και χειριστικές συμπεριφορές από άτομα της παρέας ή κάποιο πρόσωπο που σε έχει τρελάνει ερωτικά. Στόχος είναι να σου φάνε λεφτά ή να σου τσακίσουν την αυτοπεποίθηση για να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Απόφυγε τις κακοτοπιές και σύντομα θα φανεί ποιος/α έχει σκάρτο χαρακτήρα. Καλά πραγματάκια συμβαίνουν σε σπίτι και δουλειά. Μάλιστα κάποια κατάσταση θα αλλάξει και θα σου αρέσει φουλ, ενώ και ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στα μάτια κάποιου/ας που γνωρίζεις καλά, όμως δεν τον/την έχεις εκτιμήσει όπως του/της πρέπει. Αμ άνοιξε τα μάτια σου και όρθωσε τις κεραίες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Καταπίνεις πολλά για χάρη των δικών σου και μάλλον τώρα θα πεις «κάπου λίγο όπα». Εμ δεν βγαίνει μανούλα μου μόνιμα να σε ρίχνει η οικογένεια στο φιλότιμο και να κάνεις μόνο ό,τι τους ευχαριστεί. Τα έφερες από εδώ, τα έφερες από εκεί και τώρα θα σε δουν μεταμορφωμένο/η, όχι απλά αλλαγμένο και δεν θα τους παίρνει να πουν ούτε κιχ. Τώρα μιλάς εσύ! Σκασμός οι υπόλοιποι! Όποιος χαλιέται, βλέπει την έξοδο. Μέσα σε όλα έχεις και ξαφνικούς έρωτες και μάλιστα τα βέλη σε χτυπούν κατακούτελα ή μέσα στη σχέση συμβαίνουν αλλαγές που σε ξεσηκώνουν (έτσι για να μην πλήττεις)!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο βήχας, ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται... Και τουλάχιστον τα δύο τελευταία μάλλον θα τα έχεις άφθονα αυτές τις μέρες. Ας είναι καλά η οικογένειά σου που με κάποιο τρόπο (τύπου νεραϊδονονά) σου δίνει χρήμα ή σε σπρώχνει προς μία επένδυση, αλλά και πιθανώς να σου ετοιμάζουν ένα «προξενιό». Ξινίζεις τη μουρίτσα σου αρχικά, αλλά θα ξετρελαθείς με τον/την εγγονούλη/α της κυρίας Λούλας (φίλη της γιαγιάς σου). Σε φοβάμαι λιγάκι στο επικοινωνιακό γιατί θα έχεις ένα στιλάκι ντετέκτιβ και θα ψάχνεις να βρεις όλα τα στραβά και τα ανάποδα ή απλά θα σε περάσουν για μονόχνοτο/η, αφού για να μιλήσεις πρέπει να σε σταυρώσουν. Χαμογέλα λίγο, μην είσαι σαν κακό ψόφο να ‘χεις!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αρέσεις παιδί μου, αρέσεις , πώς να το κάνουμε; Μα μια βόλτα βγαίνεις, μια καλημέρα λες και τσουπ όλοι/ες ξεροί/ές με την πάρτη σου. Ακόμη και κάποια τυπάκια που σου το έπαιζαν δύσκολα, τώρα, από το πουθενά, στέλνουν μηνύματα, πατάνε like στα social. Κάνε παιχνίδι και πάρε τον καλύτερο/η, τώρα που γυρίζει. Απογοητευσούλες για άλλη μια φορά θα έχεις από τους φίλους σου (εάν σου έχει μείνει και κάποιος/α) που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο, αλλά πλέον έχεις γίνει εξπέρ στις ίντριγκες και στα διμούτσουνα όντα που τους ξεσκεπάζεις στο πι και φι και τους ξαποστέλνεις επίσης τάχιστα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved