AstroΤσαούσα 16/03 - 22/03: Δύο και να καίνε

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 16/03 - 22/03: Δύο και να καίνε

Παρ’ όλο που η εβδομάδα έχει πολλές όψεις και οι περισσότερες είναι ευνοϊκές -τολμώ να πω- γίνονται και δύο τετράγωνα – φωτιά που θα φέρουν σεισμούς και μετασεισμούς, μη σου πω, κυρίως σε Ταύρους- Λέοντες- Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά όλοι θα κουνηθούμε ολίγον τι. Στις 17/03 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα ακούσουμε καλές ειδήσεις, ενώ παίζει να πέσουμε μούρη με μούρη με άτομα που γουστάρουμε στο ξαφνικό. Στις 18/03 γίνεται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, αλλά μην τη βλέπεις έτσι γλυκούλα, εκεί κοντά είναι και ο Ποσειδώνας και μία θολούρα θα υπάρξει. Τα βασικά θύματα είναι Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς. Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει αρκετά, αφού όσο να πεις θα μας σκουντήξει κάπως να δούμε πέρα από τη μύτη μας. Και πάμε τώρα στην πρώτη βόμβα! Αφροδίτη στον Υδροχόο τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Χωρισμοί, τσακωμοί, κλαυθμοί και οδυρμοί για τους Σταθερούς (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι). Στις 20/03 με την Εαρινή Ισημερία, ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό . Μην πάρεις και πολύ στα σοβαρά αυτό που λένε για πρώτη μέρα της Άνοιξης, αστρολογική Πρωτοχρονιά κλπ και βιαστείς να τρέξεις στα λιβάδια ανέμελα με τις κοτσίδες ξέμπλεκες. Γιατί ναι μεν στις 21/03 θα ακούσεις κάτι πολύ καλό λόγω, της Συνόδου Ερμή- Δία στους Ιχθύς, αλλά ξοπίσω έρχεται ο Αρμαγεδδών (δεύτερη βόμβα). Τελευταία όψη της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν μένει τίποτα όρθιο, ειδικά για τους Σταθερούς!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ξεκίνα να ψάχνεις νέους φίλους και παρέες, γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα μιλάς με κανέναν. Ξεκόβεις ακόμη και με τον/την κολλητό/ή σου και όχι έτσι απλά. Χαμός θα γίνει, ίσως να παιχτεί και μαλλιοτράβηγμα και έπειτα θα χωρίσετε τα τσανάκια σας. Τώρα ή που θα πάρεις γραμμή ότι σε αρμέγουν οικονομικά και θα γίνεις τούρμπο ή που θα ζητήσεις βοήθεια και θα φας μες στα μούτρα το άκυρο, ενώ εσύ για όλους γινόσουν θυσία. Πάντως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, μένεις σαν την καλαμιά στον κάμπο. Από την άλλη μπορείς να καταστρώσεις φανταστικά σχέδια εκδίκησης για να πάρεις το αίμα σου πίσω ή εάν δεις λίγο παραπέρα να κάνεις ωραιότατες δοσοληψίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αναμπουμπούλα και φασαρία μεγάλη σε περιμένει στη δουλειά και για άλλη μία φορά θα είναι τα νεύρα σου ζαρτιέρες και θα ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπο να φύγεις από εκεί που είσαι και επιτέλους να βρεις ένα περιβάλλον με πιο νορμάλ συναδέλφους. Δεν υπάρχει λύση στο θέμα σου και όσο θα βολοδέρνεις, τόσο θα μπλέκεις σε λόγια και καβγάδες με τους γύρω σου. Μέσα σου θα νιώθεις ακόμη πιο χάλια και πού και πού θα ρίχνεις κατηγόριες στον εαυτό σου και τις επιλογές σου που (γνώμη σου) σε χαντάκωσαν. Ευτυχώς, που κάπως κρατάνε τα μπόσικα τα φιλαράκια σου και τουλάχιστον μαζί τους μπορείς να ξεχνάς τα βάσανά σου. Θα σου πουν αστειάκια, καλά νέα, ίσως και να σου κάνουν και κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και θα πάρεις τα πάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Προσπαθείς (μάταια) να ισορροπήσεις δουλειά και οικογενειακές υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι βέβαια πως καμία τέτοια ανάγκη δεν έχεις εσύ, αλλά σου έχουν πρήξει τα συκώτια ότι τους παραμελείς, έχεις κάνει το σπίτι ξενοδοχείο κλπ , κλπ… Παίξ’ το λίγο καλούλης/α τώρα και όλα good. Ξεσηκωμένος/η είσαι και για εκδρομούλες και άλλα σούρτα φέρτα, όμως δεν σου κάθεται καθόλου καλά η φάση! Ξαφνικά και αναπάντεχα γίνεσαι άνω κάτω με την παρέα σου ή εάν έχεις ξεπορτίσει με το αίσθημα, με αυτό και γυρνάς μόνος/η σου τα πίσω μπρος. Δεν σου συζητώ σε περίπτωση που έχεις ξεκινήσει μαθήματα, σεμινάρια και λοιπά γιατί ή που θα σε διώξουν κλωτσηδόν ή που θα αποχωρήσεις με δόξα και τιμή, καθώς έναν Δίδυμο δεν τον διώχνουν ποτέ, φεύγει μόνος του, αν δεν τον σηκώνει το κλίμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

«Όπου δυο κι εγώ τρεις», αναφωνείς μες στην τρελή χαρά κι όλο μπλέκεις σε κουβεντούλες και συζητήσεις , χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα προτού ανοίξεις το στόμα σου. Εκτός από το ότι σε ψαρεύουν για πλάκα, σου λένε κι ένα κάρο ψέματα και σε δουλεύουν, χωρίς να πάρεις χαμπάρι τι σου γίνεται. Βέβαια μικρό το κακό, γιατί έχεις άλλες φούριες πολύ μεγαλύτερες με τα ερωτικά σου. Λύσσα σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βγάλεις τον/την δύστυχο /η που έχεις δίπλα σου σκάρτο/η. Και εμμονικός/ή είσαι, και επιθετικός/ή είσαι και το πας φιρί –φιρί (τα καταφέρνεις τέλεια) να χωρίσετε, αφού πρώτα ακούσουν δέκα γειτονιές τα ουρλιαχτά σας και τα βάζα που θα σπάνε.

ΛΕΩΝ ♌

Θα θυμάσαι για πάντα αυτή την εβδομάδα που ήρθε και ξετίναξε την ερωτική σου ζωή! Εάν έχεις σχέση, δεν σε βλέπω καλά ούτε και για πολύ με το άλλο σου μισό. Θα έχετε τουλάχιστον έναν μεγάλο καβγά, καλά τα μικρά δεν τα υπολογίζω (μην γινόμαστε ψιλικατζήδες) και πιθανότατα χωρισμό ίσως και από το πουθενά (γνωρίζεις ωστόσο ότι σιγόβραζε το πράγμα). Τώρα από την άλλη εάν είσαι σόλο, παίζει να κεραυνοβοληθείς (ερωτικά πάντα) με τυπάκι που άλλοτε δεν θα έριχνες δεύτερο βλέμμα. Ταυτόχρονα κάτι μαγειρεύεται και στα οικονομικά σου, δωράκι, μπόνους, κάποιο λαχείο, μία κληρονομιά (ανάλογα το φάρδος σου), όμως μην βιαστείς να το παίξεις ανεσούλα, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο, μας λέει κάποιο παλιό άσμα... Αυτό ακριβώς σου συμβαίνει κι εσένα. Εκεί που παίρνεις τα καλά τα μαντάτα από το πρόσωπο που σε έχει καψουρέψει αδυσώπητα και λάμπει το μουτράκι σου και κάνεις όνειρα για δύο, παααααααφ σκάει η φούσκα και μένεις να μαζεύεις συντρίμμια. Μην νομίζεις ότι εάν τώρα ξεκινήσεις μία σχέση αλλάζουν και πολλά, δεν παίρνει η μπάλα μόνο τις υπάρχουσες. Στα ίδια χάλια θα καταλήξεις. Χαμούλης θα επικρατήσει και στη δουλειά, πάντως αφού δεν συνεννοείσαι με κανέναν (δεν φταις απαραίτητα εσύ) και το πάτε κόντρα στην κόντρα με τους συναδέλφους σου, μπλέκετε και τα συμφέροντα που έχει ο καθένας σας και γίνεται κόλαση!

ΖΥΓΟΣ ♎

Στα ερωτικά σου θα δώσεις όλη σου την προσοχή -θέλοντας και μη- αφού η μέχρι τώρα καλή σου πορεία, στραβώνει επικίνδυνα. Σε περίπτωση που την έχεις δει μοιραίος/α και παίζεις σε πολλά ταμπλό, μάλλον σε παίρνουν χαμπάρι και σε σουτάρουν με συνοπτικές διαδικασίες, ωστόσο ο τρόπος που θα φας τη χυλόπιτα θα σου μείνει αξέχαστος. Αν πάλι είσαι εσύ η πιστή Πηνελόπη της σχέσης, αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως το πρόσωπο σε δουλεύει ψιλό γαζί και κάνεις σαματά. Στη δουλειά κάτι καλούλι πάει να γίνει, αλλά δεν έχεις και πολύ όρεξη να ασχοληθείς. Ας πούμε ότι έχεις πέσει σε χειμέρια νάρκη και ακολουθείς το δόγμα «ό,τι βρέξει ας κατεβάσει».

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν ξέρεις, αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις, αφού για άλλη μία φορά η αγαπημένη σου (όχι και τόσο τελευταία) οικογένεια σου μαυρίζει την ψυχή. Για άλλη μία φορά θα μαλώσεις, θα πεις, θα πουν, θα σκοτωθείτε και θα κάνετε να μιλήσετε κάτι μέρες (είσαι και πεισματάρικο). Δεν αποκλείεται ο λόγος της αναταραχής να είναι τα λεφτά, αλλά μικρή σημασία έχει για σένα, αφού πλέον σε ενοχλούν τα πάντα και γιατρειά δεν βρίσκεις. Δεν το βάζεις όμως κάτω και αυτή την φορά τους κόβεις τον αέρα. Στα ερωτικά σου, παίζει πολύ παραμύθι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν περνάς προς το παρόν καλά, αλλά μάλλον δεν σε χαλάει, αφού δεν ψήνεσαι να πάρεις στα σοβαρά το οτιδήποτε, σου αρκούν οι υπόλοιπες σκοτούρες που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Από τη μία καίγεσαι για θέματα δουλειάς και από την άλλη δεν έχεις κάτι χειροπιαστό στα χέρια σου να πάρεις λίγο τα πάνω σου. Οι δικοί σου είναι στον κόσμο τους και δεν παίζει να βρεις από εκεί στήριξη. Σου τη βαράει στα νεύρα αυτή η κατάσταση και το τελευταίο που θα κάνεις είναι να φιλτράρεις τα λόγια σου (κακό αυτό, πολύ κακό). Αυτό σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε τσουρομάδημα με συναδέλφους και γενικά όσους τρως στη μάπα σε καθημερινή βάση. Τα λες λοιπόν έξω από τα δόντια και δεν υπολογίζεις κανέναν και τίποτα, αρκεί να τα βγάλεις από μέσα σου. Ή που θα βαράνε προσοχές μετά από ό,τι θα ακούσουν ή που θα καταλήξεις και με επαγγελματικά προβλήματα (ανάλογα το πόσο σε παίρνει).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Καλύτερα να σε σκότωναν, παρά αυτό που σε περιμένει. Να μια τρύπα, σαν κρατήρας ηφαιστείου θα ανοίξει στα οικονομικά σου. Ξαφνικά έξοδα σου προκύπτουν και μάλλον θα είναι για ντόλτσε βίτα και καλοπέραση, ίσως κάποιος να σε δαγκώσει κιόλας με τον τρόπο του, ειδικά εάν σου πουλήσει αγάπες και λουλούδια. Αλλά δεν θα κοιμάσαι για πάντα... Μόλις καταλάβεις τι έχει παιχτεί, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Εκτός που θα ξεκόψεις σούμπιτο από όλα τα παράσιτα κι όσους/ες σε αρμέγουν, θα κάνεις και σαματά μπας και μαζέψεις τίποτα από τα σπασμένα (άδικος κόπος). Κάποια καλά νέα που θα φτάσουν στα αφτιά σου να τα βράσεις, δεν θα πληρώσεις τους λογαριασμούς σου με φήμες και κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κοίτα μέχρι τώρα σε πήγαινε καλά το ερωτικό! Και τις επιτυχίες σου τις είχες, και γκομενάκια βρέθηκαν στο διάβα σου και εάν έχεις σχέση και τιμάς το στεφάνι σου είχατε τώρα πρόσφατα όμορφες στιγμές, όμως η περίοδος χάριτος μάλλον τελείωσε. Φταις, δεν φταις θα υποστείς μουρμούρες, γκρίνιες και καβγάδες, πιθανότατα και χωρισμούς. Εάν το ήθελες κι εσύ να κάνεις μόνος/η τη ζωούλα σου, δεν σε χάλασε, καθώς σου έρχεται ευκαιριάρα να δώσεις πασαπόρτι σε όποιον/α σου έγινε στενός κορσές. Στο οικονομικό έχεις τα τυχερά σου και θα βγάλεις τα εξτραδάκια σου ή θα μπαλώσεις τρύπες από τα παλιά, όμως εάν ξανοιχτείς επικίνδυνα, σε βλέπω να μένεις ρέστος/η.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Διάλεξε, εάν θα είσαι με τους νικητές ή με τους χαμένούς. Και εξηγούμαι αμέσως για να μην παρεξηγούμαι! Στα ερωτικά σου επικρατεί το απόλυτο χάος, όμως φαινομενικά είσαι στον Παράδεισο και όλα είναι υπερτέλεια και ονειρικά πλασμένα (μία απλή καθημερινή για σένα). Εάν δεν κάνεις εσύ νερά (έλα μπορείς) στο πρόσωπο, θα σου κάνει εκείνο όπωσδηποτε και θα κλαις τη χαμένη σου αγάπη. Come back κάνει και κάποιος/α από τα παλιά, αλλά παραδόξως δεν τον λυπάσαι. Αντιθέτως του/της τα λες χύμα και τσουβαλάτα και τον/την ξαποστέλνεις από εκεί που ήρθε. Ωστόσο, δεν πτοείσαι με τίποτα και ό,τι κι αν συμβεί, εξακολουθείς να έχεις την καλή σου διάθεση και να ποντάρεις στα καλύτερα που θα έρθουν (και έρχονται!).

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved