AstroΤσαούσα 06/04 - 12/04: Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 06/04 - 12/04: Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες!

Τα εξάγωνα δίνουν και παίρνουν, αυτή την εβδομάδα, όμως όλη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα την καταστρέφει ένα και μόνο τετράγωνο που θα προκαλέσει τον κακό χαμό. Γιατί ναι μεν στις 07/04 και 08/04 ο Ερμής από τον Κριό κάνει εξαγωνάκια με Κρόνο και Άρη που βρίσκονται στον Υδροχόο και πάνε να στρώσουν αρκετά θεματάκια για Παρορμητικά και Σταθερά ζώδια, όμως στις 10 του μήνα έρχεται σε μετωπική με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας τετράγωνο και ανάβει μεγάλες φωτιές, ειδικά σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Ξεσκεπάζονται συνωμοσίες, βγαίνουν στη φόρα μυστικά και όλοι είτε κουνάνε το γιακά τους φρικαρισμένοι από αυτά που ακούνε και μαθαίνουν είτε κάνουν το σταυρό τους... Η κάθε κουβέντα έχει διπλά και τριπλά νοήματα και τίποτα δεν είναι αθώο και αγαθό, ενώ και οι ζημιές και οι χασούρες είναι μεγάλες. Μετά από αυτή τη λαίλαπα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 12/04 μπορεί ελάχιστα να βοηθήσει.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Μία εβδομάδα κόλαση στο χώρο της δουλειάς προβλέπεται να είναι αυτή για εσένα. Δεν θα ξέρεις από που σου έρχονται οι πισώπλατες μαχαιριές, αφού θα βρεις τους πάντες απέναντί σου, καθώς κάποιο φίδι-συνάδελφος τους έχει φλομώσει στο ψέμα και τις κατηγόριες εναντίον σου. Δεν θα σου πω να κάνεις υπομονή και να προσπαθήσεις να το συζητήσεις το πράγμα, γιατί θα με χαστουκίσεις ή θα με στείλεις στον αγύριστο. Το στάνταρ είναι ότι αν ανοίξεις κι εσύ το στοματάκι σου και δεν θα τους ξεπλένει τίποτα. Κι επειδή δεν είσαι το κορόιδο της παρέας, θα τα φουσκώσεις κιόλας κι ύστερα θα τους αφήσεις να τρώγονται μεταξύ τους! Χα!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αλλού για αλλού είσαι αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις ένα βήμα παρά πέρα για να δεις κι εσύ προκοπή στη ζωή σου. Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι τίγκα στα κολλήματα και τις εμμονές και δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι πας ντουγρού για την καταστροφή, εάν δεν μουλαρώσεις και δε σταματήσεις να κάνεις τα δικά σου, χωρίς να ακούς ποτέ μία δεύτερη γνώμη. Αλλά μιλάς και με κανέναν για όσα σου τριβελίζουν το μυαλό; Όχι βέβαια, έχεις κρυφτεί στη φωλιά σου και βγάζεις μόνος σου αποφάσεις και συμπεράσματα. Guess what... Όλα είναι λάθος!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το καλό που σου θέλω να μην είχες οικονομικά πάρε–δώσε με φίλους και γνωστούς γιατί θα γίνει μακελειό αυτές τις μέρες. Τώρα ή εσύ τους έχεις δουλέψει ψιλό-γαζί και κλαίνε τα λεφτουδάκια τους ή εκείνοι βρήκαν εσένα μπόσικο/η και πλέον παίρνεις χαμπάρι ότι δεν έχεις να λαμβάνεις τίποτα πίσω από δανεικά ή επένδυση. Πάντως ό,τι έχει παιχτεί, βγαίνει στη φόρα. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι εάν ήδη την έχεις γλιτώσει, μην μπεις καν στον πειρασμό να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Ούτε κι αν κάποιος/α σου πουλήσει έρωτα για να σε τουμπάρει. Ξύπνα καλέ, σε παίζει και μάλιστα άσχημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Για άλλη μια φορά η μπάλα παίρνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο κι αν προσπαθεί η άλλη πλευρά να σε φέρει με τα νερά της, χρησιμοποιώντας κολπάκια και τσαλιμάκια πλέον η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Με το άλλο σου μισό πιθανώς να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Τώρα κατά πόσο θα πορευτείτε μαζί και δεν θα το διαλύσετε με αυτά που θα πείτε ο ένας στον άλλον, μην δίνεις κι όρκο. Κάποιο πρόσωπο που εμφανίζεται τώρα και σε διεκδικεί , επίσης δεν έχει και πολύ ξεκάθαρα κίνητρα. Μάλλον μόλις πετύχει το σκοπό του, θα σε ρίξει στα πατώματα. Προσοχή λοιπόν και μην ξανοίγεσαι εύκολα.

ΛΕΩΝ ♌

Μία άσπρη μέρα στη δουλειά δεν προβλέπεται, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Δεν φτάνει που ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί η αξία σου και σε αναγκάζουν να συνεργάζεσαι με τον κάθε άσχετο, ακόμη και τώρα που έχεις ένα κάρο ιδέες και πας φορτσάτος/η να μεγαλουργήσεις, αυτά τα σκουλίκια της λάσπης (οι συνάδελφοι ντε) σου βάζουν τρικλοποδιές και σε συκοφαντούν στους ανωτέρους σου. Στάνταρ θα φτάσουν στα αφτιά σου τα καμώματα τους και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, αλλά η ζημιά έγινε κι αυτό σε δαιμονίζει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μία κρίση ανασφάλειας σε πιάνει αυτές τις μέρες και θεωρείς τον εαυτό σου άχρηστο κι ανίκανο. Έχεις χάσει το θάρρος σου και την διάθεσή σου, ακόμη και για πράγματα που γούσταρες να κάνεις, ενώ δεν τολμάς να προτείνεις το παραμικρό από όσα σκέφτεσαι, καθώς ήδη έχεις βάλει εσύ ο/η ίδιος/α ταφόπλακα στις ιδέες σου και τις εμπνεύσεις σου. Καλά, δε συζητάμε για ερωτικά και σεξουαλική ζωή… Δράμα και κλάμα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα συνεχίσεις να είσαι κατάμονος/η για το προσεχές διάστημα. Αν πάλι έχεις σχέση είσαι ικανός/η να τον/την χωρίσεις γιατί αισθάνεσαι λίγος/η για το ταίρι σου. Δε φτάνει που τα σκέφτεσαι, τα λες κιόλας!

ΖΥΓΟΣ ♎

Ετοιμάσου να ζήσεις επικές στιγμές και μάλιστα μαζί με όλη σου την οικογένεια. Καιρό τώρα το σπιτικό σου είναι ένα καζάνι που βράζει και προφανώς τώρα θα γίνει το μεγάλο μπαμ. Το εκπληκτικό είναι πως παρ' όλα τα μυστικά και τις "αδυναμίες" που έχεις ξεσκεπάσει μέχρι τώρα, θα ανακαλύψεις και πράγματα που αγνοούσες. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα συγκρατηθείς καθόλου, ούτε θα σκεφτείς μην και τους στενοχωρήσεις… Θα τα κάνεις όλα όπα, αλλά θα βγάλεις από μέσα σου όσα σε βαραίνουν. Βέβαια έχε στα υπόψη ότι και τα δικά σου θα βγουν στο φως, επομένως ζύγισε προσεκτικά έως πού σε συμφέρει να το τραβήξεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Εσύ που είσαι καχύποπτος/η μέχρι και με τον ίδιο σου τον εαυτό, φαίνεται πως εμπιστεύτηκες εντελώς λάθος άτομα στη δουλειά και τώρα έχεις γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στην καλύτερη των περιπτώσεων, ενώ στη χειρότερη παίζει και να σου έχουν φορτώσει (εννοείται με ψευτιές) την ευθύνη για ό,τι έχει πάει στραβά κι ανάποδα μέχρι στιγμής για να σε βγάλουν από τη μέση. Βέβαια, επειδή είσαι σκληρό καρύδι και δεν παραδίδεσαι, με τα χέρια ψηλά, θα πάρεις τη ρεβάνς και θα τους ρίξεις μέσα στον λάκκο που έσκαψαν για σένα, χρησιμοποιώντας τα δικά τους όπλα. Τίμιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Φυλάξου, αθώο μου πλάσμα, από όλους γιατί περιμένουν να σε ξεζουμίσουν και οικονομικά και αισθηματικά. Πρώτον μην παρασυρθείς σε σπατάλες για χάρη της παρέας ή για τα μάτια κάποιου/ας ομορφονιού/ας γιατί μόλις σταματήσεις να δίνεις χρήμα, θα δεις και το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να σου πω πως ούτε δώρα του πανακρίβου επιτρέπονται. Έξυπνο παιδί είσαι και μπήκες πιστεύω στο νόημα. Πάμε τώρα και σε κάτι που είναι πιο δύσκολο να προστατευθείς. Μην μοιράζεσαι σκέψεις και ιδέες με κανέναν, γιατί θα τα δεις να παίρνουν σάρκα και οστά, αλλά με την υπογραφή κάποιου άλλου. Παντού εκμετάλλευση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Θα στραγγίξεις από αισιοδοξία και καλή διάθεση και θα είσαι σαν μαραμένο κάστανο αυτές τις μέρες. Έχεις θέματα από το παρελθόν που επανεμφανίζονται και σε γεμίζουν με άγχος και φοβίες ότι μπορεί τώρα να πληρώσεις τις συνέπειες από τα λάθη σου. Δεν σε καλύπτει όμως και η περίπτωση να βγεις λάδι γιατί μέσα σου πιστεύεις πως είναι άδικο να μην τιμωρηθείς καθόλου. Παράνοια!!! Μέσα σε όλα έχεις να ασχοληθείς και με οικογενειακά ζόρια, αφού κι από εκεί σου προκύπτουν δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς οι δικοί σου σε κρατούσαν για πολλά πράγματα στο σκοτάδι μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μη σου φανεί καθόλου περίεργο ότι όποιος/α σε βλέπει αυτή την εβδομάδα αλλάζει πεζοδρόμιο, προκειμένου να μη χρειαστεί να σου μιλήσει. Εκτός του ότι δεν αφήνεις κανέναν άλλον να σταυρώσει κουβέντα, τα θέματα που πιάνεις είναι από θλιβερά έως τραγικά και τους μαυρίζεις την καρδιά. Εάν καταφέρεις να μαζέψεις τον ποταμό απαισιοδοξίας που βγαίνει από το στόμα σου, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για να μάθεις σημαντικές πληροφορίες, ψαρεύοντας ανυποψίαστους ή να διαρρεύσεις εσύ κουτσομπολιά και μυστικά που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα στόχο. Αποφάσισε πώς θέλεις να παίξεις!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Να τα κάνεις όλα ρημαδιό ή να βάλεις τα κλάματα; Με αυτή τη σκέψη θα βασανίζεσαι αυτή τη βδομάδα, αφού οι μέχρι τώρα φίλοι σου αποδεικνύονται ύπουλοι και πονηροί ή σου γυρνούν την πλάτη. Όχι απλά δεν σε στήριξαν, όταν έπρεπε και δεν έκαναν καμία προσπάθεια, όπως σου έλεγαν τόσο καιρό, πάνω σε ένα πρόβλημα που τους είχε εμπιστευτεί, αντίθετα δημιουργούσαν εμπόδια, θέλοντας να σου κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη. Ήρθε, ήρθε η φάση και έμαθες κι εσύ τα καθέκαστα. Επίσης, εάν σε εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά, τώρα είναι η ώρα να ζητήσεις τα ρέστα, αφού θα αποκαλυφθεί το ψέμα τους.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved