AstroΤσαούσα 30/03 - 05/04: Το κακό συναντά το χειρότερο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 30/03 - 05/04: Το κακό συναντά το χειρότερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, την Πρωταπριλιά, είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας και λέμε καλά είμαστε, ώρα για νέα ξεκινήματα και ρίχνουμε μαύρη πέτρα σε όλα τα παλιά! Πράγματι αυτό το κλίμα θα επικρατήσει τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και ειδικά με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στον Κριό θα έχουμε και ειδήσεις, εξελίξεις, συναντήσεις και λοιπά και θα σκεφτούμε πως πράγματι κάτι ψήνεται, δεν είναι ιδέα μας. Εκεί λοιπόν που είμαστε άνετοι και ωραίοι πραγματοποιείται συνάντηση-σύνοδος κορυφής των δύο «κακών» πλανητών στις 4/4 στον Υδροχόο. Άρης και Κρόνος έρχονται σε επαφή και προσφέρουν απλόχερα... εντάσεις, καβγάδες και ακραίες καταστάσεις σε όλους μας, μα περισσότερο σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τρόπο να προστατευθούν, έως ότου περάσει η μπόρα. Σχεδόν στη λήξη της εβδομάδας, στις 5/4 το βράδυ, η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και ελπίζουμε τουλάχιστον σε συναισθηματικά ζητήματα να βοηθήσει αρκετά.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Έτοιμος/η να αλλάξεις τα πάντα όλα ξεκινάς την εβδομάδα και δεν έχεις υπομονή για τίποτα, δεν κάθεσαι στον πισινό σου λέμε. Θέλεις να φτιαχτείς ερωτικά, επαγγελματικά μέχρι και εμφανισιακά εδώ και τώρα. Αμ αυτά θέλουν και λίγο ρέγουλα, όχι άντε γιούρια. Θα σε ξεσηκώσουν και οι γύρω σου με το μπίρι μπίρι και ποιος σε πιάνει. Με τους φίλους σου σε βλέπω να ανταριάζεσαι γύρω στις 4 του μήνα, με τα νεύρα όλων να χτυπούν κόκκινο και να μανουριάζετε ασυστόλως. Καλού κακού κρύψτε μαχαίρια και λοιπά αιχμηρά αντικείμενα, μην έχουμε ατυχήματα….

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μάλλον περίεργες θα είναι οι μέρες αυτές για σένα, αφού θα κάνεις μια καλή βουτιά στα ψυχολογικά σου θέματα και θα προσπαθήσεις να τα λύσεις από τη ρίζα τους. Εντελώς μην ελπίζεις, αλλά μια καλή αρχή θα γίνει και μελλοντικά βλέπεις! Στα καλά της εβδομάδας πρόσθεσε και κάποια μυστικά που θα ανακαλύψεις και θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Προς το τέλος της εβδομάδας, άμα σε παίρνει, χτύπα μία άδεια, στην ανάγκη παίξτο και άρρωστος/η γιατί ο χώρος της δουλειάς σου θα μοιάζει πιο πολύ με πεδίο μάχης. Με το «καλημέρα σας» θα ξεκινούν οι καβγάδες και τα μαλλιοτραβήγματα. Κάνε ό,τι μπορείς για να γλιτώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Σου πάει γάντι αυτή η εβδομάδα, αφού δημιουργείς στο άψε σβήσε νέες γνωριμίες, οι οποίες σύντομα θα μετατραπούν σε φιλίες και μάλιστα δυνατές. Και όχι με όποιον κι όποιον... Για έναν περίεργο λόγο έρχεσαι σε επαφή με άτομα που θα σε σπρώξουν και με τα δυο τους χέρια να ανέβεις και να πετύχεις όσα έχεις ονειρευτεί. Δεν το λες κι άσχημο! Το κακό θα συμβεί, μόνο εάν αφεθείς εντελώς στην τύχη σου και δεν κουνήσεις κι εσύ λίγο τα χεράκια σου να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Είπαμε, να έχεις αισιοδοξία, όχι να τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Τέλος, μην ετοιμάζεσαι για ταξίδια και σούρτα-φέρτα, θα σου βγουν ξινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το αστέρι σου λάμπει στο χώρο της δουλειάς και το καταλαβαίνεις μέχρι και εσύ, που αν δεν δεις πράματα και θάματα, δεν πείθεσαι, λόγω ανασφάλειας. Αναγνωρίζεται η αξία σου από όλους και σε έχουν στα όπα-όπα γιατί που θα ξαναματαβρούν τέτοιο κελεπούρι; Eπίσης, μπορεί και να βρεις τώρα τη δουλειά των ονείρων σου και να κάνεις την τύχη σου. Αμέ! Στην ερωτική σου ζωή όμως θα μαζευτούν σύννεφα, μαύρα σαν τα κοράκια, αφού η ζήλια σου σε κάνει να φέρεσαι παράλογα κι ακραία στο ταίρι σου. Αν σε αφήσει στα κρύα του λουτρού, δεν θα έχει άδικο!

ΛΕΩΝ ♌

Καλά τα πας στο ξεκίνημα της εβδομάδας! Και την αισιοδοξία σου την έχεις και την διάθεση για ταξιδάκια, κουβεντούλες και το κάτι παραπάνω, που θα σε βγάλει από τη μιζέρια της καθημερινότητας έχεις και γενικά φαίνεσαι να ακτινοβολείς αισιοδοξία και καλή ενέργεια. Όμως δεν σε αφήνει να αγιάσεις η προσωπική σου ζωή που πάει μία καλά και δέκα χάλια. Σε αυτά λοιπόν τα χάλια ξαναβρίσκεσαι στο τέλος της εβδομάδας και μάλιστα δεν περνάς το λούκι σου στο βουβό. Μαλλιά κουβάρια γίνεσαι με τον/την σύντροφό σου και κανείς δεν κάνει πίσω, αντιθέτως ανοίγετε πόλεμο ο ένας στον άλλον. Χωρίσετε, δεν χωρίσετε, σίγουρα πληγώνεστε βαθιά και πολύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλά τα νέα που θα σου έρθουν σε σχέση με τα οικονομικά σου και ειδικά εάν αισθανόσουν να σε πνίγουν χρέη ή υποχρεώσεις. Δεν σου λέω ότι πληρώνεις τους πάντες και σου μένουν και λεφτά, αλλά θα κάνεις άλλα κουμάντα και συμφωνίες και θα μπορείς να είσαι τυπικός/η. Άστα τώρα αυτά, γιατί έχεις να σκας για άλλα. Δυσκολίες συναντάς στο χώρο της δουλειάς και σου κάθεται βαρύ ότι δεν μπορείς να είσαι σούπερ τέλειος/α σε ό,τι κάνεις και τα ακούς κι από πάνω. Ποιος/α; Εσύ, που όλοι έχουν να λένε για την προκοπή και την αξιοσύνη σου. Βράζεις μέσα σου και ξεσπάς έξω σου, κυρίως στους συναδέλφους. Μην χειροτερεύεις τη θέση σου!

ΖΥΓΟΣ ♎

Η αισθηματική ευτυχία σου χτυπάει την πόρτα και εσύ την καλοδέχεσαι χοροπηδώντας! Έχεις σχέση; Θα πάει ακόμη καλύτερα και θα ζήσετε τον έρωτά σας ανενόχλητοι! Δεν έχεις σχέση; Θα αποκτήσεις μπαμ-μπαμ και δε θα πιστεύεις στην τύχη σου. Αυτά είναι! Ωστόσο, κοίτα να τα χαρείς όσο προλαβαίνεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γύρω στις 4 του μήνα το σκηνικό αλλάζει και ειδικά αν έχεις κάνει τις στραβές σου το προηγούμενο διάστημα, θα βρεις μπροστά σου όλα σου τα λάθη και τον/την σύντροφό σου έξαλλο/η. Αν αρχίσεις τα γνωστά τερτίπια σου, μπορεί να καταφέρεις να θολώσεις τα νερά.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Χαρά και εργασία θα είναι όλη η εβδομάδα για εσένα και κάποιες μέρες μάλλον δεν θα μπορείς να πάρεις ανάσα από την πολύ δουλειά και τις υποχρεώσεις που θα σε τρέχουν αλύπητα! Μην το βλέπεις όμως αρνητικά, γιατί έτσι ίσως και να τη γλιτώσεις από άλλα ευτράπελα. Και εξηγούμαι αμέσως: Ρημαδιό, στάχτη και μπούρμπερη θα γίνει το σπιτάκι σου από τους καβγάδες, την ένταση και τα λόγια- δηλητήριο των δικών σου, οπότε τι τα θες να είσαι εκεί; Γύρνα μόνο για έναν ύπνο και θα μου λες «ευχαριστώ» που σε προειδοποίησα!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Για σένα είναι η ζωή Τοξοτάρα μου! Ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου, θα λιώσεις στην καλοπέραση και φυσικά θα έχεις και τα τυχερά σου στον έρωτα. Μην σου πω ψήνεται επικό love story και θα έχουμε να λέμε για καιρό! Εκεί γύρω στις 4 του Απρίλη θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/ή κυρίως με το στόμα σου που έχει τον αμάζευτο και ό,τι σκέφτεσαι το σερβίρεις μια κι έξω. Θα γίνει τσουρομάδημα με κάποιον/α που θα στραβώσει με τα λεγόμενά σου. Επίσης, πρόσεχε και με το μεταφορικό σου μέσον, γιατί δεν είναι κατάλληλη εποχή για κόντρες και μπαντιές στο δρόμο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για να κάνεις αλλαγές στο σπίτι ή/και στον τόπο κατοικίας σου. Σε παίρνει να αλλάξεις από πόμολα μέχρι και ήπειρο. Αγορές ή πωλήσεις σπιτιών, χωραφιών, κοτετσιών και λοιπών ακινήτων επίσης παίζουν, ενώ αν σκέφτεσαι να ανοίξεις το δικό σου νοικοκυριό, θα σε ακολουθήσει χαρωπό το άλλο σου μισό. Βέβαια, οφείλω να σου πω πως οι κινήσεις σου καλό θα είναι να είναι μετρημένες γιατί τα λεφτουδάκια σου δεν και πολύ ασφαλή αυτό τον καιρό. Περίεργο το πώς, καθώς δεν είσαι σπάταλο παιδί, πέφτεις σε παραπτώματα και κάνεις έξοδα που δημιουργούν όχι απλά τρύπες, αλλά κρατήρες, στο λογαριασμό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μαγνήτης είσαι και τραβάς πάνω σου όλο τον κόσμο. Να σου μιλήσουν, να σε χαιρετήσουν, να μάθουν τα νέα σου! Ναι, δεν τρελαίνεσαι κιόλας να ακούς τον κάθε πικραμένο να σου λέει το μακρύ και το κοντό του, αλλά μέσα στη σαβούρα θα προκύψουν και γνωριμίες με πρόσωπα-κλειδιά και πληροφορίες από ατόφιο χρυσάφι, οπότε μην ρίχνεις πόρτα σε κανέναν, χωρίς πρώτα να τον ακούσεις. Κι εδώ που τα λέμε είσαι και τυχερός/ή που θα έχεις παρεάκι γιατί δεν αντέχεις και πολύ τον εαυτό σου αυτές τις μέρες. Τα νεύρα και τον παραλογισμό σου θα πρέπει να ανεχτούν οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι, ενώ με τους τρίτους είναι όλα πιο ανώδυνα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έλα και σου έφεξε στο οικονομικό αυτές τις μέρες! Φουσκώνει το κομπόδεμα καλό μου Ψαράκι και εσένα γελούν και τα μουστάκια σου αφού θα είσαι τακτοποιημένος και άρα ασφαλής. Τώρα θα τσιμπήσεις αυξησούλα; Θα βρεις δεύτερη δουλειά; Άγνωστο, το μόνο βέβαιο είναι ότι μαζεύεις όλο το χαρτί! Φρόντισε μόνο να μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά και διάφορες σκευωρίες γιατί θα σε κυνηγάνε και δεν θα βρίσκεις τρύπα να κρυφτείς. Συν ότι με αυτά που θα σου σούρουν θα κάνεις αιώνες να συνέλθεις από το ψυχολογικό σοκ.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved