AstroΤσαούσα 09/02 - 15/02: Αγάπα με... αν τολμάς!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 09/02 - 15/02: Αγάπα με... αν τολμάς!

Αχταρμάς θα γίνει αυτή η εβδομάδα, από τη μια με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 11/2, που θα κοιτάμε με μισό μάτι τους πάντες και τα πάντα και θα ψάχνουμε να βρούμε τι κρύβεται από πίσω από κάθε κουβέντα κι από την άλλη η σύνοδος ΑφροδίτηΆρη στις 16/02 που μας θέλει ξεσαλωμένους και έτοιμους για όλα. Εκεί λοιπόν που θα κοιτάμε να φυλαχτούμε από το κακό (πραγματικό ή σενάριο του μυαλού μας), τσουπ θα έχουμε love story…. Και σαν να μην έφταναν αυτά, να την πετιέται και μια Πανσέληνος στον Λέοντα, που είναι και XXL, όχι σε μέγεθος, σε υπερβολές και χαϊλίκια και «τι να μας πεις κι εσύ πλεμπαίε»...

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Τοίχο-τοίχο πας μέσα στην δουλειά και οι μόνες κουβέντες που ανταλλάζεις με τους συναδέλφους σου είναι «καλημέρα» και «καλό απόγευμα». Καλέ εσύ είσαι το παίζεις Ράμπο, τα βάζεις και με θεριά (που λέει ο λόγος), τι σε έπιασε τώρα και τα έχεις κάνει πάνω σου; Ε κι αν σου σκάβουν τον λάκκο τι; Στόμα δεν έχεις να μιλήσεις; Τι μασάς; Nα ξέρεις, πάντως ότι πίσω από την πλάτη σου σε γλεντάνε, που έχεις γίνει αρνάκι γάλακτος! Και που είσαι! Δεν αποκλείεται να πονάει το δοντάκι κάποιου/ας συναδέλφου για πάρτη σου, οπότε αν σου κάνει πέσιμο, μην ρίξεις άκυρο ασυζητητί, δεν σε δουλεύει!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Στα μουλωχτά καταστρώνεις σχέδια για βολτούλες και ταξιδάκια, μην τυχόν και σε ματιάσουν και εντέλει δεν καταφέρνεις τίποτα. Έτσι πλαγίως κινείσαι και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου εξέλιξη. Σου έχω νέα! Κανείς δεν ασχολείται με την πάρτη σου και με το τι κάνεις! Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που νομίζεις. Πάντως, επειδή αυτό το «μυστήριο» που πλασάρεις τώρα τελευταία πουλάει πολύ, εκεί που θα τριγυρνάς ινκόγκνιτο πιθανότατα να προκαλέσεις ερωτικό νταμπλά σε κάποιον/α.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Από τη μια σε κυνηγούν τα χρέη σου και από την άλλη οι έρωτες. Θέλεις να βάλεις σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα (κάτσε στην ουρά με τους άλλους) και θα κοιτάξεις να βρεις τρόπο να καβατζωθείς, έστω και πλαγίως. Δεν φταις εσύ, η ζωή που είναι άδικη φταίει. Ταυτόχρονα επειδή είσαι και ερωτιάρικο μωρό, ανάβεις πάθη και γίνεται κόλαση στα ερωτικά σου. Δεν θέλω να μαυρίσω τη χαρά σου αλλά εκτός από ανεπανάληπτο σεξάκι, παίζουν και ακραίες καταστάσεις λόγω ζήλιας και κολλημάτων. Εμ τι να γίνει; Αυτά έχουν οι μοιραίοι εραστές…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σύννεφα μαζεύονται πάνω από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Μπορείς να ξεκινήσεις να βρίζεις την τύχη σου από τώρα, γιατί το μόνο βέβαιο είναι πως θα έρθουν τα πάνω κάτω αυτή την εβδομάδα ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μην σοκαριστείς, όταν μάθεις ότι σε εξαπάτησαν, σε κορόιδεψαν, σε κεράτωσαν και τελοσπάντων σου φέρθηκαν σκληρά και άδικα. Παρηγορήσου, όσο γίνεται, με κάτι λεφτουδάκια που σου επιστρέφονται. Είναι διαφορετική η εγκατάλειψη, όταν έχεις και δύο ευρώ στην τσέπη…

ΛΕΩΝ ♌

Εάν έχεις σχέση, σίγουρα σε κερατώνει (στο μυαλό σου)! Εάν απλά γουστάρεις κάποιον/α και παίζεστε στανταράκι σε κοροϊδεύει και έχει τουλάχιστον άλλους/ες τρεις (στη φαντασία σου)! Εάν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, θα μείνεις για πάντα μόνος/η με δέκα γάτες συντροφιά (not)! Φίλε/η, είτε θέλεις γιατρό με όλα αυτά που σκέφτεσαι και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας είτε ξεμάτιασμα. Κάπου όπα, δηλαδή! Και όχι τίποτα άλλο για να δεις ότι ζεις και θρέφεσαι από τη μουρμούρα, τα ερωτικά σου πάνε τέλεια αυτή την εβδομάδα!!!! Και παίζει να χτυπήσεις και καινούργιο γκομενάκι....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την βαθιά πεποίθηση πως αν δεν βάλεις το χεράκι σου εσύ, τίποτα δεν γίνεται της προκοπής, γιατί είσαι ο Ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, ο... (συμπλήρωσε εσύ ό,τι λείπει) ξεκινάς την εβδομάδα σου. Με την πλέμπα θα ασχολείσαι; Για αυτό σε έχουν πάνω από το κεφάλι τους να τους πρήζεις. Αλλά, δεν γλιτώνεις το βρίσιμο, πιθανώς ούτε και το ξύλο. Στη δουλειά θα σε βλέπουν και θα κόβουν λάσπη ή θα σε φασκελώνουν όταν δεν τους βλέπεις. Ασχολήσου καλύτερα με την ομορφιά σου, που ως γνωστόν είναι μοναδική και εάν σου τύχει και κανένα πρόσωπο π.χ στο γυμναστήριο ή όπου κυκλοφορείς καθημερινώς, μην το κοιτάζεις υπεράνω γιατί θα ξενερώσει, θα σε φτύσει και να δω που θα πας να κλαφτείς..

ΖΥΓΟΣ ♎

Το σπίτι σου θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται «ο πύργος με τα μυστικά». Εκεί μέσα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Κλίκες, κρυφές συμφωνίες, μισόλογα κλπ, Δυναστεία το έχετε κάνει. Αυτή η εβδομάδα όμως θα είναι αποκαλυπτικότατη και όλοι θα πάθετε έναν πανικό, αφού όλα βγαίνουν στη φόρα και δεν θα ξέρετε τι να πρωτομαζέψετε. Από την άλλη κάποιος από την οικογένειά σου είναι πιθανό να σου γνωρίσει έναν ενδιαφέρον πρόσωπο και θα τα ξεχάσεις όλα με μιας. Δεν θα ρισκάρεις τώρα την ευτυχία σου για δύο μυστικούλια…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες! Αυτή την βδομάδα εμπιστοσύνη ούτε στον πισινούλη σου. Τι σου λέω τώρα ε; Εσένα αυτό είναι το μότο της ζωής σου. Παρ’ όλα αυτά θα γίνεις ακόμη πιο μυστικοπαθής από ό,τι είσαι και εάν έχεις τη δυνατότητα θα κλειστείς και στο σπίτι σου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Από την άλλη επειδή είσαι και γνωστή μουχρίτσα θα πας να ψαρέψεις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά πάντα με σχέδιο. Δεν είσαι χθεσινός/η! Μέσα σε όλα θα έχεις και τα τυχερά σου στον έρωτα. Από τη δουλειά μόνο να μην είναι γιατί μυστικό δε θα μείνει και το κράξιμο θα το φας!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Καλά, εσύ αγχώνεσαι και φοβάσαι μη χάσεις με κάποιον τρόπο τα ωραία σου λεφτουδάκια. Τι γυφτιά σε έχει πιάσει, τώρα τελευταία, εσένα που ήσουν σκορποχώρι; Τρέμεις να βάλεις το χέρι στην τσέπη και δε δίνεις του αγγέλου σου νερό (μην τυχόν και δε στο γυρίσει πίσω), ενώ αρχίζεις και βλέπεις με περισσότερη κατανόηση τον Σκρουτζ. Φάση είναι … θα περάσει. Ωστόσο, φρόντισε, μη σου μείνει για πάντα το κουσούρι…. Πάντως για να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς και κανένα βράδυ ήρεμος/η, έχε στα υπόψη ότι σου έρχονται κι άλλα. Οπότε διώξε τα καβούρια από τις τσέπες. Κι ερωτικά, στα high σου είσαι, αλλά έχε χάρη που δεν έχεις ξεδιπλώσει ακόμα... τον πραγματικό σου εαυτό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Είσαι γνωστός/ή μονόχνοτος/η και αυτή την εβδομάδα το τερματίζεις. Σαν το στρείδι κλείνεσαι και δεν θες με κανέναν πολλά-πολλά (ούτε και λίγα-λίγα). Η αλήθεια είναι ότι έχεις φορτώσει άσχημα, το ματάκι σου έχει γυρίσει, αλλά χαλάρωσε λιγάκι ομορφιά μου γιατί μέχρι να τελειώσει ο μήνας δεν θα σου έχει μείνει άνθρωπος στο πλευρό σου. Έχεις τα δίκια σου, που τα παίρνεις, δε λέω, αλλά και πάλι, το να ζητάς να πέσουν κεφάλια για ένα λάθος, παραπάει. Δείξε ποιος/α είσαι, με τις πράξεις σου, αλλιώς κουράζεις, καταντάς γραφικός/ή, και θα πάψουν να σου δίνουν σημασία. Παραδόξως σε περιμένει μεγάλη τύχη στα ερωτικά σου, τώρα ποιος/α θα πέσει στον έρωτα σου…. Τι να σου πω… Περί ορέξεως.. Φέρσου λίγο νορμάλ, μπας και δεις άσπρη μέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μία μίρλα, μια κλάψα την έχεις αυτές τις μέρες. Κλαιν’ οι χήρες, κλαιν’ και οι παντρεμένες... Γιατί τώρα μεταξύ μας, σοβαρό πρόβλημα δεν έχεις. Απλά, μπαμπαλίζεις με μανία τα παλιά και ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα. Εκτός από… «ψύλλους» αναζητάς και φανταστικούς εχθρούς! Μια μικρούλα διαταραχούλα, αχνοφαίνεται… Έλα σε παρακαλώ πολύ σύνελθε! Δίκιο έχει το ταίρι σου που στα χώνει, αφού με τις παραξενιές σου του έχεις βγάλει τόσο καιρό το λάδι. Αυτό που μπορεί να συμβεί επίσης είναι κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, που δεν χόρτασε τα κάλλη σου να σε αναζητά, ή κάποια παράνομη σχέση, που θα σε ιντριγκάρει ή θα σε αποτρελάνει. Θα δείξει..

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ξυπνήσαμεεεε; Τώρα θα δεις το πραγματικό πρόσωπο των φίλων σου και θα καταλάβεις ότι δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Καλά να πάθεις που γίνεσαι χαλί σε όποιον σου πει δυο καλές κουβέντες και τον κάνεις κολλητό. Θα πάθεις τέτοιο σοκ, που δεν θα πλησιάζεις άνθρωπο από το φόβο σου. Αν και, σε περίπτωση που σου υποσχεθούν κανένα καλό κονέ θα ξεχάσεις και φόβους και ανασφάλειες και θα τρέξεις. Από φίλους ξώμεινες, για να δούμε μπας και βγει τίποτα καλό στα ερωτικά σου τώρα πια! Στη δουλειά πάντως του Κουτρούλη ο γάμος γίνεται και όλα είναι πιθανά. Αυτό να το ξέρεις, ώστε αν σου τύχει καμιά στραβή, να μη βάλεις μετά τα κλάματα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved