AstroΤσαούσα 09/03 - 15/03: Κούνια που μας κουνάγε...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 09/03 - 15/03: Κούνια που μας κουνάγε...

Πρώτο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας: Eρμής στα Ψάρια από 10/03 ! Οκ, θα σκεφτεί κανείς με αρκετή αισιοδοξία, θα είμαστε πιο συναισθηματικοί στην επικοινωνία μας με τους άλλους και δεν θα έχουμε παντιέρα την ψυχρή λογική, όπως γινόταν όσο ήταν στον Υδροχόο. Αμ έλα που το timing δεν είναι καλό! Γιατί στις 13/03 έχουμε τη Σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα στους Ιχθύς και κατεβάζουμε όλοι μαζί κουρτίνες. Ακούμε, βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα όπως μας αρέσει ή μας βολεύει και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα. Λάθη θα γίνουν μπόλικα, εξαπατήσεις ένα κάρο, παρανοήσεις αμέτρητες! Η χαρά του ψεύτη και του λαμόγιου θα είναι αυτές οι μέρες κι έπειτα θα έχουμε το δάκρυ κορόμηλο όσων την πάτησαν, που σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεστραβώνονται και θα δουν τα χαΐρια τους…..

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Yolo λέμε και κλαίμε, εσύ δηλαδή θα κλάψεις και θα πλαντάξεις όπου να 'ναι αφού τα βλέπεις όλα εύκολα, δεν κουνάς τον πισινό σου για τίποτα και κάθεσαι σαν τον Βούδα, περιμένοντας να γίνουν τα πάντα από μόνα τους. Αμ δε! Αυτή τη στιγμή κοιμάσαι όρθιος/α και ούτε που το έχεις πάρει χαμπάρι. Μπλέκεις κιόλας σε κρυφά πίτσι πίτσι, ίντριγκες και δεν συμμαζεύεται (γιατί αν δεν στήσεις εσύ ο «μέγας» εγκέφαλος πλεκτάνες τότε ποιος;) και στο τέλος το κορόιδο θα είσαι εσύ, αφού το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το μεγάλο χάπατο των ημερών θα είσαι, αφού για όποιον σου πουλήσει λίγο καλά το παραμυθάκι της αγνής και άδολης φιλίας, θα γίνεις χαλί να σε πατήσει. Εξίσου καλά μπορείς να σε παίξει και όποιος σου μιλήσει για κοινούς σκοπούς και μεγάλα όνειρα. Κούνια που σε κούναγε…. Να σε εκμεταλλευτούν θέλουν και να κερδίσουν ότι περισσότερο μπορούν. Το δυστύχημα είναι ότι και να πάει να σε ξυπνήσει κάποιος, δεν πρόκειται να τον ακούσεις, το μυαλό σου ως συνήθως μπετάρει, και η απάντησή σου είναι «έλα μωρέ τώρα που δεν ξέρω εγώ τι κάνω». Όχι, δεν ξέρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πολύ σε φοβάμαι εσένα, μην τα κάνεις τελείως μούσκεμα στη δουλειά. Θα στο πω με απλά λόγια μπας και σε ταρακουνήσω και σωθεί λίγο η κατάσταση. Είσαι στον κόσμο σου! Δεν μπορείς να καταλάβεις το συμφέρον σου και όποια απόφαση πάρεις θα είναι ναυάγιο, μεγέθους Τιτανικού. Μην κλείσεις συμφωνίες και μην μπεις στον πειρασμό να αλλάξεις δουλειά ή καριέρα. Τώρα σου παρουσιάζονται όλα σούπερ ουάου και δεν κρατιέσαι, αργότερα όμως θα δεις πως έχουν τα πράγματα κι αν έχεις κάνει την πατατιά, έχεις να φας πολλά «κακούλια».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σε βλέπω να βγαίνεις με την απόχη στα λιβάδια και να κυνηγάς πεταλούδες ή να μαθαίνεις σουαχίλι και -γιατί όχι;- να μην κάνεις το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες. Βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου και ζεις ευτυχισμένος/η στον κόσμο που έχεις φτιάξει μακριά από τη μίζερη και θλιβερή καθημερινότητα. Μωρέ καλά κάνεις και ποια είμαι εγώ για να κρίνω… Όμως επειδή θα σκάσεις όπου να 'ναι σαν το καρπούζι ξανά πίσω στην πραγματική ζωή και θα απογοητευτείς φουλ, όσο μπορείς, πάτα γη και μην είσαι μόνιμα σε πτήση.

ΛΕΩΝ ♌

Είσαι που είσαι ο/η βασιλιάς/ισσα του δράματος, τώρα θα βρει το ταλέντο σου χώρο να ανθίσει. Το κακόμοιρο το ταίρι σου λυπάμαι που θα το τρελάνεις εντελώς! Από τη μία ερωτικές εξομολογήσεις (γιατί κανείς δεν τον/την αγάπησε ποτέ όσο εσύ) και σεξάκι (παθιασμένο μεν αλλά και με μία δόση ρομάντζου) και από την άλλη θα μαρτυρήσει για όσα σου έχει κάνει στο παρελθόν (ή και όχι) και τώρα τα θυμάσαι ένα-ένα. Έτσι και κάνει ότι σε αφήνει, θα απειλήσεις να φαρμακωθείς. Χειριστικός/η όσο δεν παίρνει!!! Για τα οικονομικά, άσε, δε σου λέω τίποτα, φαρμακώσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Έχεις στραβωθεί και δεν βλέπεις μπροστά σου από την καψούρα και ακόμη και εάν δεις να γίνονται σημεία και τέρατα μπροστά στα μάτια σου, θα πιστέψεις πως το ταίρι σου δεν φταίει και σας έχουν στήσεις παγίδα γιατί ζηλεύουν τον έρωτα και την ευτυχία σας! Με τα μυαλά που κουβαλάς μετά μην απορείς εάν βρεθείς εξαπατημένος/η, κερατωμένος/η, χρεωμένος/η κι όλα τα επίθετα σε -μένος/η από το έτερον ήμισυ...Το ζητάει ο οργανισμός σου !!! Τα ίδια ισχύουν και εάν γνωρίσεις νέο γκομενάκι, οπότε μην πέσεις με τα μούτρα. Άντε και είσαι κι άμαθος/η και πως θα σε μαζέψουμε μετά!

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν είσαι για να πολυπιέζεσαι μαναράκι μου αυτή την εβδομάδα! Δόξα τω Θεώ να λέμε και που σηκώνεσαι από το κρεβάτι (αν ήταν 100% στο χέρι σου εκεί θα παρέμενες όλο το 24ωρο) και κάνεις καμιά ρημαδοδουλειά. Πρόσεχε, φεύγοντας από το σπίτι να τσεκάρεις θερμοσίφωνο και κουζίνα, για να μην πάρεις καμιά φωτιά με την αφηρημάδα που σε δέρνει. Στη δουλειά βέβαια τα βλέπεις όλα κωλυόμενα, αφού -θέλοντας και μη- πρέπει να κάνεις πέντε πράγματα. Λάθη θα κάνεις ξεκάθαρα (μην ελπίζεις στην καλή σου τύχη) και αναλόγως τη σημασία τους θα έχεις μεγαλύτερο ή μικρότερο πρόβλημα…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σε γλεντάει το στρουμπουλό αγόρι (ο έρωτας ντε) παρόλο που υπό νορμάλ συνθήκες την ψυλλιάζεσαι νωρίς και δεν πιάνεσαι με τίποτα μαλ…θακός/ή. Δυστυχώς τώρα σε βλέπω να την πατάς την πεπονόφλουδα γιατί θα βλέπεις το αντικείμενο του πόθου σου τέλειο. Μπορεί και να είναι (μικρή πιθανότητα), όμως το πιθανότερο είναι μόλις βγεις από το λήθαργο να ξενερώσεις κυρίως με την πάρτη σου. Το καλό σενάριο (για σένα) είναι η περίπτωση να παίξεις σε πολλά ταμπλό και έτσι να επιβεβαιώσεις τη φήμη του/της μοιραίου/ας που σε κυνηγάει (πανάθεμα σε!).

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ένα μικρό χάος θα υπάρχει στο σπίτι σου και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς με τους υπόλοιπους. Καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του και όλοι θα κάνετε ό,τι σας κατεβάσει η γκλάβα σας. Περιέργως, αφού δεν έχετε και πλήρη συναίσθηση των καταστάσεων, θα είστε όλοι ευχαριστημένοι και θα τρώτε μαζί ευτυχισμένοι, ως σαν την οικογένεια γνωστής διαφήμισης δημητριακών. Αν δεν σας συμβαίνουν σοβαρά πράγματα πάει καλά, διαφορετικά ετοιμάσου να σας βρουν δεινά το επόμενο διάστημα και μάλιστα πληρως απροετοίμαστους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Άκου και μη μιλάς πολύ και κυρίως μην πιστεύεις ούτε τα μισά από όσα σου λένε. Ψέματα, κουτσομπολιά και ανακρίβειες έχει το μενού και μη σου πω ότι μπορεί να υπάρχει και κάποιος που εξεπιτούτου σου δίνει πληροφορίες για να σε παραπλανήσει. Μασάει όμως η κατσίκα (κυριολεκτικά) ταραμά; Ποτέ και με τίποτα! Εμπιστοσύνη σε κανέναν και εάν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις, μην πάρεις την παραμικρή απόφαση και μην βγάλεις κανένα συμπέρασμα, ειδάλλως θα πάρεις άδικα των αδίκων κόσμο στο λαιμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Φίλε/η τα 50ευρα δεν είναι πετσετάκια και μην τα σκορπάς αλόγιστα γιατί θα βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο. Αν δεν θέλεις να καταλήξεις να χρωστάς στο σύμπαν, κοίτα και κάνε περικοπές σε έξοδα και λοιπές σπατάλες (όχι, δεν σου είναι απαραίτητο το πολύχρωμο οδοντικό νήμα). Επιπλέον, μην ξανοίγεσαι με οικονομικές συμφωνίες αμφιβόλου αξιοπιστίας, γιατί θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος/η. Είπαμε να βγάλεις δυο φράγκα, όχι να βάλεις το σπιτάκι σου υποθήκη. Μόνο εάν έχεις καρατσεκάρει τα πάντα, προχώρα, αλλιώς λούφαξε και περίμενε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καλώς τον κύριο/α «δεν ξέρω τι θέλω»! Και πράγματι δεν ξέρεις πού πατάς και που βρίσκεσαι, όμως δείχνεις να μην το καταλαβαίνεις και έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και τις αποφάσεις που παίρνεις. Μόλις όμως πέσουν οι μάσκες θα αρχίσεις τα κλαψουρίσματα και θα βάλεις την κασέτα λέγοντας μυξοκλαίγοντας «Μα, δεν ήξερα…», «Μα, πού να φανταστώ…». Άμα δεν ξέρεις να μην το παίζεις καμπόσος/α και να κάτσεις στα αβγουλάκια σου μέχρι να ξελαμπικάρει το μυαλό σου και να μπορείς λειτουργήσεις κάπως σωστά!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved