AstroΤσαούσα 22/01 - 28/01: «Έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις»

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 22/01 - 28/01: «Έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις»

Συνεχίζεται το εργάκι με τους δύο ανάδρομους, Ερμή και Αφροδίτη και αυτή την εβδομάδα και φυσικά εξακολουθούν να σου σπάνε τα νεύρα όλα τα ζαβά που συμβαίνουν, όταν προσπαθείς να σταυρώσεις κουβέντα με άνθρωπο ή όταν θες να κάνεις την οποιαδήποτε δουλειά. Λίγο ως πολύ η κατάσταση επηρεάζει τους πάντες αφού ο μεν Ερμής είναι στον Υδροχόο και πιάνει και λίγο τέλος Αιγόκερω και η Αφροδίτη στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω.

Κλασσικά, όλοι οι δαρμένοι από τη μοίρα στα ερωτικά τους είναι πιθανό να επανασυνδεθούν με τον/την πρώην τους, το που θα βγει όμως αυτό παραμένει άγνωστο. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχουν και κάποια (λίγα, αλλά υπάρχουν) θετικά σκηνικά αυτές τις μέρες, ειδικά με τη σύνοδο που θα σχηματίσουν στις 23/01 ανάδρομος Ερμής και Ήλιος στον Υδροχόο. Ετοιμάσου να δεις και να ακούσεις πολλά και σημαντικά νέα, αλλά και να συναντήσεις άτομα από τα παλιά θες, δε θες, ειδικά εάν είσαι Ταύρος- Λέων – Σκορπιός ή Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου. Στις 24/01 αριβάρει και ο Άρης στον Αιγόκερω και έχουμε μια ωραία πολύαστρια (not).Καημενούλια Παρορμητικά δεν θα βρίσκεται πουθενά ησυχία!

Και για να μην βαριέσαι η εβδομάδα κλείνει με ακόμη μία σύνοδο του ανάδρομου με τον Πλούτωνα… Θα φοβάσαι και τη σκιά σου μην τυχόν και στη φέρει, ενώ παράλληλα δεν θα εμπιστεύεσαι ούτε τον πισινούλη σου… Με όσα θα βγουν στη φόρα ο κακός χαμός είναι στανταράκι!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Από στραβή σε στραβή πας στη δουλειά και κάπου όλο αυτό σου φαίνεται ύποπτο. Και είναι! Να μην έχεις καμία απολύτως αμφιβολία, πως οι λατρεμένοι σου συνάδελφοι είναι φίδια κολοβά και σε εχθρεύονται. Μην ψαρώνεις που στο παίζουν ανεσούλα και φιλαράκια και σου κάνουν και like στα social, από πίσω σου έχουν βγάλει το φτυάρι και σκάβουν. Αυτές τις μέρες πιθανότατα να δεις φίλους και γνωστούς από τα παλιά, αλλά μην αγχωθείς ότι θα σου γίνουν κολλιτσίδα, μόλις φύγει ο ανάδρομος, ξεκουμπίζονται κι αυτοί.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Πολύ το ψάχνεις το θέμα με τη δήθεν διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων και πουθενά δεν καταλήγεις. Μάντεψε! Οι δικοί σου πνευματικοί ορίζοντες ΔΕΝ ανοίγουν και πολύ δύσκολα θα ξεκολλήσεις από όσα πιστεύεις και είσαι. Μάλλον θα σε σοκάρει αυτή την εβδομάδα ότι θα το συνειδητοποιήσεις κιόλας. Μην μου αγχώνεσαι όμως γιατί στη δουλειά έρχεται ευκαιριάρα από το παρελθόν για να την αρπάξεις εδώ και τώρα ή θα ξαναέχεις παρτίδες με άτομο-κλειδί και σε βλέπουμε σύντομα διευθυντή/ρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ψυχραιμία πάνω από όλα γιατί δεν σε βλέπω πολύ καλά αυτές τις μέρες. Θα σου γυρίσει το μάτι και θα γίνει κανένα κακό. Ειδικά εάν επαληθευτούν οι υποψίες σου για τίποτα λεφτά που σου έφαγαν ή για καμιά πιτσικουλιά που σου έκανε το αίσθημα, θα γίνει το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις. Με τη υπερβολική σου γκρίνια και ζήλια, μπορεί βέβαια να σε εγκαταλείψει τώρα το ταίρι σου. Δες το λίγο πιο χαλαρά και αφού θα έχεις και συναντήσεις με πρόσωπα από τα παλιά, ασχολήσου με αυτά μέχρι να φύγει η εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Από ακτινογραφία περνάς το αγόρι/κορίτσι σου και κάνεις ανάλυση σε όλα. Για κάποιο λόγο πρέπει να βρεις κάτι κακό και σκοτεινό που σου κρύβει, διαφορετικά δεν ησυχάζεις. Αποκλείεις τη περίπτωση να είναι αθώος/α και σχεδιάζεις ψυχολογικά βασανιστήρια, εκβιασμούς και διάφορες παγίδες για να τον/την τσακώσεις στα πράσα να σε κοροϊδεύει. Κουραστικότατος/η θα πω εγώ και θα θυμίσω πως όλα θα φανερωθούν ακόμη κι αν δεν κανείς αυτές τις γελοιότητες. Επίσης, θα πάρεις και κάτι λεφτουδάκια που έχεις εντελώς ξεχασμένα.

ΛΕΩΝ ♌

Σε θυμάται κάποιος/α πρώην, σου στέλνει ή σου τηλεφωνεί και καμαρώνεις σαν το γύφτικο σκεπάρνι. Επίσης, κυκλοφορείς με ύφος μεγάλης ντίβας και μονολογείς «αααααμμμ ξεχνιέμαι εγώ; Δεν ξεχνιέμαι!». Εν τω μεταξύ, παίζει και να θέλει απλά να σου δώσει πίσω και τα υπόλοιπα πράγματα σου, αλλά αυτό δεν σε πτοεί. Πάντως όλο και κάποια πληροφορία θα σκάσει από τα παλιά. Στη δουλειά θα είστε λίγο περίεργα με τις γνωστές κατινιές και τους γνωστούς ανταγωνισμούς, απλά τώρα θα γίνει ένα σούσουρο γιατί θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο μέγας ανακατώστρας και θα πέσετε όλοι πάνω του να τον φάτε

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μαλλιά κουβάρια θα γίνεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ή που εσύ έχεις χάσει την μπάλα και του έχεις πουλήσει κάτι άλλο από αυτό που είσαι ή δυστυχώς έχεις φάει δουλεματάκι. Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια θα λάμψει και εσύ θα κλάψεις. Εάν τώρα υπάρχει κάποιος/α που περιμένει πως και τι μία σου ματιά, θα συνεχίσεις να τον/την βασανίζεις, γιατί έτσι σ’ αρέσει. Στη δουλειά έχεις συναντήσεις με παλιούς συνεργάτες και όλο και κάτι μπορείς να περιμένεις ως κέρδος.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ναρκοπέδιο εξακολουθεί να είναι το σπίτι σου και ο καθένας κοιτάει να καλύψει τα νώτα του για να μην βγει και φταίχτης. Δεν θέλει και πολύ να αρπαχτείτε, όμως υπάρχει η πιθανότητα να είναι η τελευταία φορά. Να κάνετε δηλαδή ένα γερό μπραφ, να βγάλετε τα εσώψυχα σας και μετά να είστε μέλι γάλα. Μέσα σε όλα σου σκάει και μήνυμα αγάπης από παλιά κατάκτηση. Θα ασχοληθείς τόσο-όσο, αλλά θα καταφχαριστηθείς ότι δεν σε ξεπέρασε ή τέλος πάντων έχει φάει ένα σκαλωματάκι μαζί σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ανοιχτές υποθέσεις και αιώνια προβλήματα ταλαιπωρούν το σπιτικό σου εδώ και καιρό, όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Ίσως αυτή την εβδομάδα σε λυπηθεί το σύμπαν και καταφέρεις να βρεις μία λύση, ώστε να σταματήσουν οι δικοί σου να σε πρήζουν. Οι μέρες πάντως είναι πονηρές και θα πρέπει να προσέχεις πού, πότε και σε ποιον/α ρίχνεις το φαρμάκι σου, αφού ό,τι πεις, θα το βρεις μπροστά σου και δεν γλιτώνεις το κράξιμο. Πάντως κουτσομπολιά χρήσιμα φτάνουν στα αφτιά σου, οπότε μην τα κάψεις, χωρίς πρώτα να εκμεταλλευτείς ό,τι μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οικονομική πλεκτάνη μυρίζει η ατμόσφαιρα, όμως το αν θα βγάλεις ή αν θα χάσεις δεν είναι ξεκάθαρο. Εξαρτάται από το πόσο καλό παιδί ήσουν στο παρελθόν, γιατί πρόκειται για παλιά υπόθεση. Σε νέες συμφωνίες μην κάνεις την πατάτα και πεις το ΟΚ. Θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος. Συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, όχι απαραίτητα γκομενάκια, είναι πιθανές και θα μάθεις και κάνα δύο κουτσομπολιά να περάσει η ώρα. Ταυτόχρονα ζαλίζεις και τους γύρω με παλιές, χιλιοειπωμένες ιστορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

«Μη του μιλάτε του παιδιού» είναι το attitude που διατηρείς όλη την εβδομάδα. Δεν θέλεις πολλά-πολλά με κανέναν κι όλοι είναι ένοχοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Έχεις θέματα φουλ, άλλα τουλάχιστον τώρα έχεις και μία ελπίδα να τα λύσεις, αφού ό,τι φοβάσαι, θα σου συμβεί, άρα θα το ξεπεράσεις κιόλας. Στα οικονομικά σου τώρα, για τα οποία και καίγεσαι, παίζει να επανέλθει συμφωνία-φωτιά με καλό μεροκαματάκι. Το ξανασκέφτεσαι και αφού βάλεις και εσύ δύο όρους, έτσι... για τα μάτια, δέχεσαι και κάνεις και τούμπες από τη χαρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικότερα θα φας ένα σκάλωμα με ό,τι σου έχει συμβεί μέχρι τώρα, κυρίως στα ερωτικά σου. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που θα παραδεχτείς τα λάθη σου και δεν θα το παίξεις Κινέζος. Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, έχεις τις περισσότερες πιθανότητες από όλους να ξαναμπλέξεις σε μία παλιά ερωτική ιστορία. Τώρα ή που θα πάει ακόμη χειρότερα, ειδικά εάν δεν κάνεις τίποτα να αλλάξεις τα κουσούρια σου, ή που κρατήσει μεν, αλλά δεν θα είναι η σχέση που θυμάσαι και νοσταλγείς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν και υπάρχει περίπτωση να οργανώσεις δήθεν τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που και καλά δε σε νοιάζει, αλλά τελικά σε καίει και σε τσουρουφλάει. Δεν αποκλείεται όμως να σου κάτσει καλά η φάση. Με τους φίλους σου ακόμη είσαι στα μαχαίρια και φυσικά εσύ είσαι ο/η αδικημένος. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη σου, όμως το μεγάλο σούσουρο θα γίνει αυτές τις μέρες που θα βγουν φόρα παρτίδα λόγια και πράξεις από τα παλιά. Με τέτοιους φίλους, χρυσό μου, τι τους θέλεις τους εχθρούς;

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/01 έως 18/02: Μην ποντάρεις σε τίποτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved