AstroΤσαούσα 16/02 - 22/02: Άγριο ξεσκέπασμα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 16/02 - 22/02: Άγριο ξεσκέπασμα

Πολλά-πολλά δεν έχει η εβδομάδα που έρχεται αλλά θα φέρει τις αναμπουμπούλες της. Τόσο, όσο, έτσι για να γίνεται παιχνίδι. Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς 18/02 και ξαναμοιράζεται η τράπουλα. Τώρα έχουν να περιμένουν και να λαμβάνουν κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Μιλάμε πάντα για κάτι ουάου και grande,διαφορετικά για όλους έχει, μη μου αγχώνεστε. Μετά περνάμε σε άλλη φάση... Ό,τι έγινε στα μουλωχτά, θα αρχίσει να βγαίνει στη φόρα, ό,τι έχει ειπωθεί άκοπα, αβίαστα θα ξεσκεπαστεί, εκεί που δεν θα το περιμένει κανείς και έχει να πέσει μεγάλο γέλιο ή δάκρυ. Για να δούμε…..

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Να σου πω ότι θα νιώθεις μέσα σου καλά; Ψέματα θα πω! Να σου πω ότι θα είσαι έξω σου καλά; Ξανά-μανά ψέματα! Τα χάλια σου θα έχεις και θα σέρνεσαι από το κρεβάτι στον καναπέ και τούμπαλιν λόγω μίνι- κατάθλιψης, αλλά και γιατί θα αισθάνεσαι κουρέλι από την κούραση. Παρ’ όλα αυτά, δεν σου φτάνει που είσαι ετοιμόρροπος/η, στήνεις και τις μηχανορραφίες σου στη δουλειά και κάνεις και διάφορες άλλες πιτσικουλιές. Κανόνισε την πορεία σου γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να βγουν όλα στη φόρα και να κλαις με μαύρο δάκρυ!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

«Έξω ντέρτια και καημοί» θα τραγουδάς αυτή την εβδομάδα και επειδή σε παρακουράσανε σε σημείο να σκάσεις οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, θα τα γράψεις όλα στα παλιά σου τα παπούτσια και θα πας για καφεδάρες και ποτάρες με τα φιλαράκια σου. Ε μα πια, δεν έχεις σηκώσει κεφάλι τόσο καιρό, προκοπή δεν βλέπεις κι ούτε «ευχαριστώ» ακούς. Κι επειδή είναι να μην πάρεις φόρα, θα κανονίσεις και ταξιδάκι- εκδρομούλα για αναψυχή, έτσι για την αλητεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κάτι «ψήνεται» στα επαγγελματικά και είσαι και εσύ σε αναμμένα κάρβουνα, μέχρι να δεις που θα πάει το πράγμα. Μην αρχίσεις τις φανφάρες (για να μην το πω αλλιώς) και τις σάχλες, προκειμένου να εντυπωσιάσεις. Άσ’ το αγαπούλα μου και δεν πείθεις κανέναν. Ξεδίπλωσε τα πραγματικά σου ταλέντα και όλα θα πάνε good. Μην βάλεις τα χεράκια σου να βγάλεις τα ματάκια σου. Στο οικονομικό βέβαια παίξε μπαλίτσα και κάνε και τη συμφωνία σου κάτω από το τραπέζι. Εκεί το έχεις!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

«Όπου δυο και εγώ τρεις!» Αυτό ακριβώς ζεις την εβδομάδα που έρχεται. Ό,τι και να σου προτείνουν από το να πας ολοήμερη στην Τήνο για προσκύνημα, μέχρι και να σαλπάρεις για το γύρω του κόσμου, «ναι» θα πεις εσύ, αρκεί να ξεκουνήσεις από τη βάση σου. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μαθήματα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ιδιαίτερα στο πλέξιμο ή στο κέντημα. Στα ερωτικά σου πάντως θα κάνεις πάρτι, αφού με τον/την παρτενέρ σου είστε έτοιμοι για όλα!

ΛΕΩΝ ♌

Κοίτα τώρα 50 –50 είναι η εβδομάδα σου από θέμα ενδιαφέροντος… Γιατί να μεν θα έχεις τα τυχερά σου στον έρωτα, θα κάνεις το καλό σου το σεξάκι, πιθανώς να πάρεις και το αίμα σου πίσω από το γκομενάκι, που σε έφτυσε προ λίγων ημερών (αυτό το φχαριστιέσαι ολόψυχα), αλλά το πρωί θα πρέπει να πας να μου στηθείς στην ουρά στην τράπεζα, στην εφορία κλπ κλπ για να συμμαζέψεις τα χρέη σου (μίζερο κάπως). Με κατάλαβες; Στη δουλειά μην λες πολλά, κυκλοφορεί κάποια ύπουλη οχιά που σου σκάβει το λάκκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μωρέ δεν πα’ να καίγεται το σύμπαν γύρω σου; Ά- δια-φο-ρο! Εσύ ερωτεύτηκες και αφού βρήκες το άλλο σου μισό, δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο. Καλέ κοίτα και μάζεψε τα μυαλά σου, που από τα μάτια σου βγαίνουν καρδούλες και αντί να περπατάς, χοροπηδάς. Δεν θέλω να επισκιάσω τη χαρά σου, αλλά μην κάνεις σαν τον/την χαζογκόμενο/α, γιατί (και ξαναλέω δεν θέλω να σε πικράνω) δεν αποκλείεται το αντικείμενο του πόθου να σε δουλεύει ψιλό γαζί και σύντομα να το καταλάβεις. Θα σκέφτεσαι τι έκανες και τι έλεγες και θα ντρέπεσαι! Αυτό θέλεις;

ΖΥΓΟΣ ♎

Αχχχχ, θα σε ρουφήξει... η καθημερινότητα! Θα σε στίψουν στη δουλειά…. Θα σε τρέχουν οι υποχρεώσεις, όμως -και μπράβο σου δηλαδή- εσύ δεν μασάς! Φοράς τη στολή του Σούπερμαν/Σουπεγούμαν (όχι την αποκριάτικη, μεταφορικά μιλάμε) και τα κάνεις όλα και συμφέρεις! Ενέργεια στα ύψη! Προγραμματισμός άριστος! Μπράβο πουλάκι μου και πάλι μπράβο που θα καταφέρεις μέσα σε όλα να κάνεις και τα spa σου και τα beaute σου! Σε χαίρομαι! Παίζει όμως και να μην πολυχαρείς, με ένα σκηνικούλι που θα προκύψει στο σπίτι και θα σου χαλάσει τη ζαχαρένια σου…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καλησπέρα και καλή βραδιά! Και διασκέδαση, και ωραίες παρέες, και έρωτας και σεξάκι και γενικά πολύ ανετίλα έχεις αυτές τις μέρες. Όχι ότι δεν το αξίζεις! Άνθρωπος είσαι κι εσύ, να μη χαρείς λιγάκι; Όλο με τις μανούρες και το σπίτι θα σπας τα νεύρα σου; Κοίτα να συνηθίζεις γιατί -εδώ είσαι κι εδώ είμαι- θα έρθουν ακόμη καλύτερα πράγματα για σένα, άκου που σου λέω. Κλείσε όμως το στόμα σου γιατί πολύ δηλητήριο βγάζεις τελευταία και θα σου γυρίσει μπούμεραγκ ή θα γίνετε μαλλιοκούβαρα με ένα άτομο. Αν δε σε αφορά προσωπικά γιατί το κάνεις; Για να επιβεβαιώσεις τη φήμη του κακού;

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πολύ μπίρι-μπίρι με τους δικούς σου (και δε γουστάρεις μία) και αναγκαστικό κλείσιμο στο σπίτι για διάφορους λόγους (αυτό κι αν δεν γουστάρεις καθόλου)… Σοβαρά τώρα; Θα κάθεστε να κάνετε 3ώρα οικογενειακά συμβούλια ή με τις αφραγκίες σου θα κάνεις τα πικρά-γλυκά, πίνοντας καφεδάκι με τα παππούδια, που θα σε ρωτάνε πότε θα βάλεις μυαλό και αν θα νοικοκυρευτείς ποτέ σου; Τι να πεις όμως; Όλα στη ζωή είναι. Ξέχνα προσωρινά βολτούλες και γλέντια. Και μιας και είπα για αφραγκίες, σε περίπτωση που έχεις τέτοια θέματα κι έχεις πάρει με γαλιφιές λεφτά από κάποιον του σογιού… Μάντεψε… Στα ζητάει πίσω. Σκέψου θετικά όμως, όχι με τόκο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μπα μπα μπαααα! Ποιος/α βγαίνει από το καβούκι του; Ποιος/α αναζητά παρεάκι και κουβεντούλα; Αιγόκερε, χρυσό μου, για σένα μιλάμε που δεν θα έχεις μαζεμό, ούτε στα βόλτες, ούτε στις συζητήσεις ούτε πουθενά. Πάντως, το σουξεδάκι σου είναι μεγάλο και τραβάς τους γύρω σου, όπως το μέλι τις μύγες! Να σου πω όμως, ότι παρανοίγεις το στόμα σου και λες πολλά για την πάρτη σου και μόλις το πάρεις χαμπάρι πιθανότατα θα χαλαστείς πολύ και θα ξαναμπείς τρέχοντας στη σπήλια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ένα τραλαλά με το οικονομικό σε πιάνει αυτές τις μέρες και φυσάς και ξεφυσάς (κι ας μην υπάρχει λόγος ή ανάγκη), βλέποντας πόσα έχεις να δώσεις. Ταυτοχρόνως όμως, γιατί -ως γνωστό- είσαι αεικίνητος/η, κάνεις τα πλάνα σου για τη μεγάλη μπίζνα που θα σε λούσει στο ευρώ. Εγώ στο εύχομαι, αλλά πάτα και λίγο γη. Επίσης, μην κάνεις μαγκιές με συμφωνίες αμφιβόλου ασφάλειας, γιατί θα καταλήξεις να μετράς τα 5λεπτά για να δεις αν σου φτάνουν για τσιγάρα… Για τέτοιο ναυάγιο μιλάμε.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι προβολείς είναι όλοι στραμμένοι πάνω σου γλυκό μου Ψαράκι (μην σε τυφλώσουν μόνο, πρόσεχε) και βγαίνεις μπροστά χωρίς κόμπλεξ και «μα, μου» να δείξεις ποιος/α πραγματικά είσαι και να πάρεις το μερτικό σου απ’ την επιτυχία, τον έρωτα κλπ κλπ κλπ. Άντε λοιπόν και με τη νίκη, όμως όχι τώρα που πήρες τα πάνω σου στα προσωπικά σου να κάνεις νερά στους φίλους σου. Δεν το λες και σωστό, να βγάζεις στα μανταλάκια ό,τι σου έχουν εμπιστευτεί και μην αυταπατάσαι πως θα μπήξεις τα κλάματα κι όλα καλά. Θα σε σουβλίσουν κακομοίρη/α μου!!!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved