AstroΤσαούσα 15/01 - 21/01: Θα γίνει των.... ανάδρομων

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 15/01 - 21/01: Θα γίνει των.... ανάδρομων

Το καλό πράγμα από την αρχή φαίνεται και αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι και τόσο εύκολη, αφού με το που ξεκινάει, στις 15/01 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο. Περιμένουν τώρα Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι όλους/ες τους/τις πρώην μαζεμένους/ες να παρακαλάνε για επανασύνδεση. Ας γελάσω… Γλυκάκια μου, να ξέρετε ότι απλά μπορεί να δείτε το παλιό σας αμόρε στην ουρά της τράπεζας κι ούτε καν αυτόν ή αυτήν που θέλετε. Τον Σούλη και την Τίτσα που βγαίνατε για παγωτό στο γυμνάσιο να περιμένετε κι αυτό εάν έχετε γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου ή την πρώτη μέρα του 2ου! Τις ίδιες φρούδες ελπίδες έχουν και τα Παρορμητικά και μάλιστα ενισχυμένες λόγω ανάδρομης Αφροδίτης που πάει και αυτή την εβδομάδα με την όπισθεν στον Αιγόκερω. Δεν λέω…κάποιοι/ες θα έχετε τα τυχερά σας αλλά μην το δένετε και κόμπο και μην πολυπαίρνετε αέρα. Για να μην σας πω ότι στις 16/01 θα ταραχθείτε και με την Πανσέληνο στις 18/01, εκεί πια δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Δίδυμοι- Παρθένοι – Τοξότες- Ιχθύς φαίνεται πως είναι κάπως καλύτερη η εβδομάδα για εσάς, τουλάχιστον σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Όχι δεν είναι ιδέα σου, η κατάσταση στη δουλειά δεν πάει και τόσο καλά. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα εγκαταλείψεις τη θέση σου ή αυτή εσένα, αλλά μια βαρβάτη αλλαγή σε πρόσωπα ή/και καταστάσεις να την περιμένεις. Θα αγχωθείς και θα χάσεις τον ύπνο σου, μέχρι να βρεις τα πατήματά σου. Κουβαλάς τα προβλήματα στο σπίτι και δημιουργείς ένα βαρύ κλίμα και με τους δικούς σου. Αλλά, ως Κριός, δικαιολογείσαι γιατί κάπου πρέπει και εσύ να ξεσπάσεις...

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μην ξανοίγεσαι με καινούρια σχέδια και ιδέες στη δουλειά γιατί θα σου μείνουν στη μέση. Πιάσε εκεί και τελείωνε ό,τι έχεις αφήσει λειψό και γενικότερα ασχολήσου με ό,τι γνωρίζεις καλά και έχεις ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν. Εάν, παρ' όλα αυτά, σου ξαναγίνει συζήτηση για μία συνεργασία ή συμφωνία που δεν τσούλησε παλιά, μην ντραπείς! Κάνε κι εσύ την αντιπρότασή σου κι έχεις πολλές πιθανότητες να σου κάτσει. Τέλος ό,τι κάνεις διπλοτσέκαρέ το γιατί λάθη θα παίξουν σίγουρα αυτό το διάστημα. Ότι μπορείς να σώσεις, σώσε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μα πουλάκι μου… Καμήλα σε έφτυσε; Πρώτα από όλα θα αναγκαστείς να πληρώσεις χρέη και οφειλές, ειδικά εάν είχες κάνει και καμιά «εξυπνάδα» παλιότερα, τώρα θα λάβεις το ραβασάκι με τη λυπητερή και τις πιθανές συνέπειες. Στα ερωτικά σου, αν παίζεις σε πολλά ταμπλό, αποκαλύπτεσαι κι όπως καταλαβαίνεις γίνεται το "έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις". Δεν αποφεύγεις σε καμία περίπτωση ακραίες καταστάσεις και το να μείνεις μόνος/η είναι πιθανότατο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σύννεφα μαζεύονται πάνω από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Μπορείς να ξεκινήσεις να βρίζεις την τύχη σου από τώρα, γιατί το μόνο βέβαιο είναι πως θα έρθουν τα πάνω κάτω αυτή την εβδομάδα ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μην σοκαριστείς, όταν μάθεις ότι σε εξαπάτησαν, σε κορόιδεψαν, σε κεράτωσαν και τελοσπάντων σου φέρθηκαν σκληρά και άδικα. Παρηγορήσου, όσο γίνεται, με κάτι λεφτουδάκια που σου επιστρέφονται. Είναι διαφορετική η εγκατάλειψη, όταν έχεις και δύο ευρώ στην τσέπη…

ΛΕΩΝ ♌

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο θα φέρει ξανά στη ζωή σου κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, πράγματι. Όμως, μην πέφτεις στη λούμπα ότι θα γυρίσει ο μεγάλος σου έρωτας και θα ζήσετε ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα. Έχε υπόψη, ότι ο φτερωτός θεός μας τρολλάρει συχνότατα. Άλλωστε μπορεί να εμφανιστεί το αίσθημα, να ξεκαθαρίσετε τα μεταξύ σας και να ξαναφύγει οριστικά πια. Αν δεν είσαι χωρισμένος/η, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που ταλαιπωρούν καιρό τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ήθελες να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα και να νιώσεις έντονα και βαθιά συναισθήματα; Φάτα τώρα! Πολύ πιθανό να καταλάβεις πως σου έχει γίνει στενός κορσές το υποτιθέμενο άλλο σου μισό και μάλιστα δεν μπορείς να απαλλαγείς με κανέναν τρόπο. Ετοιμάσου για σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν δηλώσεις πως πλέον δεν αντέχεις. Αν πάλι έπαιζες με διάφορους/ες τρως άκυρα από παντού και σε πιάνουν τρελές ανασφάλειες. Έπρεπε να ξέρεις πως αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για όλους….

ΖΥΓΟΣ ♎

Πολύ ίντριγκα στο σπίτι σου, βρε αγάπη μου!! Υπάρχει πολύ παρασκήνιο και ένα κάρο μυστικά ή μάλλον υπήρχαν γιατί αυτή την εβδομάδα θα βγουν στη φόρα τα πάντα όλα. Δύσκολη φάση και με γερή δόση αρνητικών συναισθημάτων τόσο για εσένα όσο και για τους υπόλοιπους. Απογοήτευση, θυμός, έλλειψη εμπιστοσύνης… Φταις όμως! Τι περιμένες με τόση μηχανορραφία; Δεν θέλω να σου χρυσώσω το χάπι… Θα χρειαστεί καιρός για να ισορροπήσουν οι σχέσεις σου με την υπόλοιπη οικογένεια.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Για άλλη μια φορά θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου και μάλιστα για να σπαστείς περισσότερο θα επανέλθουν θέματα και προβλήματα από το παρελθόν που νόμιζες ότι είχες λύσει. Αμ δε! Πάντως, πρόσεχε λίγο τι λες και σε ποιον/α το στόμα σου γιατί παίζει και να σε δώσουν στεγνά και να βγεις κακός/ια και κουτσομπόλης. Στα θετικά, να υπολογίζεις την περίπτωση να μάθεις εσύ τι μουρμουράνε πίσω από την πλάτη σου. Μαύρο φίδι που τους έφαγε!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα τύχουν στο δρόμο σου κάνα δύο παλιοί γνωστοί, θα μάθεις και πέντε- δέκα παλιά κουτσομπολιά και νέα που δεν ήξερες κι αυτό είναι όλο κι όλο που έχεις να περιμένεις από τον ανάδρομο Ερμή. Αυτό που πρέπει να σε καίει είναι το οικονομικό γιατί προβλέπεται να κάνεις υπερβολικά πολλά έξοδα ή να σου τύχει κάτι που θα ξετινάξει το ταμείο σου. Σου δίνω όμως και το ενδεχόμενο να πάρεις πίσω τίποτα ψιλά παλιά, χρωστούμενα και να την παλέψεις κάπως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ε δεν είσαι και μες στην τρελή χαρά ούτως ή άλλως και αυτή η εβδομάδα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Σε ρίχνει η κατάσταση στην δουλειά, στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι σου και γενικά παντού γύρω σου. Μηδενίζεις και πετάς έξω από τη ζωή σου όλα τα τοξικά στοιχειά. Φίλε/η μου αυτό δεν είναι εύκολο, ούτε καν για σένα που είσαι σκληρό καρύδι. Θα κλάψεις, θα χτυπηθείς, θα περάσεις μία δύσκολη περίοδο και κάπου στο βάθος του τούνελ σε περιμένει η νέα σου καλύτερη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μανία με το παρελθόν σου σε έχει πιάσει και λύσσα κακιά να διορθώσεις τα παλιά λάθη. Είσαι ανοιχτός/ή σε μία επανασύνδεση εάν σε πλησιάσει ο/η πρώην αλλά δεν έχεις και θέμα να διεκδικήσεις εσύ τη δεύτερη ευκαιρία σου θαρραλέο μου πλάσμα. Πριν βιαστείς να κυνηγήσεις το χαμένο σου έρωτα, δώσε βάση σε πληροφορίες που θα σου έρθουν από κάποιο άτομο- χαφιέ γιατί μπορεί με όσα μάθεις να αλλάξεις γνώμη. Περιττό να σου πω ότι δεν πρέπει να εμπιστευτείς ούτε τη σκιά σου αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Σε προδώσαν οι φίλοι σου γλυκό μου ψαράκι; Μήπως όμως κι εσύ από πλευράς σου δεν ήσουν καλό παιδάκι κι έχεις κάποιο μερίδιο ευθύνης; Όλα θα έρθουν στο φως αυτή την εβδομάδα και τα δικά σου λάθη και των άλλων. Πριν αρχίσεις να παίζεις τον αγαπημένο σου ρόλο, αυτόν του θύματος ντε, πάρε το χρόνο σου και δοκίμασε να κάνεις μία αυτοκριτική. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για ανασκόπηση του παρελθόντος και για να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου.

Διάβασε επίσης: Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved