AstroΤσαούσα 23/03 - 29/03: Το δούλεμα πάει σύννεφο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 23/03 - 29/03: Το δούλεμα πάει σύννεφο

Στην πρίζα θα είμαστε και αυτή την βδομάδα, αφού γίνονται πολλά πραγματάκια εκεί πάνω κι έχουμε θεματάκια εδώ κάτω. 23/03 ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το ψέμα πάει σύννεφο. Ειδικά εάν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς μην εμπιστεύεσαι ούτε τον εαυτό σου! Στις 26/03 με το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάτι πάει να ισιώσει και αρχίζει να ξεχωρίζει η αλήθεια από το παραμύθι. Στις 27/03 περνάει ο Ερμής στον Κριό και επιτέλους θα μιλάει ο κόσμος καθαρά και ξάστερα, χωρίς τις φιοριτούρες που υπήρχαν μέχρι τώρα, λόγω Ιχθύ. Στις 28/03 συναντιούνται Αφροδίτη και Κρόνος στον Υδροχόο, οπότε προκοπή σε οικονομικά και ερωτικά θέματα δύσκολα θα δει κανείς και ειδικά εάν είναι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, κοινώς αλλού γι’ αλλού, θα βρίσκεσαι τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Δεν είσαι για κόσμο και δεν θέλεις κιόλας, αντιθέτως περνάς σούπερ τέλεια ολομόναχος/η να σκέφτεσαι πως θα ήταν ιδανικά η ζωή σου. Μόνο στη σκέψη όμως, από πράξεις μηδέν. Καναπές-κρεβάτι, κρεβάτι – καναπές και τέρμα. Κάποιο από τα φιλαράκια σου, που δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, λύνει και δένει, σαν να λέμε, θα σε βοηθήσει μάλλον σε κάποιο επαγγελματικό θέμα. Από πλευράς σου μαζεύεις τα μυαλά σου και είσαι τύπος και υπογραμμός για να μην τον/την εκθέσεις (σοφά πράττεις).

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Πολύ αγαθιάρης/α είσαι με τους φίλους σου και τους γνωστούς σου αυτές τις μέρες και δεν θα σου βγει σε καλό. Σε έχουν πάρει οι αετονύχηδες χαμπάρι και σε πλευρίζουν με τσιριμόνιες και κομπλιμέντα για να καβατζωθούν κι εσύ, βούτυρο σκέτο, σκοτώνεσαι να τους κάνεις τα χατίρια ακόμη κι αν έχετε πει απλά ένα «γεια». Για μαζέψου... Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε μεν καλά από πλευράς σταθερότητας, αλλά ενώ έχεις φορτωθεί τα χίλια δύο και τα έχεις παίξει, ακούς μόνο κάποια καλά λόγια και δεν βλέπεις καμία χειροπιαστή ανταμοιβή γι’ αυτό αισθάνεσαι κορόιδο. Βάστα γερά και θα φτάσει η ώρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Σου φουσκώνουν τα μυαλά οι συνεργάτες σου ή κάποιος προϊστάμενος και ήδη σε φαντάζεσαι με τη γραφειάρα σου, τη μισθάρα σου τα έτσι και τα αλλιώς σου… Δεν το βλέπω... Ξεκαβάλα από το καλάμι που έχεις ανέβει γρήγορα, γιατί οι γύρω σου σπάνε πλάκα με το ψώνιο σου και ταυτόχρονα κινδυνεύεις να χάσεις και όσα έχεις. Άλλο πιθανό σενάριο είναι να βγάλεις όλη τη λάντζα και στο τέλος να σου πούνε «άκυρο» για ό,τι σου υποσχέθηκαν. Στριμωγμένος/η είσαι αρκετά και με θέματα σπουδών και ελπίζω να μην κανόνισες ταξίδι ή εκδρομή γιατί το πολύ πολύ να πιεις έναν καφέ στη βεράντα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Να δω τι θα πρωτοκάνεις, που έχεις προγραμματίσει ένα σκασμό εκδρομές, μαθήματα, σεμινάρια και δεν συμμαζεύεται. Σου έχει κάτσει ότι σε μία βδομάδα μέσα θα αναπληρώσεις όλο τον χαμένο χρόνο και θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Μα γίνονται αυτά που ζητάς; Επικοινωνείς κιόλας και με άλλους ονειροπαρμένους και άντε τώρα να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Βέβαια θα το κάνεις -θέλοντας και μη- αφού τα οικονομικά σου περνάνε ζόρια και θα πρέπει να βάλεις τον πωπό σου κάτω να βρεις λύση και φυσικά λεφτά για να βουλώσεις καμιά τρύπα. Τρέχουν οι υποχρεώσεις λέεεεμε!!!!

ΛΕΩΝ ♌

Χαίρεσαι με μία οικονομική πρόταση που θα σου κάνουν, όμως βλέπεις μόνο το τυράκι και όχι τη φάκα. Απορώ πώς πιστεύεις ότι θα ξεχρεώσεις τόσο εύκολα ή ότι ο συνεργάτης ξαφνικά σε αγάπησε και θέλει να σε κάνει πλούσιο/α; Τα μάτια σου δεκατέσσερα σε ό,τι υπογράφεις, αν και καλύτερα να καταπιείς το στυλό σου, παρά να μπεις σε περιπέτειες (γιατί θα μπεις). Σε προσωπικό επίπεδο, μην φας το παραμύθι που θα σου σερβίρει ο/η αγαπημένος/η σου πρώην. Εάν τώρα υπάρχει κάτι μόνιμο στη ζωή σου, περίμενε κι από εκεί να σκάσει στραβή. Θα περάσει η σχέση σου μεγάλη δοκιμασία και δεν είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει να βγει ζωντανή (μήπως τελικά να ενδώσεις στα σαλιαρίσματα του πρώην;)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

«Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε» είναι η εβδομάδα αυτή για σένα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα γκομενικά σου. Προκειμένου να μην χάσεις το κελεπούρι- σχέση (εσύ το νομίζεις) κάνεις τα στραβά μάτια και δέχεσαι τα πάντα όλα, ενώ έχεις για τον/την αγαπημένο/η σου μία δικαιολογία για όποια χαζομάρα κι αν κάνει. Αν σε γεμίσει και στα γλυκόλογα, πάλι του/ης το συγχωρείς, από κέρατο μέχρι φόνο. Στη δουλειά τώρα θα πιεστείς αρκετά, αλλά σφίγγεις τα δόντια και αντέχεις, ενώ βαθιά μέσα σου ελπίζεις πως ίσως επιτέλους καταλάβουν την αξία σου. Ναι μπορεί, αφού πρώτα θα έχεις φτύσει αίμα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Και βαριέσαι και νυστάζεις και γενικά δεν βρίσκεις το λόγο που πρέπει να πας για δουλειά, τουλάχιστον της πρώτες μέρες της εβδομάδας. Τα αποτελέσματα αυτής σου της διάθεσης είναι τραγικά. Λάθη απροσεξίας πάμπολλα, η επικοινωνία σου με τους γύρω μηδέν. Γενικότερα κυκλοφορείς σαν το ούφο, όμως μην το παραξηλώνεις γιατί θα υπάρξουν και συνέπειες. Δυστυχώς για σένα λεφτάκια δεν παίζουν για να περάσεις όμορφα στον ελεύθερο σου χρόνο, όμως κάτι θα βρεις στο τζάμπα να βολευτείς. Ερωτικά, τώρα, σε παιδεύει το πρόσωπο, όμως έτσι και το καταφέρεις, έχετε μέλλον. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες! Αυτή την βδομάδα εμπιστοσύνη ούτε στον πισινούλη σου. Τι σου λέω τώρα ε; Εσένα αυτό είναι το μότο της ζωής σου. Παρ’ όλα αυτά θα γίνεις ακόμη πιο μυστικοπαθής από ό,τι είσαι και εάν έχεις τη δυνατότητα θα κλειστείς και στο σπίτι σου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Από την άλλη επειδή είσαι και γνωστή μουχρίτσα θα πας να ψαρέψεις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά πάντα με σχέδιο. Δεν είσαι χθεσινός/η! Μέσα σε όλα θα έχεις και τα τυχερά σου στον έρωτα. Από τη δουλειά μόνο να μην είναι γιατί μυστικό δε θα μείνει και το κράξιμο θα το φας!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν θέλω να σου βάλω λόγια για τους δικούς σου, αλλά βρε παιδάκι μου μην είσαι τόσο ψυχοπονιάρης/α γιατί σε εκμεταλλεύονται. Κάποιος/α θα στο παίξει ανήμπορος/η και ότι δήθεν έχει προβλήματα και εσύ θα γίνεις θυσία για να κάνεις το σωτήρα. Πίστεψέ με δεν χρειάζεται να ξεβολευτείς ούτε στο ελάχιστο, απλά βολεύεται η άλλη πλευρά. Πέραν της οικογένειας θα σου μαζευτούν και φίλοι και γνωστοί για να τους δώσεις λύση στα ερωτικά τους. Κι εσύ θα ασχοληθείς με τον κάθε πικραμένο, παρ’ όλο που έχεις και προσωπικά θέματα άλυτα. Έλα όμως που κωλύεσαι να μιλήσεις στο πρόσωπο που γουστάρεις (αλήθεια τώρα, εσύ;).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ασυνήθιστα πολλές θα είναι οι επαφές σου και οι συζητήσεις σου με κόσμο και ντουνιά και θα φτάσουν στα αφτιά σου ένα σωρό πράγματα. Βέβαια τουλάχιστον τα μισά για να μη σου πω όλα, θα είναι υπερβολές και ψέματα. Πολύ προσοχή, μη σε βρουν μπόσικο/η και σε ξεψαχνίσουν! Εσύ είσαι εχέμυθο παιδί, κανόνισε τώρα να βγάλεις στη φόρα κουτσομπολιά και μυστικά που ίσως να μην είναι και τσεκαρισμένα. Στο οικονομικό, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Ψάχνεσαι να μειώσεις κι άλλο τα έξοδα, πήρες και έναν κουμπαρά γουρουνάκι για αποταμίευση και ίσως ξεκινήσεις και δεύτερη δουλειά, μπας και μαζέψεις κάνα φράγκο γιατί σε κλαίνε οι ρέγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Για καλό θα πας και θα βγεις (κυριολεκτικά) χρεωμένος/η! Σου κάνουν μία πρόταση-φωτιά που με πρώτη ματιά φαίνεται πως θα γίνεις πλούσιος/α, όμως με μία δεύτερη καταλαβαίνεις εύκολα πως θα βάλεις και από την τσέπη σου. Μην βιαστείς και δεχτείς, γιατί θα κλαις με μαύρο δάκρυ, ψάχνοντας ψιλά για τσιγάρα πολύ σύντομα. Στις προσωπικές σου σχέσεις δείχνεις το σκληρό σου πρόσωπο (ξέρεις τύπου μάρμαρο) και δεν αφήνεις τίποτα όρθιο, ειδικά εάν πάρεις γραμμή πως σε είχαν ρίξει. Χωρισμοί και λοιπές διαλύσεις είναι στο πρόγραμμα, αλλά κι εσύ είσαι ανένδοτος/η. Τα ‘θελαν και τα ‘παθαν!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πριν ανοίξεις το στόμα σου, να σκεφτείς πολύ καλά τι θα πεις για να καταλαβαίνουν και οι γύρω σου τι ακριβώς θέλεις. Επίσης, φρόντισε να λες την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος, γιατί το ψέμα κρέμεται από τα χείλια σου, κυρίως εάν μυριστείς πως πρόκειται να βγει στη φόρα κάποιο από τα λάθη σου. Αν νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις τόσο εύκολα, κούνια που σε κούναγε! Στα προσωπικά σου, θα βρεις το δάσκαλο σου από το άλλο σου μισό, αφού είτε θα σου κάνει γυμνάσια για να τα ξαναβρείτε (αν μιλάμε για πρώην σχέση) είτε θα σε έχει στο κρυφό, μέχρι να σε τεστάρει.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved